|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
16.4.2010 7:41:21   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

ekola, jaz sem doma. sem imela danes zjutraj NS, ampak sva šla z mojim še malo po nakupih, je bilo treba kupit kavbojke, ker so me stare že pošteno tiščale. se nisem mogla odločiti katere bi kupila, tako da sem vzela kar dvoje user posted image user posted image
s pregledom sem ful zadovoljna, nama je dr. Pušenjak lepo vse razložil, je bil ful prijazen, skratka, same pohvale. občutek, ko vidiš otročka na monitorju je pa nepopisen. me je imelo, da bi se tam kar zjokala.

je pa 90 % možnosti za fantka, nisem bila presenečena, ker sem od vsega začetka čutila da bo fantiček.
edino kar me skrbi: možnost za DS je 1: 613. sicer na izvidu piše da je riziko nizek, tudi dr. Pušenjak je rekel da me ne rabi skrbeti, ampak sem vseeno pričakovala boljši rezultat. dala sem še kri za dvojni hormon, potem mi bo pa moja G lahko povedala malo več. tako da popolnoma brez skrbi nisem.
naslednji pregled imam 28.4.

URSHY- še enkrat user posted image user posted image user posted image , vse bo ok.  

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
16.4.2010 7:45:58   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

Čer nosečke

danes imela NS, dobila nekaj slikic in kratek filemček ko dete kolcauser posted image

nekaj me malo bega, na izvidu berem

background risk 1:461   Adjusted risk 1:9221  izračun je normalen, ginekologinja pravi da je izvid super, potem pa še da če se želim prepričati da je vse ok grem lahko na dvojni presejalni test.

Kup vprašanj tako da komaj čakam pregled pri G. da mi pojasni, sicer je bil sam pregled nabit z čustvi in kar nisem spravila vprašanj iz sebeuser posted image .

PDP je 2.11.2010

Tvoje skrbi so nepotrebne, izvid imaš res dober. Brez skrbi uživaj nosečnost. A je tebi še kaj slabo?

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
16.4.2010 8:12:43   
bit
Dobro jutro miške,

gremo zunaj se kaže krasen dan,

user posted image

Hermy1 tvojmu postu sem se pa tako nasmejala....haca siuser posted image

Fargi poglej še po drugi ZD če bi lahko šel tukaj ti dajem link

http://www.zd-lj.si/zdlj/content/category/18/194/356/

Petyyy krasen rezultat imaš....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
16.4.2010 8:22:16   
biba007
Dobro jutro! Ti šment ti, me je Bitka prehitela za mišjo dlako, važičkauser posted image . No, pa naj bo za snedene user posted image vseeno še ena kokosova...

user posted image

In bravo, pupike, za uspešne NSije. In MŠje. Petyyy, če se odločaš za dvojni presejalni test - v tujini je tole standard in NS vedno opravljajo samo v kombinaciji UZ + krvni. No, pri nas pa šparajo. Itak. Je pa tako, da ga je potrebno opraviti časovno čim bljižje, torej še najbolje isti dan. Pri nas na Polikliniki, stane pa, čakaj, grem preverit, 40€. Hope it helpsuser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
16.4.2010 8:22:53   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

ekola, jaz sem doma. sem imela danes zjutraj NS, ampak sva šla z mojim še malo po nakupih, je bilo treba kupit kavbojke, ker so me stare že pošteno tiščale. se nisem mogla odločiti katere bi kupila, tako da sem vzela kar dvoje user posted image user posted image
s pregledom sem ful zadovoljna, nama je dr. Pušenjak lepo vse razložil, je bil ful prijazen, skratka, same pohvale. občutek, ko vidiš otročka na monitorju je pa nepopisen. me je imelo, da bi se tam kar zjokala.

je pa 90 % možnosti za fantka, nisem bila presenečena, ker sem od vsega začetka čutila da bo fantiček.
edino kar me skrbi: možnost za DS je 1: 613. sicer na izvidu piše da je riziko nizek, tudi dr. Pušenjak je rekel da me ne rabi skrbeti, ampak sem vseeno pričakovala boljši rezultat. dala sem še kri za dvojni hormon, potem mi bo pa moja G lahko povedala malo več. tako da popolnoma brez skrbi nisem.
naslednji pregled imam 28.4.

URSHY- še enkrat user posted image user posted image user posted image , vse bo ok.  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne skrbet, sedaj uživaj v nosečnosti, vse je okej in tgako bo ostalo do konca.......veseli se vsakega dneva in razmišljaj o vozičkih, flaškah,oblekcah in čuvaj fanta!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
16.4.2010 8:24:19   
biba007
Uuuuuuuuuuuu, Bitka, sem ravnokar uočila....a je tistole sahar tortica? Mmmmmmmmm, to pa biuser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
16.4.2010 8:24:30   
jona klara

Čer nosečke

danes imela NS, dobila nekaj slikic in kratek filemček ko dete kolcauser posted image

nekaj me malo bega, na izvidu berem

background risk 1:461   Adjusted risk 1:9221  izračun je normalen, ginekologinja pravi da je izvid super, potem pa še da če se želim prepričati da je vse ok grem lahko na dvojni presejalni test.

Kup vprašanj tako da komaj čakam pregled pri G. da mi pojasni, sicer je bil sam pregled nabit z čustvi in kar nisem spravila vprašanj iz sebeuser posted image .

PDP je 2.11.2010

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
16.4.2010 8:48:19   
biba007
Pupike, a se je n74 kaj oglasila?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
16.4.2010 8:56:52   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

ne ni se

upam da je vse vredu   user posted image

ja saharca je ...

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
16.4.2010 9:06:06   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Dobro jutro miške,

No, moj se ni ravno smejal...zdaj sem poleg tega, da sem nesrečna user posted image  user posted image  user posted image  še tečna user posted image  in se ni za hecat z menoj. Je nekaj mencal, bi on, ne bi on...pol je pa le ugotovil, da nisem razpoložena, da se tko pogovarja. No, saj v resnici je on srček user posted image , sam jaz sem res tečna. Pa mi je včeraj potem prinesel še šopek vrtnic in Bacije za spravo.
Komaj čakam najprej ponedeljek, končno MF in torek - tortica, mogoče me vse to le spravi v boljšo voljo. V ponedeljek po MF peljem mojega še na Fotra! Da mal uidem iz tega zapora!
Vsem user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobre razultate!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
16.4.2010 9:06:44   
Petyyyy
Dobro jutro nošečke

Hvala da ste me potolažile to sem rabila slišatuser posted image

Mojškra - ko sem nehala jemat Dabreston so slabosti izginile, celo vozim se lahko, ker prej avta še pogledat nisem smela. Tako da sem našla krivacauser posted image Dabrestonuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
16.4.2010 9:08:02   
mojškra
Jaz pa se ravnokar bašem z jagodami-mjami, ve pa takole,tortice pa to.  No saj ko meni ne bo več slabo, bom vam vse pojedla.user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
16.4.2010 9:25:41   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Dobro jutro miške,

No, moj se ni ravno smejal...zdaj sem poleg tega, da sem nesrečna user posted image  user posted image  user posted image  še tečna user posted image  in se ni za hecat z menoj. Je nekaj mencal, bi on, ne bi on...pol je pa le ugotovil, da nisem razpoložena, da se tko pogovarja. No, saj v resnici je on srček user posted image , sam jaz sem res tečna. Pa mi je včeraj potem prinesel še šopek vrtnic in Bacije za spravo.
Komaj čakam najprej ponedeljek, končno MF in torek - tortica, mogoče me vse to le spravi v boljšo voljo. V ponedeljek po MF peljem mojega še na Fotra! Da mal uidem iz tega zapora!
Vsem user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobre razultate!

ti tečka  nosečka... boš vidla od ponedeljka naprej boš spet srečka nosečka...a je prav...user posted image pol te pa še me v torek nasmejemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
16.4.2010 9:28:08   
bit
še pod tuš skočim pa greva z mojim na morfo....

pa pozno se vam bo javla...imava še 3001 stvar za uredit....moj avto pelat na tehnični....pa bodo šli peneziuser posted image

no lepo se mejte...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
16.4.2010 9:35:43   
hermy1

še pod tuš skočim pa greva z mojim na morfo....

Zdej bom šele tečka nosečka...to ne velja...ti si ja 4 dni za menoj, pa greš že na MF!!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
16.4.2010 10:19:01   
Fargesia
dobro jutro...jp...mal prej sem šele vstala...

bibaaaauser posted image user posted image user posted image
mmmmmm, fajn tortica...
bit, tvojo mi bolj težko prodaš.user posted image
hermy, sem kej zamudila? kaj sta mela?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
16.4.2010 10:28:41   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dobro jutro...jp...mal prej sem šele vstala...

hermy, sem kej zamudila? kaj sta mela?

Dobro jutro...
tud jest sem danes bolj pozno vstala...zdaj sem pri zajtrku!

Nič posebnega nisva mela...le jaz sem bila tečna user posted image  (priznam), kar sem zdaj pač malo večkrat...in sem mi ni dal poslušat njegovih for, da ne ve, če bi šel v MŠ al ne bi, pa kdaj bi, pa kdaj ne bi...Pa seveda potem še tisoč drugih malenkosti, ki jih prej še ni slišal, ker tud men niso bile tako pomembne,...ko si pa zoprn pa seveda so. Običajni ženski očitki: da ga nič ni doma (zdaj, ko sem jaz v zaporu), da mu za dete ni nič mar,....pa verjetno se je še kaj sočnega našlo!! 
No, jaz sem mislila, da se bo še bolj potrudil, da ga bo manj doma (kdo bi pa vse to poslušal?), pa mi je zvečer prinesel vrtnice, pa še vsaj petkrat klical iz službe, če je vse ok?!  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
16.4.2010 10:54:32   
Fargesia
hmmm, hermy, pol mava pa podobne težave...moj ma pa še faks popoldne...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
16.4.2010 11:04:42   
hermy1

hmmm, hermy, pol mava pa podobne težave...moj ma pa še faks popoldne...user posted image user posted image user posted image

Potem bova pa imeli kaj bemtit v torek ob tortici user posted image  user posted image  user posted image !!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
16.4.2010 11:21:14   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

ne ni se

upam da je vse vredu   user posted image

ja saharca je ...

jaz tudi čakam, da se oglasi in mi pošlje ZS, da ji pošljem Dabroston. upam, da je vse ok z njo.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
16.4.2010 11:22:07   
Urshy78

Jaz pa se ravnokar bašem z jagodami-mjami, ve pa takole,tortice pa to.  No saj ko meni ne bo več slabo, bom vam vse pojedla.user posted image user posted image

jaz pa zdele bašem štručko z tuno, potem so pa tudi na vrsti jagode user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
16.4.2010 11:26:01   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Potem bova pa imeli kaj bemtit v torek ob tortici user posted image  user posted image  user posted image !!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
16.4.2010 12:19:56   
mojškra

Dobro jutro nošečke

Hvala da ste me potolažile to sem rabila slišatuser posted image

Mojškra - ko sem nehala jemat Dabreston so slabosti izginile, celo vozim se lahko, ker prej avta še pogledat nisem smela. Tako da sem našla krivacauser posted image Dabrestonuser posted image user posted image user posted image user posted image

No potem lahko zdaj uživaš v nosečnosti. Jaz sem zdaj v 10 tednu, se pravi še ta teden pa še dva približno jemljem tabletke, upam da je tudi pri meni le to vzrok in da se bodo slabosti nehale. a si za splol vprašala?

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
16.4.2010 12:23:06   
mojškra

jaz pa zdele bašem štručko z tuno, potem so pa tudi na vrsti jagode user posted image

DOBER TEK.

V katero trgovino si šla po kavbojke? Majo kaj izbire?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
16.4.2010 12:36:22   
Urshy78

DOBER TEK.

V katero trgovino si šla po kavbojke? Majo kaj izbire?

hvala. so ble ful dobre, bi še user posted image
v Kepico sem šla, BTC. sem pomerla dvoje in so mi bile oboje prav, tako da drugih sploh nisem gledala. sem pa dala za oboje 114 EUR. majo pa ful lepe lanene hlače, sam čakam da dobijo bele. se splača it mal pofirbcat ja user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?