|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
25.3.2010 8:04:12   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: bit

evo gaa.....
seem kot spidi gonzales...user posted image

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4949

mjamuser posted image user posted image ,samo rada bi vidla obraz moža ob tem user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=KbvzfMu-3ZE

tale je tapravi.....taprav italjanski recept.....

ja moj je že zjutraj jamral...user posted image bo že ...meni zadnje cajte meso smrdi.user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
25.3.2010 8:05:07   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

No, drage moje,..jest grem bit pridna...sledi pilates, pa frizer, potem se pa vrnem.

....o lepo uživaj.....user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
25.3.2010 8:40:10   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Mi smo sicer tudi večji ljubitelji mačk...ampak, smo imeli mačjo bolezen (obe hčeri sta bili zaradi tega tri tedne v bolnici) in zato je potem "padel" naš srček:

user posted image

Verjamem, da ti je še vedno hudo user posted image  user posted image  user posted image !!

Kakšen cukerček user posted image Upam, da bo vse ok in da bo dočakal dojenčka.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
25.3.2010 8:44:01   
Reby
Barbi - a potem ste že začel z deli in imate v razsulu. Se bom pa povabila potem, ko bote fertik, pa bova s Tomijem pičila še na hrib user posted image

Nosečkice uživajte in božajte bušije user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
25.3.2010 9:05:00   
Fargesia
dobro jutro /dober dan!

hermy, mačka je boljše...kot da ne bi bilo nič...

mamice, vse najlepše ob vašem dnevu...

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
25.3.2010 9:06:41   
mateja33
jutro vsemuser posted image

evo js sm nova na tej strani sm se vam pridružla,sm bla 23 na ultrazvoku in sm zagledala enga user posted image in ta je velik 6,7 mmuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
25.3.2010 9:08:31   
Fargesia
mateja, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
25.3.2010 9:52:24   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

evo js sm nova na tej strani sm se vam pridružla,sm bla 23 na ultrazvoku in sm zagledala enga user posted image in ta je velik 6,7 mmuser posted image

O MATEJA33-hojla dobrodošla, kako si kaj? Jaz komaj čakam jutri ultrazvok.user posted image user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
25.3.2010 10:16:29   
bit

Mateja33 dobordošla....in veliko lepega ti želim na naši straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
25.3.2010 10:27:47   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Barbi - a potem ste že začel z deli in imate v razsulu. Se bom pa povabila potem, ko bote fertik, pa bova s Tomijem pičila še na hrib user posted image

Nosečkice uživajte in božajte bušije user posted image

Ja, imam celo nadstopje v razsulu, praha pa tolk, da nimam niti volje pucat. Sem rekla, da bom pol eno generalko raj usekala, kot pa da zdej vsak dan drgnem k zmešana. Tko da je verjetno res bolje, da prideš takrat, ko bo vse fertik, ker bi še jaz najraj kam odpotovala za ene dva tedna. user posted image Dobr da lohk koristmo kopalnico pri tašči v spodnjem štuku, ker drgač bi res kratkomalo popokala tamaledva in bi nekam šli. Že tko mi je ratala muka po stopnicah gor pa dol hodt, zdej morm pa za vsako lulanje en štuk niži it, ampak sem si rekla, bom že zdržala do konca tedna, ko bo kopalnica porihtana. Sam diham pa k slon, pa nimam velik stopnic. user posted image

Drgač pa čestitke vsem ob materinskem dnevu.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
25.3.2010 10:33:13   
bit
ooo BarbiG ...te popolnoma razumem..lani sva z mojim preurejala kopalnico....adijo pamet kolko prahu je od štemanja ploščic....ti prav nič ne zavidamuser posted image

tudi midva nisva vsak dan pucala...ker se ti odrola.... sam posesala sva prah potleh....ko je bilo konec pa generalkauser posted image

Boš pa vaćna pol..z novo kopalnico ..pa kuhno..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
25.3.2010 10:54:03   
BarbiG
Bit, veš zdej k ns bo šest, rabmo mal večjo kopalnico, pa kuhinjo sva podedvala še od tasta in tašče, tko da je zdajšnja stara 40 let in sva zdej izkoristla, da se poštima vse naenkra. A pol si ti tud sam zvečer mal na hitrco pospravla? Sem mislna, da me že lenoritis daje. user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
25.3.2010 11:40:33   
bit
ja...pa nisem bila noseča....ti kr v izi...te bo vse počakalo user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
25.3.2010 13:03:20   
lana70
Ženska je dom, je filozofija in energija. Ženska je glasba, ljubezen in lepota. Ženska je misel in mladost, je moč in modrost. Vse lepo ob materinskem dnevu!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
25.3.2010 13:22:19   
mateja33
mojškra,danes je moje počutje enmal čudno mi je že sskoz neki slab,tašča je dušila zajca pa mi je tek smerdeluser posted image .
drugač sm pa vreduuser posted image
za juter ti držim pesti da boš zagledala dvauser posted image user posted image
kako si pa ti ,še kr školko objamašuser posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
25.3.2010 13:35:59   
sapi
Pozdravček vsem nosečkicam na materinski dan user posted image .
Mi smo ok samo malo nas računalniška lenoba daje user posted image . No pa to, da finiširava domek na polno in enostavno ni časa in volje. Sedaj sem nastopila dopust in upam, da bo kaj bolje. Mali dojenči pridno raste sicer na spodnji meji ampak se ne damo. Bomo videli na naslednjem pregledu 1.4.2010. Gužva se mamici pod rebra, da mora sedeti kot bi imela kol v r... user posted image  . Hodiva v šolo za starše ampak filmček o porodu je bil kar nekaj. Pri nas ni bilo nič krvavo, samo različni pari so rojevali v različnih položajih. Pa moški so skoraj omedlevali zraven ob porodu medtem ko so ženske rojevale skoraj brez problema user posted image .  Drugače pa sva zadovoljna.
Kar se matičnih celic tiče jih bova prej kot ne darovala-sva še v dogovorih.

Lepo se imejte in uživajte naše nove nosečke ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
25.3.2010 16:58:50   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Pri nas ni bilo nič krvavo, samo različni pari so rojevali v različnih položajih.

Saj v resnici tut ni nič krvavo user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
25.3.2010 19:16:45   
mojškra

mojškra,danes je moje počutje enmal čudno mi je že sskoz neki slab,tašča je dušila zajca pa mi je tek smerdeluser posted image .
drugač sm pa vreduuser posted image
za juter ti držim pesti da boš zagledala dvauser posted image user posted image
kako si pa ti ,še kr školko objamašuser posted image user posted image

hojla mateja- ja danes pa ni bilo tako hudo, sem ugotovila, če se zvečer fajn najem mi zjutraj ni tako slabouser posted image user posted image user posted image . Jutri imam pa ultrazvok ja, me prav zanima kako bom spala to noč.user posted image A tebi pa je smrdelo, se je že začelouser posted image user posted image user posted image , meni že kar nekaj časa vse smrdi -najbolj pa čistila, parfumi, kava, pa kaj od mesa tudi ja. Kaj čmo, tako je to. Danes sem še sina peljala na cepljenje in tisti smrad od laboratorija, sem mislila da bom kar bruhalauser posted image user posted image .

Držite pesti jutri, da zagledamo user posted image  ali pa user posted image user posted image .

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
25.3.2010 20:03:03   
mojškra
urshy- KJE SI TI? Ti želodec še nagaja?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
25.3.2010 22:51:58   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Ženska je dom, je filozofija in energija. Ženska je glasba, ljubezen in lepota. Ženska je misel in mladost, je moč in modrost. Vse lepo ob materinskem dnevu!

user posted image in kaj še ostane nam umetnikomuser posted image user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
26.3.2010 7:40:48   
bit
Dobro jutro,

user posted image  

kako ste...nosečke...

mojškra dobro opravi na prvem UZ.

BarbiG...lepo si oglej tvoji user posted image čebelci.

< Sporočilo je popravil bit -- 26.3.2010 7:41:26 >

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
26.3.2010 8:07:55   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

punce....prodam 2 karti za Parni Valjak v Tivoliju 28.3.2010...ati in mami ne moreta it, ker je nekaj vmes prišlo....

A še prodajaš karte? Za kateri del dvorane pa so?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
26.3.2010 8:08:33   
BarbiG
Dobro jutro.

Bit, če čist po pravici povem, se po eni strani ful veselim UZ-ja, po drugi pa me stiska, če bi bilo kaj narobe. Upam, da ne bo takale psihoza vsakih 14 dni. user posted image Bom vidla, kaj mi bo danes G rekel, glede na to, da imam kar nekaj težav. Včeraj mi je tašča nabrala regrat, zdej sem pa v dilemi ali ga naj jem al ne. Diši mi ful. Sej če ga dobr operem, bi mogl bit vse v redu, ker če do zdaj nisem dobila toxe, ...

Aja, pa Mateja33 dobrodošla med nami.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
26.3.2010 8:13:08   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Dobro jutro.

Bit, če čist po pravici povem, se po eni strani ful veselim UZ-ja, po drugi pa me stiska, če bi bilo kaj narobe. Upam, da ne bo takale psihoza vsakih 14 dni. user posted image Bom vidla, kaj mi bo danes G rekel, glede na to, da imam kar nekaj težav. Včeraj mi je tašča nabrala regrat, zdej sem pa v dilemi ali ga naj jem al ne. Diši mi ful. Sej če ga dobr operem, bi mogl bit vse v redu, ker če do zdaj nisem dobila toxe, ...

Aja, pa Mateja33 dobrodošla med nami.

kakšne težave pa imašuser posted image . Poskusi bit pozitivna....jemlji petke kot srečanje z čebelicami...
Kaj če bi v zadnjo vodo ko bi prala regrat dala malo kisa....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
26.3.2010 8:17:49   
sapi
Pa dobro jutro vsem user posted image  ...

Upam, da je z vašimi živalicami vse ok. Tudi midva sva imela mucka in ni več med nami tako, da sva se odločila, da ga ne bova več imela ker je prehudo. Čeprav je težko, ko vidim kakšnega kjut mucka. Mogoče se pa premisliva.

Reby, če se ne motim sem krvavo povzela od bibe, ko so v šoli za starše gledali film o porodu. Samo, da ne bo krvavo user posted image .
Mojškra pa lepe slikice na UZ s srčkoma, ki bijeta.
Barbi tebi pa lep pogled na deklici.
Bit hvala za kavico. Kako si?

Jaz sem se danes zbudila s krči kot pred M. Ravno pijem magnezijevo šumečko. Upam, da bo vse ok.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......