Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.3.2010 10:34:33
|
|
|
|
BarbiG
|
Kajši, za AC, za pupo in brcike. a ni luštn filing. Bit, na tele bolečine se boš navadla, boš vidla. Počaki še, da te tvoj čmrlj brcne nekam tja dol, k tud enga koraka ne boš več mogla nardit. Tko da, jst ti priporočam, da se po polžje daleč pride. Fargi, bi jst prec šla na Parni Valjak, sam kaj k so se mi začel eni manjši problemi in nočm nč tvegat. Morm mal gledat tud na svoji čebelci. Aja, pa dobro jutro vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.3.2010 10:35:13
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Biba....si ti naslednja za dihanje...sta se že odločila kje boš rodila dejte pupe meni nekaj povedat...a vas tudi boli notranja stran stegen..ampak čisto zgoraj...tam pod pišelo....mene tako boli..pa sem zadnjič pozabla G vprašat.....ja vem...pozabljivost me daje pa čist vse že čutite brcike...sam jst še ne.. zgleda da je najin fante....bolj lene narave.. Od hudiča, a sem res že naslednja !? Jap, glede P smo pa že kar nekaj razmislili.... Sicer je tole zaenkrat še račun brez krčmarja, ampak mislim, da bo PO. Sem šla tja na njihov mini EA info, pa še možnost sobivanja partnerja imajo. Me like Tale zbadanja pa pridejo kar v kompletu z bebončki. Mene je silno bolelo okolčje, ampak je zdaj po 30t presenetljivo bolje. Me pa še vedno boli koleno (tole bo, bi rekla, od eksta kilaže . Glede brcik pa...no, akhem, po moje ti ne uidejo Zupek, kar nekaj smo pa res že pripravili. Trenutno iščem sterilizator, črpalko in grelnik brez BPA. V Kanadi in ZDA so izdelke z BPA že prepovedali, pri nas pa kar nekaj mečkajo. In potem ima BC kao super akcijo popustov na staro toksično robo . Oprano je že, namesto likanja imamo sušilec. In ker naj bi bilo vse brez mehčalca, sem našla en super dišeč gel za pranje. Nice .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.3.2010 10:36:51
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Tudi jaz sem ko račka, se mi vsi smejijo ko me vidijo hodit... ampak nimam kaj . Sem pa opazila, da mi je mogoče majčkeno lažje kadar malo hodim. Sej med samo hojo je hudič, samo se potem bolečina malo porazgubi. Ker se, po športno, ogreješ
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.3.2010 11:10:22
|
|
|
|
bit
|
Hvala vsem za razlago moje prijetne bolečine... kot pravite pride v kompletu. Bom postala račka z polžjo hitrostjo. Še tole vam moram povedat.... moj je nekaj noaročil iz Francije... stanujem v 7 štuku...pridem do lifta in kaj ....ne DELA.... o hudi,.č dobro dol gre.....kaj pa nazaj v stanovanje. hodim hodim...diham kot lokomotiva.....in si rečem sedaj sem sigurno v 5 štuka... pogledam...jojjjjjj šele 3 štuk...me je skoraj kap. Ne uprašte.... kako sem zgledala v 7 štuku...jezik se mi je vlekel...do sape sem komaj prišla.... ssem rabla 10 minut da sem k sebi prišla... Kam je šla vsa kondicija....aja..to je tudi v paketu..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.3.2010 11:15:50
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Tudi jaz sem ko račka, se mi vsi smejijo ko me vidijo hodit... ampak nimam kaj . Sem pa opazila, da mi je mogoče majčkeno lažje kadar malo hodim. Sej med samo hojo je hudič, samo se potem bolečina malo porazgubi. Ker se, po športno, ogreješ Imam pa tudi jaz sušilca, samo sem rekla, da za prvič bom pa še vse zlikala, da bo lepooo. Potem pa me likalnik več ne vidi s planicami v roki
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.3.2010 11:32:36
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Imam pa tudi jaz sušilca, samo sem rekla, da za prvič bom pa še vse zlikala, da bo lepooo. Potem pa me likalnik več ne vidi s planicami v roki Pridna. Sem tudi jaz mislila, pa se je izkazalo, da ni treba. Tetra pleničke iz sušilca so bile tako naflafane, da sem jih samo še zravnala (in ne-ne, ne govori iz mene lenobica, saj ne, da je ne poznam , ampak za prvič sem imela res kar zalet ).
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.3.2010 12:27:49
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit kajsica- hvala za odgovore glede GV, tudi jaz menim da pokliči ginekologinjo glede krvavitve BIT - ja zdaj nimam krvavitev, te se pojavijo na približno 2 dni čisto malo, pa izginejo, pravtako nimam krčev. Res pa je da veliko počivam, prav tako mi je zeloooo , JEEEEE prvi UZ ja kmalu- v petek, takrat bomo pa videli kako sta ti dve pikici, upam na najboljše. Notranja stran stegen-mene je bolelo ko sem imela povečane bezgavke, tam je namreč bezgavka, lahko pa je le mišica, medenica saj se vse zdaj bolj širi . Dober pa je da to omeniš ginekologinji ali pa tvojemu splošnemu zdravniku. Petek petek petek-komaj čakam petka, do takrat pa se bom martinčkala na sončku in uživala še v bolniški. Mama mi kuha kosilo, ati sedaj z sesalcem skače po stanovanju, jaz pa kot kraljica na kavču .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.3.2010 12:34:48
|
|
|
|
bit
|
mojškra.....uzivaj v kraljevem prestolu.... Biba... kater gel si našla da lepoo diši......nora sem na dobre dišave...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.3.2010 15:39:31
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Biba... kater gel si našla da lepoo diši......nora sem na dobre dišave... Čaki, čaki, grem pogledat....DREFT SENSITIVE - Specially formulated for the unique needs of baby items
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.3.2010 16:36:45
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: bit Biba... kater gel si našla da lepoo diši......nora sem na dobre dišave... Čaki, čaki, grem pogledat....DREFT SENSITIVE - Specially formulated for the unique needs of baby items tnx
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.3.2010 18:29:41
|
|
|
|
bit
|
spet sem jaz... se vidi da sem doma... in imam preveč časa...a ne Reby glede vozička, lupinice..in ostale opreme imam že diplomsko nalog.... sedaj pa delam doktorat iz matičnih celic ...pri nas se je ponudba kar povečala...in spet ne vem kaj bi..... ..a ne bi bilo lažje en ponudnik ..pa se ap cap odločiš. kako ste se ve odločile in zakaj? Boste shranile matične celice?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.3.2010 19:42:42
|
|
|
|
hermy1
|
Fargesia, imaš ZS! Lp vsem!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.3.2010 21:23:44
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit spet sem jaz... se vidi da sem doma... in imam preveč časa...a ne Reby glede vozička, lupinice..in ostale opreme imam že diplomsko nalog.... sedaj pa delam doktorat iz matičnih celic ...pri nas se je ponudba kar povečala...in spet ne vem kaj bi..... ..a ne bi bilo lažje en ponudnik ..pa se ap cap odločiš. kako ste se ve odločile in zakaj? Boste shranile matične celice? ...vzeli Neocelico..zaradi dveh ločenih vzorčkov.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.3.2010 21:43:43
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: bit spet sem jaz... se vidi da sem doma... in imam preveč časa...a ne Reby glede vozička, lupinice..in ostale opreme imam že diplomsko nalog.... sedaj pa delam doktorat iz matičnih celic ...pri nas se je ponudba kar povečala...in spet ne vem kaj bi..... ..a ne bi bilo lažje en ponudnik ..pa se ap cap odločiš. kako ste se ve odločile in zakaj? Boste shranile matične celice? ...vzeli Neocelico..zaradi dveh ločenih vzorčkov. Mi se bomo verjetno tudi za Neocelico!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 8:22:29
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Pri nas je hiša polna obrtnikov, razkopano pa imam kopalnico, kuhinjo in hodnik. Se mi že meša od vsega ropota in trušča. In tkole bomo mel še ene dva tgedna, pol morm pa sam še na novo kuhno počakat, da mi jo nardijo in pridejo zmontirat. Me pa mal skrbi, kako bom pol vse to spucala, ker prahu in druge umazanije je ogromno. Drgač pa mi matičnih celic ne bomo shranili. Sem se pozanimala, in glede na to, da nosim enojajčne dvojčke, nima smisla jih shranjevat. Lep dan vsem skupaj. Upam, da bo tud danes kaj sončka. Včeraj je bilo tako lepo toplo. Nas je vse tri sonček tako lepo pogrel.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 8:56:44
|
|
|
|
Petyyyy
|
Dobro jutro ja Barbi, mene to še čaka v začetku maja, še dobr da bo tašča že na dopustu takrat, pa da se sestra smuka okol mene in jih bom kr zaposlila .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 8:57:19
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Drgač pa mi matičnih celic ne bomo shranili. Sem se pozanimala, in glede na to, da nosim enojajčne dvojčke, nima smisla jih shranjevat. Barbi, pa si morda kaj razmišljala o javni banki? Saj ne, da navijam, ampak ... takole altruistično, če lahko podarimo kateremukoli otročiču življenje ali ozdravitev.... Držim pesti za majstre. Jaz sem se zaklela, da malarjev naslednjo dekado ne spustim več v hišo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 9:25:38
|
|
|
|
BarbiG
|
Sem razmišljala in tud razmišljam. Sam za mojedva otročka je to brez pomena, vendar pa glede na to, da sem tudi sama darovalka, se zna zgodit, da shraniva matične celice za druge otročke. Bomo vidl. Trenutno sem okupirana bolj z drugimi stvarmi, kot je ta, npr. da bo stanovanje čimprej spet primerno za živet. Pa najprej moramo sploh pridt vsaj do 28. tedna, potem bomo pa zavihal rokave in se usmeril v te zadeve.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 9:52:36
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro!!! midva tudi o Neocelici razmišljava. uf, Barbi, naju to še čaka...ker bova tapison iz sobe in laminat iz kuhne in dnevne ven metala in bova dala povsod parket...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 9:59:44
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro! Spala sem do zdajle . Se moram malo k sebi spravit, potem grem pa na sončka Midva sva se odločila za darovanje matičnih celic v javno banko. Lep dan vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 10:01:51
|
|
|
|
hermy1
|
Uf, kolk ste vse pridne,...na srečo nam tega ne bo treba, ker smo se šele preselili. Le spalnico bo treba malo preurediti...delovno sobo urediti v dnevni. Se počasi že z metrom okrog podim, da mal premerim. Si pa vse vaše nasvete pridno shranjujem v računalnik (glede pralnega praška...pa sterilizatorja, črpalke in grelnika brez BPA...), da ko bo treba začet nabavljat bo na enem mestu. Sem pa nesrečna, ker je naš kuža vsak dan slabši . Ima osabljeno srce (star je 14 let), danes pa je že dvakrat bruhal in je tako slaboten, da še hodit ne more. Upam, da ko se naspi, da bo malo boljši. Se sploh ne premaknem s postelje, ker spi na tleh pri meni. Če vstanem, seveda hoče takoj za menoj. Tako si želim, da bi pričakal našega novega člana, se mi zdi, da bi bil takoj boljši, pa ne vem, če mu bo uspelo. Pa saj poskušam sprejet, da se bo enkrat moral poslovit, ko je pa zares slab, me pa kar v trebuhu zaboli .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 10:07:22
|
|
|
|
Fargesia
|
hermy, ...sem se zdej na našga revčka spomnila...lani okol novga leta so se mu naredile bule pod vratom...(povečane bezgavke)...in sem ga peljala k veterinarju...so delali biopsijo, slikali...limfni rak...ko smo se poslovili od njega je bil star točno 5 let in 8 mesecev...v enem mesecu je šel... pa ga še vedno pogrešam, pa je že več kot eno leto mimo... tole je pa naša šefica...dobila sem jo za 13.rojstni dan...stara je pa 15 let...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 10:18:27
|
|
|
|
Goldy
|
hermy - za vašega kužka. Mi smo našega izgubili lani decembra. V parih urah se mu je poslabšalo in je bilo konec. Še veterinar ni mogel verjeti. Je imel pa 12 let. mo tudi bili zelo žalostni in smo še sedaj. fargi - kakšna cotla!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 10:19:59
|
|
|
|
hermy1
|
Mi smo sicer tudi večji ljubitelji mačk...ampak, smo imeli mačjo bolezen (obe hčeri sta bili zaradi tega tri tedne v bolnici) in zato je potem "padel" naš srček: Verjamem, da ti je še vedno hudo !!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 10:22:11
|
|
|
|
Goldy
|
hermy - kak srček. Našga sem imela en čas v avatarju - pekinezer. Imam pa nick po njemu že ves čas.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
časikozoKateri je boljši čas zimski ali poletni
zimski (
38%)
poletni (
62%)
Število vseh glasov: 143Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!