|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
23.3.2010 10:34:33   
BarbiG
Kajšiuser posted image user posted image user posted image za AC, za pupo in brcike. a ni luštn filing.

Bit, na tele bolečine se boš navadla, boš vidla. Počaki še, da te tvoj čmrlj brcne nekam tja dol, k tud enga koraka ne boš več mogla nardit. user posted image Tko da, jst ti priporočam, da se po polžje daleč pride. user posted image

Fargi, bi jst prec šla na Parni Valjak, sam kaj k so se mi začel eni manjši problemi in nočm nč tvegat. Morm mal gledat tud na svoji čebelci. user posted image

Aja, pa dobro jutro vsem skupaj.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
23.3.2010 10:35:13   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Biba....si ti naslednja za dihanje...sta se že odločila kje boš rodilauser posted image

dejte pupe meni nekaj povedat...a vas tudi boli notranja stran stegen..ampak čisto zgoraj...tam pod pišelo....mene tako boli..pa sem zadnjič pozabla G vprašat.....ja vem...pozabljivost me dajeuser posted image

pa čist vse že čutite brcike...sam jst še ne.. zgleda da je najin fante....bolj lene narave..

Od hudiča, a sem res že naslednjauser posted image !? Jap, glede P smo pa že kar nekaj razmislili.... Sicer je tole zaenkrat še račun brez krčmarja, ampak mislim, da bo PO. Sem šla tja na njihov mini EA info, pa še možnost sobivanja partnerja imajo. Me likeuser posted image

Tale zbadanja pa pridejo kar v kompletu z bebončki. Mene je silno bolelo okolčje, ampak je zdaj po 30t presenetljivo bolje. Me pa še vedno boli koleno (tole bo, bi rekla, od eksta kilažeuser posted image . Glede brcik pa...no, akhem, po moje ti ne uidejouser posted image

Zupek, kar nekaj smo pa res že pripravili. Trenutno iščem sterilizator, črpalko in grelnik brez BPA. V Kanadi in ZDA so izdelke z BPA že prepovedali, pri nas pa kar nekaj mečkajo. In potem ima BC kao super akcijo popustov na staro toksično robouser posted image .

Oprano je že, namesto likanja imamo sušilec. In ker naj bi bilo vse brez mehčalca, sem našla en super dišeč gel za pranje. Niceuser posted image .

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
23.3.2010 10:36:51   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Tudi jaz sem ko račka, se mi vsi smejijo ko me vidijo hodit... ampak nimam kaj user posted image . Sem pa opazila, da mi je mogoče majčkeno lažje kadar malo hodim. Sej med samo hojo je hudič, samo se potem bolečina malo porazgubi.

Ker se, po športno, ogreješuser posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
23.3.2010 11:10:22   
bit
Hvala vsem za razlago moje prijetne bolečine...user posted image kot pravite pride v kompletu. user posted image Bom postala račka z polžjo hitrostjo.

Še tole vam moram povedat.... moj je nekaj noaročil iz Francije...
stanujem v 7 štuku...pridem do lifta in kaj ....ne DELA.... o hudi,.č dobro dol gre.....kaj pa nazaj v stanovanje. user posted image   hodim hodim...diham kot lokomotiva.....in si rečem sedaj sem sigurno v 5 štuka... pogledam...jojjjjjj šele 3 štuk...me je skoraj kap. Ne uprašte.... kako sem zgledala v 7 štuku...jezik se mi je vlekel...do sape sem komaj prišla.... ssem rabla 10 minut da sem k sebi prišla...

Kam je šla vsa kondicija....aja..to je tudi v paketu..user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
23.3.2010 11:15:50   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Tudi jaz sem ko račka, se mi vsi smejijo ko me vidijo hodit... ampak nimam kaj user posted image . Sem pa opazila, da mi je mogoče majčkeno lažje kadar malo hodim. Sej med samo hojo je hudič, samo se potem bolečina malo porazgubi.

Ker se, po športno, ogreješuser posted image

user posted image

Imam pa tudi jaz sušilca, samo sem rekla, da za prvič bom pa še vse zlikala, da bo lepooo. Potem pa me likalnik več ne vidi s planicami v roki user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
23.3.2010 11:32:36   
biba007

Imam pa tudi jaz sušilca, samo sem rekla, da za prvič bom pa še vse zlikala, da bo lepooo. Potem pa me likalnik več ne vidi s planicami v roki user posted image

Pridna. Sem tudi jaz mislila, pa se je izkazalo, da ni treba. Tetra pleničke iz sušilca so bile tako naflafane, da sem jih samo še zravnala (in ne-ne, ne govori iz mene lenobica, saj ne, da je ne poznamuser posted image , ampak za prvič sem imela res kar zaletuser posted image ).

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
23.3.2010 12:27:49   
mojškra

kajsica- hvala za odgovore glede GV, tudi jaz menim da pokliči ginekologinjo glede krvavitve

BIT - ja zdaj nimam krvavitev, te se pojavijo na približno 2 dni čisto malo, pa izginejo, pravtako nimam krčev. Res pa je da veliko počivam, prav tako mi je zeloooo user posted image , JEEEEE prvi UZ ja kmalu- v petek, takrat bomo pa videli kako sta ti dve pikici, upam na najboljše.user posted image user posted image user posted image

Notranja stran stegen-mene je bolelo ko sem imela povečane bezgavke, tam je namreč bezgavka, lahko pa je le mišica, medenica saj se vse zdaj bolj širi user posted image user posted image user posted image .  Dober pa je da to omeniš ginekologinji ali pa tvojemu splošnemu zdravniku.

Petek petek petek-komaj čakam petka, do takrat pa se bom martinčkala na sončku in uživala še v bolniški. Mama mi kuha kosilo, ati sedaj z sesalcem skače po stanovanju, jaz pa kot kraljica na kavčuuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
23.3.2010 12:34:48   
bit
mojškra.....uzivaj v kraljevem prestolu....user posted image

Biba... kater gel si našla da lepoo diši......nora sem na dobre dišave...

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
23.3.2010 15:39:31   
biba007

Čaki, čaki, grem pogledat....DREFT SENSITIVE - Specially formulated for the unique needs of baby itemsuser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
23.3.2010 16:36:45   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Čaki, čaki, grem pogledat....DREFT SENSITIVE - Specially formulated for the unique needs of baby itemsuser posted image

tnx  user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
23.3.2010 18:29:41   
bit
spet sem jaz...

se vidi da sem doma...user posted image in imam preveč časa...a ne Rebyuser posted image user posted image

glede vozička, lupinice..in ostale opreme imam že diplomsko nalog....
sedaj pa delam doktorat iz matičnih celic ...pri nas se je ponudba kar povečala...in spet ne vem kaj bi.....user posted image ..a ne bi bilo lažje en ponudnik ..pa se ap cap odločiš.user posted image

kako ste se ve odločile in zakaj? Boste shranile matične celice?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
23.3.2010 19:42:42   
hermy1
Fargesia, imaš ZS!

Lp vsem!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
23.3.2010 21:23:44   
lana70

spet sem jaz...

se vidi da sem doma...user posted image in imam preveč časa...a ne Rebyuser posted image user posted image

sedaj pa delam doktorat iz matičnih celic ...pri nas se je ponudba kar povečala...in spet ne vem kaj bi.....user posted image ..a ne bi bilo lažje en ponudnik ..pa se ap cap odločiš.user posted image

...vzeli Neocelico..zaradi dveh ločenih vzorčkov.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
23.3.2010 21:43:43   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

spet sem jaz...

...vzeli Neocelico..zaradi dveh ločenih vzorčkov.

Mi se bomo verjetno tudi za Neocelico!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
24.3.2010 8:22:29   
BarbiG
Dobro jutro. Pri nas je hiša polna obrtnikov, razkopano pa imam kopalnico, kuhinjo in hodnik. Se mi že meša od vsega ropota in trušča. user posted image In tkole bomo mel še ene dva tgedna, pol morm pa sam še na novo kuhno počakat, da mi jo nardijo in pridejo zmontirat. Me pa mal skrbi, kako bom pol vse to spucala, ker prahu in druge umazanije je ogromno. user posted image

Drgač pa mi matičnih celic ne bomo shranili. Sem se pozanimala, in glede na to, da nosim enojajčne dvojčke, nima smisla jih shranjevat.

Lep dan vsem skupaj. Upam, da bo tud danes kaj sončka. Včeraj je bilo tako lepo toplo. Nas je vse tri sonček tako lepo pogrel. user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
24.3.2010 8:56:44   
Petyyyy
Dobro jutro

ja Barbi, mene to še čaka v začetku maja, še dobr da bo tašča že na dopustu takrat, pa da se sestra smuka okol mene in jih bom kr zaposlilauser posted image .

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
24.3.2010 8:57:19   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Drgač pa mi matičnih celic ne bomo shranili. Sem se pozanimala, in glede na to, da nosim enojajčne dvojčke, nima smisla jih shranjevat.

Barbi, pa si morda kaj razmišljala o javni banki? Saj ne, da navijam, ampak ... takole altruistično, če lahko podarimo kateremukoli otročiču življenje ali ozdravitev....

Držim pesti za majstre. Jaz sem se zaklela, da malarjev naslednjo dekado ne spustim več v hišouser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
24.3.2010 9:25:38   
BarbiG
Sem razmišljala in tud razmišljam. Sam za mojedva otročka je to brez pomena, vendar pa glede na to, da sem tudi sama darovalka, se zna zgodit, da shraniva matične celice za druge otročke. Bomo vidl. Trenutno sem okupirana bolj z drugimi stvarmi, kot je ta, npr. da bo stanovanje čimprej spet primerno za živet. Pa najprej moramo sploh pridt vsaj do 28. tedna, potem bomo pa zavihal rokave in se usmeril v te zadeve.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
24.3.2010 9:52:36   
Fargesia
dobro jutro!!!

midva tudi o Neocelici razmišljava.

uf, Barbi, naju to še čaka...ker bova tapison iz sobe in laminat iz kuhne in dnevne ven metala in bova dala povsod parket...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
24.3.2010 9:59:44   
zup2
Dobro jutro!

Spala sem do zdajle user posted image . Se moram malo k sebi spravit, potem grem pa na sončka user posted image

Midva sva se odločila za darovanje matičnih celic v javno banko.

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
24.3.2010 10:01:51   
hermy1
Uf, kolk ste vse pridne,...na srečo nam tega ne bo treba, ker smo se šele preselili. Le spalnico bo treba malo preurediti...delovno sobo urediti v dnevni. Se počasi že z metrom okrog podim, da mal premerim.

Si pa vse vaše nasvete pridno shranjujem v računalnik (glede pralnega praška...pa sterilizatorja, črpalke in grelnika brez BPA...), da ko bo treba začet nabavljat bo na enem mestu.  

Sem pa nesrečna, ker je naš kuža vsak dan slabši user posted image  user posted image  user posted image . Ima osabljeno srce (star je 14 let), danes pa je že dvakrat bruhal in je tako slaboten, da še hodit ne more. Upam, da ko se naspi, da bo malo boljši. Se sploh ne premaknem s postelje, ker spi na tleh pri meni. Če vstanem, seveda hoče takoj za menoj. Tako si želim, da bi pričakal našega novega člana, se mi zdi, da bi bil takoj boljši, pa ne vem, če mu bo uspelo. Pa saj poskušam sprejet, da se bo enkrat moral poslovit, ko je pa zares slab, me pa kar v trebuhu zaboli user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
24.3.2010 10:07:22   
Fargesia
hermyuser posted image ...sem se zdej na našga revčka spomnila...lani okol novga leta so se mu naredile bule pod vratom...(povečane bezgavke)...in sem ga peljala k veterinarju...so delali biopsijo, slikali...limfni rak...ko smo se poslovili od njega je bil star točno 5 let in 8 mesecev...v enem mesecu je šel...user posted image pa ga še vedno pogrešam, pa je že več kot eno leto mimo...

user posted image

tole je pa naša šefica...dobila sem jo za 13.rojstni dan...stara je pa 15 let...

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
24.3.2010 10:18:27   
Goldy
hermy - user posted image  za vašega kužka. Mi smo našega izgubili lani decembra. V parih urah se mu je poslabšalo in je bilo konec. Še veterinar ni mogel verjeti. Je imel pa 12 let. mo tudi bili zelo žalostni in smo še sedaj.

fargi - kakšna cotla!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
24.3.2010 10:19:59   
hermy1
Mi smo sicer tudi večji ljubitelji mačk...ampak, smo imeli mačjo bolezen (obe hčeri sta bili zaradi tega tri tedne v bolnici) in zato je potem "padel" naš srček:

user posted image

Verjamem, da ti je še vedno hudo user posted image  user posted image  user posted image !!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
24.3.2010 10:22:11   
Goldy
hermy - kak srček. user posted image Našga sem imela en čas v avatarju - pekinezer. Imam pa nick po njemu že ves čas.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

časi
kozo

Kateri je boljši čas zimski ali poletni

zimski (38%)

poletni (62%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!