Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 10:50:41
|
|
|
|
Fargesia
|
hermy, ...upam da bo vse ok!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 11:10:42
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, ...upam da bo vse ok! Hvala vsem...sem takoj boljše volje, ker je šel na balkon in lahko celo sedi in nadzoruje okolico. Pa še sonček se je pokazal ! kaj boste kuhale?? Jaz sem brez idej Fargi...zdaj pa že komaj čakam nedeljo ! Če bi ne bila sedišča, ne verjamem, da bi se dal prepričat.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 11:37:37
|
|
|
|
BarbiG
|
Hermy, upam in želim ti, da bi tale corti dočakal novega družinskega člana.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 11:43:23
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Fargi..zdaj pa že komaj čakam nedeljo ! Če bi ne bila sedišča, ne verjamem, da bi se dal prepričat.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 12:56:14
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Dan, vidim da ste skoraj vse že odločene kam z matičnimi celicami.. Hermy...upam da bo tvoj cukr... dočakal vajin naraščaj... moje kosilo se že peče v pečici http://www.mojirecepti.com/recept/narastek-z-brokolijem.html Bit, upam, da res...bom zato kupila voziček z veliko košaro spodaj, da se bo lahko vozil z nama na sprehode ! Izgleda slastno, ...sam brokolija ne maram preveč . Mogoče bom pa jetrice in kuskus...al pa musako...bom videla v trgovini!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 12:59:43
|
|
|
|
bit
|
Hermy.... super ideja..vidiš pa bo hodil lepo na sprehod...tudi če bo utrujen.. brokoli lahko zamenjaš s katero koli zelenjavo...al ste bolj mesojedi
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 13:03:42
|
|
|
|
Fargesia
|
bit, recept je sprintan! sam tud jaz ne bom dala brokolija notr...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 13:13:07
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, recept je sprintan! sam tud jaz ne bom dala brokolija notr... super je... ga že jem...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 13:18:40
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit super je... ga že jem... Dober tek!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 14:29:14
|
|
|
|
Fargesia
|
naša mačka je tulila nenormalno in sem šla prec gledat kaj je...in je dihala kot pes...jezik zunaj, srčni utrip pa nenormalno visok... zdej se je pomirila in prede...upam da bo še nekaj čas z nami...sem si pa rekla, da pri nas ne bomo imeli več živali...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 14:41:39
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia naša mačka je tulila nenormalno in sem šla prec gledat kaj je...in je dihala kot pes...jezik zunaj, srčni utrip pa nenormalno visok... zdej se je pomirila in prede...upam da bo še nekaj čas z nami...sem si pa rekla, da pri nas ne bomo imeli več živali... Ma, ne no ! Kaj zdaj to,...a je kaj v zraku, al kaj? Upam, da je bilo samo prehodnega značaja.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 15:19:03
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia naša mačka je tulila nenormalno in sem šla prec gledat kaj je...in je dihala kot pes...jezik zunaj, srčni utrip pa nenormalno visok... zdej se je pomirila in prede...upam da bo še nekaj čas z nami...sem si pa rekla, da pri nas ne bomo imeli več živali... Ma, ne no ! Kaj zdaj to,...a je kaj v zraku, al kaj? Upam, da je bilo samo prehodnega značaja. jst tud upam...sem jokala zraven kot mali otrok...je bil ati čist fertik...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 16:50:44
|
|
|
|
Fargesia
|
sem spet klicala na veterinarsko in so mi rekli da ker je zdej tko kot da ni blo nič, je ni treba pripeljat, da naj jo opazujem in če bo še kdaj tko, da naj jo pripeljem. je pa rekla, da je možno da je bil epileptični napad.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 17:02:16
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia je pa rekla, da je možno da je bil epileptični napad. No, naš kuža ima točno take napade...pade dol na hrbet, joka in laja, potem zgubi zavest, se polula, in čez čas pride k sebi. Naj bi jih pa dobival zaradi pomanjkanja kisika, ker ima oslabljen srček in ko je razburjen (ko bi šel ven, ko laja...) se mu to zgodi. Približno dvakrat na dan.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 18:58:19
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Tut jest sem imela mucico. Sej jo vidite...žal sva jo mogla uspavati 26. januarja imela pa je tisto mačjo levkemijo, v treh dneh jo je pobralo, meni se je srce trgalo. Imela sva jo 5 let in je bila kot družinski član. Okužila pa se je pri mamici že v maternici. Še zmeraj jo pogrešam, včasih zajokam in sploh se mi zdi stanovanje prazno brez nje. Drugače pa se je zadnje tri dni skrivala, baje da mačke čutijo nadnaravne sile narave in verjetno je čutila da se bliža konec. Je pa bolezen napadla pljučka in je zadnji dan komaj dihala. No, ko sem jo peljala k veterinarju sem ji še zadnjič rekla, naj mi da ljubčka in je s težavo stegnila glavico in mi ga dala ( sem jo to naučila), prej mi pa tri dni ni hotla dat lubčka. Jokala sem kot dež... Punce čist razumem vas, na žival se navežeš ravno tako kot na človeka, mogoče še bolj...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 24.3.2010 19:44:09
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, recept je sprintan! sam tud jaz ne bom dala brokolija notr... super je... ga že jem... N, mi smo pa potem tole jedi za kosilo: http://www.mojirecepti.com/recept/popeceni-makaroni-s-sampinjoni.html Ma je bilo tako dobro!!! Hvala Bit za idejo!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 25.3.2010 7:32:26
|
|
|
|
hermy1
|
Dobro jutro vsem! Tanja_Jes...res se na žival zelo navežeš. Pa dokler je vse ok, se tega niti ne zavedaš. Se kdaj še jeziš nanjo, ko se polula in pokaka tam, kjer se ne sme...Ko pa se je treba poslovit, je pa grozno. Pa smo vedeli, da bo počasi treba, ker se stara in sem mislila, da bo lažje z vedenjem, da je pač star...pa je en drek lažje!!! Draga Fargi, močno upam, da je danes muca ok !! Naš kuža je začuda trenutno videti kar dober, je pa res, da včeraj potem ves dan ni jedel nič, da ga je še zvečer zanašalo. Prav bogi je bil,...ima eno blazino za spat in jo rad "pripravi" - s tačkami popraska, če veste, kako to storijo,...pa je za revčka očitno že to prevelik napor in je padel dol. Je pa sedaj že tako pameten, da pride k meni, ko to začuti, ker ga potem dvignem in mu napad prej mine. Pa vas sedaj ne bom več morila s "pasjimi zadevami". Zunaj bo očitno krasen dan, uživajte ga kot se le da!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 25.3.2010 7:40:09
|
|
|
|
bit
|
hermy....je končno ena ki zna limat kavice. ... te pooblaščam da prevzameš vlogo naše Loremi...oooo super ker si sprejela huuhh kako je pasala...sploh danes ko je nizek pritisk sem čist pjana.. tvoje kosilo je bilo tudi dobro..bo treba poskusit.... pri nas bo pa danes melanzane alla parmigiana..... moj bo spet reku.....spet brez mesa http://www.tartetatin.it/wp-content/uploads/cucina/2007/08/melanzane-alla-parmigiana.jpg
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 25.3.2010 7:48:21
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit hermy....je končno ena ki zna limat kavice. ... te pooblaščam da prevzameš vlogo naše Loremi...oooo super ker si sprejela tvoje kosilo je bilo tudi dobro..bo treba poskusit.... pri nas bo pa danes melanzane alla parmigiana..... moj bo spet reku.....spet brez mesa http://www.tartetatin.it/wp-content/uploads/cucina/2007/08/melanzane-alla-parmigiana.jpg Bit - to je bila izjema za materinski dan...ne saj se hecam ! Tud to z melancanami izgleda zelo dobro...ampak manjka recepat, če sem prav videla? Pri nas bodo pa čufti v paradižnikovi omaki,...jaz grem pa na eno službeno (privat) večerjo, tako, da bom jedla tam. Jutri pa tunj...ker je ravno petek.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 25.3.2010 7:51:21
|
|
|
|
bit
|
hermy....recept imam samo v italjanščini...bom poiskala pa ti ga pripopam.... mi je pa všeč to z melancani ker lahko ješ hladno ali toplo... čaki grem brskat po netu za recept.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 25.3.2010 7:52:37
|
|
|
|
bit
|
evo gaa..... seem kot spidi gonzales... čaki ta ni dober....ni taprav... je bila neka slovenska verziija...brez mocarele
< Sporočilo je popravil bit -- 25.3.2010 8:01:11 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 25.3.2010 7:53:43
|
|
|
|
hermy1
|
A smeš melancane zamenjat z bučkami, ker so meni boljše?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 25.3.2010 7:58:53
|
|
|
|
hermy1
|
No, drage moje,..jest grem bit pridna...sledi pilates, pa frizer, potem se pa vrnem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
ImeBeckieKatero od spodnjih imen vam je najbolj všeč, če vam sploh je? Hvala za glas. Komentarji zaželjeni.Rebeca (
28%)
Erik (
33%)
Tom (
21%)
Miša (
18%)
Število vseh glasov: 297Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!