|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
10.2.2010 8:27:24   
misar
dobro jutro čvekuljeuser posted image

danes pa spet ta sneg, ampak sem naspana, tamala celo zjutraj ni špilala sviralice, ko sem pucala avto, tko, da je dan kar mal lepši user posted image user posted image user posted image  pa menda grem od jutri do srede na študijski dopust in se kar veselim user posted image user posted image user posted image  počasi bom pa le spravila vse izpite pod streho, da končno diplomiram user posted image user posted image user posted image  živa sramota user posted image

sicer pa naš malček brca tristo na uro in razveseljuje mamico in atijauser posted image user posted image  kar verjet ne morem kako leti čas v tej nosečnostiuser posted image , se mi zdi, da sploh ne sledim dogodkom.

včeraj ste udarile debato o vozičkih. Drag-poceni voziček, večna dilema. midva sva dala za voziček izredno malo cca 250 EUR (PIKOLO) pa sem bila izredno zadovoljna. Služil mi je kilometre in kilometre, za drugega ga bo treba samo naoljit, spucat in bo kot novuser posted image user posted image  je pa izredno lahek voziček, sestavi se na zeloo majhno (sva ga spravila celo v mini prtljažnik Nissana Micre user posted image ), lahko vodljiv je pa še men je bil cute. Kolegica je imela Jane slalom pro pa je skoz neki jamrala, da je težek, da se niakor ne zloži fajn, itd... no ampak kot ste že rekle, vsaka zase najbolj ve kaj rabi.

Kilogrami: sem med 5 in 6 kg plusa imam še fore do konca user posted image  user posted image

grem še mal delat, glede na to, da me 5 delovnih dni ne bo

pa pa

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
10.2.2010 8:35:35   
dvojčica6
jutro vsem!! pr nas pa ni snega... po eni strani fajn, po drugi pa ne... manjka idilauser posted image

meymey, krtkova hehe... ja, je videt da nas nekatere - predvsem prvorodke - že zagrabla nakupovalna mrzlica... je opazil tudi moj fant včeri, ko sem mu zavzeto razlagala, da pa mogoče bi voziček vseeno kupila novega pa da je dolgoročna investicija itd... on pa pol meni, da je za avto dal 300 evrov (je 20 let star, da se ne bo katera preveč čudila) in da ne misli dajat več za voziček kot za avto... user posted image user posted image jah... pol pa ko se bo bentil nad vozičkom pa bom jaz kriva neuser posted image ...

mkbk lahko da ful nizko nosiš bebita... če je to mogočeuser posted image Drgač pa Keglove vaje sigurno ne škodijouser posted image

meymey gin Morticiauser posted image user posted image ja znajo bit kar zadrte... moja je tut kar psiho glede enih stvari... ji je kar samoumevno, da vse vem in znam... na pregledu še preden sem bila noseča, je rekla, da mi naredi UZ. In jaz, ki sem seveda vajena UZ s televizije, sem rekla: "A pol se slečem sam do pasu?" Ona pa se zadere: "NE, OD PASU NAVZDOL VENDAR.. STE MELI SPOLNE ODNOSE AL NE!!!" Sem bla še pol ure rdeča...user posted image

milabe čestitke za eno babnicouser posted image user posted image user posted image

se beremo, lp!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
10.2.2010 8:59:02   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
Aja tole bi pa le še vprašala. Jst imam že nekaj časa feeling, da če počepnem ali pa če grem lulat -kot da se mi bo vse navzven obrnilo ali kako naj rečem, kot da bi mi hotlo vse skup ven zlest... sounds familiar to anyone. Saj bom prašala G, ampak imam pregled šele 23.2. .

Kako poznano! Se tudi meni to dogaja, pa se nikakor ne spomnim, da bi bilo že prvo rundo tako. user posted image Pa ni bilo na morfologiji nobenega govora, da bi nizko nosila... user posted image Mogoče pa je to posledica, da je že enkrat bilo vse raztegnjeno (pač 2. nosečnost)? user posted image Se pa priporočam za strokovni odgovor tvoje G (moj naslednji pregled je šele marca).

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.2.2010 9:01:57 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
10.2.2010 9:00:26   
Kiya
Nakupovalna mrzlica me je pa prevzela, priznam. Ker sem na bolniški itak nimam nič bolj pametnega za delat kot gledati reklame in brskati po spletu kaj bi lahko kupila za prihajajočo članico user posted image

No sej včeraj sem celo zase kupila blazino za noge, tako da imaš noge višje od telesa in upam, da bom vsaj manj otekala user posted image , ker čeprav jem neslano imam otečene noge

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
10.2.2010 9:01:06   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

meymey, krtkova hehe... ja, je videt da nas nekatere - predvsem prvorodke - že zagrabla nakupovalna mrzlica...

Sej tud midve pričakujeva prvega. In tud midve že kupujeva (hi hi, vsaj jazuser posted image user posted image ), samo obe imava že vozičke in zato ne moreva komentirati.user posted image  Mrzlica tud mene fino grabi, sam mi je to tko luštn, k lahko vse počasi, ko mam čas, ko mam voljo,...in ko kaj lepega zagledam. Edino oblekic še načeloma ne kupujem. Največje veselje mi je zdej opremljat otroško sobico. user posted image

Sm se pa nasmejala in bila hkrati zgrožena nad reakcijo tvoje ginekologinje. Sovražim tak odnos in znam pošteno nazaj povedat. Oziroma jim dati vedeti,da z mano pa ne bodo tako neprijazne. Zadnjič sem eno sestro sred polnega hodnika nazaj nadrla, da naj bo takoj bolj prijazna do mene, da sm jst tud bila prijazna in da se ne bo tko pogovarjala z mano. Sem opazila zelo odobravajoče poglede vseh čakajočih. Potem sem pa pričakovala, da se mi bos sestra maščevala in me pustila ful čakat, pa me ni!!!user posted image  Sem bila TAKOJ na vrsti!!!! Ha ha. Sam res, mi gre tak odnos totalno na živce. In ne rabi ti biti nič nerodno. Predstavlaj si jo na wc-ju kako kaka, pa boš takoj uvidela, da je tud ona na določenih področjih samo navaden brezvezen človeček!!!

A sm se mal razjezila?? user posted image  Se opravičujem.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2305
10.2.2010 9:11:47   
ivy@
oila,no da se še jaz malo javim..tudi mi smo imeli morfologijo,vse je ok,bila sem v 21.tednu rekla pa je da je bebito težek za 22.teden,za sladkorno mi pa ni nič reklauser posted image
tudi ona je potrdila da bo user posted image ampak itak sem to čutila že od samega začetka..
dobila sem tablete za železo,fuuuuuj,ogabne so pa še zaprle so me,tako da sem imela kar pestro čez vikenduser posted image

glede vozička,jaz sem ga dobila ta vikend,mi ga je mami pripeljala,kupili pa smo ga od njene sodelavke in to zelo ugodno,zraven je še lupinica aja pa še previjalna z banjico za samo 120 eurou pa še to mi ni blo treba dat,sta mami pa ati častilauser posted image
tako da sem kr poceni skos pršla,zdj pa morm kupit sam še jogi za v posteljico pa še to je mami neki gledala od dormeota za 85 eurou,tko da...hihi mogoče se bo spet izprsilauser posted image

ja jst sm si pa zračunala dohodnino in me je tok zjezil PLAČAT MORM 200€,premal so mi v službi trgal in sm bla prejšn tedn toook jezna,sploh se nemorm sprijaznit,ko pomislm kaj vse bi lah kupla za mojga user posted image ,ampak dobr usaj na vozičku pa na previjalni sm prišparala aja pa še vinjeto bo treba pr plači kupt,joj joj sami stroški user posted image

aja pa še neki,dva tedna nazaj sm bla čez vikend v bosni,če ma kera priliko naj gre tja kupovat stvari,joooj kr boun rataš k vidš kaj majo use pa use tok poceni..jst sm dala za posteljnino(odeja,vzglavnik,tisto okoli posteljice,rjuha in še en mjčken vzglavniček v obliki srčka) 15€,odejice take k jih loh zapneš pa user posted image ubistvu not oblečeš po 7€,res je use ceneje kot tuki,no sj jst tud vrjetno nebi šla,ampak je tko naneslo da smo šli in sm hitr izkoristla prilikouser posted image
ampak vozički pa take stvari pa se še bolj splačajo,tako da če imate koga,ki hodi dol ga kr natovorite user posted image

no zdj sm se pa za ceu mesc razpisala
bodte pridne in pazite na svoje bušije,pappa

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

Neposredna povezava do sporočila: 2306
10.2.2010 9:18:08   
gajka
Evo, pa še nekaj resničnega malo za nasmejat. Včeraj zvečer sta Rok in moj brala ene knjigice in Rok je zagledal na sliki harmoniko. In da bi bilo vzdušje popolno, mu je moj na netu hitro poiskal Golico. Hja, potem pa se je izkazalo, da imamo doma očitno enega ljubitelja goveje muzike user posted image :
user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
10.2.2010 10:06:12   
Kiya
Joj Gajka kok je dobr user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
10.2.2010 10:23:57   
mkbk
gajka user posted image

Mi mamo kr dva ljubitelja goveje...ja, ja naš oči je pač vsestranskiuser posted image  (pa mu odpuščam, ker je glih Prekmurec, pa tam vsi mladi, ki jih jst poznam, še kar radi poskočjo na kakšno polko). Pa tud ene par mojih ljubljanski frendov, da ne bo pomote - uradno kao ne marajo te muzike, ko ga majo mal pod kapo se jim pa zrola, če zaslišjo Na roblek user posted image .

Drugač pa jst nosim ful nizko, mi je rekel g na MF, da je še čisto v mali medenici in da se bo kao dvignil - upam, da kmaaal, ker se mi zdi vsakič ko grem lulat, kot da na pol rojevam. Ko me brca se mi zdi kot da me malo po stegnu praska user posted image  user posted image  user posted image . Mislm kr neki.

Ej, krti, samo s tabo pa ni dobro češenj zobat! Upam, da te kdaj ne pripravim do  user posted image ...

< Sporočilo je popravil mkbk -- 10.2.2010 10:24:36 >

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
10.2.2010 11:44:34   
milabe
ja Dvojčica6 hvala, sicer kr ne borem verjet, ker je moj filing taaaako močen glede fantka, tako da sm bla full presenečnena ko je reku da je žemlca ;)

Tud js sm doma in zdej ko vem spol me je tud primlo nakupovanje. Kr vse naenkrat bi mela, sam bo kr treba lepo iz mesca v mesec počas kupvat... Grema pa drug vikend po voziček - kooooomi čakam, bo razstavljen v stanovanju user posted image da ga vsi vidijo hehe.

Ja tud men se zdi da mi bo enkrat vse vn padlo. Vsak dan grema z mojim po kosilu na sprehod, in se mi zdi da če dolgo hodim al pa navzdol, da mi vse pritiska dol, pol pa me še lulat... itd

cao

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
10.2.2010 11:51:38   
naraščaj
En lep snežni pozdrav iz štajerske.

Spet sem spala do k.... Tamala je zvečer zakuhala in pol sem dežurala ob njej (beri kr spala z njo) in sem čist zlamana kljub veliki postelji se nisem uspela vredu naštimat in me ful vrat boli.
Zdej pa ni ne sluha in ne duha o vročini, sicer neki pokašljuje. Pojma nimam kje je spet kaj staknala. Očitno se medve izmenjujeva, da nam ni dolg čas.user posted image

Men pa user posted image tko povprek leži in v diagonali leži in ma noge tam bolj spod levo in tut ful "nažiga" in se tut men včas zdi, da bo kr vse ven padl, sam glede na to, da mam MV ful zaprt, kr ni straha. Je rekla da v drugo ali več vse bolj občutimo in običajno je več težav kot prvič. Sicer ni nujno, je pa pogosto. Mah fajn. Ker sem ji omenla, da mi že otrdeva trebuh tko kot prvič in je bil to njen odgovor.

Gajka, tamav pa raztura user posted image

Naša pa posluša PInk in lady gaga user posted image ko prideva v avto začne takoj težit, dej Pink, dej poker face user posted image user posted image . Sej ji je tut goveja muzka všeč, jo posluša pri dediju inm babici.

Dohodnina: ker nisem v službi že skor mesec, še nisem dobla papirjev, tko, da še nisem računala. Moj pa si je že in bo tut plačal prbližn tok.

Nakupovalna mrzlica me še ni prijela, ker sem skos doma in je zato moj user posted image bolj vesel user posted image . Ne, v bistvu čakam na spomladansko kolekcijo in na to če se bo na #D vidl kaj bo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
10.2.2010 12:44:19   
soncnizarek25
ojla:)
naj se vam malo javim na ta snežni dan.

smo danes opravili morfologijo pa je pokazalo da je vse vredu, kljub tistim krčem, ki sem jih imela.
imeli pa bomo user posted image , čeprav sem jaz pri sebi slutila da bo user posted image ampak sem se zmotila, sicer pa ni važno kaj je sano da bo zdravo. me je pa G kr malo okregala glede teže sem se sedaj ko sem mogla ležat in nič fizičnega delat zredila za 5 kg tako da sem se v celi user posted image zredila za 7kg in pravi da se moram paziti, samo bo bolj težko, ko pa še vedno ne smem delati ni težkega na telovadbo pa tudi ne smem. bo že bomo pa lalo več hodili na sprehode.

vidim da že pridno nakupujete za otročka, jaz kar sem do sedaj kupila je bil voziček, pa še tega sem dobila od ene prijateljice ful poceni 50 evrov, pa čeprav je star 6let je ful ohranjen. ostalo naja pa še vse čaka, plus tega morava še dokončati stanovanje. drugače pa tudi mene že drži nakupovalna mrzlica, vendar se moram kr malo nazaj držati, zaradi financ, ker sedaj dela samo mojuser posted image . upam, da bodo kaj dediji in babice pomagali.

naslednji pregled: 4.3 in imeli bomo user posted image

lp do naslednjič ter cerkljajte se:)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
10.2.2010 14:05:01   
krtkova
jst sm se pa tok nasmejala vašim malim palčkom in njhovim okusom za glasbo. In filmčk od Gajke je čist hud!user posted image  Ker pri Poker face se pa men kr kocine pokonc dvignejo od groze in upam, da bo do rojstva mojega otroka ta komad že mal pozabljen in ga ne bo hotel neprestano poslušati.user posted image user posted image user posted image

Jst sm pa ugotovila, da mi je trebuh v zadnjem mesecu ogromno zrasel in sem kot hruška debeluška. Grozljivo zgleda, vam povem. user posted image  In me zato verjetno tud boli spodaj. Ah....

OK OK, voziček, bom pa še jst povedala, da imam Quinnyja Freestyle - podedvanga od svakinje, torej me ni nič stal. Košaro za novorjenčka (oz. ta globoki del vozička) in lupinco sem pa tud dobila od sodelavca. Pa sej to sm že enkrat razlagala!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
10.2.2010 14:18:48   
tukaj
En lep zasnežen pozdrav s Koroške,

da me ne pozabite čisto, se malo oglašam.

Včeraj je moj dragi barval otroško sobico - joj kaj je lepa. Samo kakšno nalepoko živali še kupiva in nariševa kakšen oblaček in bo.

Mene pa vznemiraj moj krvni tlak, ki je skoz ful nizek 90/50 in nikakor več. Mi ga mami meri vsak drug dan. Sem prebrala, da lahko to povzroči, da dobi otrok premalo hrane in kisika in me je akr malo panika prijele. Še sreča, da imam naslednji teden pregled, pa bomo videli, kaj bo rekla moja ginekologinja.

Voziček se zdi tudi meni zelo pomembna naložba, čeprav so res kar dragi. Midva potrebujeva enega za makedam - torej 4 napihljiva velika kolesa. Tko, da bova verjetno vzela Maxi cosu mura, ki se mi zdi lep, pa še znanka, ki ga ima, je z njim zelo zadovoljna.

Uživajte v zimski idili.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
10.2.2010 15:11:25   
meymey
Jaz mam tudi Quinny Freestyle, ampak štirikolesnika - rabljenega.
Za košaro bomo videli.

Za cunje se ne obremenjujem, je še čas...

Gledam opremo, posteljico in kako bomo organizirali skrb za malega (previjalna kje, kam kad in kakšno,...). Bolj vprašanja glede tavelike opreme.

Avtosedež dobim in ostale prčkarije kot so ležalniki in igrala...

V tem trenutku se bolj posvečam dokončni opremi stanovanja (sem se pred kratkim preselila).  Pa da si zrihtam teraso za spomladansko pitje brezkofeinske kave :D.

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
10.2.2010 15:21:32   
innes4
Pozdravček tut iz zasnežene Gorenjske,

junij se zdi še tko daleč ko pada sneg, ampak sej bo vse ob svojem času, an user posted image

gajka...kok je cukr tvoj mali user posted image

user posted image , kako boste kupovale oblekice za user posted image ? Po kakšnih seznamih, al po občutku? Mene to ful muč, ker sem prvič user posted image in nebi rada neki preveč kupla, pa poj mogoč niti neb rabila, spet pa nebi rada, da mi kej pomembnga sfali... sj vem, mal kompliciram, ampak taka sm user posted image , sploh odkar sm user posted image user posted image

mam pa še eno vprašanje bl za tiste, k ste že mamice. No, sicer vsako mnenje zmer prov pride user posted image . Po kolikšnem času ste user posted image prvič peljale na sprehod po prihodu iz porodnišnice? Ker ene pravijo po kakšnih 10,14 dneh, ampak men je to čist mim...sej zakaj pa bi otročku zrak škodil? Pa sploh junija, ko bo že toplo...Pa tut neumno se mi zdi, da bo mojuser posted image preživel 14 dni očetovskega dopusta doma za štirimi stenami. Jest bi šla kr na sprehod po enih 2 dneh...a je to prezgodejuser posted image user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
10.2.2010 15:45:20   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: innes4

Pozdravček tut iz zasnežene Gorenjske,

junij se zdi še tko daleč ko pada sneg, ampak sej bo vse ob svojem času, an user posted image

gajka...kok je cukr tvoj mali user posted image

user posted image , kako boste kupovale oblekice za user posted image ? Po kakšnih seznamih, al po občutku? Mene to ful muč, ker sem prvič user posted image in nebi rada neki preveč kupla, pa poj mogoč niti neb rabila, spet pa nebi rada, da mi kej pomembnga sfali... sj vem, mal kompliciram, ampak taka sm user posted image , sploh odkar sm user posted image user posted image

mam pa še eno vprašanje bl za tiste, k ste že mamice. No, sicer vsako mnenje zmer prov pride user posted image . Po kolikšnem času ste user posted image prvič peljale na sprehod po prihodu iz porodnišnice? Ker ene pravijo po kakšnih 10,14 dneh, ampak men je to čist mim...sej zakaj pa bi otročku zrak škodil? Pa sploh junija, ko bo že toplo...Pa tut neumno se mi zdi, da bo mojuser posted image preživel 14 dni očetovskega dopusta doma za štirimi stenami. Jest bi šla kr na sprehod po enih 2 dneh...a je to prezgodejuser posted image user posted image

poanta baje ni v detetu ampak v mamici, ki naj bi bila še cca 10 dni po porodu preutrujena za sprehode...to je men babica/patronažna rekla, ko me je obiskala na domu. Mi smo šli z detetom v zimskem času ven že po enem tednu, ker sem jaz nujno rabila luft.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
10.2.2010 15:56:11   
bcljka
oj!

se oglašam po dolgem času... sm nekak uspela spat 24 ur... učeri sm šla spat šele ob 5ih zjutri (učenje) in pol sm mogla ob 7ih že pobrat mojga k je pelu moj avto h kozmetičarju in potem sm bla tok zmatrana da sm se ob 9ih zjutri ulegla v postlo in spala danes do 12h! no, umes sm 2x jedla pa eno uro gledala tv user posted image

drgač sm pa ful vesela ker dobiva nov avto, zdej je že vse zmenjen... in to očitno že v roku 14ih dni user posted image user posted image user posted image

kar se pa tiče šopinga sm pa tud jst že sprot pisala... voziček Jane Slalom Pro... nov... je bil darilo moje babice... neki bodijev sm naročila na Nextu za filing ker sm že lih seb naročila nosečniško oblekco pa je ista poštnina... pol pa nisva mela namena kej ornk kupovat do konc aprila / začetek maja ampak ker sva naletela na Bušija mava zdej več kot preveč že doma... kupla bom sam še tetra plenice pa kozmetiko... ostalo pa dobiva od kolegice... tko da za začetek bo dost, pol bom pa itak sprot kupovala...
drgač pa zdej sva se odločla da bova otroško soba dala nrdit mizarju in ne bova kupla tiste MAMMUT v Ikeji... to da 1 mesec rab da nrdi... tko da tole bomo dal kr kmal delat... zdej more sam še od mojga moža poročna priča k je arhitekt zrisat sobo in to je to...

še 8 dni mam do morfologije... komi čakam!

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
10.2.2010 17:43:29   
elizaa
Innes4, mi smo šli prvič ven po enem mesecu. Men se je že mešal doma. Sam prej nismo mogli/smel, ker je skoz snežil, dežval al pa zmrzval, blo veliko preveč pod nulo. Po tem enem mesecu sva bla spet skoz doma tud zarad vremenskih razmer, tko da sva ubistvu začela ven hodit šele februarja - pri dveh mesecih. Zato sem si tud želela, da bi bil drugi otroček spomladanski/poletni. Ker sem skor poporodno depresijo fasala user posted image Zdej vem, da bom šla hitr ven, že po parih dneh. Pa tud če samo 10m od hiše. Moja svakinja je šla s punčko že po 4ih dneh ven. Ji je tud patronažna rekla, da lahko, če se le mamica dobro počuti. Tko da pomoje ni ovir, če boš le ti ok in če bo vreme solidno user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
10.2.2010 18:10:09   
Mysterious
Ojla punce,

samo na kratko, ker danes nekako ni moj dan user posted image . Vceraj sva se z A skregala, tko da nisva do danes spregovorila, razel "lahko noc". To je rekord molka odkar se poznava! Seveda sem tista uzaljena jaz a z razlogom! Dan je bil naporen, predvsem psihicno, ker imam kar naporno na delu, moja produktivnost pa je bistveno slabsa od kar sem nosecka user posted image . Le zakaj? In imam obcutek da ves cas zamujam... user posted image Povrh vsega me nekaj glava boli, zunaj dezuje, in bolijo me noge in roke od prevec telovadbe (ponedeljek fitness + torek telovadba za nosecke)!

Se vedno v sluzbi edina v mojem nadstopju stavbe!!!
Zanima me ali je res da je epiduralno potrebno placat okoli 200 eur pa se prej it na tecaj oz predavanje? In a kaksna od vas razmislja o tem? Pa tiste ki ste ze rodile s epiduralno ce kaj napisete na to - ceprav sigurno obstaja tema, ki to obravnava nekje na forumu. Jaz vsekakor grem rodit v Postojno, jer jo vsi po vrsti ful hvalijo.

Ob treh sem skor zaspala pred racunalnikom in sem po dogem casu spila eno Illy kavo! In glej, cez 10 min, zane brcat mojauser posted image ... BUM... TUM... BAM BAM TAM TAM...user posted image mmm kaksne lepe berce! Pa resnicno mocnejse kot do danes. Za trenutek sem se nasmejala in postala prav dobre volje. A je to nakljucje ali tudi vase bebice skacejo po kavi!? Jaz je sicer pijem sedaj samo izjemoma... ko res ne morem vec.
...imam zadost in grem domov pocukrat user posted image in se mal razvajat.

Bodite lepo... user posted image
...snezno in Primorke dezevno!

Mo

PS Drug teden pa se mi obetajo nakupi - no vsaj zelim si mal it v baby shopping!

(odgovor članu elizaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
10.2.2010 19:25:57   
Stajerka26
Oj bejbe!
No evo še mene...sem že tut čist zakrnela....
Danes sem službeno bila še v Radečah, po tej zasneženi cesti. me je šefica klicala na mobitel, če je vse ok z mano, da se ne bo kaj zgodilo.
In ko sem prišla domov, me je mož full lepo presenetil.
Med tem, ko sem se jaz šla mal razvajat na gelirane nohtke, je on pripravil kosilo in presenečenje dneva...sestavil je posteljico za najini princeski, jo lepo pripravil z odjejicami in soba je res drugačna...sem bila full vesela.

Sicer pa smo včeraj še uradno, datumsko stopili v 6 mesec, skor ne morem verjet, da se lahko zgodi da čez en mesec že rodimuser posted image upam sicer da bomo vzdržali čim dlje....

Kar se tiče oblačil imava za enkrat dovolj vsega, nekaj sva dobila, nekaj kupila, tako da do nadaljnega brez nakupov, treba je tut še kupit kozmetiko in pa previjalno mizico, vse ostalo lahko počaka.

sicer pa sem od 23.2 tudi uradno na 8-urni bolniški, tako da bo takrat da počasi vse skupaj operem, zlikam in počasi zložim v omaro.

Mi2 bova voziček naročila iz tujine, itak tukaj ni kaj extra razstavljenih vozičkov za dvojčke, tako da sva izbirala bolj po občutko, praktičnost, lahkost, velika kolesa, sestavljiv.... bomo vidli, se pa že zelo veselim, ker ga imava v naslednjih dneh namen naročit user posted image

Nič grem počasi pred TV, potem pa počasi ajat... lepo se mejte se tipkamo spet jutri...papa

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu Mysterious)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
10.2.2010 19:42:28   
Bonnie_RR
Hellou! user posted image

Zdej nas bo pa zasnežilo, kaj...user posted image

Js sem šla danes malo pofirbcat v trgovine, pa sem se na koncu vseno zadržala in nič kupila. Bom raje počakala na ponedeljek, da bolj za ziher izvemo, kaj bomo imeli (user posted image ali user posted image ), ker imamo nevtralnih stvari že kar precej (od prej) in bi bilo fajn imet tiste majčkene zadevce tud še v kakšni bolj "tipični" barvi... So me sicer zelooo srbeli prsti, ampak sem zategla...user posted image user posted image user posted image Se ne dam!user posted image user posted image
Drugače pa od teh, večjih, stvari potrebujemo samo voziček - nakup pa ne vem, kdaj bomo opravili. Verjetno enkrat marca, aprila...

prvič ven z user posted image ... Mi smo bili pri 1. kar pozni - sva bila 16 dni v porodnišnici, ko sva prišla domov, smo pa tako že imeli zeleno luč za sprehode. Sicer prva 2 dni samo kakšnih 10 minutk na balkon, potem pa že za en krog po naselju. Aja, bil je pa takrat začetek marca in je bilo še kar mrzlo.
Sedaj bo poletje in po mojem lažje (ne bo tolk enega oblačenja, pokrivanja ipd.), pa tud močno upam, da bom kaj prej doma. Že takrat se mi je skoraj strgalo, sedaj si pa kaj takega sploh ne predstavljam - zaradi malega. upajmo na najboljše!user posted image

sterilizator...
Tamali je bil sicer na Aptamilu, pa ga vseen nismo imeli, niti pogrešali. Vsake toliko časa smo flaške in cuclje prekuhali na "klasičen način", pa še to res vsake toliko - ko se je kdo spomnil.
Se mi ne zdi fajn pretiravati s pretiranim čiščenjem in sterilnostjo že nasploh. Pač ena zdrava mera - kot pri vseh stvareh.

gajka... Mali je ful faca! user posted image user posted image user posted image

Aja, pa čestitke za vse uspešne morfologije! user posted image

lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Mysterious)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
10.2.2010 20:45:02   
Bam Bam
Kako ste kaj moje snežinke-debelinke user posted image ? Danes nas bo pa zametlo, kaj? Sicer je prav super idila zunaj, ampak res se v tem času tale junij sliši še takoo zeloo daleč.

Vidim, da ste večinoma že čist v nakupih. Mi smo po MF kupili dva bodija v modri barvi. Samo za gušt. Za vse ostalo pa bo čas enkrat maja. Se mi zdi še malo nesmiselno hitet s pripravami, ker ne vem kaj bom potem počela en mesec, ko bom že na porodniški. No, je pa res, da glavne stvari imamo že od prvega mladička.

Gajka tvoj model je pa faca! Superski res!

Mysterious tebi sem dolžna opravičilo, ker sem tvoji/tvojemu Summer kar spol določila user posted image Ej, res ne vem od kje sem si zamislila deklico... morda pa moj 6. čut tako narekuje :P Upam, da bosta z A kmalu pogladila vse spore, da boš spet cvetela ;)

tukaj - jaz imam tudi zelo nizek pritisk (isto kot ti 90/50), tudi v prejšnji nosečnosti je bilo tako, pa je vse OK z otrokom. Pomaga pa kakšna kavica in veliko gibanja na svežem zraku. Me pa zanima, kaj ti bo G povedala, ker moja temu ne posveča kakšne velike pozornosti. Sporoči, prosim.

innes4 glede količine oblekic sem se jaz držala seznama, veliko sem dobila na izposojo, tako da je na koncu kar preveč vsega izpadlo. Zunaj pa smo bili 8. dan. Sicer en mini sprehodek po naselju, ker sem bila jaz po CR, ampak sem poslušala svoje telo, ki mi je reklo "JAAAA, VENNN na sončka".

Glede sterilizatorja sem se pa že zadnjič hotla kar podpisat pod en post. Pa ne vem več katera je napisala, da nikar pretiravat s sterilnostjo... da pol se pa čudimo od kje toliko alergij in bolezni, ko pride otrok v vrtec. 

Ja, pa za vozek se tudi strinjam, da je vredno odšteti kakšen evro več, pa se nabavi takega, ki bo v vseh pogledih služil svojemu namenu. Verjemite, da boste med porodniško naredile ogromno kilometrine.

No, jaz sem zopet pristavila svoj piskrček glede načetih tem.

Drugače pa moj BamBamček pridno razgraja po trebuščku in se že na oko opazi kakšne akrbacije. Uživancija za vse družinske člane :))
Povejte mi kako ste kaj pridne z "nosečniškimi dnevniki"? A kaj fotografirate trebuščke? Merite obseg trebuha? Beležite datume prvih brcik in ostalih dogodivščin?

Naj vse tegobice izginejo in dobro opravite na pregledih!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
10.2.2010 21:26:09   
Aninchy
Pozdravljene user posted image !

Uff.. dva dni ne pogledam, pa je že toliko postov, da sem rabila eno uro, da sem vse prebrala user posted image .

Pa da odgovorim na nekaj pogovorov:

Dvojčica6 - midve sva se menili za barvo vozička (meni je tudi všeč bež, sicer pa bomo verjetno imeli zelenega, ker se tašči takooo dopade user posted image ), pa za probo v Sloveniji... ja, je ta firma tudi v sloveniji, mislim da v ljubljani a nisem sigurna... firma je Lux4kids, vendar so izdelki pri nas več kot 1x dražji user posted image .

Naraščaj - Hvala za dobrodošlico user posted image . Me pa zanima koliko stane 3D pregled v SG, o katerem ste se pogovarjale (eno stran nazaj)? user posted image Pa zanima me, če se moreš kaj prej naročit, ali pač greš tja in je to to?

Gajka - Mali bo odličen plesalec! user posted image oziroma je že user posted image

Sicer pa me je danes prvič kar močno uščipnilo v križu... Upam, da bo tega čim manj!! user posted image
Pa tudi meni se zdi, da imam že taakoooo veeeliiik trebuh hehe, čeprav prej nisem bla ravno šlank user posted image

Lepo se imejte in veliko se smejte!! user posted image
Za seznam: Moj naslednji pregled bo 11.3.

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
10.2.2010 22:53:23   
pik ipoki

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Dvojčica6 - midve sva se menili za barvo vozička (meni je tudi všeč bež, sicer pa bomo verjetno imeli zelenega, ker se tašči takooo dopade user posted image ), pa za probo v Sloveniji... ja, je ta firma tudi v sloveniji, mislim da v ljubljani a nisem sigurna... firma je Lux4kids, vendar so izdelki pri nas več kot 1x dražji user posted image .

midva sva naročila vožiček iz nemčije, tega S6 in sva ga že dobila... super zadeva, vsaj na prvi pogled in na otip, kako se bo pa obnesel bomo pa vidl... se pa defitivno ne splača v sloveniji... midva sva prišparala 170€ to pa ni mal. imava pa oranžnega user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?