ivy@
|
oila,no da se še jaz malo javim..tudi mi smo imeli morfologijo,vse je ok,bila sem v 21.tednu rekla pa je da je bebito težek za 22.teden,za sladkorno mi pa ni nič rekla tudi ona je potrdila da bo ampak itak sem to čutila že od samega začetka.. dobila sem tablete za železo,fuuuuuj,ogabne so pa še zaprle so me,tako da sem imela kar pestro čez vikend glede vozička,jaz sem ga dobila ta vikend,mi ga je mami pripeljala,kupili pa smo ga od njene sodelavke in to zelo ugodno,zraven je še lupinica aja pa še previjalna z banjico za samo 120 eurou pa še to mi ni blo treba dat,sta mami pa ati častila tako da sem kr poceni skos pršla,zdj pa morm kupit sam še jogi za v posteljico pa še to je mami neki gledala od dormeota za 85 eurou,tko da...hihi mogoče se bo spet izprsila ja jst sm si pa zračunala dohodnino in me je tok zjezil PLAČAT MORM 200€,premal so mi v službi trgal in sm bla prejšn tedn toook jezna,sploh se nemorm sprijaznit,ko pomislm kaj vse bi lah kupla za mojga ,ampak dobr usaj na vozičku pa na previjalni sm prišparala aja pa še vinjeto bo treba pr plači kupt,joj joj sami stroški aja pa še neki,dva tedna nazaj sm bla čez vikend v bosni,če ma kera priliko naj gre tja kupovat stvari,joooj kr boun rataš k vidš kaj majo use pa use tok poceni..jst sm dala za posteljnino(odeja,vzglavnik,tisto okoli posteljice,rjuha in še en mjčken vzglavniček v obliki srčka) 15€,odejice take k jih loh zapneš pa ubistvu not oblečeš po 7€,res je use ceneje kot tuki,no sj jst tud vrjetno nebi šla,ampak je tko naneslo da smo šli in sm hitr izkoristla priliko ampak vozički pa take stvari pa se še bolj splačajo,tako da če imate koga,ki hodi dol ga kr natovorite no zdj sm se pa za ceu mesc razpisala bodte pridne in pazite na svoje bušije,pappa