Maxica
|
Še od mene lep pozdravček, spet iz službe. Podaljšan vikend je čisto prehitro minil, ampak me tolaži vsaj, da bo delovni teden krajši. Sem bila pa kar pridna, v soboto sem naredila generalno čistko po stanovanju, v nedeljo smo z otrokoma pekli preste, včeraj sem pa celo dopoldne likala, nato pa še en kup enih takih gospodinjskih opravil, tako da sem res vse naredila, odpočila pa bolj švoh. Otekanje nog - ja, meni tudi otečejo, če sem preveč na nogah, ali pa sede. Sem ravno zadnjič opazila, da ko sem prišla v službo s škornji, sem imela še malo lufta vmes, potem se v službi preobujem in ko sem šla iz službe, sem škornje komaj zapela. Tako da popoldne kar malo popazim, pa se uležem in dam blazino pod noge, da ležijo malo višje. Pa mene itak že v vsaki nosečnosti krči v mečah dajejo, tako da pridno pijem magnezijeve tablete, da mi vsaj malo odleže. Super za vse uspešno opravljene morfologije. Bridget3, ojoj, to pa ni fino, da ti takole postane slabo. A imaš mogoče bolj nizek pritisk? Tole s kondicijo sem pa tudi sama opazila, da se veliko hitreje upeham in po kakšnih dolgih stopnicah sopiham kot nilski konj. Pa skoz slabše bo, če te potolažim. Meseci nosečnosti - jaz rečem, da sem zdaj pet mesecev noseča, ali pa kr tedne povem, pa naj si preračunavajo, če jih zanima. Materina znamenja - jaz jih imam tudi kar nekaj, pa vem, da sem nekje prebrala, da se v nosečnosti spreminjajo. Zoja83, če te skrbi, se pojdi pokazat, ampak mislim, da je čisto ok. Bcljka, super za nakup leta, škoda, ker si šele zdaj izvedela za to, jaz bi tudi šla kaj zapravljat. Sterilizatorja jaz tudi nisem nikoli uporabljala, niti ga nimam. Oba sem dojila, čeprav sem tudi prekuhavala po starem (dala vse skupaj v mrzlo vodo in prevrela, pa je bilo), recimo kakšne dude, pa stekleničke in črpalko. Paket ali denar - jaz sem obakrat do zdaj vzela denar, in tako nameravam tudi tokrat. Za ta denar pa potem sama izberem, kar želim. Meymey, super za samopozdravljenje. Aninchy, *Špela*, eliiza, dobrodošle med nami. U, koliko nas je že. Vse, ki imate danes morfologijo, pa fajn opravite in nam hitro sporočite dobre novice. Avtosedež-lupinica - ja, v njem se vozi otroka do kakšnega sedmega, osmega meseca po mojih izkušnjah. Vozički - jaz tukaj tudi preveč ne gledam na ceno, ok, ravno kakšnih 800 evrov verjetno res ne bi dala, ampak se mi pa zdi, da rajši takoj dam malo več, pa se mi voziček fino obnese, pa ga potem še lahko prodam in nekaj dobim zanj. Tako ponavadi naredim in do zdaj se mi je tako najbolj obneslo. Zdaj pa recimo, da sem na tekočem, grem še mal podelat.