|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
9.2.2010 10:25:23   
Aninchy
Živjo vse user posted image !

Tudi jaz se vam bom pridružila na facebooku user posted image .

Nekaj me zanima glede vozičkov... Koliko je za vas "poceni" oziroma "ugodno"? Ker jaz sem se čisto zatopila v voziček Implast Bolder 3, pa mi vsi okoli težijo, da je pa 450 € absolutno preveč... Sicer nimam neke bajne plače in tudi moj user posted image ne, ampak glede na to da bomo večino poletja in jeseni veliko presedeli/preležali v vozičku se mi zdi kar v redu naložba... V bistvu ne vem, ker je to moja prva user posted image .

Pa vse dobro vsem, ki imate morfologijo danes! Jaz sem jo že dala čez, pa je tudi vse v redu user posted image

(odgovor članu elizaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
9.2.2010 10:35:09   
gajka
Aninchy - meni osebno se zdi pomembno, da je voziček dober in res kvaliteten, ker sem ga že v prvič veliko uporabljala (tja do nekje 15 mesecev, potem pa se ni hotel več vozit). Voziček mora ustrezat tvojim zahtevam, predvsem temu kje (na kakšnem terenu) in koliko ga boš uporabljala. Če pa nameravaš imeti še kakega user posted image pa je tudi malo višja cena bolj sprejemljiva, ker ga boš še lahko kasneje uporabljala. Meni ni bilo težko dat nekje toliko denarja za voziček in mi še danes ni žal (HB pa sva si z mojim lahko tak voziček tudi brez problema privoščila). Sem že kdaj videla kakšne nesrečne obraze mamic, ki so imele kakšne poceni vozičke in se matrale z njimi...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
9.2.2010 10:37:10   
Aninchy
Gajka - Hvala za odgovor! Lep pozdrav! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
9.2.2010 11:31:25   
elizaa
Aninchy, mi smo dal pred 2,5 leta za voziček s košaro + lupino 400€. Če pomislim, bi raj takrat dala tistih 600€ in bi mela danes tak voziček, kot si ga želim. Men se ne zdi drag, sploh ker ga res uporabljaš skor vsak dan. Pa če bosta imela še kakšnega škratka, vama bo zihr tud takrat prav prišel.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
9.2.2010 11:53:05   
Maxica
Še od mene lep pozdravček, spet iz službe. Podaljšan vikend je čisto prehitro minil, ampak me tolaži vsaj, da bo delovni teden krajši. user posted image
Sem bila pa kar pridna, v soboto sem naredila generalno čistko po stanovanju, v nedeljo smo z otrokoma pekli preste, včeraj sem pa celo dopoldne likala, nato pa še en kup enih takih gospodinjskih opravil, tako da sem res vse naredila, odpočila pa bolj švoh.
Otekanje nog - ja, meni tudi otečejo, če sem preveč na nogah, ali pa sede. Sem ravno zadnjič opazila, da ko sem prišla v službo s škornji, sem imela še malo lufta vmes, potem se v službi preobujem in ko sem šla iz službe, sem škornje komaj zapela.user posted image  Tako da popoldne kar malo popazim, pa se uležem in dam blazino pod noge, da ležijo malo višje.
Pa mene itak že v vsaki nosečnosti krči v mečah dajejo, tako da pridno pijem magnezijeve tablete, da mi vsaj malo odleže.
Super za vse uspešno opravljene morfologije. user posted image user posted image user posted image
Bridget3, ojoj, to pa ni fino, da ti takole postane slabo. A imaš mogoče bolj nizek pritisk? Tole s kondicijo sem pa tudi sama opazila, da se veliko hitreje upeham in po kakšnih dolgih stopnicah sopiham kot nilski konj.user posted image  Pa skoz slabše bo, če te potolažim.user posted image
Meseci nosečnosti - jaz rečem, da sem zdaj pet mesecev noseča, ali pa kr tedne povem, pa naj si preračunavajo, če jih zanima.user posted image
Materina znamenja - jaz jih imam tudi kar nekaj, pa vem, da sem nekje prebrala, da se v nosečnosti spreminjajo. Zoja83, če te skrbi, se pojdi pokazat, ampak mislim, da je čisto ok.user posted image
Bcljka, super za nakup leta, škoda, ker si šele zdaj izvedela za to, jaz bi tudi šla kaj zapravljat.user posted image
Sterilizatorja jaz tudi nisem nikoli uporabljala, niti ga nimam. Oba sem dojila, čeprav sem tudi prekuhavala po starem (dala vse skupaj v mrzlo vodo in prevrela, pa je bilo), recimo kakšne dude, pa stekleničke in črpalko.
Paket ali denar - jaz sem obakrat do zdaj vzela denar, in tako nameravam tudi tokrat. Za ta denar pa potem sama izberem, kar želim. user posted image
Meymey, super za samopozdravljenje.user posted image
Aninchy, *Špela*, eliiza, dobrodošle med nami.user posted image user posted image user posted image  U, koliko nas je že. user posted image
Vse, ki imate danes morfologijo, pa fajn opravite in nam hitro sporočite dobre novice.user posted image
Avtosedež-lupinica - ja, v njem se vozi otroka do kakšnega sedmega, osmega meseca po mojih izkušnjah.
Vozički - jaz tukaj tudi preveč ne gledam na ceno, ok, ravno kakšnih 800 evrov verjetno res ne bi dala, ampak se mi pa zdi, da rajši takoj dam malo več, pa se mi voziček fino obnese, pa ga potem še lahko prodam in nekaj dobim zanj. Tako ponavadi naredim in do zdaj se mi je tako najbolj obneslo.
Zdaj pa recimo, da sem na tekočem, grem še mal podelat. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
9.2.2010 11:53:22   
Mysterious
Ojla Punce,

no pa je sel se en krasen vikend mimo. Tokrat podaljsan ;) Pri nas na Primorskem je bil cudovit Soncek!!! Tako da sva z soboto namenila razvajanju v postelji in doma...  in zvecer zaokrozila dan na biljardu s 2mi kolegicami. Nedelja je bila druzinska... obisk njegove familije+raznasanje porocnih vabil. Ponedeljek sva scistila hisko v nulo, sedaj je doma kot v salonu pohistva, sam to stanje se bo kot vedno zelo hitro spremenilo v kreativni kaos, sla sva pohajat po soncku, zlaufala psa, sla za 1inpol v fitness OBA in nato peljala moja dva kinoloska prijatelja (Palermo + Verona) na vecerjo... Ocitno je moj libido na pozitivnem plusu.... mmmmmmm, po dolgem casu koncno en zares zeloooo sexy vikend! user posted image

Dvojcica 6
- Danes je telovadba ob 16:45 v Magmi! Pridiii se dobimo mal prej v prvem nadstropju pred recepcijo od fitnessa!!! Rabis samo ciste copate in nekaj sportnega za telovadbo ...Potem pa lahko greva na eno pijacko in klepet user posted image

Draga Bam Bam .... mmm Summer je lahko decek ali deklica, v vsakem primeru bo user posted image

Glede baby paketa, mislim da je najbolje da si same nabavimo kar nama je vsec in enostavno vzamemo denar, s katerim si poravnamo vsaj del stroskov. Nekatere imate sreco da boste marsikaj "podedovale", si sposodile ali ste ze mamice in imate svojo baby opremo. Mi 2 bova verjetno vecino morala kar sama nabavit, sem pa jaz bolj eko tako da se tudi dobro ohranjene opreme iz 2 roke ne bom izogibala. Vedno sem rada kupovala v second hand shopih, posebej v UK, kjer res dobis kar se zmislis in ponavadi za res ugodne cene. Imam eno srajcko ze vsaj 10 let, ki jo obozujem, je hippy style, take danes ne dobis nikjer, razen ce je narocis pri sivilji... in vedno ko je oblecem se pocutim super, se zato ker je kupljena v trgovini, ki ves dobicek nameni fundaciji za raziskave raka v UK. Pa letos ups lanjsko leto sem si na Irskem kupila tak noro fantasticni komplet pletenin (majcka + jopca) v noro zivih barvah (preovladuje oranzna), da ze samo ko ga pogledam v omari postanem dobre volje... res cudezno je kaksno super moc imajo barve! Vsaj na nekatere od nas.

Ah ja v petek sva sla v shopping za domek in spoti zavila v baby trgovino. Bodoci ocka je kupil prva 2 user posted image bodija (mmmmmmm kako srckana - na mucka in mucke in kuzke-da bo Summer ze takoj prijatelj zivali) in masazni aparat za mami user posted image ... V soboto sva sla v sosednjo Gorizio in zavila sva mal pogledat v Prenatal - po meni najbaby shop v sosednji Italiji! Mami je kupila majcko in jopco ter krasen eko cotton bodi za novorojecka! Joj kakoprisrcne so te baby oblekice in kako smotano je da je skoraj vse v roza ali modri! Je pa kr oropano, kar se tice zadev na razprodaji... nekako se stopam, da ne bi kupila prevec nosecniskih oblek, sam se mi zdi da ze sedaj imam celo kolekcijo mammy wear! (Pa nisem ena od tistih punc, ki ves prosti cas zapravijo v trgovihan z oblekami oz z mislijo 12 ur na dan o tem kako zgledajo.) Vsekakor moj user posted image je bolj tehnicen tip in medtem ko jaz obcudujem oblekice, dekice in posteljice on vedno zaide na odelek z igracami in pripomocki za otroke... prav simpaticen je bil v soboto ko mi je razlozil princip delovanja termometrov na daljavo in kako ne bo dovolil da telesno temperaturo merim dojencku tako kot psu - v ritki! ha ha

Ikea Vilese - od nas je to 20 minut, tako da sva sla ze parkrat pogledat in vedno kaj kupila. Zelo me je razocaral oddelek za dojencke, med otroskimi sobami in posteljicami MI NITI ENA NI BILA VSEC!!! Dekice in posteljnino imajo kr pisano in veliko izbiro a se takrat nisem poglobila v to. Pa nic zelo poceni se mi ni zdelo v primerjavi z Baby centrom.

Jaz pijem ze 3 dni Fe iz naravnih sokov in se ze pocutim manj utrujena. Dvojcica6 kaksne tablete jemljes in a ti jih je prepisala G?

Punce bodite lepo... zal so Trojane zame nekoliko predalec a se javim za organizacijo enega srecanja v Vipavski recimo konec aprila, ko bo ze vse sadno drevje cveteloooo! Jaz sem ze cist v rozicah od tega lepega vremena in Soncka, pocutim se prav spomladansko in SRECNO! Drug teden zacnem z oblikovanjem moje porocne obleke! Juhuuuuuuuuuuu!!!

happy user posted image Mo

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
9.2.2010 11:58:03   
Aninchy
Elizaa - Sama se kar strinjam s tabo! Vendar pa je problem v mojem user posted image , ko misli, da bo dojenček kar en mesec v vozičku, pol bo pa že tak zima in potem bo itak shodil user posted image .

Sem našla (s pomočjo) eno stran z vozički iz Nemčije, pri nas stane ta voziček 499 €, tam pa kar 270€!! Tako da premišljujem da bi si ga naročila, ali pa mogoče kar sama šla na en izlet do tja user posted image . Ima pa vse: športni del, globoko košaro, jajčko, torbo... vse je v kompletu! Če se še katera odloča, priporočam da si ga ogleda:

Nemška stran: http://www.lux4kids.de/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=18&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=29

Slovenska stran: http://www.lux4kids.si/index.php?main_page=product_info&cPath=11&products_id=11

(odgovor članu elizaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
9.2.2010 12:07:18   
krtkova
Hoj!!

Jst se sam javljam, da tuki gor sploh skor nobenga več ne poznam.user posted image  Kolk enih novih, pa vse kupujejo vozičke!!user posted image user posted image

Dobrodošle vse nove in ne bom vam rekla, da se čimprej vklopite, ker ste absolutno že čist "in". user posted image user posted image

Sploh ne vem, kaj naj komentiram:
- o vozičkih nimam pojma, ga že mam
- sterlizatorji - sm že povedala svoje
- Ikea - včeraj super uspešni nakupi, ta glavni (omare) pa naslednjič
- srečanje; jaz verjetno ne bom mogla 25.2., žaluser posted image

Grem pa v četrtek na 3d UZ, ker bi končno rada vidla spol mojga nogometaša oz. moje rockerice v trebuščku.user posted image  Tok pridno brca nekdo tm notri.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
9.2.2010 13:12:52   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: Mysterious

Jaz pijem ze 3 dni Fe iz naravnih sokov in se ze pocutim manj utrujena. Dvojcica6 kaksne tablete jemljes in a ti jih je prepisala G?

Jp, tablete mi je dala že enkrat oktobra k sem mela železo na 106!! Prvo sem lizala tiste škifece ma mi je delalo slabo po njih in zdej mam ene k jih pijem - so pa za doplačat... ma dokler ti gin. ne reče, je boljš s prehrano dvignit železo ja...saj veš verjetno... rdeče meso, fižol, zelenolistna zelenjava, rdeča pesa - predvsem sok -sam je gnuuuseen za pitje!

krtkova kaj si kupila še v Ikeii?? js bom ziher šla kej pogledat ma se kar bojim, ker mam prevelike oči za mojo denarnicouser posted image user posted image

(odgovor članu Mysterious)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
9.2.2010 13:14:10   
Kiya
Voziček midva sva vzela tegale, Colleto Austin 3 saj sva morala gledati, da nama gre v avto. Nimava še karavana ali enoprostorca in niti nimava namena še letos menjati user posted image . Sem jih pa poslušala od sestrične, da je to preveč denarja za voziček, saj je ona lani najdla voziček za 250€ (Graco).

Paket ali denar bova kar denar vzela, pa kupila kar bova še potrebovala. Nekaj stvari že imava, saj si ne moram pomagati in vedno pridem domov s kakšnim bodijem user posted image

Sterilizatorja še nimam ga bomo kupili če bo potrebno. Sem pa drugače vidla v DM neko tekočino od Chicco s katero se da tudi sterilizirati flaške.

Duda vzela sva en paketek od Tommee Tippee  0-3m potem bomo pa videli ali se jo bo uporabljalo ali ne.

Zgaga me je začela pečt, če vraže držijo naj bi dojenčku rastli laski user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
9.2.2010 13:15:53   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
Sem našla (s pomočjo) eno stran z vozički iz Nemčije, pri nas stane ta voziček 499 €, tam pa kar 270€!! Tako da premišljujem da bi si ga naročila, ali pa mogoče kar sama šla na en izlet do tja user posted image . Ima pa vse: športni del, globoko košaro, jajčko, torbo... vse je v kompletu! Če se še katera odloča, priporočam da si ga ogleda:

Zgleda superuser posted image user posted image Če greš mi sporoči ker bi se mogoče pridružila!!!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
9.2.2010 13:21:39   
Aninchy
Kiya - Tudi mene zeelooo peče zgaga, največkrat zvečer, ko se odpravljam spat, ali pa se sredi noči zbudim, ko me peče! Če vraža drži, potem bo moj user posted image cel čisto kosmat ven prišu user posted image .

Sterilizator - Tudi jaz ne bom prehitevala, ga bom kupila, če bo potreben, drugače pa se mi zdi prekuhavanje najboljša rešitev user posted image .

Glede dude pa takole: bolje da se navadi na dudo, kot pa na prst. Dudo mu lahko kasneje nekako odvzameš, prst se ga pa skos drži user posted image hehe.

Lp

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
9.2.2010 13:24:48   
Aninchy
Dvojčica6 - Velja, ti bom sporočila. Čeprav poskušam najti kako drugo možnost za prevoz, kot pa da grem sama,  ker nimam avstrijskih in nemških vinjet, pa tudi nisem se še sama v Nemčijo peljala! user posted image

Me veseli, da je tebi tudi všeč, katera barva pa se ti najbolj dopade? user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
9.2.2010 13:25:38   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya
Voziček midva sva vzela tegale, Colleto Austin 3 saj sva morala gledati, da nama gre v avto. Nimava še karavana ali enoprostorca in niti nimava namena še letos menjati user posted image . Sem jih pa poslušala od sestrične, da je to preveč denarja za voziček, saj je ona lani najdla voziček za 250€ (Graco).

Ta ima pa super mere ko je zloženuser posted image midva imava tudi tako malo prtljažnik da moram tud na to gledat... joooj vedno bolj se mi meša s temi vozeki...user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
9.2.2010 13:30:20   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
Dvojčica6 - Velja, ti bom sporočila. Čeprav poskušam najti kako drugo možnost za prevoz, kot pa da grem sama,  ker nimam avstrijskih in nemških vinjet, pa tudi nisem se še sama v Nemčijo peljala! user posted image
Me veseli, da je tebi tudi všeč, katera barva pa se ti najbolj dopade? user posted image

ma najbolj kakšna bež zadeva... tebi? sm vidla enega v črno-bež kombinaciji...user posted image
Drugače pa se verjetno res splača pozanimat kakšni so stroški pošiljanja... pa gremo voziček sprovat tukaj v sloveniiji če jih majo...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
9.2.2010 13:32:11   
Kiya
Dvojčica gledala sem Colletto Austin ali pa Baby Boom in je Colletto premagal, saj ima zraven še lupinico Baby Boom pa ne (vsaj model 2009, baje 2010 bo imel lupinico). Pač v najinem interesu je bilo, da spraviva voziček v avtomobil brez da bi bilo potrebno odstranjevati kolesa, bova pa odstranila zadnjo polico in ga kar pokončno notri dajala.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
9.2.2010 14:16:23   
naraščaj
Hojla,

Morfologija, uspešno prestala in sem si kr oddahnila, ker bi naj blo vse OK. Žal mojga user posted image
ni blo zraven, ker je mel sestank user posted image . Naš sonček bi naj bil težak 457g, od prejšnga pregleda (6t nazaj) sem se zredila za cca dobr kg, vsega skupaj 5kg. MV je dobr zaprt, skratka vse bi naj blo v najlepšem redu in upam, da tko ostane. Je pa naš user posted image mel takšno lego , da se spol ni dobr vido, zato ni hotela nč kaj konkretno rečt in tako bo ostalo pri tem, da bom ostala samo pri namigu.

Za seznam: naslednji pregled 24.3. vmes pa čez 2t laboratorij

Štajerka26, hvala za inf. gled SG Štorklje. Verjetn ne bom šla. Kaj pa Dobrna ma katera izkušnjo??? Jaz bi se mogla kr počas naročit pa pa zdej zbiram inf. glede Dobrne in Ptuja. Hvala

Pri svoji ZDR pa nisem nč rihtala razen, da sem čakala, da sem sploh do sestre prišla in jutr še ne grem delat, ker moram v čet na kontrolo in bo takrat zdr. rekla kako naprej.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

Aninchy dobrodošla med nami! Js mam konec maja rd in tut pričakujem kakšen bebi paket šeuser posted image pa čestitke za user posted image
tUT JST SEM KPNC MAJA ROJENA. uPAM, DA NE BO DETE PREHITEVALO, ČEPRAV NE BI BLO SLABO DARILO ZA MAMINO 30.

Štajerka26 a to povsod isto?? ker mam naslednji pregled 5. m3. in mi gin. ni  nič rekla za kakšen test sladkorne??? Pa to moraš bit tešč in tudi brez pit ne... bouser posted image nč jasno...
jAZ MAM TUT TEST SLADKORNE ČEZ 2T MORM V LAB. PRI MOJI G DELA STANDARDNO, TKO ZGLEDA, S TEM, DA NE PO NOVEM NE RABIM BIT TEŠČA!

Voziček; men se je splačal dat več zanj, ker ga bomo mel še zdej v drugo in je res kot nov, čeprav smo bli na terenu nonstop. Po gozdu, makedamu, asfaltu, po snegu. Vsepovsod je šlo. In je bil res vredn vsakega presnetega evra!

Mysterious, user posted image user posted image user posted image za sexy vikend in vse ostalo.

Pa dobrodošle vse nove čveke.

Nč grem še kej narest preden me mami pokliče, da je tamala auf.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
9.2.2010 15:32:22   
meymey
Glede 3D v Štorklji še moje mnenje...

Jaz sicer preko mojega poznam sestro, ki dela tam, zato (in zaradi cene) sem šla v 18t tja. Meni sta bile obe ful posrečeni. Ful sta komentirale dojenčka in se skoraj bolj veselile kot jaz (tak da se skor strinjam z dvojčico - a je to ona napisala?). Ker je pregled rekreativne narave se nisem obremenjevala s strokovnostjo (o kateri tudi ne dvomim), ampak sem bila vesela filmčkov in slikc, ki so ful dobro uspeli. Pa tudi spol je bil več kot očiten in ga je gin pravilno napovedala.

Ne vem, za razliko od morfologije pri moji ginekologinji, ki ji strokovnosti gotovo ne morem zanikat, ampak je baba ena zadrta koka, ki ne premore niti smehljaja. Sem vzela zraven mojega, pa je prišel ven ko da bi gledal koline - v smislu: tu je srce, tu je kost, tu je hrbtenica... vse v morbidni tišini.

Naslednji teden grem še enkrat v Štorkljo, ker si lahko to privoščim (pri polovični ceni pregleda) in ker želim še eno lepo izkušnjo z mojim dragim, ki ni uspel priti na prvi 3d pregled. user posted image

Za zdravje pa tak od moje gin Morticie (Adams family) vem da je OK. user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
9.2.2010 16:43:29   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Glede 3D v Štorklji še moje mnenje...

Jaz sicer preko mojega poznam sestro, ki dela tam, zato (in zaradi cene) sem šla v 18t tja. Meni sta bile obe ful posrečeni. Ful sta komentirale dojenčka in se skoraj bolj veselile kot jaz (tak da se skor strinjam z dvojčico - a je to ona napisala?). Ker je pregled rekreativne narave se nisem obremenjevala s strokovnostjo (o kateri tudi ne dvomim), ampak sem bila vesela filmčkov in slikc, ki so ful dobro uspeli. Pa tudi spol je bil več kot očiten in ga je gin pravilno napovedala.

Ne vem, za razliko od morfologije pri moji ginekologinji, ki ji strokovnosti gotovo ne morem zanikat, ampak je baba ena zadrta koka, ki ne premore niti smehljaja. Sem vzela zraven mojega, pa je prišel ven ko da bi gledal koline - v smislu: tu je srce, tu je kost, tu je hrbtenica... vse v morbidni tišini.

Naslednji teden grem še enkrat v Štorkljo, ker si lahko to privoščim (pri polovični ceni pregleda) in ker želim še eno lepo izkušnjo z mojim dragim, ki ni uspel priti na prvi 3d pregled. user posted image

Za zdravje pa tak od moje gin Morticie (Adams family) vem da je OK. user posted image

V bisvtu, ko sem tole prebrala pa sem mal spremenila mnenje, ker bi tudi midva šla bolj zato, da še moj user posted image vidi našga razgrajača in da dobim kakšno slikco in filmček za spomin. In pri tej ceni bi se tut jaz peljala v SG in skoristla še možnost obiska pri svakinji. Ker v strokovnost moje G tut jaz ne dvomim. Tko kot si napisala, šla bi bolj za dušo pogret.
Bova se zvečer z mojim, ko pride iz izpita mal pomenla in se odločla kako in kaj. Namen pa mama it tam 25-26t. Se bo še takrat dost dobr vidl??? Se ne morm spomnt kok sem bla pr tamali noseča ko sva šla na 3D.

Itak si morm še pol okol 30-32t plačat še en pregled pri moji G ko preverjajo velikost in kaj vem kaj še, ker mi je danes povedala, da pač je to načeloma zadnji pregled, ki ga krije zavarovalnica, če je nosečnost BP in kar seveda je, vendar si jaz vseen s preventive raj plačam še enga, da bom bolj mirna ona pa mal zasluži user posted image user posted image . Matr bo moj vesel.

No dost od mene.

Čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
9.2.2010 18:49:53   
nikri
Tako, pa je tudi morfologija za nami in je vse OK. Dojenček se ni hotel pokazati v obraz, ampak upamo, da se bo na 3D, na katerega bomo šli med 25 in 30 tednom. Tudi spol smo že izvedeli, ampak bo ostala skrivnost do junija. Glede nakupovanja, pa bova z vozičkom počakal do aprila, maja, vendar že veva katerega bova imela. Drugače bova tudi midva vzela denar, ker računava na to, da bova nekaj stvari tudi dobila.

Naslednji pregled 9.3.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
9.2.2010 19:13:24   
milabe
ojla
no danes sem imela ultrazvok v Lj, vse je ok, ima 2 roki in dve nogi ;)
Baje pa bo user posted image
V petek imam še pri moji G morfologijo in če tud ona reče da je punčka, pol bom pa 100% (zdej še nisem)

SICER PA: na BABAH svet stoji!!! ;)

Js se ponoči nikakor ne morem naštimt, da bi udobno spala. Na trebuhu mi je kr nelagodno, na boku pa je tud težko. Če sm na hrbtu se mi pa zdi da full raztegujem trebuh user posted image hahahha

za seznam: starost 27 let, user posted image

lp vsem

(odgovor članu nikri)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
9.2.2010 21:34:58   
mkbk
Nč, še tuki pozdravem, pr lublančankaj sem že! Na žalost ne bom nič komentirala 8pa bi ful rada, samo se mi tok zeeeha, bom šla kar malo poležat, mi daens še ni zneslo od posedmih nič v horizontali bit, tko da, sej razumete, sotrpinke, ane?

Me veseli za vse nove in za vse uspešne morfologije, superca!!

Aja tole bi pa le še vprašala. Jst imam že nekaj časa feeling, da če počepnem ali pa če grem lulat -kot da se mi bo vse navzven obrnilo ali kako naj rečem, kot da bi mi hotlo vse skup ven zlest... sounds familiar to anyone. Saj bom prašala G, ampak imam pregled šele 23.2. . za na seznamček!

No lahkonoč -sem tuhtala če imam mogoče pa prešvoh mišice medeničnega dna...

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
10.2.2010 7:08:39   
Kiya
Dobro jutro, ena user posted image za vse

V Lj. je že kar nekaj cm snega, zato sva z mojim danes malo bolj zgodnja, saj je mož že predčasno vstal.

Sem pa dobila mail od Galeba, da bo moja posteljnina prišla do konca tedna user posted image

A je katera kaj gledala reklamo od Leclerca, imajo kar nekaj pametnih stvari, sem bolj teplomerje in komplete za osebno nego gledala user posted image imajo pa tudi flaške itd.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
10.2.2010 8:13:47   
meymey
Jutro! user posted image

Sam pozdravim, v debati pa ne morem sodelovat, ker še ne kupujem prav nič za dojenčka, tak da nimam pojma :D. Lep zasnežen dan vam želim.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
10.2.2010 8:20:01   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Jutro! user posted image

Sam pozdravim, v debati pa ne morem sodelovat, ker še ne kupujem prav nič za dojenčka, tak da nimam pojma :D. Lep zasnežen dan vam želim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?