Maxica
|
Dobro jutro. Pišuka, jaz se pa zadnje dneve oziroma noči zbudim sredi noči, me tako lulat tišči, da komaj pridrvim do wcja, potem pa kakšno uro sploh ne morem nazaj zaspati. Seveda, ko bi bil pa čas vstati za v službi, bi pa spala. Še dobro, da se približuje podaljšan vikend, da malo spanca prinesem notri. Glede oblačil sicer za samo poletje tudi sama nimam izkušenj, sicer je prvi sin avgustovček, ampak čisto novorojenčka res nisem oblačila v kratke rokave, v naših krajih (smo dokaj visoko, okrog 600 m nadmorske višine) vedno piha in tudi v stanovanju nikoli nismo imeli tako vroče, da bi nam bilo vroče. Potem je bil pa že september. Bomo videli zdaj, zdaj bo le celo poletje pred nami, saj pravim, se bomo sproti prilagajali. Itak pa, če bo tašča videla, da ga nimam vsaj v volnenih copatkih, bo ogenj v strehi. Jaz imam naslednji pregled 9.3.2010, 12.3.2010 pa 3D UZ v Postojni. Mkbk - super, da si fino opravila, no, saj nismo dvomili v drugačen razplet. Čestitke za , pa bo parček. Super za vse, ki ste uspešno opravile morfologijo in srečno tudi vsem, ki vas še čaka. Kety, ojej, kar pljučnica, upam, da AB hitro primejo vašemu korenjaku. Hehe, a mož je zunaj prespal, ali si se ga usmilila? Sem pa jaz tudi tečka nosečka, ma, kaj hočemo, se moramo malo zase postaviti, a ne? Misar, moj pritisk je tudi nizek, pišuka, se vlečem po svetu kot cunja. Ma še vedno bolje, kot da bi bil previsok. No, sproti sem pokomentirala, zdaj pa delaaaaat. Lep dan vsem.