|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
27.1.2010 20:47:38   
Stajerka26
Ja ja tut mi2 sva si omislila sušilca, nekaj mesecev nazaj in svet je lepši res je user posted image
VSe takoj suho in pospravljeno v omaro nikoli nobenih cunj po stanovanju user posted image

Naraščaj a delaš na CSD v MB???user posted image  POtem se torej poznavauser posted image user posted image

Sicer pa sva mi2 ravno iz kina sva gledala Alvina in veveričke, sem jaz moderirala premiero in kot kaže je mojima lumpoma bila risanka tako všeč, da se je začelo nekaj dogajat v mojem trebuščku user posted image  Jeeeeeee mislim, da so to prvi znaki brcik....jupipipiuser posted image

Sicer pa smo danes napolnili 21 tednov user posted image

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
27.1.2010 21:20:52   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

midva mava sušilc kombiniran s pralnm strojem in je pravzaprav namenjen le občasnemu sušenju. In ga ne uporabljava. Pa moj vsak dan športa, in bcljka sori, sam res ne vem kako lahko tok perila naberešuser posted image . Midva pereva samo za vikend (ko je cenejša elektrika) in obesiva 3 runde. Na splošno pa vsi svetujejo sušilc ob prihodu otroka. Jaz ga žal nimam kam dati.

draga krtkova naj ti razložim...
običajni ponedeljek je zgledal takole ... 9.00 do 11.00 aerobika... kar pomen da mam za prat pajkice, štumfe, top, majco, brisačo za aerobiko, brisačo od tuširanja v centru... grem na faks... mam vaje odbojke... za prat spet pajkcice, štumfi, top, majca, aja pa tangice pozabla že prej... tuširam se doma... popoldne aerobika na dveh različnih lokacijah, vmes tudi tuširanje... spet ista zgodba... torej samo od mene od enega dneva po 4x štumfi, 4x top, 4x majca, 4x pajkcice, 4x tangice, 5x brisača... pa še nejc gre zvečer na košarko (pa on ni lih pr ta suhih - kar pomen da zavzame več prostora v stroju)... zdej si pa predstavli kok se nabere... odkar sm noseča mam 4x manj za prat k drgač... sm probala jst tud da bi prala sam čez vikend... ampak se mi nabere preveč... morm sprot... pa sm vsaj tolk da perm pa sušim po 22:00 k je tud kao cenej... čeprou na računu se ne pozna...

a si sploh predstavlaš kok je to cunj??!! pa sva sam dva... kaj k bo še en user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
27.1.2010 21:26:51   
Bam Bam
Evo mene - spet :) Sej ko me boste imele poln kufr, kar mirno povejte, pa bom dala ključavnico na PC :) Ampak zdaj pa moram malo čvekat z vami, ker na TV ni nič pametnega.

Sušilni stroj - jaz se raje poslovim od TVja, kot pa od sušilca. Moj 2. najboljši prijatelj... na prvem mestu je seveda pomivalni stroj. Torej, če ga le imaš kam dat, ga res priporočam.

Posteljica - nam zadostuje 60x120. Je mali še ni prerasel, pa jo bo moral odstopiti bratcu/sestrici. Tako bo dobil kar svojo tapravo posteljico. No, hočem rečt, da ne vem koliko lahko profitiraš s tistimi 10 cm dolžine... No, tako kot je že Gajka povedala... Kaj smo pametne me, k sm v drugo (ali več) noseče, kaj? user posted image

Vzglavniki - mi ga pri 21 mesecih še ne uprabljamo za pod glavo. Mi je pa od začetka prišel prav, ko se dojenčka daje spat na bok, da sem ga po hrbtu podložila s tem vzglavnikom iz kompleta... Tako da pride prav že takoj po rojstvu.

Soncni zarek - poslušaj zdravnike in počivaj, počivaj, počivaj! Potem pa še malo leži! in ko se boš dovolj spočila, se obrni na drugo stran in še malo počivaj, prav!

bcljka - doro smuko ti želim jutri! Pa predvsem varno! Jaz sem se letos kar odpovedala drajsanju, kljub temu, da smo cel teden preživeli na smučišču in sem iz balkona opazovala pobeljene strmine... Mah, imam slabe izkušnje s padci... pa izključno zaradi drugih "degenov". Kot da sem magnet oz. kegeljček za podiranje :)

Lepo in mirmo nočko vsem!user posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
27.1.2010 22:01:08   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
(pa on ni lih pr ta suhih - kar pomen da zavzame več prostora v stroju

user posted image user posted image user posted image user posted image  tud če odštejem tono tvojih cunj, si me s tem stavkom čist prepričala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  crknla sm skor!!!ti rabiš poleg sušilca pravzaprav kr celo kemično čistilnico!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
27.1.2010 22:11:14   
Bonnie_RR
sušilc... Js ga nimam in ga niti ne pogrešam (mogoče bi ga, če bi ga enkrat imela in bi gledala za nazaj...?) Cote perem kar sproti, obesim takoj (dam gor v garderobi ali delovni sobi stojalo), čez dan ali dva zložim in pospravim. Likam skoraj nič - samo kakšne srajice, bluze in hlače na rob.

postelja...
Mali je imel na začetku kinderpet (120x60), pri 2 letih in pol je dobil pa svojo sobo z veliko posteljo (90x200). Drugi bo tud v istem kinderpetu. Po mojih izkušnjah je tako čist ok.

vzglavnik... Po mojem dolgo časa otrok povštra sploh ne potrebuje. Če pa je pač v kompletu, je pač zraven.

soncni zarek... Ubogaj G in pridno počivaj! 

bcljka... Ti pa imaš tempo z izpiti... Srečno!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
27.1.2010 22:27:21   
majkl
hej junijke

mkbk-držim pesti zate

danes sem bila prvič na telovadbi v zd.fužine (sicer sem iskala neko kričečo bundo Krtkova-pa je nisem vidla)-a je bla še kera na telovadbi?
faca je ta vaditeljca-a je vedno ona?
sam to doživetje poroda na telovadbi ti pa da ene posebne občutke-no mogoče sam prvič-men so šle kr kocine pokonc, k je razlagala kako in kaj

no sam tok-mislim, da grem sam še spat zdele
nočko vsem

Bcljka-previdno jutri na smučanju-velik norcev je:)))

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
27.1.2010 22:50:36   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
(pa on ni lih pr ta suhih - kar pomen da zavzame več prostora v stroju

user posted image user posted image user posted image user posted image  tud če odštejem tono tvojih cunj, si me s tem stavkom čist prepričala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  crknla sm skor!!!ti rabiš poleg sušilca pravzaprav kr celo kemično čistilnico!!user posted image

mam vanish, ne rabm user posted image

aja... pa ne se smejat k ni smešn da v en stroj komi zbašeš 2 trenirki! ... sej men je simpatičen k je tak... sam pr cunah pa obolevam user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
28.1.2010 7:43:45   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: majkl
danes sem bila prvič na telovadbi v zd.fužine (sicer sem iskala neko kričečo bundo Krtkova-pa je nisem vidla)-a je bla še kera na telovadbi?
faca je ta vaditeljca-a je vedno ona?
sam to doživetje poroda na telovadbi ti pa da ene posebne občutke-no mogoče sam prvič-men so šle kr kocine pokonc, k je razlagala kako in kaj

Včeraj me je zagrabila depra in sem špricala telovadbo!! Sori, škoda da se nisva spoznali. Drug teden?
vedno je ta sestra, ki je men totalna faca in to pri vaji poroda sm jo jst z odprtimi usti poslušala!! Svetovna je!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
28.1.2010 8:21:19   
Bam Bam
Krtkova, kaj je pa tebe hudega doletelo, da te je kar depra zagrabila? Sploh ne morem verjet, da znaš bit ti slabe volje, ko si pa taka dobrovoljka vedno....

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
28.1.2010 8:24:15   
naraščaj
Jotro in user posted image vam častim tiste, ki ga pijete.
In dans lahk k prstom ene roke dodam še enega ker je tamala prespala celo noč user posted image user posted image user posted image sem tok vesela, da vam ne morm povedat.

Sem pa staknla spet herpes. A lahko virolex uporabim, sem zadnjič vrgla vstran škatlo zaj pa ne vem!?user posted image

Stajerka26, nisem na CSDju ampak v Domu za stare (Pobrežje)

Poslca, Mi smo mel 120x60 in smo je mel lih do dobrga leta, ker ni htela spat (nasplošno ni psla), pol pa smo omislal eno začasno varjanto za cca 2meseca (stričeva razstavljea poslca 140x70) in se ni obnesl pol pa smo dal delat 120x 200 in morm reč je da je boljše spanje, če ne drugač je blo men od začetka lažje, ko sem se lahk zraven vlegla, no zdej to prekticiram, sam ko ji pravljico povem pol pa eksperimentiram user posted image user posted image

Povšter, ga ima od kar je v taveliki postelji (cca 18m) je pa zlo nizek, lih tok, da je.
Bam bam dobr si tole svetovala sončni žarek

Se še kaj javim

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
28.1.2010 8:59:14   
meymey
dobro jutro tudi od mene iz službe!
počasi se prebijam skozi teden, vse je razmeroma ok, sam en kavč bi rabla, da se za kako urco uležem. Pa osebnega kuharja v sosednji pisarni. Zdaj mora zadoščati pirin kruh brez kvasa v predalu :D.

Včeraj me je mali v postelji tako brcnil, da sem kr skočila v zrak (sej ni bolelo, ampak sem se pa prestrašla 100 na uro :D). Aha, pa moj je tudi včeraj občutil prve brce, je bil Fredi kr aktiven.

V službi so me spraševale babe za ime pa sem rekla da ne vem - da ne sme bit del flore in favne, imena z eno, dvema ali tremi črkami odpadejo, ni x, y, đ, ž-jev,pa slovensko mora bit... so se tako smejale pri malici in pol se je takoj začela debata o imenih... kaj so one hotle, kaj so one dale. Po moje so kr vesele, da jih malo občasno razvedrim user posted image .

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
28.1.2010 9:14:58   
mkbk
Ola!

Krtkova -pa nes deprat no. Hugo to čut. Sej se lohk jest še mal namest tebe k jaz se itak baje na zalogo

Sušilc- jst mojga že neki cajta obdelujem, da ga nujno rabim, on pa da ne. Samo men gre ful na živce, ko mi potem cune na rogovili sred dnevne visijo (nimam kam drgam dat), praktično 3/4 tedna, ker je pač treba oprat in pol posušit. no zdaj imam odobritev in ga bom kupla enkrat pred junijem, se že vidim, kako si bom veselo uničvala cunje, k bom mislila, da "sej se ne bo nič zgodilo"

bcljka - fajn skijaj, sam da ti buši ne primrzne user posted image

sončni žarek - ti pa le resno vzami počivanje - pomaga.

povšter - mi smo ga tud dobil v paketu, ampak ga pr 17 m še ne uporabljamo...(sam če je prehlajen)

user posted image eno vprašanje - a kera ve a obstajajo žabe za nosečnice...jaz namreč pod hlačami nosim žabe in me te navadne že ful tiščijo...

Drugače pa jaz še vedno komaj čakam na torek, da grem na tisti pregled v ambulanto za PN, ampak sem se nekako sprijaznila, pa upam na najbolje!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
28.1.2010 9:47:20   
Bam Bam
mkbk - prepričana sem, da je s tvojim škratkom vse OK! Bom pa vseeno v torek močno, močno stiskala pesti, da ti to potrdijo še zdravniki. Do takrat pa ti želim uspešno odganjanje črnih misli user posted image

Glede nosečniških žab... kupila sem ene, za katere sem dala cca. 25 EUR. Kupila sem jih v Fabiani trgovini. In potem sem jih enkrat samo gor povlekla, pa sem jih raztrgala po celi dolžini. In zdaj ne dam več toliko za žabe.user posted image  Dej poglej, če imajo kakšne z nižjim pasom, ali pa če kakšne kar malo zarežeš v pasu user posted image . Sicer pa jaz žabe sovražim... obujem visoke škornje in dolgo bundo, tako da so samo kolena zunaj. Ali pa nosim legice pod trenirko. Ah, kako sem škrta - ampak sem se odločila, da do pomladi ne kupujem novih cotk zase, ker računam, da se bo tale zima kmalu poslovila (upam!). Jah, kaj čem...  saj sem enkrat že napisala, da najraje in edino na sebi škrtarim user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
28.1.2010 10:05:33   
dvojčica6
pozdravček še od mene!

mkbk meni je mama zadnjič kupila legice za nosečnice k majo za trebuh ful placa in mislim da jih bom še dolgo lahko nosila. je pa res da jih nočem nosit spodaj pod hlačami, ker se počutim pol kot balon... so pa fajn tople... pa še en objem za podporo v torek user posted image

tudi en objem zate sončni žarekuser posted image pa ubogat bambamuser posted image

sušilec sanje obstajajo! celo ime imam že zbrano za njega (dragi sušilc moj lepi) sam na žalost ga ne veva kam vtaknit pa tudi kar drago je glede na to da si želiva počasi na svoje... moj vedno omeni to, ko mu kake sušilce in večje zadeve omenim... sej ma prav ma zdaj nosiva perilo dol k njegovi mami (tašči) sušit, ker se nama gor itak nič ne posuši na stojalu... mansarda - pa še slabo ogrevana... mah ja... Da premajhna za dva in žalostna sobica je najinaaaa... Malo se vam moram pojokcat user posted image

bcljka mi daješ prav nostalgijo s temi izpit... pa če se bo slišalo še tako čudno... meni je blo všeč se učit... res pa nisem bla noseča še takrat... zdej bi mela dosti večje probleme s koncentracijo, kar se pozna tudi v službi žeuser posted image user posted image   v glavnem: pridnauser posted image

poslca in vsi ostali pripomočki aaaaarghagg... še posebno zdej ko gledam te sezname se mi bo kar zmešalo od vsega kar rabi beba... js sma pa mislila da bo junija lahko z nago ritjo skakalo okoli... pa da razen moje joškeuser posted image ne rabi dosti druzga... zdej pa rabim met slovar zraven da sploh razumem nekatere stvari ki jih mam za kupit... lupina, košara, sedež, nastavki eni, nastavki drugi... mislim, da bom na koncu obupala in pač pošiljala sproti fanta v šoping: dragi - rabimo cucelj, teči..  pa nej pol on študira kateri je najbolj fajn... hehehe... zloba zlobnauser posted image

meymey dobesedno iste zahteve mamo glede imen... ne sme bit del flore in favne, imena z eno, dvema ali tremi črkami odpadejo, ni x, y, đ, ž-jev,pa slovensko mora bit...
upam, da bomo do junija uskladili vse želje in poslali zadevo v državni zbor, da še tam naredijo eno obravnavo... pol bo mogoče naš bebi dobil ime... pa nasploh kar huda zadeva ta izbira imena, kaj se vam zdi... moraš pazit, da ni preveč čudno, da ga folk v šoli ne zajebava pa da ko bo veliko ne bo zgledalo čudno pa da lepo zveni s priimkom... user posted image user posted image

bolš da končam in začnem kaj pmetnega delat... papa punce zaenkrat...

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
28.1.2010 10:08:07   
Kiya
Komaj čakam ponedeljek, da vidimo kaj bomo imeli junija user posted image na NS je kazalo na user posted image

Imava pa že nekaj izbranih imen user posted image za punčko Julija, Sara, Lara ali Ana, za fanta sva se pa že zmenila, da bo Anže user posted image

Meymey ti si bila par mesecev na bolniške, ane? A so ti vsak mesec sproti podaljševali ali so rekli do xx.xx? Jaz moram drug teden oddati papirje za komisijo pa me mal zanima kaj lahko pričakujem user posted image

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
28.1.2010 10:11:52   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

meymey dobesedno iste zahteve mamo glede imen... ne sme bit del flore in favne, imena z eno, dvema ali tremi črkami odpadejo, ni x, y, đ, ž-jev,pa slovensko mora bit...
upam, da bomo do junija uskladili vse želje in poslali zadevo v državni zbor, da še tam naredijo eno obravnavo... pol bo mogoče naš bebi dobil ime... pa nasploh kar huda zadeva ta izbira imena, kaj se vam zdi... moraš pazit, da ni preveč čudno, da ga folk v šoli ne zajebava pa da ko bo veliko ne bo zgledalo čudno pa da lepo zveni s priimkom... user posted image user posted image

Ha, ha... me zanima al bo obravnava v državnem zboru pred ali po moji user posted image . Midva z mojim imava že za pohištvo večurne debate...kaj šele za ime najinega potomca :D.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
28.1.2010 10:27:59   
misar
dober dan

danes sem že pisala, pa mi je ven vrglo user posted image user posted image

skrajšano: vse v familiji sem okužila s svojim prehladom, upam, da en bo hujšega.
sušilec: ja obvezno ga imam! pazite, da tiste, ki sušite v prostoru na stojalu, da sem vam ne začne vlaga nabirat po kotih sob, potem se je twžko rešiš!! govorim iz stroke.
soncni zarek...nujno počivat.  pa pestke držimo, da bo vse ok.

nosečniške žabe sem kupila v h&m v celju, sem menda dala za 2 para okoli 25 eur, pa so ful fajnuser posted image user posted image , nič ne tišči

evo to je zdaj na kratko vse, pa bi še lahko pisala, sam mam gužvo

lp

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
28.1.2010 11:34:38   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Sem pa staknla spet herpes. A lahko virolex uporabim, sem zadnjič vrgla vstran škatlo zaj pa ne vem!?user posted image

Ha ha, preden karkoli drugega preberem, najprej odgovorim na tole. Sem zjutraj postavila isto vprašanje na enem drugem forumu tudi jaz!!! jaz sem ga tud dobila!!user posted image user posted image

Punce so vse rekle, da lahko!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
28.1.2010 11:42:03   
krtkova
OK, zdaj pa dalje:

- nosečniške žabe; jst mam kr pajkice od HM-ja, pa jih mal dol zrolam. Drugače sem jih pa vidla v Popku, ne vem pa cene. Mogoče bi ti svetovala samostoječe, nič ne tiščijo v trebuščku!user posted image

- depra: hočm nov avto, pa mam želje večje od debeline denarniceuser posted image user posted image

- imena: midva imava 10 predlogov, pa še zdej ne veva, kaj bi dala. 11.2. imam 3D UZ, pa upam, da bo končno pokazal spol. Drugače pa precej podobno kot Meymey pravi - jaz bom rodila otročka in ne psa!!user posted image

Dvojčica06  - jst tud naokoli s slovarjem hodim. Si že slišala za mako majčke?? Jst sm bla zihr, da jih prodajajo na japonskem.user posted image

MKBK - ti se pa ne sekiraj zame,lepo prosim, ker ni nič takega. Ti zdaj na vaju z bejbijem misli!! Pa še jaz bom na vaju (precej bolj pametno, kot da sm v depri)user posted image  V petek pridem!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
28.1.2010 11:54:28   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Ha ha, preden karkoli drugega preberem, najprej odgovorim na tole. Sem zjutraj postavila isto vprašanje na enem drugem forumu tudi jaz!!! jaz sem ga tud dobila!!user posted image user posted image

Punce so vse rekle, da lahko!!!

Hvala za odgovor. Sem vmes prebrala tut en Pušenjakov odgovor in je napisal:
Kar zadeva zdravljenje herpesa, virolex ali katerikoli protiherpetično zdravilo, je treba tega vzeti takoj, čim se pojavijo prvi znaki napovedovanja herpesa (npr. srbež, pikanje), torej še preden se pojavi rdečina ali najkasneje ob pojavu rdečine, ker čim se pojavi mehurček, je zdravljenje nesmiselno in se mora ves proces razvoja izbruha dokončati, torej mehurček, razjeda, krasta in celjenje. To zdravniki ob predpisovanju zdravil proti herpesu preredko povedo in poudraijo. Po izbruhu mehurčkov se priporoča le še zaščitna krema (cinkova pasta ali kaj podobnega, da se ranica ne vname dodatno in da se okužba ne širi drugam)

Upam, da ti kej pomaga, Jaz sem očitno za virolex že prepozna,ker je že mehurček nastal preden sem vstala

Šibam po tamalo k mami, ker sta se šli mal "preluftat" na svež zrak.
Čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
28.1.2010 11:59:10   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: misar

pazite, da tiste, ki sušite v prostoru na stojalu, da sem vam ne začne vlaga nabirat po kotih sob, potem se je twžko rešiš!! govorim iz stroke.

nosečniške žabe sem kupila v h&m v celju, sem menda dala za 2 para okoli 25 eur, pa so ful fajnuser posted image user posted image , nič ne tišči

Evo, točn tko sm hotla rečt, morm to mojmu pokazat -noče met sušilca, pol pa gleda debelo, k mava že vse zelen!!!!!!!!!user posted image

pa hvala za info glede žab! Bom šla v LJ pogledat, kako je s tem!!!  Legice sicer mam samo so za pod hlače, se pa po moje skuham. Danes sem si probala pas odrezat usred službe, je folk kar odneslo iz pisarne, pa še škarje niso strigle user posted image .

Krtkova, se prov veselim - edin Filipa bova mogle še mal zamotit, zraven da ne bo skoz težiu!user posted image  Midva bi pa zdle, če bi ta moment avto kupvala verjtno kar kakšno Kio .

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
28.1.2010 12:01:02   
mkbk
dvojčica 6 -sm se ful narežala...vsemu... pr nas pa jest hlače nosm pa bom zbrala ime  user posted image  kao. Samo menda ima moj pravico do veta. Ne bi rekla!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
28.1.2010 12:03:19   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

pazite, da tiste, ki sušite v prostoru na stojalu, da sem vam ne začne vlaga nabirat po kotih sob, potem se je twžko rešiš!! govorim iz stroke.

Evo, točn tko sm hotla rečt, morm to mojmu pokazat -noče met sušilca, pol pa gleda debelo, k mava že vse zelen!!!!!!!!!user posted image

pa hvala za info glede žab! Bom šla v LJ pogledat, kako je s tem!!!  Legice sicer mam samo so za pod hlače, se pa po moje skuham. Danes sem si probala pas odrezat usred službe, je folk kar odneslo iz pisarne, pa še škarje niso strigle user posted image .

Krtkova, se prov veselim - edin Filipa bova mogle še mal zamotit, zraven da ne bo skoz težiu!user posted image  Midva bi pa zdle, če bi ta moment avto kupvala verjtno kar kakšno Kio .

če rabiš bolj konkretno in strokovno podprto razlago se lahko na ZS zmeniva. Ziher bo letel po sušilca, ko izve kaj to pomeni za zdravje in samo stavbo!user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
28.1.2010 12:18:12   
meymey

če rabiš bolj konkretno in strokovno podprto razlago se lahko na ZS zmeniva. Ziher bo letel po sušilca, ko izve kaj to pomeni za zdravje in samo stavbo!user posted image

Jaz tudi, jaz tudi!!!
Včeri sem prišla naprej z idejo in sva se že spičla.... da ni placa - sem rekla da lah dava na pralni stroj - in pol on meni pametuje, da če sem normalna....

A nimajo to drugje zloženo eno na drugem, kjer ni prostora za oba???

Pa da ne rabimo, brezveze... zakaj... se priporočam za argument glede vlage v stanovanju :D:D

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
28.1.2010 12:42:30   
Zoja83
Ojla!
Jst bi tud pametovala o vseh teh zadevah, ne pa bla za knjigami...user posted image
Jutri mi držite pesti, da bom končno spravila zadnjega pod streho-ga delam že tretjič in nazadnje sem bila že 100%, da sem ga naredila in mi je ena pika zmanjkala-GROZA (sploh, če pomislim, da bi rada še pred rokom diplomirala).
Drugač, za sušilec, tiste, ki ga boste kupovale, priporočam tistega, ki ima posodo, za zbiranje vode! Zelo pomemben dejavnik, če nočete cevi vsakič skoz okno vlečt, kot jaz!user posted image
Drugač za žabe nimam nobenega nasveta, ker mi je samo še vroče po novem (men zaradi nosečnosti, moji mami pa zarad "nove" menopavze-sma obe v blaženem stanju)...
mkbk upam, da ti čim hitreje mine do nasl.pregleda, kjer vem, da boš zvedela, da bo vse vredu-sem se pa kr mal prestrašla, ker men trebuh bolj počasi raste, sam čekiram vsakodnevno z angelsoundom-in ne verjamem, da vsakodnevna raba škodi, ker mislim, da potem sploh ne bi bil v prodaji oz. bi bilo sigurno na škatli kaj označenega user posted image
srečanje 100% za, sem se pogovarjala tud z boljšo polovico in je nekam čudno navdušen nad tisto "father-to-be"mizo user posted image

Ajej, zdej pa spet za knjige...

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?