meymey -> RE: Junijčice 2010 (29.12.2009 20:54:10)
|
Punce, pr naši bajti bo zgleda nov pubec. Danes sem bila v SG na 4D. Zdravnica blazno prijazna, komentirala mojega dojenčka kok je oh in sploh (najbrž to vsaki pove [sm=smiley36.gif], sam se fajn sliši). Vse ok, velikost je za kaka dva dni prej (PDP). Vsega skupaj sem bila tam eno uro, imajo promocijsko ceno 50EUR, dobila sem DVD z ogromno slikami in filmčki - 1,5GIGA!!! Mi je najprej vse merila, pol pa sem le rekla če lah pogleda za spol in poglej poglej... bolj očitnoega lulčka ne bi mogla videt. Če pa to odpade [sm=smiley36.gif]... skoz sem govorila, da bo fant (mogoče bi bilo lepo presenečenje punčka) ampak pač moje slutnje so se potrdile. Mali je živahen, se je praskal po glavi, zehal, se smejal... prekrasno doživetje. Je pa rekla da je foter ziher maneken, ker je prav nenavadno, da se dojenček tako razkazuje. Moj je zbolel, zato je bila z mano prijateljica, ki je bila čisto navdušena nad pregledom. Glede na to, da sem še bolj suha kot prej si je res težko predstavljat, da je to bitje v meni [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|