bridget3 -> RE: Junijčice 2010 (3.1.2010 12:18:25)
|
Pozdravljene nosečke![sm=bravo.gif] SREČNO IN LEPO NAPREDUJOČE LETO 2010 [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Forum že nekaj časa prebiram, ampak nisem takoj želela pisno sodelovati, saj se preveč pri rač. zadržujem in bo to potem še dodatno računalniško opravilo [sm=smiley1.gif] Ampak kljub temu sem se odločila vsaj "pofočkati" kot pravite temu [sm=smiley1.gif] da vam povečam seznameček ;-) PDP imam 21.6. (vidim, da nisem osamljena v tem datumu [sm=smiley36.gif] ) Počutje, pregledi ... Sem v četrtem mesecu ... Do zdaj sem imela 2 vaginalna UZ (konec 8.tedna potrditev nosečnosti in še enega v 11.t), nuhalno svetlino (meritve so normalne, glede spola pa: nekaj štrli, kar zgleda bolj fantovsko, ampak ni 100% [sm=smiley17.gif] ), naslednji pregled pa imam čez 1 tedna (mogoče spet UZ, ker G rada preveri, če je vse kot treba...). Vidim, da imate nekatere nosečniške slabosti[sm=smiley11.gif], nekatere pa niti ne čutite, da ste noseče ... jaz sem bolj med slednjimi - imela pa sem veeeeeliko utrujenost v prvih 3.mes; zdaj pa občasno malce zeham, spim popoldan ... Trebušček raste, stare hlače še komaj zaprem - imam neko elastiko z gumbom, katere se zadnje čase malo že poslužujem (bo treba kupiti kakšne nosečniške hlače kmalu)... Gibanje ploda sem prvič začutila 1.1. ob 02h ob gledanju filma z dragim [sm=smiley1.gif]; nekaj mi je v trebuhu zamehurčkalo pppprpppprpppppr[sm=smiley36.gif] - potem pa še trikrat za tem - očitno so te "pokajoče kokice" bile prvi gibi ploda. Tako, zdaj sem se pofočkala, malce počvekala, zaželim vam še veeeeeeeliko dobre volje, zdravja in prijetnih trenutkov z vašimi partnerji/družinicami ... in se slišimo pisno čez nekaj časa. Pridne bodite, pazite nase, telovadite, sprehajajte se, uživajte[sm=bravo.gif]
|
|
|
|