mkbk -> RE: Junijčice 2010 (28.12.2009 12:42:00)
|
Eeeeeeeeej! Men se zdi, da sem čutla brce predvčerišnem....ampak se mi res samo zdi, ker NISO bli mehurčki ampak je konkretno trikrat pobrcalo! Pa mi je ginekolog zadnjič na pregledu rekel, da ga začutim v toku treh tednov, kao zdaj je še premičkan, ampak sem tako ene 90%. HB je bilo na pregledu vse fino fajn. Aja, pa za spol sem prašala, pa se ni vidu [sm=smiley36.gif] DDD. Itak. Kile..ene dva dni nam jedla večerje, pa grem potem zjutraj na vago... [sm=smiley36.gif] Zatekanje...men zatekajo samo roke (prsti) drugač pa nisem opazila, samo to mi tudi brez nosečnosti, ampak bom vseeno morala dat prstane dol. Trebuh... moj trebuh se men zdi gromozanski, mah cela si se zdim gromozanska. Inhaliranje: Jaz delam dve varianti, v posodo za inhaliranje si dam vrelo vodo z malo kapljic in disto diham po ene 10 min. Še boljša varianta pa je, da si narediš doma fiziološko, pa špricaš v nos dokler ti na drugi strani ven ne teče. To pa pomaga tud mojmu tamalmu. To dela cel vzhod vsakodnevno, kot si mi premeo zobe in baje, da imajo dost manj prehladov pa tega, ker deloma tud viruse ven spraviš še preden se razmnožijo in začnejo delat škodo. Krtkova -get well ! Naslednji pregled imam pa 26.1., morfologija Danes imamo pa doma dedka Mraza, juhej! [sm=darilo.gif]Me prav zanima, če mi bo kaj prinesel, če sem bla kaj pridna....[sm=jezicek.gif] That's all folks, from me!
|
|
|
|