|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
22.12.2009 18:30:55   
meymey
Hlač ni več ka extra na izbiro, večinoma 36 in 38.

Kupila sem si kavbojke št38 in tričetrt poletne hlače 40. Če ste bolj izven JUSa (36 ali 42 se še kaj najde).

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
22.12.2009 18:48:25   
miki23
ojla punce... se se jst mal oglasim. izcedka ni vec in upam da ga tud nebo,nadaljujem pa z pocitkom... 

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
23.12.2009 8:13:11   
gajka
Dobro jutro! Evo, frišna in dišeča user posted image čaka, da vas malo zmami sem gor!

Vreme je, hja, bolj no comment! user posted image Jah, bel božič si bomo mogli v mislih naslikat... user posted image

Danes imam malo bolj leteči dan. Moram nujno še kakšne voščilnice skupaj spacat in jih napisat, pa do pošte nest. Ja, pa prej še material nabavit, sem hitra letos, ja. user posted image   Pa še ena priznanja za konjski žegen sem včeraj zvečer pospešeno oblikovala in printala in jih moram danes dostavit organizatorju, da jih podpiše. Pa še kakih podatkov od službe bi se mogla lotit in jih obdelat... user posted image jah, saj, če ima človek itak že gužvo, si vedno še dodatne reči na glavo nakoplje...

Uf, pa kako poročilo ljubljanskih čvekic, prosim! user posted image

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
23.12.2009 8:19:24   
krtkova
Jutro, kakšen moker danuser posted image .

Srečanje ljubljanskih nosečk je uspelo maksimalno, krasne, zabavne punceuser posted image . Čvekale smo do pol 7h, me je skoraj kap, ko sem vidla, koliko je ura. user posted image  Spoznala sem našo mkbk - enkratna punca, se že veselim pilatesa z njo!!!

me kličejo na sestanek, se javim kasneje

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
23.12.2009 9:19:43   
misar
dobro jutro

kavica je že v želodčku, zdaj se crkljam pa s čajčkom v službiuser posted image

že na tešče sem pekla orehovo pecivo, ki je maksimalno uspelo user posted image user posted image  Mojuser posted image  je rekel, če bomo pekarno odprli, da že ob šestih norim po kuhinji user posted image user posted image user posted image

Ja za jutri sem spekla dve različni pecivi, ker familiarno praznujemo božič in nas bo okoli 20 person, jaz sem se zadolžila za pecivo, tašča za potico, svakinja pa večerjo naredi user posted image

Božič je vsako leto svetovno zabaven, pa sploh nisem verna. Najprej gremo k otroškim polnočnicam, potem pa na večerjo, odvijanje daril (ki so vedno samo simbolična za odrasle, za otroke pa ponavadi kakšna malenkost več)...

Letos sva tudi s tamalo sami naredili voščilnice, njej sem iz krompirja naredila štampilke, da je ustvarjala po papirju, potem sem pa zvečer detajle izrezala in nalepila na barvne voščilnice (karton). Dela je bilo res veliko, sam so pa ratale zelooo lepeuser posted image .
No zdaj pa neham nakladat.

punce, uživajte pa božajte svoje bušije

< Sporočilo je popravil misar -- 23.12.2009 9:20:41 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
23.12.2009 9:24:02   
Kiwa
Pozdravček junijčicam!
Se opravičujem, ker vdiram v vašo temo (sem julijka 2010) in imam eno vprašanje.
Je bila katera od vas na merjenju NS v lj.porodnišnici? Zanima me, če je pregled v novi stavbi (vem samo, da je v 4. nadstropju).
Kako ste bile zadovoljne s pregledom? Ste dobile kaj slikic, je bil partner za vami?

Najlepša hvala za odgovor in lepo nosečnost vam želim ;)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
23.12.2009 10:09:32   
krtkova
Punce, samo sporočam, da odhajam na pregled in da držite pesti, da ne bom predolgo čakala (predvidevam, da bom tam do ene 5h user posted image ).

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
23.12.2009 11:00:00   
prizma
Jaz sem bila v lj. porodnišnici. Nimam pojma katera stavba je to - verjetno je to nova, ja - vhod je pa zadaj, s strani, ne z Zaloške. Potem te pa tako ali tako usmerijo kam moraš it.

Pregled je bil OK, bila sem pri Pušenjaku, partner pa ni bil z mano, ker je imel ravno virozo in je kašljal ko nor. Nekatere so bile s partnerji, nekatere same. Dobila pa sem eno slikico user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
23.12.2009 11:42:29   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
 Spoznala sem našo mkbk - enkratna punca, se že veselim pilatesa z njo!!!

Ahhhhhh......user posted image user posted image

tole sm pa kar mogla citirat. Kontra, kontra.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
23.12.2009 11:49:15   
mkbk
Aja, krtkova, tukaj je vse zamrlo, ko tebe ni user posted image Dobr opravi na pregledu in poročaj.

Sem pa šla včeraj brat tisto, ko je ena od ljubljančank rekla, da naj si na RR Rodili smo preberemo, ko je skuštrana rodila v avtu. Sicer mislim, da že enkrat junija. Ma, živmu človeku se pa res vse lahko zgodi, ej. Pogumna punca, sicer kaj pa je hotla, ampak vseeno.

Pozdravček. Grem zdajle malo počivat, ker se mi včeraj zvečer ni ljubil iti spat ob primerni uri, zato pa ima sine danes razdražljivo mamo, no pa da se vsaj do popoldne skuliram.

Pismo, grem spat eno uro kasneje kot bi mogla, pa sem taka kot bi prepila in prežurala celo noč, vsa zmačkana skratka! user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 23.12.2009 11:50:37 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
23.12.2009 13:36:35   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Spoznala sem našo mkbk - enkratna punca, se že veselim pilatesa z njo!!!

Ahhhhhh......user posted image user posted image

tole sm pa kar mogla citirat. Kontra, kontra.

Slaaaaaaaadkornaaaaaaaaaaaa! user posted image

Če bi vedla, da se boste tako dolgo zadržale, bi pa prišla v LJ. okol 5.15 bi lah bila v LJ... user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
23.12.2009 14:20:12   
krtkova
Meymey - zakaj mamo pa mobitele???? Namesto, da dobivaš napade sladkorne user posted image  se raje malo racionalnejše obnašaj in drugič pokliči!!!user posted image user posted image  Tebe bova takole hvalili, ko se boš osebno narisala na kakšnem srečanju!! user posted image  Mkbk sem zdej spoznala in jo lahko hvalim!!!

Sem iz pregleda, kjer mi je kr delal UZ orenk pregled (a la morfologija), čeprav sm šele 17t 2d (moj ginič je ena taka svetovna faca). Vsi organi in podobne zadeve pri Hugotu so v odličnem stanju, le lulčka/lulike ni hotel pokazati.  Tko, da obstaja možnost, da bo tudi punčka (jaz namreč nekako čutim, da bo fantek - a mi je vseeno). Očitno bom morala na dodatni UZ enkrat kasneje, ker me bo pobralo, če ne bom zvedla spola. user posted image

Za seznam: naslednji pregled: 20.1.2010

Sem pa dobila izvide toxe - pozitivna sem!! Jaz, ki nisem nikoli se dotikala mačk, ker jih ne maram preveč. A dejstvo je, da se itak lahko nalezeš še marsikje drugje. In ker sem nora na surovo meso, sem očitno enkrat že pojedla kakšno noro kravo user posted image . user posted image ali to pomeni, da lahko sedaj vse jem?????????

mkbk - Sm pa šla prebrat tisto na Rodili smo. Mi je šlo kr na jok, ganljiva in hkrati smešna in še mal scary zgodba. Jao, frajerja sta bila oba z možem!! Pejte prebrat; skuštrana in njen Oton iz avtomobila.

Tko, tole bi bilo to, zdaj pa prosim malo akcije.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
23.12.2009 14:47:06   
meymey

Meymey - zakaj mamo pa mobitele???? Namesto, da dobivaš napade sladkorne user posted image  se raje malo racionalnejše obnašaj in drugič pokliči!!!user posted image user posted image  Tebe bova takole hvalili, ko se boš osebno narisala na kakšnem srečanju!! user posted image  Mkbk sem zdej spoznala in jo lahko hvalim!!!

Sem iz pregleda, kjer mi je kr delal UZ orenk pregled (a la morfologija), čeprav sm šele 17t 2d (moj ginič je ena taka svetovna faca). Vsi organi in podobne zadeve pri Hugotu so v odličnem stanju, le lulčka/lulike ni hotel pokazati.  Tko, da obstaja možnost, da bo tudi punčka (jaz namreč nekako čutim, da bo fantek - a mi je vseeno). Očitno bom morala na dodatni UZ enkrat kasneje, ker me bo pobralo, če ne bom zvedla spola. user posted image

Za seznam: naslednji pregled: 20.1.2010

Sem pa dobila izvide toxe - pozitivna sem!! Jaz, ki nisem nikoli se dotikala mačk, ker jih ne maram preveč. A dejstvo je, da se itak lahko nalezeš še marsikje drugje. In ker sem nora na surovo meso, sem očitno enkrat že pojedla kakšno noro kravo user posted image . user posted image ali to pomeni, da lahko sedaj vse jem?????????

mkbk - Sm pa šla prebrat tisto na Rodili smo. Mi je šlo kr na jok, ganljiva in hkrati smešna in še mal scary zgodba. Jao, frajerja sta bila oba z možem!! Pejte prebrat; skuštrana in njen Oton iz avtomobila.

Tko, tole bi bilo to, zdaj pa prosim malo akcije.user posted image

Daj ga vprašaj če bi mene tudi vzel. Moja ginekologinja je OBUPNAAAAA!
Konc mesca grem na 4D - rekreativno, za potešitev moje radovednosti. Moja želja je punčka, čeprav se tudi meni vseskozi zdi, da bo mulc user posted image . Komaj čakaaaam!
Vse moje prijateljice iz srednje imajo fantke. Od vseh prijateljic pa ima samo ena punčko :D. Bi mela moja bejba veliko izbire.user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
23.12.2009 14:55:24   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: meymey
Daj ga vprašaj če bi mene tudi vzel. Moja ginekologinja je OBUPNAAAAA!

tukaj po mojem ni kaj vprašati. Enostavno se naročiš k njemu, ti bom jutri poslala naslov za naročanje v Leonišču. Sam je poseben tip človeka, po mojem bi sicer bil tebi všeč. Sam se pa pri njemu tisti dan, ko si naročen lahko čaka tud do 5 ur. Danes sem imela neznansko srečo, da sem bila fertig tako "hitro" - samo 3,5 ur (čakanje v laboratoriju všteto). Je pa to prof. Tomaževič - ga ne zamenjam za nobenga!!

sm ti že poslala  na mail

mkbk - maš zs

< Sporočilo je popravil krtkova -- 23.12.2009 15:00:05 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
23.12.2009 16:18:36   
tukaj
Da se malo javim,

z dragim sva danes dokončala najino novo kuhinjo. Še sreča, da sva jo dobila sedaj, saj sem popolnoma brez energije. kako bo šele čez kak mesec. user posted image user posted image

No sedaj pa sva izdelala še unikatno jelkico - res je lepa in zagotovo nihče nima takšne. user posted image

No moram jo iti okrasit.

Lepo se imejte.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
23.12.2009 16:56:31   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy_ce

Ojla so user posted image !

Veliko ste se razpisale o nosečniških oblačilih, moram vam povedat, da sem si ta vikend vzela čas in pregledala malo trgovine v CE.

V H&M sem našla eno stojalo znižanih hlač za nosečnice sicer že bolj izropano...tako da sem dobila samo ene hlače 38. št., ostalo vse preveliko... in to za 15€, pa še v Oviesse imajo znižanje, sem našla eno luštno črno krilo tudi za 15€, tko da sem bila kar pridna in nisem preveč zapravljala...:) našla sem še nekaj tunik in legic, tko da sem za nekaj časa ok!

Jst tut, jst tut, sem včeri tam kupla dvoje hlač vsake za 15. !4dni nazaj pa so ble po 30 in 40. Sem ful vesela. Kje pa si kupila legice. Te bi tut jaz mela.

ŠPment sem tok dolg brala, da zdej pa lohk šibam domov.

se še kaj oglasim,

čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Jessy_ce)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
23.12.2009 20:43:11   
vidovič
Pozdravljene vse nosečkeuser posted image

Tudi sama pričakujem user posted image junija. Rada pa bi vas povabila, da se pridružite skupini na facebooku, ki se imenuje Junija bom mami-junijke 2010.

Vabljene, da malo poklepetamo in upam, da se nas zbere v čim večjem številu user posted image

Lep pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
23.12.2009 20:44:41   
Zoja83
Živjo!

Sem nekaj časa krožila po drugih forumih, pa se nič kaj ne dogaja, tu pa vidim, da ste polne energije user posted image
Da se predstavima-user posted image prvič, BDP 6.6.2010, stara 26 let, na nuhalni ginek. potrdila user posted image , čeprav sem sama od začetka vedela, da je fantek. Nosim ga zelo v križu, to je mogoče tudi razlog, da sem že prejšnji teden čutila metuljčke :D res lep občutek, sam čist prenežen še...
Delam pa v Lj, tako da škoda, da se nisem že prej pridružila na ta forum user posted image   sem prebrala, da ste se dobile.
Drugače sploh nimam občutka, da sem noseča, ker ni bilo nobene slabosti, ničesar razen utrujenosti, tudi zredila se nisem (mam nekaj podlage), trebušček pa tudi zelo počasi raste. Vsak večer pred spanjem, pa poslušam malega vesoljčka user posted image Srčka pa še vedno ne slišim, najbrž zaradi tega, ker je v križu. Se ne sekiram kaj dosti, ker je vseeno tolk aktiven.
Torej se še slišimo ;) LP

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
23.12.2009 21:20:05   
Kiya
IZVIRNO SPOROČILO: vidovič

Tudi sama pričakujem user posted image junija. Rada pa bi vas povabila, da se pridružite skupini na facebooku, ki se imenuje Junija bom mami-junijke 2010.

Sem ravno gledala na FB, mogoče bi bilo v redu, če bi bila skupina privat, ker kolikor sem zasledila imajo tudi druge privatno :)

(odgovor članu vidovič)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
23.12.2009 21:54:50   
vidovič
Kiya maš prov, sem upoštevala tvoj nasvet, tako da zdaj lahko beremo in pišemo na zid, ter podobne stvari samo člani skupine. Upam, da se nam boš pridružila, če se nisi seveda že user posted image

lep pozdrav

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
24.12.2009 9:33:04   
Kiya
Sem se že pridružila :) in tisti, ki še niso vedeli za moje "stanje" so to zdej videli na FB user posted image

Punce kako ste kaj? Vas kaj krči dajejo?
Mene zadnje dni spet malo bolj, tako da zopet pijem magnezijeve šumeče tablete in je malo bolje user posted image

Lep Božič vam želim, čeprav ne bo bel user posted image

(odgovor članu vidovič)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
24.12.2009 9:47:14   
misar
Dobro jutrouser posted image user posted image

jaz sem vsak dan/jutro takoo dobre volje, naspidirana z energijouser posted image

včeraj smo imeli v kolektivu interni zaključek, je bilo fino user posted image , zdaj pa ti prazniki, kar ne morem dočakat dogajanjauser posted image

danes delamo še o 13 ure, potem pa domov neki malega popapcat ,pa pecivo razrezat, pol pa uživancijaaaaa.

ahhh takoj po novem letu pa spet vidim mojo malo pikicouser posted image

kako leti čas, še malo pa bomo na poloviciuser posted image

lepe praznike vsem in čim več objemov, poljubčkov in dobre volje

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
24.12.2009 10:51:12   
lunca144
.........ena bivša junijka 08,saj ne morem verjet,da tako leti čas,lepo uživajte v user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
24.12.2009 11:08:02   
Bonnie_RR
Jojjjjjjjjjjjj, pa kdaj me bo izučilo????user posted image user posted image user posted image Itak da ob 15ih motnjah pišem en post 2 uri, potem sem pa še tolk butasta, da ne stisnem copy.... in me seveda lepo vrže ven! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaaaaaa! user posted image
No, letim ven (na malico), da se mal razdiham (oz. razpiham user posted image )user posted image .

Lepo praznujte! Se beremo...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
24.12.2009 11:38:27   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Jojjjjjjjjjjjj, pa kdaj me bo izučilo????user posted image user posted image user posted image Itak da ob 15ih motnjah pišem en post 2 uri, potem sem pa še tolk butasta, da ne stisnem copy.... in me seveda lepo vrže ven! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaaaaaa! user posted image
No, letim ven (na malico), da se mal razdiham (oz. razpiham user posted image )user posted image .

Lepo praznujte! Se beremo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PA TAK MODERATOR user posted image user posted image user posted image user posted image

mal te sam hecam, brez zamere user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.