Bonnie_RR
|
Zdravo! Ja, zadnje čase pa zmanjkuje časa... No, po trgovinah nič kaj ne hodim (tud darila ne vem, če bodo letos kakšna - so povsod drugje, pa potem včasih pripravimo še mi kaj, včasih ne... - nismo kej preveč s tem obremenjeni), včeraj sem bila na izpitu, s tamalim smo bili prejšnji teden na dedku mrazu (s telovadbo), pa v soboto na božičku (z J. službo), js sem imela v petek zaključek... Skratka, noro! Mi je pa drugače decembrski čas čist všeč. Smrekca, okraski, lučke... S tamalim imava v planu peko piškotov - že točno ve, kakšne oblike bodo njegovi , samo še spravit se morava v kuhinjo... Čestitke za vse uspešne preglede, tebi, miki, pa želim, da izcedek čim prej izgine, pa RES POČIVAJ! Js trkam - nimam nobenih problemov več. Upam, da tako tudi ostane... Kg... Isto (+0,5kg), pri G se pa tako tehta s čevlji in oblačili vred, kar pa pri meni ne šteje. Js se lepo doma zjutraj tehtam in to je dejansko stanje. Aja, še glede spola... Midva 1. nisva želela vedet in nama je bilo to lepo presenečenje. Js tud zdej verjetno ne bi vprašala, če ne bi tamali tako striktno govoril o bratcu (no, kakšno leto nazaj je bil pa čist za sestrico in se je kar zjokal, če si mu omenil bratca ). Namreč on je tako sveto prepričan, da bo bratec, da te kar popravi, če se slučajno "narobe izraziš". Tako se mi zdi bolje, da ga recimo na sestrico že zdej počasi začnemo pripravljati, če bo pa bratec, se pa ne bo treba toliko okrog tega trudit... Hehe To bo še zanimivo!
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 22.12.2009 14:40:51 >