|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
15.12.2009 9:11:15   
nikri
Zdravo Krtovka!

Jaz pijem ta čaj že celo nosečnost in ga kupujem v Šparu.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
15.12.2009 9:15:51   
misar
dobro jutro user posted image

danes pa tako super vreme. snegecuser posted image user posted image user posted image   škoda, da sem mogla it v službo, z veseljem bi peljala mojo princesko mal ven.

danes grem v službene namene po smrekico in okraske za naš razstavni salon. juhu, se že veselim.

sicer pa sem danes štartala 14. teden, še malo še malo pa bomo prvič čutile gibe naših čmrljevuser posted image

lep dan

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
15.12.2009 10:14:57   
Bonnie_RR
Da vas na hitrco pozdravim...user posted image

Sneg... Ja, ful fajn, da je malo pobeljeno, je bila pa katastrofa na cestah. Do doma sem potrebovala 2x več časa kot po navadi...user posted image

Drugače pa smo danes vsi zelo slabo spali, ker je tamali celo noč ful kašljal. Itak ga nisem mogla preljat v vrtec, je pri babici v oskrbi - upam, da se kmalu pozdravi.

Na splošno smo vredu. Folno še jemljem, drugih stvari že prej nisem in jih zdej tud ne. Na splošno pojemo veliko sadja in zelenjave, pa mlečnih izdelkov tud, tako da dobim s tem ziher dovolj.

zdej pa nazaj delat... lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
15.12.2009 10:33:46   
misar
Sem se pozabila zjutraj pohvalit, da mam danes prvič uggice gor. fantje v pisarni so sicer ful zavijali z očmi kaj za enga vraga to mam. ja  user posted image  oni bi me gledali sam v vrtoglavih petah, kar se mi pa ne da skozuser posted image  zdaj pozimi pa sploh ne.

aja zraven uggic mam pa kar kavbojke- za legice še nisem zbrala poguma. Mam pa te kavbojke ful oprijete, mi grejo počasi že na živce, ker mi pokajo po šivih user posted image . Št. 34 bom počasi pospravila v omaro, živela 36 in 38 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz razen folne ne jemljem nič, še to zadnje čase precej pozabljivouser posted image  sem povedala kako sem pozabila danes hčerkici zjutraj obut čevlje???? sem jo prinesla že iz 5. štuka na cesto nakar ugotovim, da nima čevljev gor user posted image user posted image user posted image  sem mogla nazaj v 5. štuk pa spet dol, pol pa še avto čohat user posted image user posted image user posted image  jutranja telovadba nima mejauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 15.12.2009 10:36:12 >

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
15.12.2009 10:42:51   
Kety
Čao,

jaaaa, sneeeg je super. Tudi meni je bil pogled na pobeljene strehe in ceste čudovit in včeraj sem imela ful elana za delat, ker vse tako svetlo deluje. Končno!

Jaz skuham vsak dan 4l čaja in sicer kombinacijo šipek in planinski čaj, pa sladkam pol z medom pol z sladkorjem in notri stisnem eno limono. Ker smo 4je, ga v enem dnevu spijemo. Otroka ga spijeta samo popoldan, ko prideta iz vrtca vsak najmanj pol litra do večera. Jaz pa ga počasi po eno šalico srkam čez cel dan, tako da se nabere tam nekje do litra in pol. Ne kupujem pa teh ekstra nosečniških, ko sem dojila sem pa pila tiste za dojenje.

Jaz ob jutrih še kar bruham, sploh če dan prej pojem kaj težko prebavljivega. Ugotovila sem, da mi rdeče meso (predvsem goveje) ne ustreza in se mu bom izogibala.

Joj, jaz pa mleka še vedno ne morem pit. Nekaj malega pojem mlečnih izdelkov, kot je sir in maslo, ostalega pa videt ne morem. Mi ful ne potegne in se ne morem spravit k temu. Samo upam, da s tem ne škodim malemu oz. da ne dobi dovolj kalcija. Drugače pa sem se odločila, da začnem jesti Elevit tablete, ki imajo vse potrebne minerale in vitamine , ker vem, da jih čisto premalo zaužijem. Kupljena zelenjava itak nima nič v sebi, ker predolgo stoji v štacuni, domačega pa pač ni. To je slaba stran biti noseč čez zimo...

Trenutno mi ful pašejo kakiji in lahko bi samo od tega živela, kaj drugega mi pa ne potegne preveč. Vsako dnevno zmišljevanje kaj kuhati mi je že prav mučno, sploh ker nimam nobenega užitka v jedi.

joj, čez 14 dni šele 3-ji pregled, kolk je še to daleč...

Srečno vsem!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
15.12.2009 11:01:52   
krtkova
Tudi jaz ne morem videti mleka.user posted image  Sir jem, pa sirne namaze tudi, pa kislo smetano, pa skuto, tako da upam, da bo dovolj kalcija dobil.

Čajev mam pe že ful dost, sploh ne znam več najti okusa, ki bi mi pasal, vseh sem se že naveličala. Samo še šveps biter lemon mi gre po glavi!! user posted image

Pa sladkarije bi skoz jedla in posledično sem se že (absolutno preveč) zredila. Moram malo začeti paziti, da ne bom na koncu kot en slon okol hodila. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
15.12.2009 11:07:50   
Kiya

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Jaz pa iščem ta Pregancy tea povsod, pa ga nikjer ne dobim. Sem imela en vzorček in mi je bil ful dober in bi ga kupila. Kje ste ga dobile?

V DMu so imeli vse ostale le Pregnancy ne, tako da sem ga jaz potem najdla v Merkator Centru Šiška,
sej mogoče da ga ima tudi Interspar, poglej v malo bolj založene trgovine user posted image

Jaz sem pridno v službi in se občasno javljam.

Ta teden moram še nakupiti božična darila, pa sem čisto brez idej, ste ostale že opravile nakupe?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
15.12.2009 11:14:47   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

Jaz pa iščem ta Pregancy tea povsod, pa ga nikjer ne dobim. Sem imela en vzorček in mi je bil ful dober in bi ga kupila. Kje ste ga dobile?

V DMu so imeli vse ostale le Pregnancy ne, tako da sem ga jaz potem najdla v Merkator Centru Šiška,
sej mogoče da ga ima tudi Interspar, poglej v malo bolj založene trgovine user posted image

Jaz sem pridno v službi in se občasno javljam.

Ta teden moram še nakupiti božična darila, pa sem čisto brez idej, ste ostale že opravile nakupe?

čaj sem videla v Intersparu....

Za Božička moj dobi nov parfum Armani Code, ki mi čist noro diši, tamala dobi risalno tablo, jaz sem že naročila Božičku ta nove čokolatine Roche s črno čokolado (nimam pojma kako se napišeuser posted image user posted image ) za druge pa še nič ne vem kaj jim bomo daliuser posted image  mogoče bom spekla medenjake, jih lepo zavila in eto user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
15.12.2009 11:23:15   
krtkova
Hvala vsem za napotke kje dobiti čaj. V tem mercatorju ta velikem na Šmartinski ga nimajo. user posted image  Mimo Spara pa nikol ne grem, moram prov enkrat namensko.

novoletna darila - jaz bom mojemu verjetno kupila nove planinske čevlje ali pa žolno za primer reševanja izpod plazu. Se še ne more odločiti, kaj bi raje. Jaz pa sem dobila kolo (saj veste, že pred časom sem se hvalila user posted image ).
Staršem bova skupaj z bratom vikend paket v Rogaški. Z bratom in njegovo punco pa smo se dogovorili, da si ne podarimo nič oz. gremo skupaj na en lep izlet in potem na dobro večerjo.
Za familijo po moževi strani, pa on skrbi. Tam so super, si kar povejo, kaj bi radi. user posted image

Bom pa spekla tudi nekaj piškotov in jih podarila zraven. Sam imam problem, ker je zelo zelo težko konkurirati moji mami in tašči, sta obe odlični kuharici!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
15.12.2009 11:27:32   
Kiya
Moram še kupiti darila za sestrično, bratranca in njegovo ter teto in strica in sem razmišljala,
da bi šla v čajnico po kakšn čajček, pa v Rustiko po kakšno drobro čokolado in enkrat sem vidla
mini fondu set k daš čajno svečko spodaj in potem notri stopiš čokolado in pomakaš notri banane itd.

Samo upam, da bom kaj takega našla user posted image

Moj si je pa že kupil novoletno darilo, nov fotoaparat tako da bo lahko na veliko slikal prihajajočega člana oz. članico user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
15.12.2009 11:30:52   
krtkova
Kiya - tak mini fondu so imeli enkrat tud v Merkurju

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
15.12.2009 14:59:18   
tukaj
No danes smo imeli nuhalno svetlino - vse je v najlepšem redu. Naš mali navihanček je vesčas pridno brcal in migal z rokami, po nekja minutah pa je kar zaspal. user posted image
Lepo se ji videl srček, nosna kost, možgani so v obliki metuljčka in tudi vsi ostali organi se, po mnenju ginekologinje, povsem odlično razvijajo.
Glede spola ni želela dati zagotovil, a je namignila, da bo user posted image - to pa mi narekuje tudi moj občutek.
Poleg vsega povedanega, pa mi je zaradi velikosti ploda iz 25.6.2009 prestavila PDP na 2.7.2010, a bi jaz vseeno rada ostala tukaj med junijčicami, če me ne boste pregnale user posted image - mogoč pa bomo malo pohiteli in bo vseeno junijski.

Lepo se imejte še naprej in uživajte v zimski idili.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
15.12.2009 15:03:25   
gajka
Uf, čveke čvekaste! user posted image Mi nikakor ni zneslo zadnjih nekaj dni priti do RR in sem bila kar user posted image , koliko ste v tem času načvekale.

NS sem imela v sredo (ja, ja, saj vem, da bi lahko kaj prej javila user posted image ), rezultati so še boljši kot v 1. user posted image (pa tako sem se bala, da bo tista 3 pri starosti vse poslabšala user posted image ), za Downa je tveganje 1:8255, za ostali dve trisomiji pa je tveganje še manjše. user posted image Moja G si sicer ne upa stavit, ampak glede na trenutno pokazano, naj bi spet pričakovali user posted image , za sigurno pa zvem na morfologiji. Moj user posted image je bil tudi zraven na pregledu in skupaj z G smo se orng nasmejali vragolijam malega čmrljčka, ki se nikakor ni in ni hotel pokazati iz profila, zraven pa je non stop izvajal ene akrobacije. user posted image Ima pa moja G malo na sumu, da imam malo nižje ležečo posteljico in moram biti zelo pozorna na kakršnekoli izcedke (rjave ali krvave) in se moram v takem primeru takoj pridit pokazat. user posted image Naslednji pregled imam 12.1.

Upam, da mi bo uspelo prebrati kaj za nazaj, ampak se bojim, da te dni ne bom imela kaj veliko časa, itak pa nonstop pridno tipkate nove čvekarije, tako da bom poskusila biti vsaj malo na tekočem. Uživajte v snegu!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
15.12.2009 15:15:11   
annie
Ojla,

mali spi, pa sem malo prišla pokukat na RR. Dnevi so sedaj čisto drugačni, ko je zunaj snegec, prav fajn se počutimuser posted image
Drugače sem ok, komaj pa čakam četrtek, ko imam NS....tukaj in ostale user posted image za dobre rezultate. Mene je sicer malo strah, ker imam sestrično z DS user posted image , ampak, če se je prvi otroček rodill zdrav, upam, da bo sedaj enako.

Vidim, da ste že pridne glede nabave novoletnih daril...mene še to vse čaka...ste mi pa že dale nekaj dobrih idej user posted image Moram se sedaj en dan spravit v štacune, da ne bom nabavljala zadnji hip, tako, kot je tole v moji navadi in potem je vedno ful gužva user posted image

Folno jaz še vedno jemljem, moja G tudi pravi, da do konca 1.trimesečja, čeprav bom jih jaz malce dlje jemala, ker mi tako izide in mi jih je škoda vstran vreč...občasno pa vzamem tudi Centramed tabletke, ponavadi vsaki drugi dan. Mi je tako G predlagala, ko sem bila ful prehlajena in jih bom tudi do konca vzela.

Čaja mi tudi ful spijemo. Tako, kot pri vas Kety, naredim tudi mešanico planinskega in šipkovega, včasih namesto šipkovega kamiličnega, z medom in limonouser posted image Drugače nosečniškega ne pijem, edino za dojenje ga potem bom, tako kot sem ga pri prvem otročku.

Drugače mi pa ful paše sadje jest, najbolj pa mandarine...jih kar v enem tednu cca. 3-4 kg pojemo...smo pravi "mandarinožerci" user posted image

Fajn bodite, čuvajte svoje bušije in držite pesti, da bo v četr. na NS vse vredu user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
15.12.2009 16:31:49   
majkl
hello vsem nosečkam,

po dolgem času se tudi jaz malo javljam...smo lih iz odiha (openinga) smučanja...matr sem že pozabla kako lepo je it malo na dopust, kljub temu da je bil bolj podaljšan vikend. ...smučarija je zakon, kljub temu da jaz tokrat skoraj nič nisem smučala...sem pa v koči veliko časa posvetila branju in uživala

Hlače mi seveda niti ene niso več prav-mislim da sem šla za ene 4 kile gor-za koliko ste se ve kej zredile?? Nimam občutka če je to velik-ali je dokaj normalno.

Mam pa že nekja čase težave z glavoboli. Sedaj sem recimo že dva dni na bolniški-ker tako kljuva v glavi, da nič ne morem. Lekadol mi kaj velik ne pomaga, spanje pa tudi ne. Včeraj sem šla spat ob sedmih zvečer (zarad glavobola) in spala danes do dvanajstih. Ampak me seveda še naprej glava boli. Ali ima katera podobne izkušnje in kaj priporočate za glavobole.

Uživejte nosečke

Ali mi lahko kera pomaga z nasvetom kako naložit slikco poleg imena

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
15.12.2009 17:23:15   
mkbk
OOoj...jst sm don čist out...ne vem če mi sploh še kri teče po žilahuser posted image user posted image komi živim in se vlečem kot en **** po stanovanju. Imam mal nižji pritisk pa sumim, da imam danes oreng niskega. Bi mogu kakšen fajn mladec mimo prisopihat, da bi se mi mal pumpica pognala user posted image

Tukaj - ti kar tukaj ostani, si naša!. Super za NS

Krtkova -zmenjeno! Itak bova že čisto trebuhaste januarja user posted image
Majkl - dobra si, da greš noseča smučat- jaz si ne upam, če bi slučajno odletela na kakšen kuclu

Darila - moj si je že naročil knjige preko amazona, mami bo dobila rokavice (si jih jje tudi sam a izbrala, oči še ne vem mogoče knjigo v najslabšem primeru pa spodnje gateuser posted image , tamauček pa dobi valjda igračke. Jst bi pa nova očala, samo mislim, da nisem bila zadosti pridna in bo samo kakšna nosečniška cunjica...

Evo grem malo zalegnit ker sem še vedno čisto crapy, tudi kava ni pomagala...

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
15.12.2009 19:18:36   
Bušika.
Hojla user posted image !

Za nami je 2. pregled. Brez ultrazvoka user posted image . Ko sem prišla iz ordinacije je bil mož čist paničen zakaj ga niso poklicali... se je bal, da bi kaj zamudil user posted image . Ker ON HOČE BIT ZRAVEN KO SE NJEGOVEGA OTROKA GLEDA !user posted image

Vse je OK, srček se sliši....
Sem bila pa malo presenečena, ko so me zvagali (doma še nimam te mučilne naprave user posted image ). Sem se od prejšnjega pregleda, torej v 6 tednih,  zredila le 2 kg. Glede na to da sem že pošteno okrogla...sem računala vsaj na ene 4! user posted image

Sem pa ful vesela, ker imam zadnja 2 tedna vsak dan več energije in so slabosti že redke izjeme.
Prav boge ste tiste, ki še vedno bruhate. Jaz sem imela to čast, na srečo!, le enkrat v 6. tednu.

Me veseli za vse vaše dobre izvide user posted image .... in "težavice" s hlačami.... jap, bušiji so vse bolj očitni. Jaz pa sorazmerno z njim vse bolj važna user posted image !

Tale opevani čajček moram pa probat. Imam tud jaz baje doma en vzorček... V službi pijem zeliščne čajčke, nesladkane, sadni mi pa ful kislino naredijo. In jih imam že polno rit. Bi blo fino mal zamenjat.....

LP vam in vašim bušijem ..... Bušika. iz Bušilandije user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
15.12.2009 22:54:18   
tina2806
Lep pozdravček od še ene nove junijčice.
PDP imamo 28.6. danes pa je za nami nuhalna in vse je v najlepšem redu in verjetno nam junija prijoka user posted image jupiiiii...user posted image

(odgovor članu Bušika.)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
16.12.2009 8:03:41   
krtkova
Jutro bejbe!!!

Kako ste kaj danes? Menda bo spet snežilo. Čakam..... Čeprav danes mi to ne odgovarja najbolj, ker sem z avtom od user posted image  in grem v center popoldne (beri; svoj avto vendarle bolj obvladam in gneča v centru ob morebitnem snegu). Ah,...bom že.

Majkl - jst se tud po mojem preveč redim; 16. teden in + 4kg user posted image !!jaoo!!
Pa na ZS sem ti poslal navodila za slikco.

mkbk - jst sem se kr prijavila v tanergijo za 4.1. (sem jim poslala mail, ker se moraš prej prijavit). Pa da vidim, če mi to sploh odgovarja. Midve se pa zmeniva, kako bova prepoznali druga drugo. user posted image
A si dobila hlače???? kje???

meymey - pogrešam te na rr-ju! user posted image

Tok debatiramo o teh čajih, da vam moram sporočiti, da danes pa pijem odvajalnega!! user posted image   Jah, kaj čm, nosečniške tegobe..... user posted image  Pa da vidimo, če bo delovalo. Hi hi...

Sem pa včeraj dobila lupinco in košarico za mojga Hugota. Sem oboje postavila sred dnevne sobe, v lupinco enga pliškota in sem vse skupaj cel večer občudovala. user posted image   Ja, no, če pa še nikol nisem mela doma nič za dojenčka. user posted image user posted image

No, tko, to bi bilo za zjutraj dovolj, se javim še kaj kasneje, če obljubite, da boste bolj aktivne, ker se mi dozdeva, da je vsak tretji post od krtkove. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu tina2806)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
16.12.2009 8:04:17   
krtkova
Aja - Tina2806 - dobrodošla!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
16.12.2009 8:34:07   
meymey

mkbk - jst sem se kr prijavila v tanergijo za 4.1. (sem jim poslala mail, ker se moraš prej prijavit). Pa da vidim, če mi to sploh odgovarja. Midve se pa zmeniva, kako bova prepoznali druga drugo. user posted image
A si dobila hlače???? kje???

Za razpoznavo predlagam rdeč nagelj v laseh!!!

Če nimam nič nosečniškega za napisat. Na nek način se počasi vzpostavlja Status Quo. Pa ugotovila sem, da je prav bedno bit na čelu naše četice... bi rada že kaj slišala o tretjem pregledu, pa morfologiji... :D.

Sem pa včeraj dobila lupinco in košarico za mojga Hugota. Sem oboje postavila sred dnevne sobe, v lupinco enga pliškota in sem vse skupaj cel večer občudovala. user posted image   Ja, no, če pa še nikol nisem mela doma nič za dojenčka. user posted image user posted image

To je pa nekaj tak bolanega in srčkanega, kot bi jaz najbrž naredila.... sicer jaz sem dobila paket plenic za novorojenčka in jih gledala, ko da so mi prinesli meteorit iz Venere.

No, tko, to bi bilo za zjutraj dovolj, se javim še kaj kasneje, če obljubite, da boste bolj aktivne, ker se mi dozdeva, da je vsak tretji post od krtkove. user posted image

No to je tudi eden izmed razlogov, da se ne javljam z vsako oslarijo :D. Se mi je zdelo da je to postal meymey forum :D.

A je katera vidla totalno bedno reklamo za ringaraja na TV?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
16.12.2009 9:03:54   
Kety
Dobro jutro punce moje!

Počasi bom pa tudi jaz malo bolj aktivna tukaj, ker me počaaaaasi slabosti zapuščajo in dobivam malo več energije. Sem pa opazila, da sem se totalno polenila po teh treh mesecih in sem čisto brez kondicije. Doma imam orbitrek, pa ga samo gledam, pol pa stopim nanj in gonim kakih 30 sec (BREZ HECA) in se mi ne da več. Ampak bo treba, ker se tudi jaz redim. Tehtam se doma ne, ker moja tehtnica vedno drugače pokaže kot pri G in tako se tehtam samo pri njej. Vmes pa se sploh ne sekiram koliko gre kaj gor, saj tudi če bi se tehtala verjetno ne bi nič manj jedla, ker jem kadar mi paše (drugače mi je slabo).

Tina2806, dobrodošla. Super, da ste že na NS izvedeli spol. Jaz sem itak vedela, da ga ne bom, ker sem bila pri Pušenjaku, on pa nikoli noče povedat. Če mi bo moja G naredila UZ na naslednjem pregledu, bo pa mogoče tudi že spol videla. Mene kar firbca kaj smo tokrat naročili, sploh ker se mi dozdeva da je še en fantek, pa me firbca če imam prav. ;o)

Jaz spet spim na pol na trebuhu, mi tako najbolj paše, se pa zbudim vsakič ko se obrnem.

Mi z darili ne bomo imeli nič dela, ker je nekako v letih prišlo do tega, da se ne obdarujemo več. Pa mi po eni strani ful paše, ker sebi lahko kupim tisto kar si želim kadarkoli, od drugih ne rabim da mi kaj kupujejo, še težje pa je meni kupovati za druge. Tako da mi je to kar fino. Ko se obiščemo si voščimo praznike in skupaj kaj pojemo in popijemo in to je to. Razen otroci, no! Oni pa že kaj dobijo, tako od mene kot od drugih.

Krtkova, mislim, da se vsaki prvorodki dogajajo podobne stvari. Jaz ko sem kupila voziček za prvega otroka, sem ga imela do poroda razstavljenega na vidnem mestu. Pa vsaka stvar mi je bila ful vauw, zdej pri tretji nosečnosti se veselim pregledov in prvih in nadaljnih brcik in seveda trenutka, ko ga bova prvič dobila v naročje. Materialne stvari me ne ganejo več toliko. Pomoje zato, ker že vse imam in mi ni treba za te stvari gledat. Ne vem...

Uf, zdej sem pa jaz naložila...grem še kaj narest. Lepo bodite!

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
16.12.2009 9:10:08   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

mkbk - ............

Za razpoznavo predlagam rdeč nagelj v laseh!!! ha ha ha, dobra ideja!!!!

Če nimam nič nosečniškega za napisat. Na nek način se počasi vzpostavlja Status Quo. Pa ugotovila sem, da je prav bedno bit na čelu naše četice... bi rada že kaj slišala o tretjem pregledu, pa morfologiji... :D. kaj naj pa jaz rečem, k sem še mal pred tabo???????

To je pa nekaj tak bolanega in srčkanega, kot bi jaz najbrž naredila.... sicer jaz sem dobila paket plenic za novorojenčka in jih gledala, ko da so mi prinesli meteorit iz Venere. Kok sm se pa tle nasmejala. Ja, sej vem, da je čist bolano, sam vas moram malo nasmejati!!!!! ha ha ha

No to je tudi eden izmed razlogov, da se ne javljam z vsako oslarijo :D. Se mi je zdelo da je to postal meymey forum :D. Torej krtkova - maymey forum!!!!

Stara, kok si me pa nasmejala s temi komentarji!!!! Pa glih ful razpizdena sem prišla z enga mini sestanka!! Hvala!! user posted image

Kety - ne mi bit preveč fouš no! user posted image  nekateri se pač še znamo veseliti, pa čeprav so to neumnosti.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 16.12.2009 9:11:39 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
16.12.2009 9:16:43   
Kety
Krtkova, nisem ti fovš, ti prav privoščim, ker to je res eno lepo obdobje, sploh ko ga doživljaš prvič! Sej pravim, da mi je vse znano, sem bila jaz ista, samo zdej sem pa res že malo imuna na te stvari. Se pa zabavam, ko vas berem!user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
16.12.2009 9:44:42   
pik ipoki

no pa smo iz pregleda... nism vedla naše pikice... user posted image user posted image sm pa slišala srček user posted image user posted image
pravi da je vse v najlepšem redu!!

naslednji pregled imam 13.1.2010

ja sej jest bi tut kr gledala kakšne stvari za user posted image pa občudovala cele dneve... sam si še kr ne upam nč kupovat in me še kr zadržuje, sva bla pa z bratom zmenjena da mi da od nečaka stvari, pa je najin drugi bratec pred kratim oznanu novico da bo mel dvojčke... no pa sva rekla da bo šlo vse njemu, ker mora potem itak še kupovat... za dva je pa še tok večji strošek. bosta babi pa dedi mela poleti polno dela, jest junija on pa julija user posted image user posted image

no pridene bodite čveke, grem zdej delat... papa

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.