Kety
|
Dobro jutro punce moje! Počasi bom pa tudi jaz malo bolj aktivna tukaj, ker me počaaaaasi slabosti zapuščajo in dobivam malo več energije. Sem pa opazila, da sem se totalno polenila po teh treh mesecih in sem čisto brez kondicije. Doma imam orbitrek, pa ga samo gledam, pol pa stopim nanj in gonim kakih 30 sec (BREZ HECA) in se mi ne da več. Ampak bo treba, ker se tudi jaz redim. Tehtam se doma ne, ker moja tehtnica vedno drugače pokaže kot pri G in tako se tehtam samo pri njej. Vmes pa se sploh ne sekiram koliko gre kaj gor, saj tudi če bi se tehtala verjetno ne bi nič manj jedla, ker jem kadar mi paše (drugače mi je slabo). Tina2806, dobrodošla. Super, da ste že na NS izvedeli spol. Jaz sem itak vedela, da ga ne bom, ker sem bila pri Pušenjaku, on pa nikoli noče povedat. Če mi bo moja G naredila UZ na naslednjem pregledu, bo pa mogoče tudi že spol videla. Mene kar firbca kaj smo tokrat naročili, sploh ker se mi dozdeva da je še en fantek, pa me firbca če imam prav. ;o) Jaz spet spim na pol na trebuhu, mi tako najbolj paše, se pa zbudim vsakič ko se obrnem. Mi z darili ne bomo imeli nič dela, ker je nekako v letih prišlo do tega, da se ne obdarujemo več. Pa mi po eni strani ful paše, ker sebi lahko kupim tisto kar si želim kadarkoli, od drugih ne rabim da mi kaj kupujejo, še težje pa je meni kupovati za druge. Tako da mi je to kar fino. Ko se obiščemo si voščimo praznike in skupaj kaj pojemo in popijemo in to je to. Razen otroci, no! Oni pa že kaj dobijo, tako od mene kot od drugih. Krtkova, mislim, da se vsaki prvorodki dogajajo podobne stvari. Jaz ko sem kupila voziček za prvega otroka, sem ga imela do poroda razstavljenega na vidnem mestu. Pa vsaka stvar mi je bila ful vauw, zdej pri tretji nosečnosti se veselim pregledov in prvih in nadaljnih brcik in seveda trenutka, ko ga bova prvič dobila v naročje. Materialne stvari me ne ganejo več toliko. Pomoje zato, ker že vse imam in mi ni treba za te stvari gledat. Ne vem... Uf, zdej sem pa jaz naložila...grem še kaj narest. Lepo bodite!
|