Maxica
|
Dobro jutro, še danes pa jutri iz službe, pol vas bom pa od doma lepo pozdravljala. Jaz bom tudi cel letošnji dopust porabila, itak dobim drugo leto novega, pa še za en mesec se mi porodniška podaljša zaradi treh majhnih otrok in počasi imam res dovolj tega jutranjega vstajanja in službenih obveznosti, pa rada bi se tudi trebuščku mal posvetila, se mi zdi, da v tretje gre vse tako zelo mimo mene. Bcljka, o faca, bomo gledali v soboto. Pa pridna, ker skrbiš za naše seznamčke. Zoja83, ojej, uboga, upam, da se ti pritisk poštima, da ne bo treba kakšne sprožitve, pa da se mere otročka ta čas tudi uredijo. Inika84, tudi zate držim pesti, da se vse poštima, da ne bo treba kakšnega prezgodnjega poroda, vsaj še malo počakajta. Glede teže pa samo toliko vem, da je pred slabimi 3 tedni imel dobro kilo, to so mi povedali na 3D UZ, moj G. nikoli ne tehta . BonnieRR, lušten voziček. Misar, super za b.p. pregled. Pa pridna s kilogramčki. Jaz imam naslednji pregled ravno v torek po velikonočnih praznikih, super. Težave - mene itak še vedno dajejo krči v nogah, predvsem zvečer, ko se umirim in uležem, tako da sem kar lepo na magneziju. Pa zgaga peče, ja. Drugače pa ne, se mi zdi, da mi kr gre, glede na to, da sem v 7. mesecu tretje nosečnosti. No, edino v soboto sem se pa mogoče mal pregurala, smo bili dopoldne v shopingu, popoldne sem pa hotela še celo stanovanje počistiti, mi je pa že vse dol tiščalo in bolelo, tako da sem vmes kar morala počivati. Aninchy, vse najboljše, mladenka, pravo darilo pa tako ali tako prihaja. Lepo praznuj!