|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
31.3.2010 9:38:44   
meymey
Aninchy!! Happy BD!
user posted image

Jaz grem v MŠ v aprilu in sicer na termin ob 18h. Danes grem dvigniti nalepke.

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
31.3.2010 9:42:03   
Zoja83
inika vso srečo, poznam tvoj strah user posted image
majkl sm ugotavljala, a si al nisi, pa itak sm bla živčna za UZ...
dans zjutraj sm si merla pritisk in mam spet glih na meji user posted image mi je napisala, da če mam 140/90 se morm it pokazat (spet na opazovanje), sam mi itak niso dali nobenih zdravil pa nič, tk da še ne mislim panike delat...sm mela v porodnišnici dostikrat isto, pa niso nič komplicirali. Morm pa tk popoldne G poklicat za napotnico...
Drugače pa brezvezen dan, pri nas dežuje,... Šolo pa tudi jst začnem kmalu, v petek user posted image

Anichy vse najboljše!

Neposredna povezava do sporočila: 3502
31.3.2010 10:11:38   
Maxica
Dobro jutro, še danes pa jutri iz službe, pol vas bom pa od doma lepo pozdravljala. user posted image  Jaz bom tudi cel letošnji dopust porabila, itak dobim drugo leto novega, pa še za en mesec se mi porodniška podaljša zaradi treh majhnih otrok in počasi imam res dovolj tega jutranjega vstajanja in službenih obveznosti, pa rada bi se tudi trebuščku mal posvetila, se mi zdi, da v tretje gre vse tako zelo mimo mene. user posted image
Bcljka, o faca, bomo gledali v soboto. user posted image  Pa pridna, ker skrbiš za naše seznamčke. user posted image
Zoja83, ojej, uboga, upam, da se ti pritisk poštima, da ne bo treba kakšne sprožitve, pa da se mere otročka ta čas tudi uredijo.
Inika84, tudi zate držim pesti, da se vse poštima, da ne bo treba kakšnega prezgodnjega poroda, vsaj še malo počakajta. user posted image
Glede teže pa samo toliko vem, da je pred slabimi 3 tedni user posted image  imel dobro kilo, to so mi povedali na 3D UZ, moj G. nikoli ne tehta user posted image .
BonnieRR, lušten voziček. user posted image
Misar, super za b.p. pregled. user posted image  Pa pridna s kilogramčki.
Jaz imam naslednji pregled ravno v torek po velikonočnih praznikih, super. user posted image  
Težave - mene itak še vedno dajejo krči v nogah, predvsem zvečer, ko se umirim in uležem, tako da sem kar lepo na magneziju. Pa zgaga peče, ja. Drugače pa ne, se mi zdi, da mi kr gre, glede na to, da sem v 7. mesecu tretje nosečnosti. No, edino v soboto sem se pa mogoče mal pregurala, smo bili dopoldne v shopingu, popoldne sem pa hotela še celo stanovanje počistiti, mi je pa že vse dol tiščalo in bolelo, tako da sem vmes kar morala počivati.
Aninchy, vse najboljše, mladenka, pravo darilo pa tako ali tako prihaja. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo praznuj!

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
31.3.2010 10:42:19   
nikri
Inika84 tudi pri nas ne gre vse tako, kot bi radi. Pred 2 tednoma sem imela krče in trdi trebuh, pa dol me je tiščalo, tako, da sem pristala v bolnici. Dobivala sem inekcije spasmex in magnesol, tedaj sem bila v 26.tednu nosečnosti in je bila naša baba težka 980g. Moji krči pa niso hoteli popustiti, en dan je bilo boljše, drugi dan spet ne, pa so se odločili, da mi dajo še inekcijo za hitrejši razvoj pluč. Potem pa se je nekako za silo uredilo, urin in bris sta bila v redu, tudi zaprta sem, pa sem lahko šla domov, tako da sedaj moram samo počivati in počivati.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
31.3.2010 11:35:41   
milabe
inika84: prejšnji teden sem bla 27 teden in je blo 830g.....  upam in vem, da bo z vama obema vse ok!

(odgovor članu nikri)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
31.3.2010 12:17:00   
Inika84
super ste! saj pomirla sem se ze, vseeno mi ni. na koncu bomo pa vse lepo pocakale na junij al pa mogoce zacetek julija, pa bomo vse rodile precudovite user posted image  user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
31.3.2010 12:59:58   
Kiya
Zoja pazi se glede pritiska pa če slučajno začneš kaj otekati v roke ali noge pojdi takoj v P se pokazat :)
A so te dali na kakšno neslano dieto? Ker baje tudi sol vpliva na pritisk, tako da če lahko omeji vnos soli v telo :D

Bonnie ful lep voziček si zbrala, tudi meni je bil Implastov všeč, ampak mi žal prostor v prtljažniku ne dopušča, da bi ga imela :)

Anincy VSE NAJBOLJŠE user posted image

Pranje oblačil: a boste kupovale kakšne posebne praške ali boste samo brez mehčalca prale. Ker so mnenja ful različna in ne vem kaj naj user posted image

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
31.3.2010 13:04:15   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

Pranje oblačil: a boste kupovale kakšne posebne praške ali boste samo brez mehčalca prale. Ker so mnenja ful različna in ne vem kaj naj user posted image

samo brez mehčalca. če pa se na koži opazi kakšna alergična reakcija pa takoj prenehati uporabljati dotični prašek.

načeloma pa čim manj komplicirat!

veste koga pogrešam: Honey! kje si bejbika? vse ok?

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
31.3.2010 14:03:54   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: misar

IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

samo brez mehčalca. če pa se na koži opazi kakšna alergična reakcija pa takoj prenehati uporabljati dotični prašek.

načeloma pa čim manj komplicirat!

Ja, jaz tudi tako.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
31.3.2010 14:08:09   
tukaj
Pozdravljene souser posted image ,

najprej želim vsem, da se vse dobro konča in da bomo junija oz. julija v naročje stisnile zdrave otročičke.

To vreme danes mi ni všeč.

Glede pranja - jaz tudi ne bom uorabljala mehčala, ker sem bila sama kot otrok alergična na vse mehčalce - bom pa dolila malo kisa - pomaga, sem že preverila pri brisačah.

Masaža presredka - tud jaz sem se je že lotila no vsaj parkrat, a nimam pojma, če jo sploh pravilno izvajamuser posted image - mogoče pa bo kaj pomagalo.

Ali katera pije kakšen čaj, ki se priporoča med nosečnostjo - jaz sem veliko slišala za malinov čaj in čaj navadne plahtice, a pravijo, da ga lahko piješ predvsem proti koncu nosečnosti, za lažji porod.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
31.3.2010 14:13:09   
bridget3
Zdravo punce;
vidim, da vam je v trebuščkih veselo, tudi naš mali brca kot zmešan.

Pranje cotik:
jaz sem nekaj že prala, nekaj še bom - in sem uporabljala mehčalec, ampak tistega Sensitive, ker sem nekje zasledila, da to naj ne bi škodilo (nekdo je pisal, da so o tem rekli v šoli za starše). Na koncu pa tako vse zlikam, tako da mislim, da je dovolj dezinficirano in ne bi smelo biti problemov ... Če pa se bognedaj pokaže kakšna alergija, pa bomo spremenili način.

INIKA in ZOJA:
tudi jaz vem, da bo vse ok z vajinima bebicama; ne skrbita preveč, čeprav verjamem, da vaju lahko ginek. prestraši ... poskusita se čim manj sekirat, si čim manj to v glavo vbijat in razmišljat, ker stres sigurno pri tem ne bo nič pomagal. Čas bo pokazal svoje in vse bo v redu!
Glede teže bom javila drug dan, danes imam ravno še en 3D pregled in dobim nove podatke, koliko tehta približno zdaj, v 28.t. Čeprav tudi jaz mislim, da se ni treba obremenjevat glede teže; moj je že daleč nazaj fuuuuul težek bil (po ocenah, meritvah), pa je ginek. rekel, da ni to problem - ne raste otrok skoz enako, diagonalno navzgor ... raste lahko kdaj bolj, potem nekoliko manj, ali pa manj, pa pozneje bolj ... ne skrbita.user posted image

Amazonka:
daj malo opiši to masažo presredka user posted image  tudi jaz sem hotela s tem začeti, pa ne vem kdaj je pravi čas in kako točno se naj lotim tega user posted image  so kakšni posebni prijemi? user posted image  ali pač mažeš in nekoliko vtiraš?

Aninchy:
vse najboljšeuser posted image ; pri nas je bolj kislo vreme, ampak upam, da ti to ne pokvari dneva! Na zdravje (bi s kako cuba libre nazdravila zate, če bi smela hihihi user posted image  )

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
31.3.2010 14:17:28   
bcljka
oj user posted image !

jst sm si na ta deževen dan prvoščla spanec do 13h user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa nej user posted image zdej bom pa likala mam tak ogromn kup da se vn ne vidm user posted image user posted image user posted image

aninchy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tina2806 - no, pol se pa vidva v torek user posted image me bo 100% spoznala po tem k bom zihr kej slikala user posted image drgač pa blond lasje pa če bo hladno črn brezrokavnik, možek je pa temen s kratkimi skodranimi lasmi pa nekoliko bolj okrogel user posted image

čaj - malinov čaj se pije baje od 33. tedna dalje... dobiš ga pa na tržnici al pa kje k sam čaje prodajajo... sicer pa jst pijem od tekanne pregnancy tea... ampak to bl zato k mi je dober ne zarad kkšnih učinkov user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
31.3.2010 14:39:51   
honey*
Hellooouuuuser posted image
No naj se še jst malo javim...
Načeloma pri nas use lepo štima...mal smo preurejali sobico pa tko...
Čakamo pa na gradbeno dovoljenje da začnemo zidati hiškouser posted image Upam, da bo čimprej da lahko začnemo počasi ampak se bojimo da ne bo treba met nekega "vodnega dovoljenja" ker smo blizu vode in je to precej drago pa še zavleklo se bo... Pa poleg usega tega je to "vodno dovoljenje" en lari fari...

Bonnie: men je čist hud tale Implastov, sva ga mi2 tut hotla kupit... dokler niso nardil ful hude akcije na Camovega Cortina Evolution X3...
Aninchy- user posted image vse najboljše tudi z moje, ups-z najine strani user posted image Kot je ena že napisala-najlepše user posted image pa itak dobiš šeuser posted image
Misar- sva dve ki imava nick Honey...user posted image Samo, da jaz mam še * zraven, druga Honey pa ma tut še nekaj....(ne vem točno kaj)...tko da ne vem katero si mislila user posted image
Inika in Zoya- močno, močno držim pestke in vem in verjamem da bo nakonc use štimal user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil honey* -- 31.3.2010 14:41:11 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
31.3.2010 14:49:12   
amazonka3
Evo kopiram kar jaz počnem, nekje piše tudi da se masira 3 cm v notranjosti, ampak važno je zunaj!!!

Masaža presredka

Kako si olajšati porod? Kako obvarovati presredek in se izogniti epiziotomiji (rezanju presredka)? Slišala sem že ogromno pripovedi o tem, kako zna postopek boleti, kako marsikje ne dajejo anestezije med šivanjem, kako boleče mesto moti med dojenjem, kako so spolni odnosi še dolge tedne boleči in podobno.

Nekega dne sem med brskanjem po internetu slučajno naletela na strani za bodoče mamice in mlade starše (http://www.childbirth.org), kjer je med drugim opisana masaža presredka. Prispevek sem z zanimanjem prebrala, dodatne informacije pa mi je iz prve roke ponudila prijateljica, ki je šolo za starše obiskovala v Švici in me je postopka masaže presredka naučila tudi praktično.

Ker se ob spominu na porod brez epiziotomije odlično počutim, bi želela pripomoči k temu, da bi tudi druge nosečnice izvedele, kako lahko same prispevajo k lažjemu porodu. Menim namreč, da je osveščenost o tem pri nas še premajhna.

Dejstvo je, da se tkivo, ki je "v formi", lažje prilagaja velikim obremenitvam, kot pa tisto, ki je zakrnelo, pa najsi govorimo o trebušnih mišicah, mišicah rok, nog ali presredka. Zato je potrebno presredek in mišice porodne poti pripraviti na povečano obremenitev v času poroda.

Postopek masaže

Vsak dan si pred masažo temeljito umijte roke in poskrbite, da bodo vaši nohti kratko pristriženi; v nasprotnem primeru lahko nehote poškodujete občutljivo tkivo.

Potrebujete stekleničko čimbolj čistega in nevtralnega olja; predlagam vam mandljevega, ker ga lahko po porodu uporabite še za nego otroške kože.

1. Udobno se namestite v polsedeč položaj in razprite noge. S kazalcem in sredincem desne ene roke nežno vtrite nekaj kapljic olja na območje malih sramnih ustnic. Krožite po robu nožničnega vhoda v smeri urinega kazalca. Pri tem se izogibajte uretralne odprtine, da ne bi izzvali kakšnega vnetja. Postopek naj traja eno minuto.

2. Masažo nato omejite samo na predel presredka, ki ga v začetku masirate z zunanje strani, polkrožno od leve proti desni strani in nazaj. Pritisk prstov na kožo postopoma povečujte kakšni dve minuti. Postopek ponovite še po robu in z notranje strani. Prenehate, ko pritisk doseže prag skelenja in bolečine.

3. Naslednja faza je raztegovanje presredka. To storite tako, da s palcem in kazalcem primete rob presredka (palec naj bo na notranji strani) in ga vlečete navzgor in navzven. Na začetku je to najbolj boleč del masaže, zato ga izvajajte skrajno previdno in ne pretiravajte s silo! Če vas ne boli, ponavljajte raztege dve minuti.

4. Predzadnja vaja je namenjena širjenju porodne poti. Z obema rokama (kazalec in sredinec) sezite v nožnično odprtino in jo poskušajte karseda razširiti. Zadošča ena minuta.

5. Postopek zaključite z masažo notranjega dela nožničnega vhoda. S palcem in kazalcem ene roke sezite v nožnično odprtinom kolikor je mogoče globoko in masirajte tkivo v smeri urinega kazalca eno minuto.

Še enkrat naj poudarim, da je izredno pomembno, da vse vaje izvajate nežno in prenehate takoj, ko začutite bolečino in skelenje. Nadlajujte šele potem, ko bolečina mine. Ob nepazljivem ravnanju lahko resno poškodujete tkivo in imate ob porodu še več bolečin in problemov.

Da boste hitreje osvojile tehniko masaže presredka, je koristno prvih deset dni vaje izvajati pred ogledalom, saj tako lažje opazujete, kaj počnete. Vaje je priporočljivo izvajat za spolne odnose, ki so v pozni nosečnosti ponavadi zelo oteženi.
Če boste vztrajne, boste opazile, kako vaš presredek postaja vse bolj prožen in pripravljen na veliko delo, ki ga čaka pri porodu.

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
31.3.2010 15:14:19   
mamimo
Ojla!

Masaža presredka: jaz sem jo izvajala v 1. user posted image , sem bila zelo pridna, uporabljala sem olje za presredek od welede. Nažalost je bil rezultat klavrn:  fasala sem glivično vnetje (olje na predelu sluznice mi očitno ni koristilo) in bila kljub masaži rezana user posted image . V tej user posted image  zato tega ne bom izvajala. Je pa veliko odvisno tudi od velikosti otroka in od odločitve babice ob porodu. V Sloveniji je rezanje presredka nažalost ustaljena praksa...

Neposredna povezava do sporočila: 3515
31.3.2010 19:26:46   
tejalea
Glede pranja: jaz sem vse prala z mehščalcem - sensitive. Edino tetra plenice, ko sem na začetku široko povijala, ne. Bile so bolj trde in potem verjetno boljši učinek...user posted image  Seaj pa imam par stvari že zloženih v previjalni, ampak oprano pa še nič! 14.4. imam pregled, pa potem akcija. Upam, da se bota naša user posted image user posted image  strinjala!

lp
teja

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
31.3.2010 20:14:52   
čeb Maja
Aninchy vse najboljšeeee, lepo praznuj, kot so že punce rekle, da te nekaj najpšega še čaka user posted image

Jaz sem bila pa danes na depilaciji (vosek) cele noge, brazilske pa nisem zdržala - ponavadi me boli ampk ni panike, danes sem šla pa po luftu, no go nikakor user posted image
Oooo kolk je bolel, je rekla kozmetičarka da je to zaradi močne prekrvavitve v nosečnosti.
Ker v ''nenosečem'' stanju pač zdržim brez problemov - danes pa auuuaaaa....

To še nisem rekla - jaz sem iz Domžalskega konca - a je še kakšna?

bcljka - nalepke za MŠ so pa potem to predvidevam tiste, ki jih itak dobimo na vsakem pregledu na gin kliniki (moj gin je v leonišču v Lj) - ime pa priimek pa datumi zavarovanja pa..kr neki
V petek imam pregled pa bom šla vprašat.

Lep večer buške (jaz sem na +8 user posted image )

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
31.3.2010 20:58:29   
Inika84
Da vam nardim malo luste :) ker mi je bilo dolgcas sem se odlocila pa naredila princeske mmm

user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
31.3.2010 21:04:54   
Bonnie_RR
Čer!user posted image

Danes je bil res en tak tečen, turoben dan, upajmo, da bo jutri vreme kaj lepše.

Me je pa user posted image danes tako hecno zbudila... Se je malo bolj pozno kot po navadi (zato sem se takoj predramila in opazovala dogajanje user posted image ) zgleda zbudila in nato ene par minut tako zavzeto pretegovala, da mi je raztegovalo cel trebuh. Mi namreč leži tako, da ima levo zgoraj glavo, levo spodaj ritko, noge pa desno v luft. Na eni strani mi je tako glavo ven tiščala, na drugi pa nogice (sem jo malo hecala in mi je še bolj potiskala nogice venuser posted image ). Sem se prav nasmejala...user posted image

Aninchy... VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Voziček... Ja, upam, da nam bo dobro služil...user posted image

Tegobe zadnjega trimesečja... Jah, js sem že začela malo zatekat (noge, roke), križ me boli ko user posted image , trebuh mi je ravno prejle spet ful otrdel - nujno moram it jutri po tist magnesol ali kaj je žeuser posted image , zgaga mi nagaja (predvsem) ob večerih, energije bi pa tud imela rajši kaj več. Res se mi zdi neverjetna razlika med 1. in tole nosečnostjo. Kot noč in dan. Prvič sem bila do konca skorajda hiperaktivna, toliko energije sem imela, sedaj pa ne vem, če imam 10% te energije.user posted image

pranje oblačil... Nekaj stvari (tistih novih) sem oprala normalno, ko bom prala pa prestalo, bom izpustila mehčalec. Tud potem bom na začetku nekaj časa prala brez mehčalca, kaj več pa ne bom komplicirala. Tud cot, recimo, ne bom ločevala (sem zasledila v preteklosti, da nekatere to počnejo).

oprema... Danes sem dokončala posteljico (še 2. premaz) in sem res zadovoljna sama s seboj oz. svojim delom.user posted image Je še dragi rekel, da je kot nova.user posted image
Sedaj bo treba pa v naslednjih dneh narediti prostor v spalnici, da jo bomo imeli kam postavit. Pa treba bo naredit prostor v kurilnici/shrambi, da bomo imeli kam parkirat voziček, ko bo potrebno, pa ograjico za stopnišče (izvlečno) bo treba nekje dobit, da ne bo naša psička kar naenkrat čist zmedena, ko ne bo mogla kar prosto po prešernu skakat po celi hiši. Pa ziher še kaj... Mah, ko malo pomislim imamo še kar precej dela...user posted image user posted image

bcljka... Upam, da se spomnim v soboto gledat prispevek. Ziher bo kaj zanimivega in koristnega...user posted image

čaj... Ne pijem nobenega, niti ga ne nameravam. Se poskušam na veliko nalivati kar z vodo...user posted image Čeprav bcljki niti do kolen ne sežem...user posted image user posted image user posted image

masaža presredka... Pridne ste, pridne.user posted image

No, sem tako dolgo pisala, da je trebuh že malo popustil. Sedaj si moram pa samo še noge podložit in udobno namestit, pa bo...user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
31.3.2010 21:40:43   
nikcaa
hoiLaaa...
danes sm pa cel,cel dan na okoliuser posted image
najprej po trgovinah, špezica za mojega user posted image , ker ma jutri roj.dan..
pa eno festico u izzy.... pol pa sm mela pregled oz. 3D UZ...
Supercaaaa.... sm full vesela da sm sla....user posted image
je biu pa glih ceu zaspanko... se je tako lepo vidlo ko je zehal in zehal user posted image user posted image
sm pa dobila full full slikic in posnetek... zdravnica je bla tud superuser posted image
je rekla da je use kot mora bit...user posted image tezki smo 1427g- je rekla pa da je velika moznost da bi pred rokom rodila
cca 14 dni prej... (boo... bomo vidli...) za prezgodnji porod pa da ni panike, ker sm cist zaprta...user posted image user posted image user posted image
naj pa ne jem bele moke in sladkarij prevecuser posted image hmm... če bo sloo...user posted image
sva se v avtu zmenila kao da bova uprasala...pol pa smo kr enoglasno rekla NEuser posted image user posted image
sm pa bila na prvem predavanju v soli za starse... super je blo

Aninchy- use naj najlepse....user posted image    user posted image

lepo se mejte... pa lepo nocko

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
1.4.2010 7:23:25   
dvojčica6
Jutro! user posted image

malo zapoznel hepi brzdej Aninchy... popoldne sploh ne hodim več po forumih ponavadi... ampak sej še vedno velja! Ti želim en lahek porod in prečudovitega bebija (kar pa bo tako ali takouser posted image )...

Drgač pa sem dobila ful keša včeri na loteriji (6+1)!!!user posted image in vas v maju, ko se vidmo v lj vse vabim jaz, tako da pridte v čimvečjem številuuser posted image user posted image user posted image Juhu... zdej pa malo zapravlat za bebija!

Danes pridejo že moje pleničke-komi čakam!!! Glede pranja, pa bom verjetno uporabljala ta eko Frosch - bomo vidli, kako se bo obnesel, ker bom zdej prvič v življenju samostojno odločala o prašku - prej sploh nisem imela pralnega stroja... Vau, zdej me lahko vikateuser posted image user posted image user posted image

nikcaa - lepo da je vse ok!

Inika84 - mmmmm kaki lušti!! Pridna... Js sm pa včeri skot pol Planice zmazala- je rekel moj user posted image če sm ziher da je bebi v trebušku in ne gelati user posted image

čeb Maja zakaj si dodala jok zraven +8??? Js mam +15 za informacijo, tako da vse, ki ste pod 10 se sploh ne smete pritoževat! user posted image

lepo se mejte in uživajte v sončku, ker danes bo zgleda kar razturaluser posted image user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
1.4.2010 7:25:05   
Maxica
Dobro jutro. Eno smešno kavico za tak dan:
user posted image

Sem dobre volje, ker je danes končno moj zadnji delovni dan, sem pa mal slabo spala, ampak bomo že nadoknadili. Zdaj sem se začela sredi noči zbujati, da grem na wc, pol pa traaaaajaaa, da spet zaspim nazaj.

No, toliko zaenkrat, imejte lep dan, pa ne pozabite, 1. april je danes.user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
1.4.2010 7:40:36   
mamimo
Dvojčica6: zadetek na loteriji - 1. april, a ne? user posted image . Če je pa slučajno res, pa user posted image

Oh, ta teden se mi tako vleče. In še tako pridna moram biti v službi, ker imam drug teden dopust. Gremo malo sončka iskat.

Ja, nič, pridne bodite.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
1.4.2010 8:00:43   
meymey
user posted image

joooj, k sreči si me spomnila na 1. april... jaz sem vedno skregana z datumi in me vsakega aprila kdo najde s kako foro user posted image

glede na moje včerajšnje suverene izjave o obiskovanju MŠ popoldne - me je včeraj sestra v MŠ postavila na realna tla. VSE POLNO! Samo ob 9h termin je še prost, tako da sem se prijavila dopoldne... v službi bojo že morali preživeti.

Spanje zadnjih par dni se tudi jaz prebujam za WC ob kakih 5h zjutraj - in itak ne zaspim nazaj, oz, ful traja user posted image

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
1.4.2010 8:48:34   
top10
Jutro,

evo pregled je za nami... menda vse vredi user posted image . Me je pa danes klicala iz ginekološke, naj pridem čez en teden na ponovni pregled urina, povišane imam bakterijeuser posted image Zdaj me pa zanima koliko tekočine spijete dnevno, jaz jo minimalno 2 l, pa je zgleda še to premalo. Pijem pretežno vodo iz pipe.
Naslednji pregled: 21.04.2010

Aninchy tudi jaz ti želim vse najboljše!
dvojčica6 vredi si nas potegnila, če je mogoče vse res pa čestitke! user posted image

Mi smo pa MŠ zaključili v ponedeljek, meni je bilo super, je pa kr hitro minlo...

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?