Zoja83
|
Ojla čveke! Da še jst mal poročam...včeraj sm imela pregled še pri svoji G, sem mogla dat kri še za toxo. Cela prešpikana zdej po svetu hodim . Sem ji vse povedala, kako in kaj in je rekla, da ona kr misli, da je nosečniška hipertenzija Mi je pa naredila še vseeno UZ, je rekla, da vidimo, če so res odstopanja in kaj je ugotovila, da tudi če upošteva tistih 10% odstopanj, je moj superman čisto pravih mer in ima celo daljše nogice svašta sem bla zlo vesela in pomirjena. Me je pa zaradi glavobola poslala še nevrologu, pri katerem sem bila danes-vse vredu, pravi, da je tenzijski glavobol, zarad pritiska pa pravita oba naj se zelo pazim, pa sam chill out muziko poslušam, pa lepe knjige berem, da je zelo nevaren...Sem pa v porodnišnici zamenjala 4 (!) zdravnike in hvalabogu nimam tiste, ki mi je delala UZ-bi jo po moje kr nadrla, če bi jo vidla Moja G mi je še rekla, naj se kr uštulim v lj, če se bo dalo, da ona ne bo nč jezna, ker v lj obvladajo (no, očitno ne vsi). Jutri začnem šolo , vse papirje pa napotnice sem tudi že dobila včeraj... aja, pa najpomembnejše-danes možje vlivajo plato v najino bodočo spalnico sem vse tako prestrašla, da bo zdej vse na 1,2,3!!! to je to-over and out
|