Bonnie_RR
|
Čer! Sem komaj uspela prebrat za nazaj... Včeraj pozno popoldne smo prispeli domov. Bilo je fajn - obilo snega in zimskih radosti... Me je ob pogledu na vse tiste smučarje ful mikalo, da bi tud sama šla malo smučat, pa itak da nisem šla. Je moj že po naravi bolj "zaščitniške" narave (bi se mnda na smrt skregala, če bi na smuči stopila... ), v nosečnosti mi pa itak skoz "teži" ne tega, ne unga, pazi na to, pazi na uno, ne tega dvigovat, ne se naprezat... Pa milijonkrat na dan: kej brca, kje brca, pa hitr roke gor, potem pa komentira vsako brco posebej, kako je močna... Torej, ob prihodu nas je pričakalo pravo pomladansko vreme in takoj smo začeli sanjarit o piknikih, dolgih sprehodih, izletih ipd... Tu, vidim, je bilo kar pestro... Ker tud mene daje neka nosečniška skleroza, samo par komentarjev... srečanje... , da je uspelo! Prav lušne ste na sliki... otrdevanje... Občasno, največkrat ob daljšem sprehodu, sploh, če hitreje stopim... izcedek iz dojk... Še ne. 1. se mi je to pričelo bolj na koncu - nekje zadnji mesec, pa še to vedno zvečer, da sem imela zaflekano pižamo...