Stajerka26
|
Hoj punce!! Evo me, končno doma iz bolnice...mater pa ti jogiji bolnišnični grrrrrrrrrr...upam, da me pred majem ne bodo spet vudli niti v bližini Ukc-ja Sicer pa je bila malo težava s pritiskom 128/107 precej visok, potrdilo so slabokrvnost, ki se je še povečala... z ledvicami je vse ok, tako da sem danes lahko z miškama bolnico zapustila. Danes so mi delali spet UZ mali bi naj bili težki ena 809, druga pa 864g sicer pa saj veste, ti izračuni niso nikoli čist točni. Pri meni zdaj res že tedensko delajo redne preglede, ker je pač možnost prezgodnjega poroda...sicer pa bi naj imela dogl maternični vrat in bi naj bila še čisto zaprta... Vidim, da ste na srečanju max uživale, mater sem vam fauš, upam da se še kdaj organizira in da vas tudi jaz spoznam, sicer pa sem bila ves čas z mislimi z vami, slikca je odlična, sam se mi tako zdi, kot da vas bi večina doma pozabila trebuške še sreča, da me ni bilo, ker bi mislila da sem edina nosečka med vami moj trebušček namreč raste kot za šalo, vsak dan je večji in tudi moj popek je že skoraj obrnjen navzven... Nič samo toliko, da sem se vam oglasila, da smo vse 3 ok, zdaj pa grem počivat, da slučajno ne pristanem spet v kakšnem špitalu, se mi direkt zmeša!!! Pazite nase in na svoje bušije....papa