|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
26.2.2010 14:42:52   
gajka
Zoja83 - meni se je tudi Zvedza zdela malo glasna. user posted image Imam pa tudi jaz Peg Perego GT3 (+ jajčko, brez košare), no, trenutno se že vsaj pol leta na njem nabira prah. user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
26.2.2010 15:28:30   
bcljka
je blo kr glasno seveda... ampak če nas bi blo več bi me preglasile vse tm! user posted image user posted image user posted image izkušnje iz srečanja ljubjanskih nosečk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
26.2.2010 15:43:18   
Zoja83
Zoja83 - meni se je tudi Zvedza zdela malo glasna. Imam pa tudi jaz Peg Perego GT3 (+ jajčko, brez košare), no, trenutno se že vsaj pol leta na njem nabira prah.
slišim te user posted image user posted image  hecam se...
meymey fauš!!! si že ziher na kavču user posted image  

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
26.2.2010 15:44:54   
Zoja83
aja, gajka, a ni tvoj sine še zelo mlad? a si ga sam eno leto uporabljala, pa pol nič več?

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
26.2.2010 17:44:20   
Stajerka26
Hoj punce!!
Evo me, končno doma iz bolnice...mater pa ti jogiji bolnišnični grrrrrrrrrr...upam, da me pred majem ne bodo spet vudli niti v bližini Ukc-ja user posted image
Sicer pa je bila malo težava s pritiskom 128/107 precej visok, potrdilo so slabokrvnost, ki se je še povečala... z ledvicami je vse ok, tako da sem danes lahko z miškama bolnico zapustila.

Danes so mi delali spet UZ mali bi naj bili težki ena 809, druga pa 864g sicer pa saj veste, ti izračuni niso nikoli čist točni.

Pri meni zdaj res že tedensko delajo redne preglede, ker je pač možnost prezgodnjega poroda...sicer pa bi naj imela dogl maternični vrat in bi naj bila še čisto zaprta...user posted image

Vidim, da ste na srečanju max uživale, mater sem vam fauš, upam da se še kdaj organizira in da vas tudi jaz spoznam, sicer pa sem bila ves čas z mislimi z vami, slikca je odlična, sam se mi tako zdi, kot da vas bi večina doma pozabila trebuške user posted image  še sreča, da me ni bilo, ker bi mislila da sem edina nosečka med vami user posted image  moj trebušček namreč raste kot za šalo, vsak dan je večji in tudi moj popek je že skoraj obrnjen navzven...

Nič samo toliko, da sem se vam oglasila, da smo vse 3 ok, zdaj pa grem počivat, da slučajno ne pristanem spet v kakšnem špitalu, se mi direkt zmeša!!!

Pazite nase in na svoje bušije....papa

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
26.2.2010 19:08:05   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83
aja, gajka, a ni tvoj sine še zelo mlad? a si ga sam eno leto uporabljala, pa pol nič več?

Moj sine se potem, ko je dobro shodil, ni več želel vozit v njem. Od takrat naprej velja samo tricikel ali pa kar nogice.

Stajerka26 - zdaj pa uživaj spet doma! user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
26.2.2010 23:05:15   
tukaj
Pozdravljene,

naporen dan je za mano.

Sva pa danes kupila Maxi cosi cabriofix lupinico in jogi za najinega malčka. Posteljico, pa je dragi ravno čeraj prebarval in sva jo že postavila, da se malo pripravljava na prostorsko stisko v spalnici.

Voziček je že tud naročen, a ga bo naslednja pošiljka prišla šele nekje v začetku aprila in upam, da bo takrta kakšen rdeč med njimi.

Štajerka26 - pazi nas ein na svoji pikici.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
27.2.2010 6:08:20   
Honey26
Doooobro jutro... rana ura, zlata ura user posted image častim user posted image

eh, čist neprostovoljno... faks. se mi ne da, a je treba...

štajerka26, sam da je vse uredu... user posted image zdej pa veselo naprej...

grem , da mi vlak ne uide.

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
27.2.2010 8:08:51   
tukaj
Dobro jutro user posted image ,

dan se je začel zgodaj in se bo "zgodaj" tudi končal. Danes imamo namreč zabavo za abrahama. Pripraviti moram še svoj govor, no atijev življenjepis v power pint obliki, da bo mal bolj zanimivo. Upam, da bom zdržala tako dolgo pokonci, saj se kar hitro utrudim.

No uživajte in si kaj pišemo.

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
27.2.2010 9:51:17   
misar
dobro jutro

ja danes pa javljanje iz službe, no ampak še dve urci pa bom fertik, pol se grem pa k mojima cartat user posted image ...uf kakšen dan, sonce do jaj*user posted image

lep dan vsem junijčkom

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
27.2.2010 10:48:12   
Aninchy
En lep sončen pozdravček še iz moje strani! user posted image

Danes grem k eni kolegici, ki mi bo posodila nekaj nosečniških oblačil user posted image pa posteljnino za kinderpet in še kaj se bo mogoče našlo. user posted image Saj veste, v puloverjih mi je sedaj prevroče, za kratke rokave še tudi ni, nimam pa tankih majic na dolgi rokav, ki bi sedaj še kako prav prišle user posted image Pa HB jaz srečam njo in ugotovim, da mi ne bo treba spet po nepotrebnem zapravljati user posted image user posted image . Upam, da se bo našlo veliko zanimivega user posted image

Danes je pa res tako lep dan, da bi ga bilo škoda preživeti med štirimi stenami... Še dobro, da je moj user posted image danes prost in bova lahko malo šla "na luft" user posted image .

Moj user posted image se je pa očitno odločil, da mu najbolj paše ležat na mojem mehurju!!user posted image Tako težko se počutim, pa komi hodim, imam občutek, da bo kar ven padel, ko je tak nizko. user posted image

Sicer pa: Lep je dan, vse diši že po pomladi, lep je dan, naj te nič ne ustavi! user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
27.2.2010 11:04:52   
bridget3
Uh, kako lep sončen dan, jaz pa pred računalnikom user posted image  brž skočim na en sprehod user posted image

Vidim, da si pridno delate zaloge - vozički, oblačila, oprema ...

Tudi jaz od prijateljic dobivam vsake toliko časa kakšno vrečko oblačilc, tako da bo za prve mesece kar poskrbljeno.

Kar se tiče nosečniških oblačil pa nimam kaj veliko novega - samo kavbojke. Imam nekaj majic od kolegice, drugače pa si kupim majice eno št. večje kot prej in je čisto v redu, da pokrije trebušček - ker stare mi počasi lezejo na pol trebuha user posted image  
Bolj je problem stanovanjska oprema - prevelik strošek user posted image  ampak bomo tudi to nekako prebrodili.

Vsem en sončen pozdrav iz Mb.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
27.2.2010 15:17:09   
milabe
vidim, da ste vse na sončku, al pa še boste...
Jaz pa z bolečinami v desnem spodnjem delu trebuha zapečatena med 4 stenami...
Boli me že od jutra in to tako, da še hodit ne morem zravnano, komi sm cote obesla, še sreča da je user posted image z veseljem skuhal kosilo ;)
Če bo še jutri tako, grem v ponedeljek k G, čeprav naj bi blo tud to normalno, ker se maternica razteza... Je tako?
Ima katera kakšne takšne izkušnje?

velik sončka še naprej vsem...  papa

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
27.2.2010 16:31:25   
tukaj
No mene je tud pred kakšnim tednom zbodalo v trebuhu, a bolj na sredini, pa so mi rekli, da je normalno.

Zanima me nekaj - kaj je katera že opazila, da ji iz prsi teče belo-prozorna tekočina. Meni se je začelo to dogajati, pa se mi zdi mal hitro. Res, da so se mi prsi kar povečale in žile so postale bolj vidne, a do sedaj je bilo to tudi vse.

Sedaj pa počasi uredit in na Abrahama.

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
27.2.2010 16:47:26   
Aninchy
Hmm... mene tudi včasih boli v trebuhu, sploh če malo dlje hodim... pa ni važno na kateri strani, kakor kdaj!
Za to tekočino pa ne vem... jaz je še nisem opazila! Sem pa opazila, da imam zeelo suhe bradavice, sedaj si jih mažem z oljem, upam da bo pomagalo user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
27.2.2010 16:55:38   
milabe
ja  sej bolečine čutim rahle skoraj vsak dan, sam danes me je pa orng zaskrbelo, ker niti hodit skor nism mogla, tako da zdej visim na netu in ne morm uživat zuni... :(

Ponavad niti ne rečem doma, če me mal kej boli, dans je bla pa orng bolečina... zdej ko mirujem je bolš, sam še vedno je prisotna, s sedežne težko vstanem.. bom vidla kaj bo ju3 - upam da boljš!!

lp

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
27.2.2010 17:13:42   
bcljka
tekočina - je normalno da ti teče (mazivo al kako se reče)... enim teče že od začetka nosečnosti, eim pa šele pol k je dojenček zuni... tko da najbolš da si daš v modrček tiste blazince za dojenje k vpijajo to tekočino...

suhe bradavice - jst mam tud čist čist čist suhe... tko da si jih kr mažem z bepanthen mazilom... in odkar si jih mažem je ful boš k prej so me zarad tega k so ble suhe še ful srbele...

bolečina - mene je sam prejšn tedn ful bolel k nism nč spaa pol sm mogla bit pa cel dan na nogah... drgač HB nimam problemov s tem... morm prou potrkat... sicer pa pomaga če se uležeš in daš noge u luft

jst sm pa lih skuhala in zdej čakam da pride user posted image iz smučanja da bova jedla... je reku da bo mal čez 4, pa sm skuhala za ob 5... pa ga še kr ni... je reku da še 20min... ajoj! user posted image

lep dan še naprej...

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
27.2.2010 18:07:43   
Aninchy
bcljka - dober tek! user posted image

Ohh jaz sem se pa končno spravla okne umivat, pa je sedaj, ko sem končala, zunaj že čisto mrak! user posted image U bistvu mi je samo eno okno ostalo, ampak tak sem že izmučena, da sem se odločila, da nadaljujem jutri! Je tako ali tako brezveze, da čistim sedaj, ko je mrak, ker bom jutri potem same fleke vidla user posted image .

Je pa danes bil lep, lep dan! Prav občutila sem pomlad! Pa 2 trobentici sem že vidla pri nas doma user posted image user posted image .

Uživajte!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
27.2.2010 19:00:53   
nikita*
ojla user posted image ,

danes je bil res lep dan, sva ga z mojo malo izkoristile za obiske in sprehod zunaj. Ko smo se vračale domov mi je zaspala v avtu in je spala 3 ure in pol. Se sprašuj kdo bo ponoči spal user posted image user posted image .

tukaj: nič ni narobe, če ti iz prs teče tekočina. Tvoj organizem se intenzivno pripravlja na rojstvo. Se popolnoma strinjam kar je napisala bcljka. Prvemu mleku pri dojenju se reče mlezivo ali kolostrum in je zelo koristno v prvih dneh saj je zaščita – vsebuje veliko protiteles in obrambnih celic, ki novorojenčka ščitijo pred okužbami.user posted image

aninchy: kako si ti pridna user posted image . Jaz se pa tako težko sparvim pospravljat. Sem takoj utrujena in trebuh me začne boleti. Naše stanovanje je postala prava bomba.user posted image   Še dobro, da mi moj user posted image posesa in po tleh pomije.

Lepo se imejte

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
27.2.2010 20:00:22   
Aninchy
nikita* - verjemi, nisem tak pridna, kot je mogoče zdle zgledalo user posted image user posted image user posted image . Sem imela take šipe, da se že skoraj nič ni ven videlo user posted image Pa še blizu ceste sem in se težko spravim pucat, ko vem, da bo že čez en teden isti šmorn user posted image

Mi je pa user posted image pripravil ODLIIIČNO večerjo! Je spekel pico, pa mi zraven dal jajčko, pa še tatarsko omako je naredil, ko ve, da jo obožuuujem! Sedaj sem pa tako sita, da se morem kr malo v vodoraven položaj dat user posted image Aja, pa še vso posodo je pomil!!! To pa ni kar tako user posted image

Lepo preživite večer! lahko noč! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
27.2.2010 20:11:26   
dvojčica6
živjo junijčice... za spremembo se oglašam enkrat med vikendom... danes je blo tako lepo zuniuser posted image js sm se pridno sončila in cel dan uživala...

štajerka26, lepo da si doma, kar pridno se pazi še naprej... pa polno mesa jej

vidim da ste nekaj govorile o kolostrumu - eno poznam, ki ima junija rok in ji teče že od kakega 15 tedna dalje non-stop...

glede bolečin pa tudi jaz občutim vsake toliko kar močne in se tolažim, da je to normalno zaradi raztegovanja... mam drug teden pregled in bom omenila gin, da me malo pomiri...

nosečniška oblačilca - jaz sem prešaltala na pajkice in majice ki so mi bile prej ohlapne, sedaj pa so oprijeteuser posted image Ker mam 10 kg viška je prav zabavno videt - povsod same bunke: ena za trebuh, ena za rit, ena za prsiuser posted image user posted image

Bi vas pa prosila, če ma kjira kako idejo: strij se ne bojim, sem pa opazila, da se mi dela tisti sadež, ki ga nobena ne mara videt na svojih stegnah in riti... mi je kar malo hudo, ker mazat s kakimi kremami se mi zdi 1.breveze in 2,potencialno škodljivo.... kaka telovadba pa - razen sprehoda - sedaj v nosečnosti ne pride v poštev... enibadi help???? vsak nasvet bo toplo sprejetuser posted image user posted image

Mejte se še naprej lepo za vikend!

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
27.2.2010 20:13:09   
dvojčica6
tole sem še mogla pokomentirat: Aninchyuser posted image user posted image user posted image za tvojega!!!picauser posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
27.2.2010 22:48:14   
bridget3
Dvojčica, a govoriš o "sadežu" pomaranči?user posted image user posted image
No, če govoriš o tem, potem ti povem, da sem tudi jaz dobila nekaj ... pa se ne sekiram, čeprav mi ni preveč všeč. Mi je rekla kolegica, ki je rodila pred 7. meseci, da tisti "nosečniški" izgine; tisti, ki pa jebil že prej, pa žal ne user posted image

Tukaj: tudi meni teče iz dojk user posted image iz leve nekoliko bolj - sem levičarka hahaha user posted image očitno se pripravljajo dojke ...

Lp.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
28.2.2010 10:52:01   
bcljka
jutro!

tud jst sm dubla mal pomarančaste kože... če ste o tem govorile... k je prej nikol nisem mela nikjer nič!! ampak to je vse normlano! sam da kkšnih strij ne dobim... zaenkrat vse lepo in prav user posted image user posted image user posted image

drgač pa punce, če mate NeDelo... na zadnji strani preberte članek Dan kot iz sanj... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
28.2.2010 16:07:53   
Inika84
zivjo!

mam se en podatek za vozicek, tisti nastavek ki je zraven za jajcko, je zato da se da jajcka na vozicek!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za uporabnice Mirene
terida

Koliko časa vam je po vstavitvi mazala Mirena?

Nič. (59%)

Manj kot en mesec. (13%)

Več kot en mesec in manj kot tri mesece. (7%)

Več kot tri mesece. (22%)

Število vseh glasov: 46

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!