Inika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: mari1234 Inika82, meni se zdi tale voziček tudi super :) Mi lahko poveš kakšen je material - "blago" vozička? Je v redu kvaliteta ali bolj plastična (me skrbi, da se otrok potil notri)? Zanima me tudi, če se lupinico da uporabljati z isofix nastavkom v avtu? Ima držalo za voziček obloženo? Saj te bom najbrž še kaj vprašala ... Hvala! Material je poliester. Meni ne deluje plasticno. V lupinici je podloga iz bombaza in okrog nje. Za jajcko pise da je ECE 44/04 mednarodni standard, sem pa dobila zraven dva nastavka za v avto. Drzalo za vozicek je mehko, iz gume. MATRIX je izjemno lahek in enostavno vodljiv otroški voziček, primeren za vse aktivne starše, ki želijo sebi, predvsem pa otroku nuditi le največje udobje. Teža celotnega vozička je samo 12 kg in tako spada med najlažje vozičke. Voziček je sestavljen iz izjemno lahke aluminijaste kontrukcije z A-frame tehnologijo. Tako kot vse otroške vozičke serije lux4kids tudi ta model krasi izjemno prefinjen izgled in eleganca. Voziček je primeren za novorojenčke in otroke do 3-4 leta. Voziček sestavljajo globoka košarica (za dojenčke), mehka blazinica za v košarico (za novorojenčke) in športni del, ki se praviloma začne uporabljati po šestih mesecih. Prav tako je dodana otroška lupinica, v izbrani barvi vozička, ki se uporablja tudi kot avtosedež. (ECE 44/04 mednarodni standard. Športni del vozička se lahko uporablja v obe smeri, tako, da otrok gleda v smer vožnje ali obratno. Oprema: - vrtljiva kolesa za 360°, (takšna kolesa omogočajo lažje vodenje po vseh ravnih in neravnih terenih), - material odporen na dež in vlago, - upravljalna ročica nastavljiva po višini (66-106 cm), - mreža proti mrčesu, - košara s snemljivim pokrivalom, - košara za otroka je uporabna tudi brez otroškega vozička, - dodatna torba s trdim dnom, - športni sedež (od 6. meseca), - zelo velik odlagalni prostor (primerno ob nakupovanju), - varnostno držalo, - pokrivalo za nogice pri uporabi košarice, - pet točkovni varnostni pas, - amortizacijski sistem s 6 vzmetmi, - 2x parkirna zavora, - nastavljivo hrbtno naslonjalo po 4 stopnjah, - vsa oležajena platišča. Tehnične lastnosti: - zložen voziček s kolesi: 91x61x29cm, - višina vozička s košarico 112 cm, - premer koles 23 in 27 cm, - otroška košarica: 74x35x20 cm, - torbica za mamice: 24x33x10 cm, - športni del: sedalo: 30x24 cm, hrbtno naslonjalo 44x30 cm, - teža vozička: 12 kg, - material 100% poliester.
|