|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
25.2.2010 0:50:51   
soncnizarek25

IZVIRNO SPOROČILO: bridget3

Sončni žarek - a prekinili so ti bolniško???? Kje pa si zaposlena, če lahko tu poveš? Joj, jaz grem zdaj prvič na komisijo in me je prav strah, da bi me zavrnili ... Imam nenadne slabosti (kot da bi skoraj skupaj padla), bolečine v križu ... delam pa v šolstvu z najmlajšimi, ki zahtevajo od mene veliko energije, tako psihično in fizično sem bila vsa izčrpana ... trebuh je vedno večji, v šoli pa gužva, množice-virusi, otroci so nepredvidljivi, na hodniku ne hodijo tamali, ampak tekajo (pač, otroška energija) ... bomo videl kaj bo ... user posted image  Zdaj sem doma in sem prav sproščena in veliko bolj spočita kot v službi ...

sem bila zaposlena v piceriji kot kuharica, vendar mi je januarja potekla pogodba, ki pa jo niso podaljšali in sem na zavodu.
sem bila na bolniški zaradi hrbta in lažnih popadkov.
saj drugače mi je vseeno ali imam bolniško ali ne sem tako ali tako doma- samo se mi je šlo za bolniško nadomesti ker so mi rekli da ga dobim če bom en mesec na bolniški februarja.

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
25.2.2010 4:26:30   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: majkl

no vidm da nas nekaj pa vseeno bo-BCLJKA a vidva zdej oba gresta? No pol se jutr vidmo . To bo spet sladkanje. Jupiiiiiiuser posted image

Evo men je lih zdej cuker tolk padu, da grem čokolino napast. Sva ba včeri v šopingu (enkrat na mesec mava ta velik ''šoping'' za hrano in prav zanalašč nisem vzela čist nič sladkega-razen čokolina (ponavad je vedno prisotna nutella, katero sem sedaj zavestno negirala) in evo- ta moment bi pojedla ''sladkega vola'', če bi ga mela.

Še dobr da mamo tele forume in da vas berem, da zdej tut vem da sploh obstaja štorklja in sling (in da pripnete še linke zraven, da si lahk to čudo pogledamo). Kaj dons vse ne obstajauser posted image

v pričakovanju še ene medalje....dobr prestavljajo danes veleslalom

jep... greva... no jst grem zihr... nejc je pa reku da zdej če ne bi noben drug pršu razen tvoj user posted image da bi mogoče raj ostal doma... razen če dobiva jutri že belo strelo potem jo gre zraven na prvo vožnjo user posted image user posted image user posted image
mal me mot k se zdej prekriva naše srečanje z veleslalomom (joj ta vreme)... ampak upam da majo tm kkšn tv user posted image user posted image user posted image
sicer pa jst več k do 20h ne bom mogla bit ker morm potem avto predat user posted image oziroma če bo zraven mormo it nazaj k ma službo ob 22h...

glede cukra ... jst pa vsak dan eno malo milko pojem... sm prešaltala iz tavelke in sm ful ponosna... user posted image user posted image user posted image

drgač pa sling sm jst že vidla... men zgleda ful fajn... sam k eni otroc se radi nosjo, drugi ne... skratka men so itak sošolke omenle da nej ne kupujeva nobenih nosil za user posted image ker jih bova od njih dubla za darilo... tko da bomo vidl katere vrste user posted image

zdej grem pa spat... lahko noč user posted image

p.s. eno vprašanje... ker honey in misar ki sta iz CE ne prideta... če slučajno še štajerke ne bo (bom vedla že dopoldne)... se bi lahko dobile v LJ namest na Trojanah glede na to da smo vse na seznamu iz LJ IN OKOLICE?? kaj pravte...?? sej ne da se mi ne da vozt... sam zakaj bi se če nam je tuki bliži... al se motm?!

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
25.2.2010 7:22:27   
misar
dobro jutro

kavicauser posted image

danes še posebej močna, ker sem nenaspanauser posted image user posted image user posted image

včeraj zvečer sva z dragim oddala našo frčafelco(gre danes na sankanje s sestričnami), šla v kitajsko mal popapcatuser posted image , potem sva šla pa v kino Avatarja gledat. Uf film je res dolg (2.5 ure) ampak v 3D tehniki je noro fajn. sicer nisem za te znanstvenofantastične filme, sam je res superuser posted image user posted image user posted image . sva prišla domov ob 23:30, ja pol je bilo treba še mal proslavit  najin večer user posted image user posted image , tako da je bila noč kar pošteno prekratka user posted image

uf danes pa že četrtek, še malo pa vikend (sobota je sicer delovnauser posted image ) ampak v torek pa spet pregled user posted image user posted image user posted image . uživajte danes na srečanju

lep sončen celjski pozdravček

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
25.2.2010 8:14:22   
gajka
Dobro jutro!

bridget3 - košar žal ne poznam, ker je nisem nikoli imela in ne vem, če je to dovolj kakovostno ležišče za prve mesece. user posted image Ti bo katera druga lažje povedala. Sicer pa marsikdo, ki ima prostorsko stisko, prvi mesec user posted image kar pri sebi carta (tega jaz ne bi mogla, ker bi zanič spala ob isli, da ga lahko pomečkam sredi mojega nočnega premetavanja user posted image ), nekateri ga pa že na začetku dajo v svojo sobico in stavijo na el. varuško (mislim, da obstajajo neke varuške, ki zaznavajo tudi, če se user posted image premika, neki senzorji v podlagi, ki jo daš na ležišče). Pač vsak se po svoje odloči, kar mu najbolj ustreza. user posted image

Srečanje - ja, jaz pridem (se bosta moja dedca sama poštimala user posted image ), samo zdaj povejte, kje točno na Trojanah (razen, če boste lokacijo v LJ prestavile), ker jaz že dooolgo nisem bila tam in se spomnim samo, kje se krofe kupi. user posted image

Voziček in košara - prvič sem se odločila, da košare ne kupim, dokler se ne pokaže, da jo resnično rabim (športni del se poleže čisto vodoravno, poletni user posted image ). Če bi se pokazalo, da jo rabim, bi jo pač potem šla nabavit. Zdaj je tudi ne nameravam nabavit, ker smo že prvič čisto lepo shajali brez nje in je nismo nič pogrešali.

Bodyji/majčke
- prvič smo lepo shajali z bodyji na preklop. Preklop je po mojem mnenju na začetku obvezen, ker ni treba oblačila vlečt čez glavo. Sami bodyji pa so mi praktični, ker še lepo pleničko gor držijo, pa ledvičke so vedno lepo pokrite. user posted image

Količina oblačil
- kot je že bilo rečeno, user posted image hitro pokaže, da mu je prevroče (postane poten, včasih tudi pikast za vratom). Imam pa še dobro v spominu, da sva tudi z mojim našega palčka poleti na začetku (rojen sredi julija) pridno oblačila v dolg bodi in žabice z naramnicami. Nakar naju enkrat patronažna skoraj ''nadere'', da bova ubogega reveža (starega manj kot 14 dni) še skuhala user posted image in sva mu potem po navodilih oblačila ''samo'' kratek bodi in žabice do pasu, kapico pa samo zunaj, če je bil res veter. Pri 1 mesecu je imel že kratke hlačke ali pa samo bodi. V vozičku je bil pa pokrit kvečjem s kakšno tetra pleničko. Tokrat bo sicer 1 mesec prej (junija), pa najbrž še ne bo tako vroče, ampak pretiravat pa res ni treba. user posted image res še nimajo razvitega uravnavanja telesne temperature, ampak raziskave kažejo (to sem prebrala v enem članku), da starši večkrat oblačijo user posted image preveč kot premalo in da je kvečjem to večji problem, ker user posted image ''kuhajo'' v preveč oblačilih. Je pa zanimivo, kakšni so nasveti na raznih šolah za starše - ponekod za poletne dojenčke svetujejo dvojne dolge rokave, ponekod samo ene, potem pa naj človek sam zgrunta, kaj je prav, če pa si še naši ''strokovnjaki'' niso edini. user posted image

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
25.2.2010 8:26:20   
dvojčica6
evo me, tut pr nas je en lep sonček, tako da kar milo gledam skozi okno to modrino prelepo...

misaruser posted image za lep večer in jutranjo kavicouser posted image

sling/štorklja in kar je še tega... js mam kengurujčka zaenkrat... čeprav zgleda ta štorklja boljše za prve mesece... bomo mogoče nabavli... kengurujčka pa bo sigurno bo daddy-to-be uporabljal ko bova šla na kak drn in strn ker tam vozek ne pride v poštev...

srečanje joj kolk mi delate lušte s temi torticami!!!

bridget3 čestitam za pridobitevuser posted image kar pa se tiče postelčke/košarce... zakaj pa ne??? itak morš tudi v postelci naredit neko oporo da nima beby preveč placa za se obračat... midva mava drug problem... spalnica je kar velika, ampak je pa samo ena in bo treba tam pri dveh letih že gledat za novo gnezdece, kar se mi zdi grozljivka glede na cene, ki so danes na trgu... eh bo že...

nikcaa  tud tebi user posted image za pridobitev... edino ob ceni me je stisnilo - kaj te reči so tolk drage??? bom tudi to kar iz druge roke nabavla se mi zdi...

tolko zaenkrat! bodte pridneuser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
25.2.2010 8:53:53   
nikcaa
jutrooo... tako pa je koncno en lep soncek se prikazal....user posted image

dvojcica6- na bolhi dobis full tega... tako da ni panike...
sm tud jst neki gledala... sam ta se mi je full dopal...
pol smo pa kr tega narocili...

nc, en hiter pozdravcek pa grem se mal u posteljco k mojemuuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
25.2.2010 9:22:41   
bridget3
Dvojčica, Gajka, Meymey: hvala za vaša mnenja ... Bom še premislila. Tudi sama bi težko spala z otrokom v isti postelji, ne bi se sprostila, bi pazila, da ga ne zmečkam user posted image Take težave sem imela že z majhnim muckom, ko smo ga dobili pred 10.leti, kaj šele dojenček! user posted image

Sončni žarek, žal mi je, da ti niso podaljšali. Predvsem zato, ker šparajo na nosečnicah, na ostalih zadevah v državi pa ne (prevažanje politikov itd user posted image ). Upam, da boš tudi zdaj nekako rešila situacijo, da ti bo karseda najbolj ugodno.

Pozdravček IN PRIJETEN ČVEKEC NA SREČANJU!!!

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
25.2.2010 10:00:26   
meymey

Dvojčica, Gajka, Meymey: hvala za vaša mnenja ... Bom še premislila. Tudi sama bi težko spala z otrokom v isti postelji, ne bi se sprostila, bi pazila, da ga ne zmečkam user posted image Take težave sem imela že z majhnim muckom, ko smo ga dobili pred 10.leti, kaj šele dojenček! user posted image

Sončni žarek, žal mi je, da ti niso podaljšali. Predvsem zato, ker šparajo na nosečnicah, na ostalih zadevah v državi pa ne (prevažanje politikov itd user posted image ). Upam, da boš tudi zdaj nekako rešila situacijo, da ti bo karseda najbolj ugodno.

Pozdravček IN PRIJETEN ČVEKEC NA SREČANJU!!!

Jaz se trudim za dojenčka ČIM MANJ komplicirat (in mi ne rata vedno) user posted image .
Preglej izkušnje drugih na netu... tu maš eno temo
http://med.over.net/forum5/read.php?11,118756,118782

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
25.2.2010 10:27:10   
bcljka
jutro!

stajerka26 je v bolnici! user posted image vnetje desne edvice in otrdelost trebuha... ni straha za pregodnji porod... zdej čaka na rezultate preizkav kaj točno je! jambra bl zarad čudnih jogijev user posted image

torej vse za srečanje ostanemo iz LJ IN OKOLICE razen gajka je iz VELENJA...

Če se dobimo na TROJANAH je to tm k majo tiste dobre krofe ob stari cesti... če pa se v LJ pa predlagam ZVEZDO v BTCju... dejte povedat kaj vam bolj ustreza... predvsem gajka - a ti je predaleč do LJ?

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
25.2.2010 11:16:04   
gajka
Srečanje - za potencialno lokacijo na Trojanah rabim malo bolj detajlen opis - a je to kak kafič/restavracija v isti stavbi, kjer prodajajo krofe, ali tista restavracija v stari hiši nasproti prodajalne krofov? Če pa se lokacija prestavi v LJ - hja, je le pol ure več vožnje v vsako smer, ampak, kjer je volja, je tudi pot, kajne? user posted image Če sem rekla, da pridem, potem pridem, kamorkoli že. user posted image Samo, a bodo tortice v Zvezdi še imeli ob 18h? user posted image
A ni še aninchy iz ne-LJ koncev (Žalec, Šempeter ali nekaj takega)? user posted image Aninchy, če greš (Trojane ali LJ), lahko greva tudi skupaj, če se nekje pri uvozu Šentrupert dobiva (tam pridem jaz na AC, ker živim malo iz Velenja proti Polzeli).

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.2.2010 11:28:22 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
25.2.2010 11:26:52   
majkl
Srečanje: no potem tudi jaz predlagam raje Ljubljano-Zvezda bi bilaaaaaaaaaaaaaa superca

Gajka-ni skrbi, da ne bi imeli tortic več ob 18:00

no javte kako pa kaj
jst mam tako norišnico v službi, da sem prou pod stresom-morm se zavestno mal umirit, pa zadihat
Pa seveda komi čakam tortice popoldneuser posted image

en lep sončkov pozdrav

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
25.2.2010 11:34:12   
bcljka
EVO TKOLE JE :

do ene 15h se mormo odločt za lokacijo user posted image
gajka jst ti ne znam bolš opisat ker sm bla samo 1x tm... sam itak bl navijam za LJ!
za tortice v zvezdi pa ne skrbet... jih majo vedno user posted image

tko da zdej sta 2 glasa za LJ (bcljka in majkl) in 1 za načeloma vseeno (gajka)... še 3je manjkajo...

PREDVIDENO PRISOTNI:
1. bcljka
2. meymey
3. aninchy
4. gajka
5. zoja83
6. majkl

LJUBLJANA Z OKOLICO
: krtkova, mkbk, kety, majkl, kiya, bcljka, maxi74, tina2806, amazonka, meymey, pikipoki(LOGATEC), zoja83(LITIJA), novakatja, *Špela*, elizaa

DOLENJSKA: rea27

GORENJSKA: soncnizarek25(ADREGAS), innes4(JES), rakica1 (ŠL), ivy@ (ŠL)

PRIMORSKA: ajči, strelka81, miki23(NG), mysterious(NG), dvojcica6(NG), nikcaa

ŠTAJERSKA: gajka(VE), ziva1(VE), naraščaj (SLO.KONJICE), bonnie_RR(SLO.BISTRICA), jessy_ce(CE), honey26(CE), misar(CE), stajerka26(MB), anonimen(MB), bridget3(MB), Aninchy (ŽALEC)

KOROŠKA: inika84, tukaj (Radlje ob Dravi)

PREKMURJE: bejbika81

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
25.2.2010 11:36:22   
bcljka
aja... a bi še kkšna druga pršla če se dobimo v LJ... k ste pravle neki časa nazaj da do LJ bi pa pršle?????!!!!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
25.2.2010 11:45:30   
meymey
Meni je načeloma vseeno, nekak sem se mentalno prepričala za Trojane, mi je LJ isto oddaljena drugače.
V Zvezdi pa še nisem bila, pravijo da so dobre slaščice - bolš za njih, ker planiram požrtijo (hormoni me dajejo zadnje čase).user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
25.2.2010 11:47:52   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Meni je načeloma vseeno, nekak sem se mentalno prepričala za Trojane, mi je LJ isto oddaljena drugače.
V Zvezdi pa še nisem bila, pravijo da so dobre slaščice - bolš za njih, ker planiram požrtijo (hormoni me dajejo zadnje čase).user posted image

Zvezda je najboljša slaščičarna v LJ če ne clo v celi SLO... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
25.2.2010 11:50:20   
gajka
Mislim, da bo večina za LJ, ker vam je vendarle bližje. Ampak kje ste potem še ostale Ljubljančanke (krtkova, mkbk...)? user posted image Mogoče se lahko še kakšna Gorenjka opogumi? user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.2.2010 11:51:22 >

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
25.2.2010 11:53:07   
bcljka
mkbk je zbolela...
krtkova ti bi pa res lahko pršla!!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
25.2.2010 12:03:52   
innes4
joj punce, js bi tut tok pršla na srečanje. Sploh zdej k ste prestavle na Ljubljano, k je men ful bližje..ampak glih dons moj user posted image dela popoldan, kar drugač nikol ne, tko da ostanem brez avta. Bom pa sicer še mal probala kej skombinirat, da bi mi vseen znesl, da bi pršla... vam še sporočim user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
25.2.2010 12:06:05   
bcljka
ok... torej zdej vela LJUBLJANA ZVEZDA BTC 18:00! bom rezervirala mizo da ne bomo ostale brez...

upam da pride res še katera iz gorenjske...

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
25.2.2010 12:12:58   
ivy@
oila

jst bi pršla,sam morm nažalost čez prblišn eno uro na šihtuser posted image pa gdaj drugič,sam škoda k do lj mi res nebi blo težko pridt

no fajn se mejte,boste jutr poročale kako ste se mele pa kakšne so ble torticeuser posted image

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
25.2.2010 12:17:27   
dvojčica6
ma če bi mal prej vedela... dns končam ob 16.00, avto na voljo komi ob 17.00 pa še vinjete nimam... pa veleslalomčk je danes... mene ne bo žal punce... pa mi je ljubljana res bližje in bi blo fajn če bi si lahk cel dan vzela še za šoping ma danes to ni več mogoče... mejte se super, sem ziher, da če vam danes rata nam bo pa ja še enkrat!
torticeeeeeuser posted image

aja štajerka26user posted image samo da bo z vami tremi vse ok!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
25.2.2010 13:16:24   
krtkova

Aja, še tole ... Enkrat sem že vprašala, pa ni bilo glih odziva, pa bom probala še enkrat:

V spalnici imamo kar prostorno stisko in posteljice ne morem dati zraven najine postelje - kaj menite tiste, ki že imate otroke:
bi bilo kaj narobe, če bi prvi mesec ali dva ponoči dojenček spal v košari od vozička? Že poznam nekoga, ki je prostorsko stisko rešil tako, zato sem začela še sama razmišljati o tem. Pozneje, ko se malce utečem v novi vlogi, pa bi dojenček spal v svoji sobici v posteljici.
Mogoče prej ni bilo odziva, ker je bila katera od vas "ogorčena" user posted image  , ampak vseeno - bi bila vesela različnih odgovorov, tudi takšnih, ki ne grejo temu v prid - seveda argumentirano ...

Hi hi, mislim, da ni bila nobena zgrožena, oz. ne verjamem zakaj bi bila.user posted image
Jst bom imela točno tako!! Mi sicer mami teži, da naj si kupim eno zibelko al pa neki podobnega, pa mi je to škoda denarja. Otroček bo spal v košari vozička. Planiram da bi tako bilo prvih nekaj tednov, dokler res ful pogosto ponoči dojiš, potem pa gre v svojo sobico in pravo posteljico. No, vsaj tak je plan!!!!! Vpraši me enkrat avgusta, kako se je obneslo!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
25.2.2010 13:23:52   
krtkova
jst pridem drugič. Dons bi itak že skor vse poznala!!user posted image  Ne, sam resno, če ne bom vplačevala ali pa vsaj testirala novega avta, mam pa kosilo pri tašči.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
25.2.2010 13:29:58   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Aja, še tole ... Enkrat sem že vprašala, pa ni bilo glih odziva, pa bom probala še enkrat:

V spalnici imamo kar prostorno stisko in posteljice ne morem dati zraven najine postelje - kaj menite tiste, ki že imate otroke:
bi bilo kaj narobe, če bi prvi mesec ali dva ponoči dojenček spal v košari od vozička? Že poznam nekoga, ki je prostorsko stisko rešil tako, zato sem začela še sama razmišljati o tem. Pozneje, ko se malce utečem v novi vlogi, pa bi dojenček spal v svoji sobici v posteljici.
Mogoče prej ni bilo odziva, ker je bila katera od vas "ogorčena" user posted image  , ampak vseeno - bi bila vesela različnih odgovorov, tudi takšnih, ki ne grejo temu v prid - seveda argumentirano ...

Hi hi, mislim, da ni bila nobena zgrožena, oz. ne verjamem zakaj bi bila.user posted image
Jst bom imela točno tako!! Mi sicer mami teži, da naj si kupim eno zibelko al pa neki podobnega, pa mi je to škoda denarja. Otroček bo spal v košari vozička. Planiram da bi tako bilo prvih nekaj tednov, dokler res ful pogosto ponoči dojiš, potem pa gre v svojo sobico in pravo posteljico. No, vsaj tak je plan!!!!! Vpraši me enkrat avgusta, kako se je obneslo!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se mogla nasmejat: take račune brez krčmarja sem tud sama delala. to si moraš nekam zapisat pa pol po porodu prebrat user posted image user posted image

naša tamala se je zbujala do 1. leta od 6-8x na noč, pozneje vsaj 2x, no zdaj smo prišli na 1x na noč, oz, se celo zgodi, da prespi celo user posted image user posted image

aja stara je pa 2 leti user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
25.2.2010 13:35:05   
krtkova
misar - ha hauser posted image user posted image  mi je čist jasno, da gre za račun brez krčmarja!!!user posted image user posted image  Bom kr shranila to trditev!! sej zato sm pa napisala, da naj me vpraša avgusta!! ha ha

Sam se nekako mal tolažim s tem, da ko bo prevelika za košaro, da tud men zmanjka prostora v spalnici.user posted image user posted image user posted image

No, jeseni obnovim debato!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?