Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 22:32:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni se zdijo ti rdeči noski ful dobra ideja. Kaj pol člowk počne s temi noski? Špilaš klovna? Dam tisti evro brez problema - noski, plastične flaške, pa vse sort smeti - ne hvala. ne ne Lara. lahko ga uporabiš, da animiraš mini Laro. ali ga uporabiš za pusta.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 22:34:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pozna katera koga,ki okna montira? ajm ne ne..tak privat?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 22:34:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni se zdijo ti rdeči noski ful dobra ideja. Kaj pol člowk počne s temi noski? Špilaš klovna? Dam tisti evro brez problema - noski, plastične flaške, pa vse sort smeti - ne hvala. meni so tud nesmiselni...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 22:35:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni se zdijo ti rdeči noski ful dobra ideja. Kaj pol člowk počne s temi noski? Špilaš klovna? Dam tisti evro brez problema - noski, plastične flaške, pa vse sort smeti - ne hvala. s tem sem mislila osebe - torej ljudi Rdeče noske, ki obiskujejo otroke. Ne teh žogic, da bi jih doma imela. Jaz bi tudi dala kak € kar tako
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 22:35:35
|
|
|
|
gold fish
|
...privat pa ne....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 22:38:03
|
|
|
|
gold fish
|
tud jaz grem...nočka.... upam, da bo tud pri nas kaj boljše spanje danes....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 22:39:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish upam, da bo tud pri nas kaj boljše spanje danes....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 22:42:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Drugače pa je našemu tud še 68 prav, ker mu na širino ne pobere nič....nosi pa drugače 74. Nekatere stvari pa mu dam gor 12 mes. al pa 9-12 mes. ...koliko je to št. pa ne vemuser posted image Ma Lari tudi še gre kakšna cujnca 68 gor... so rokavčki mal kratki, ma ni panike..... tuševi bodiji so ji tut od 9-12 še prav... Ampak kar ji pa zdej kupim novo pa kr 86 vzamem.... pač malo zaviham.... Nogice pa ima tudi čisto micine...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 22:45:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
meni so tud nesmiselni...user posted image Nama podobne stvari niso všeč oz. brez veze.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 22:45:31
|
|
|
|
ključek
|
ste vse off-line.... nočko še od mene..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 22:46:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
s tem sem mislila osebe - torej ljudi Rdeče noske, ki obiskujejo otroke. Tudi brez noskov bi šlo verjetno... ampak, OK. Mislim, brez, da bi si jih natikali gor.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 22:46:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Nama podobne stvari niso všeč oz. brez veze. ja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.9.2009 22:47:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ste vse off-line.... nočko še od mene.......... Jst pa še 2% čakam...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 7:21:41
|
|
|
|
taja1235
|
Drugače pa je našemu tud še 68 prav, ker mu na širino ne pobere nič....nosi pa drugače 74. Nekatere stvari pa mu dam gor 12 mes. al pa 9-12 mes. ...koliko je to št. pa ne vemuser posted image Ma Lari tudi še gre kakšna cujnca 68 gor... so rokavčki mal kratki, ma ni panike..... tuševi bodiji so ji tut od 9-12 še prav... Ampak kar ji pa zdej kupim novo pa kr 86 vzamem.... pač malo zaviham.... Nogice pa ima tudi čisto micine... Naša Ingrid tudi obleče še kak body 68 ;) js pravim da treba vse lepo ponost ji pa tud js kupim 80 pa 86 da ne bo revcka v premajhnih cunah okol hodila. drgac je pa cevlcke obujemo se vedno št 16 sej bo treba jit kupit nove ;) k zdej itak ne bojo vec sandalci bo treba kmal gojzarje kupit bo kmal sneg men ze tok disipo njem...pa prou pase mi tole vreme... se tipkamo..lep zacetek dneva
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 7:51:46
|
|
|
|
Alenka_
|
DOBRO JUTRO!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 7:53:01
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ste vse off-line.... nočko še od mene.......... Jst pa še 2% čakam... Lara ti si pa čist not padla v tole farmo pa sej te čist zastopim... sem vam vsem že poslala darila za dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 8:02:50
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 Drugače pa je našemu tud še 68 prav, ker mu na širino ne pobere nič....nosi pa drugače 74. Nekatere stvari pa mu dam gor 12 mes. al pa 9-12 mes. ...koliko je to št. pa ne vemuser posted image Ma Lari tudi še gre kakšna cujnca 68 gor... so rokavčki mal kratki, ma ni panike..... tuševi bodiji so ji tut od 9-12 še prav... Ampak kar ji pa zdej kupim novo pa kr 86 vzamem.... pač malo zaviham.... Nogice pa ima tudi čisto micine... Naša Ingrid tudi obleče še kak body 68 ;) js pravim da treba vse lepo ponost ji pa tud js kupim 80 pa 86 da ne bo revcka v premajhnih cunah okol hodila. drgac je pa cevlcke obujemo se vedno št 16 sej bo treba jit kupit nove ;) k zdej itak ne bojo vec sandalci bo treba kmal gojzarje kupit bo kmal sneg men ze tok disipo njem...pa prou pase mi tole vreme... se tipkamo..lep zacetek dneva Ravno danes grem v šoping za Saro ... je že vse postalo prekratko. kupila ji bom kar 86 ali celo malce več... zgornji deli so sicer še manjše številke prav, hlače pa obvezno vsaj 80... v širino so ji malce široki, v dolžino pa ravno prav. v zadnjem mesecu se je takooo potegnila, da marsikatere hlače pridejo v poštev samo še za doma sem ravno včeraj, ko sem šla po Saro v vrtec ugotovila, da je Sara med vsemi otročki največja...pa v skupini je le ona deklica... šiša nekatere fantke za celo glavo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 8:04:27
|
|
|
|
Alenka_
|
no zdej sem pa že res sita sama sebe... tile monologi niso nič kaj zabavni... lep dan vseeeem!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 8:05:32
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 8:06:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara ti si pa čist not padla v tole farmo user posted image pa sej te čist zastopim... user posted image sem vam vsem že poslala darila za dobro jutro user posted image Ja, tok sem not padla, da sem celo kartico potegnila... no, mož me je pa še vzpodbujal in plačal prek pay pala..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 8:14:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara ti si pa čist not padla v tole farmo user posted image pa sej te čist zastopim... user posted image sem vam vsem že poslala darila za dobro jutro user posted image Ja, tok sem not padla, da sem celo kartico potegnila... no, mož me je pa še vzpodbujal in plačal prek pay pala.. kaj pa to plačujete?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 8:15:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
kaj pa to plačujete? Ma menda sem samo jaz tko usekana tukaj.... hahaha... Na Facebooku je ena igrica..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 8:23:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara ti si pa čist not padla v tole farmo user posted image pa sej te čist zastopim... user posted image sem vam vsem že poslala darila za dobro jutro user posted image Ja, tok sem not padla, da sem celo kartico potegnila... no, mož me je pa še vzpodbujal in plačal prek pay pala.. lejooooooooooooooo..................ti si pa res pojava.............kr kupla si...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 8:24:11
|
|
|
|
ključek
|
me je Larin post tako presenetil, da sem pozabla rečt jutro vsem skupaj.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 8:39:04
|
|
|
|
gold fish
|
jutro.... ...mene tud zanima kaj se to o neki farmi menite.... ...naša noč... ....... sicer od 3 dalje .... nekaj ga ful napenja, pa ful prdi.... a je možno, da je to od kravljega mleka? .... prej sem mu vedno vse na mleku v prahu pripravila - gris, kašice, .... zdaj pa na mleku.... bi lahko to bil vzrok njegovih nočnih aktivnosti , ker jedel ni nič takega, da bi ga lahko napenjalo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?