|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
14.9.2009 22:32:46   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Meni se zdijo ti rdeči noski ful dobra ideja.

Kaj pol člowk počne s temi noski? Špilaš klovna? Dam tisti evro brez problema - noski, plastične flaške, pa vse sort smeti - ne hvala. user posted image

ne ne Lara. lahko ga uporabiš, da animiraš mini Laro. ali ga uporabiš za pusta.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
14.9.2009 22:34:11   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Pozna katera koga,ki okna montira?

ajmuser posted image

ne ne..tak privat?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
14.9.2009 22:34:47   
arabela*

Kaj pol člowk počne s temi noski? Špilaš klovna? Dam tisti evro brez problema - noski, plastične flaške, pa vse sort smeti - ne hvala. user posted image

meni so tud nesmiselni...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1228
14.9.2009 22:35:02   
*bubi*

s tem sem mislila osebe - torej ljudi Rdeče noske, ki obiskujejo otroke. Ne teh žogic, da bi jih doma imela. Jaz bi tudi dala kak € kar tako user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 1229
14.9.2009 22:35:35   
gold fish
...privat pa ne....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
14.9.2009 22:38:03   
gold fish
tud jaz grem...nočka....

upam, da bo tud pri nas kaj boljše spanje danes....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
14.9.2009 22:39:53   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

upam, da bo tud pri nas kaj boljše spanje danes....

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1232
14.9.2009 22:42:14   
Lara Croft
Drugače pa je našemu tud še 68 prav, ker mu na širino ne pobere nič....nosi pa drugače 74. Nekatere stvari pa mu dam gor 12 mes. al pa 9-12 mes. ...koliko je to št. pa ne vemuser posted image

user posted image Ma Lari tudi še gre kakšna cujnca 68 gor... so rokavčki mal kratki, ma ni panike..... tuševi bodiji so ji tut od 9-12 še prav... Ampak kar ji pa zdej kupim novo pa kr 86 vzamem.... pač malo zaviham.... Nogice pa ima tudi čisto micine...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 1233
14.9.2009 22:45:11   
Lara Croft
meni so tud nesmiselni...user posted image

Nama podobne stvari niso všeč oz. brez veze. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
14.9.2009 22:45:31   
ključek
ste vse off-line....
nočko še od mene..........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1235
14.9.2009 22:46:21   
Lara Croft
s tem sem mislila osebe - torej ljudi Rdeče noske, ki obiskujejo otroke.

Tudi brez noskov bi šlo verjetno... ampak, OK. user posted image Mislim, brez, da bi si jih natikali gor.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
14.9.2009 22:46:30   
arabela*

Nama podobne stvari niso všeč oz. brez veze. user posted image

ja...

Neposredna povezava do sporočila: 1237
14.9.2009 22:47:56   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ste vse off-line....

Jst pa še 2% čakam... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
15.9.2009 7:21:41   
taja1235
Drugače pa je našemu tud še 68 prav, ker mu na širino ne pobere nič....nosi pa drugače 74. Nekatere stvari pa mu dam gor 12 mes. al pa 9-12 mes. ...koliko je to št. pa ne vemuser posted image

user posted image Ma Lari tudi še gre kakšna cujnca 68 gor... so rokavčki mal kratki, ma ni panike..... tuševi bodiji so ji tut od 9-12 še prav... Ampak kar ji pa zdej kupim novo pa kr 86 vzamem.... pač malo zaviham.... Nogice pa ima tudi čisto micine...

Naša Ingrid tudi obleče še kak body 68 ;) js pravim da treba vse lepo ponost ji pa tud js kupim 80 pa 86 da ne bo revcka v premajhnih cunah okol hodila. drgac je pa cevlcke obujemo se vedno št 16 sej bo treba
jit kupit nove ;) k zdej itak ne bojo vec sandalci bo treba kmal gojzarje kupit bo kmal sneg men ze tok disipo njem...pa prou pase mi tole vreme...

se tipkamo..lep zacetek dneva

Neposredna povezava do sporočila: 1239
15.9.2009 7:51:46   
Alenka_
DOBRO JUTRO! user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
15.9.2009 7:53:01   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ste vse off-line....

Jst pa še 2% čakam... user posted image user posted image user posted image

Lara ti si pa čist not padla v tole farmo user posted image pa sej te čist zastopim... user posted image sem vam vsem že poslala darila za dobro jutro user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

Neposredna povezava do sporočila: 1241
15.9.2009 8:02:50   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

Naša Ingrid tudi obleče še kak body 68 ;) js pravim da treba vse lepo ponost ji pa tud js kupim 80 pa 86 da ne bo revcka v premajhnih cunah okol hodila. drgac je pa cevlcke obujemo se vedno št 16 sej bo treba
jit kupit nove ;) k zdej itak ne bojo vec sandalci bo treba kmal gojzarje kupit bo kmal sneg men ze tok disipo njem...pa prou pase mi tole vreme...

se tipkamo..lep zacetek dneva

Ravno danes grem v šoping za Saro user posted image ... je že vse postalo prekratko. kupila ji bom kar 86 ali celo malce več... zgornji deli so sicer še manjše številke prav, hlače pa obvezno vsaj 80... v širino so ji malce široki, v dolžino pa ravno prav. v zadnjem mesecu se je takooo potegnila, da marsikatere hlače pridejo v poštev samo še za doma user posted image

sem ravno včeraj, ko sem šla po Saro v vrtec ugotovila, da je Sara med vsemi otročki največja...pa v skupini je le ona deklica... šiša nekatere fantke za celo glavo user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
15.9.2009 8:04:27   
Alenka_
no zdej sem pa že res sita sama sebe... tile monologi niso nič kaj zabavni...

lep dan vseeeem!!!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
15.9.2009 8:05:32   
arabela*
jutrouser posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
15.9.2009 8:06:42   
Lara Croft
Lara ti si pa čist not padla v tole farmo user posted image pa sej te čist zastopim... user posted image sem vam vsem že poslala darila za dobro jutro user posted image

Ja, tok sem not padla, da sem celo kartico potegnila... no, mož me je pa še vzpodbujal in plačal prek pay pala.. user posted image user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
15.9.2009 8:14:12   
arabela*

Ja, tok sem not padla, da sem celo kartico potegnila... no, mož me je pa še vzpodbujal in plačal prek pay pala.. user posted image user posted image

kaj pa to plačujete?

Neposredna povezava do sporočila: 1246
15.9.2009 8:15:44   
Lara Croft

kaj pa to plačujete?

Ma menda sem samo jaz tko usekana tukaj.... hahaha...

Na Facebooku je ena igrica.. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
15.9.2009 8:23:24   
ključek

lejooooooooooooooo..................ti si pa res pojava.............kr kupla si...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1248
15.9.2009 8:24:11   
ključek
me je Larin post tako presenetil, da sem pozabla rečt jutro vsem skupaj.........user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
15.9.2009 8:39:04   
gold fish
jutro....

...mene tud zanima kaj se to o neki farmi menite....

...naša noč...user posted image user posted image user posted image .......   sicer od 3 dalje ....   nekaj ga ful napenja, pa ful prdi....   a je možno, da je to od kravljega mleka?user posted image  .... prej sem mu vedno vse na mleku v prahu pripravila - gris, kašice, ....  zdaj pa na mleku....  bi lahko to bil vzrok njegovih nočnih aktivnostiuser posted image , ker jedel ni nič takega, da bi ga lahko napenjalo...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?