Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 21:02:16
|
|
|
|
Čarli08
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 21:08:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Luciano Miki Lep mucek Kje pa je tako ekstravagantno ime dobil?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 21:16:18
|
|
|
|
ključek
|
po netu iščem gugalnico, takšno ki ima spredaj zaščito, da mi ln ne pade ven. imate kakšne ideje??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 21:20:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you po netu iščem gugalnico, takšno ki ima spredaj zaščito, da mi ln ne pade ven. imate kakšne ideje?? http://www.toysrus.at/outdoor-sport/spielgeraete/hello-kitty-schaukel-563994.html Seveda se dobi tudi manj punčkasta varianta. Ta stil je fajn, ker se lahko sprednje varovalo odstrani, kasneje pa tudi naslon in je klasična gugalnica, le da ima fajn širok sedež. Take gugalnice so na pomlad v akciji v Hoferju.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 21:22:22
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you po netu iščem gugalnico, takšno ki ima spredaj zaščito, da mi ln ne pade ven. imate kakšne ideje?? http://www.toysrus.at/outdoor-sport/spielgeraete/hello-kitty-schaukel-563994.html Seveda se dobi tudi manj punčkasta varianta. Ta stil je fajn, ker se lahko sprednje varovalo odstrani, kasneje pa tudi naslon in je klasična gugalnica, le da ima fajn širok sedež. Take gugalnice so na pomlad v akciji v Hoferju. sem našla isto v spletni trgovini sonček. stane 42€. oz. je znižana zdej na malo manj kot 35€
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 21:26:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sem našla isto v spletni trgovini sonček. stane 42€. oz. je znižana zdej na malo manj kot 35€ Ja, drage so te gugalnice. Zato bomo mi počakali do pomladi, če bo Hofer spet imel. Naša je zdaj stara 2 leti in je že boga. Enako je s ta velikim toboganom. Plastika pač ni večna, sonce in dež jo kar zdelata
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 21:29:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you http://www.toysrus.at/service/starcard/ bubi, imaš to? Ja, imam. Čeprav ni nekih blaznih ugodnosti - zbiraš te pike, potem pa ti pošljejo kupončke, ampak ni bog ve kaj Saj res piše, da so v vrednosti več kot 100€, ampak to je tak - 1€ za to znamko, 1€ za ono.... pa valjda, da ne izkoristiš. Pri opremi recimo 10€ pri nakupu avtosedeža in podobno. Vem, da sem 1x dobila za bubija čestitko za RD (z bonom za 5€), za bubiko pa zdaj nisem dobila. Pa jo imam prijavljeno.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 21:31:39
|
|
|
|
*bubi*
|
To pa se zgodi, če otroka 5 sekund ne gledaš. Samo obrnila sem se in je stala na vrhu. Potem je ponovila še za kamero Ne dela, bom še 1x naložila
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 13.9.2009 21:42:11 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 21:32:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
Bubika zadnje dni kaže zanimanje za žličko user posted image . Približno tako gre: Ma žabicica zlata..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 21:33:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real PUPEEEEE !!!!!!! Jaz bi kakšno slikico od vaših toric???? Da dobim ideo???? Pa, da ne bo katera avtorski honorar zahtevala, ker jo obdavčim, da bo jooojjj !!!! Ma kašnih toric, oštja toja!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 21:34:44
|
|
|
|
*bubi*
|
ta ima cel rdeč del v enem kosu. So jih imeli tudi v Pikapolonici. Je ful cenejša, ja, ampak je res samo za te male. Če rabiš zdaj takoj, je ok. Ožja je od tistih 3v1. Naši otroci se bodo že drugo leto gugali brez ograjice spredaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 21:38:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
Luciano Miki Ma bitje lepo malo..... Mi bomo čez kako leto nabavli novo muco... komaj čakam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 21:39:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ta ima cel rdeč del v enem kosu. So jih imeli tudi v Pikapolonici. Je ful cenejša, ja, ampak je res samo za te male. Če rabiš zdaj takoj, je ok. Ožja je od tistih 3v1. Naši otroci se bodo že drugo leto gugali brez ograjice spredaj potem je boljše 3v1 kupiti??hvala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 21:43:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you potem je boljše 3v1 kupiti??hvala. tako nekako, ja.... po drugi strani pa je res, da se uniči, če je skoz zunaj. Pa lahko zdaj to bolj poceni in čez kako leto drugo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 21:45:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kje pa je tako ekstravagantno ime dobil? eno od mene eno od Aneje ..mu pa je od prej bilo ime Toti še
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 21:48:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Luciano Miki Ma bitje lepo malo..... Mi bomo čez kako leto nabavli novo muco... komaj čakam barva tega mačka je po okusu mojega .... kolk je pa stara ta mačka..tvoja?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 21:58:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
To pa se zgodi, če otroka 5 sekund ne gledaš. Samo obrnila sem se in je stala na vrhu. user posted image Joj, kje je še naša! haha Mimogrede..... te poličke nam ful lahko ven padejo... samo malo poruka z nogicami in je na tleh... da nismo kej pozabli mi... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 22:00:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
kolk je pa stara ta mačka..tvoja? Mi nimamo muce... Naša Demi je januarja umrla... stara je bla 12 let.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 22:02:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft kolk je pa stara ta mačka..tvoja? Mi nimamo muce... Naša Demi je januarja umrla... stara je bla 12 let. aja.....sem misla da ste eno že nabavili zdaj.....pol pa da še eno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 22:05:01
|
|
|
|
arabela*
|
grem počivat.. mirno noč vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 22:06:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mimogrede..... te poličke nam ful lahko ven padejo... samo malo poruka z nogicami in je na tleh... da nismo kej pozabli mi... haha dajte bolj zategnit vijake ob strani. Ne bi smelo kar tak ven padat, vsaj pri nas ne. Pa nimamo originalnega stolčka.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.9.2009 22:27:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Zdaj pa dela filmček: v glavnem, boljše, da gre za mano na wc kot da sama ostane v dnevni, ker je hitra Ko ste že govorile o tem, kako ne morete same na stranišče aja, največja finta pa je v tem, da je hotela v svoj stolček splezat, ko zadaj stoji. Je bil čas za večerjo Ko sem nehala snemat, je že klečala na mizici
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 13.9.2009 22:29:51 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?