Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
ln že spi od pol sedmih........malo mi je čudno, pa tudi ln je takšna čudna, tečna, jokava, malo je bila vroča, ko je prišla iz vrtca....upam, da ne bo zbolela, ker je eden izmed njenih "sošolcev" dobil škrlatinko.
Mi se v soboto odpravljamo v Postojnsko jamo. Pa sem še malo v dvomih, al naj bubiko zraven not vzamem al ne
Saj ne bi sama veni čakala , bi ji varstvo zrihtala.
Pa jo pustite doma pri babici in pojdite sami z bubijem. Za bubiko Postojnska jama ni, pa če ne bo konec koncev noter šla, je potem takem tudi vožnja brezveze zanjo.
Mah pojma nimam ...jaz sem ji mislila čim večjo kupit lih za to da bo lahko se gor pobrala v sede pa to, sploh nisem pomislila da bi se lahko not zgubila.....mah saj če ma uno spalko brez rokavov...sej ne mora not zletz?!?! ste mi dale spet za mislit
Brez skrbi bodi, da ti ne bo nikamor zlezla. Jaz sem ravnokar mojega vrabca not namontirala. Ima tako mega veliko iz Leclerca. Mislim, da je 110 cm in se da prilagajati. Je super.
Mi se v soboto odpravljamo v Postojnsko jamo. Pa sem še malo v dvomih, al naj bubiko zraven not vzamem al ne
Saj ne bi sama veni čakala , bi ji varstvo zrihtala.
Pa jo pustite doma pri babici in pojdite sami z bubijem. Za bubiko Postojnska jama ni, pa če ne bo konec koncev noter šla, je potem takem tudi vožnja brezveze zanjo.
Itak gremo v Postojno na eno praznovanje, tak da vozila se bo v vsakem primeru
V jami je vedno enaka temperatura Pa glede na to, da ne piha, zna bit bolj prijetno kot zunaj
Mislim, da ni ravno temperatura in veter sporen za bubikin obisk Postojnske jame. Vsaj ene dve leti plusa ji še po moje manjkata.
Ja, saj vem, da ona ne bi imela nič od ogleda. Samo tečnarjenje lahko imamo. Bom še pokombinirala s tem varstvom tačas. Ne bi je namreč rada dala babici že za na pot. Verjetno se bom zadnji trenutek odločila
A tak praviš pf,da zdaj nimaš nič miru...to še mene čaka,čeprav že zdaj,ko se plazi je vsepovsod pod mojimi nogami,kako bo šele potem. jaz komaj čakam,da začne hodit,ker je že zelo težki za nosit,res pa je,da bo potem mobilen in bo pobegno kam bo hotel.pestro bo.
A tak praviš pf,da zdaj nimaš nič miru...to še mene čaka,čeprav že zdaj,ko se plazi je vsepovsod pod mojimi nogami,kako bo šele potem. jaz komaj čakam,da začne hodit,ker je že zelo težki za nosit,res pa je,da bo potem mobilen in bo pobegno kam bo hotel.pestro bo.
No sama si si odgovorila. Ne rabiš mojega komentarja. Že prej ko je plazila je bila hitra, ko hudič, sedaj je pa to noro, ker je vsepovsod. Valjda da jo pa še piga levo desno. Joj, joj.
ln že spi od pol sedmih........malo mi je čudno, pa tudi ln je takšna čudna, tečna, jokava, malo je bila vroča, ko je prišla iz vrtca....upam, da ne bo zbolela, ker je eden izmed njenih "sošolcev" dobil škrlatinko.
naš tud že od pol sedmih spi ...meni je še bolj čudno....samo je danes v vrtcu samo 30 min spal....., je bil pa tud ful tečen, pa jokav, ...pa samo 2 sta bila danes v njegovi skupini od 6 ostali so bolani
naš tud že od pol sedmih spi ...meni je še bolj čudno....samo je danes v vrtcu samo 30 min spal....., je bil pa tud ful tečen, pa jokav, ...pa samo 2 sta bila danes v njegovi skupini od 6 ostali so bolani
Jutri pa petek. Tak mine teden, da ne vem kdaj ga je konec. A danes je spet survivor? Včeraj sva začela gledati, ampak sem hitro pristala na očesnem, ker sem naredila napako in se iz sedečega dala v ležeč položaj. Pomota.