Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 16:40:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, če se meni sanja, kaj je potrebno delat na farmi ... se mi zdi, da sem parim kravo poslala,, pa ne vem, če ste je vesele ; A se da izklopit zvok? Saj mi bo še otroka zbudilo jaz je nisem najbolj, po pravici povedano Kako drevo ali pa manjša žival Pa dalje kot je po spisku, več dinarčkov prinaša Evo, to je namig. HVala za kravo, ma jst jo bom prodala.... premalo denarja da tisto mleko... hahaha...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 16:42:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO to si jaz podobno razlagam kot s kakšnim padcem oz. uporabo čelade.....če uporabiš čelado, je manjša možnost da si glavo razbiješ. Želje po padcu nimaš, niti nimaš želje da si razbijež glavo....če pa čelado že uporabljaš...je pa definitivno manjša možnost da si jo razbiješ....in nosiš posledice....takšne ali drgačne, podobno k pr cepljenju proti gripi No, jaz se vseeno ne bom cepla... če zbolim, pač zbolim.... ¸
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 16:50:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, če se meni sanja, kaj je potrebno delat na farmi ... se mi zdi, da sem parim kravo poslala,, pa ne vem, če ste je vesele ; A se da izklopit zvok? Saj mi bo še otroka zbudilo Z miško klikni na jagode in marancane.... pol poklikni, da okoplješ,v marketu najdi semena in posej.... Jagode zorijo 4 ure, to pomeni, da te čakajo samo 4 ure.... z zeleno lopatko narediš nove lehice... marancani zorijo dva dni, toliko te tudi čakajo... Hitro poberi, ker ti bojo jagoda vsak cajt zgnile... hahaha Čisto zgoraj levo imaš možnost za utišat zvok in muziko....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 19:14:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, Lara ti je dala prve inštrukcije. Bomo te hitro naučili taktike Predvsem pa upaj, da se FV ne zruši tako kot včeraj in mi je zgnila cela ozimnica borovnic
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 19:32:33
|
|
|
|
Olivija*
|
js pa nujno rabim 13. soseda...dej saraya potrdi tisti moj request, please! (tisti tvoj smajli, ki prosi)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 20:19:41
|
|
|
|
pf
|
Punce ve tak farmate, da bi lahko meni moj real vrt v nulo porihtale.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 20:40:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Evo sem že napocala. MTY a je tak slabo, da še tisto malo talaš? Pa upam, da si jo zjutraj odnesla brez poškodb. sej jz nč ne talam. lara se je spomnla, da naj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 20:40:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce ve tak farmate, da bi lahko meni moj real vrt v nulo porihtale.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 20:42:17
|
|
|
|
Čarli08
|
Sem že pobrala dve gredi jagod in gredo jajčevcev. Pa en zajc mi leta po travi. Zdej pa čakam, da me še kaj zraste?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 20:43:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce ve tak farmate, da bi lahko meni moj real vrt v nulo porihtale. Lahko.... samo fotko moraš dat gor...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 20:45:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Sem že pobrala dve gredi jagod in gredo jajčevcev. Pa en zajc mi leta po travi. Zdej pa čakam, da me še kaj zraste? Ti piše, koliko ur neka zelenjava raste...koliko te košta in koliko boš dobila, ko boš požela...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 20:53:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara - nočka....grem spat, dokler je še tiho v spalnici..... pa tud prst me boli za po ....me kar kljuva not...grem nogo v luft dat .....sweet dreams.... kaj imaš spet probleme s prstom??? ja, ampak je zadeva urejena....operacija uspela...pacient še živi ....zdaj pa res upam, da se ne ponovi....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 20:58:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara - nočka....grem spat, dokler je še tiho v spalnici..... pa tud prst me boli za po ....me kar kljuva not...grem nogo v luft dat .....sweet dreams.... kaj imaš spet probleme s prstom??? ja, ampak je zadeva urejena....operacija uspela...pacient še živi ....zdaj pa res upam, da se ne ponovi.... ojej. pri meni je pa okej. no, že trkam po lesu, da tko ostane.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 20:59:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft V Trstu čakam, da se ena gospa spoka iz parkinga... pa ta gospa skoči ven iz avta in začne šibat nekam... kar naenkrat mi potrka na šipo in ponudi parkirni listek veljaven še uro pa pol.... Kako prijazno... a veš, da sem tud jaz včasih taka prijazna gospa...pa komu listek dam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 21:01:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO pol bi mu pa še kakšno obliko za starejše nardila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 21:03:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* js pa nujno rabim 13. soseda...dej saraya potrdi tisti moj request, please! (tisti tvoj smajli, ki prosi) ha ha ha............ma jaz se več ven na vidim..pa vse te mejle mi nameče v moj mejl...tak da vedno ne gledam vsega.Bom poiskala. Ma za obdelavo farme pa si moram čas vzet da pogruntam,kako funkcionira
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 21:04:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce ve tak farmate, da bi lahko meni moj real vrt v nulo porihtale.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 21:08:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* DM bo počasi treba pokoristit, veljajo samo še do 15.10. (se mi zdi). Rabi katera, jaz bom ziher imela kaj viška. Jaz sem ravno danes izpolnila prijavnico za kartico. Zdaj je 1 € 1 točka, ko jih nabereš 100 je 10 % popusta, 150 pa 15% popusta. Pa pri 100 točk imaš en izdelek, ki ga sam izbereš ne glede na ceno 25 % ceneje. To se splača mogoče za kak parfum, ki si ga želiš, ker so dražji. Zdaj sem dobila poskusno kartico, v šestih tednih pa tapravo. Zdajle se pa grem štrihtat. Bo mami boj na sveže svilnato svetlo rjave laske imela. To bi rada videla. Na modelu izgleda . Me zanima. Grem dat barvo gor in pridem nazaj čvekat. pf - jaz pa že imam to kartico...sicer narejeno v A, pa sem jo v soboto tud t pri nas (no na Ravnah) prodajalki poturila, pa se mi je štelo gor.... mi je bilo pa tak hecno, ker mi je rekla..a vi pa že imate to plastično...mi smo komaj papirnate ven dali..... ...katero barvo si si dala gor? ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 21:09:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jaz pa sem se zdaj cepila proti gripi.....pa ne ta novi, ta stari pa da vidimo kaj bo zima prnesla Jaz se pa ne bom.... nimam namena zbolet... jaz tud ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 22:26:35
|
|
|
|
Čarli08
|
Kje pa ste vse?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 22:47:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kje pa ste vse? Gledam razočarane gospodinje... in ugotavljam, da četrte sezone sploh nisem videla...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 5.10.2009 22:54:11 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 7:20:53
|
|
|
|
taja1235
|
jutrck sporocam da ima nasa bejbi ze 5 dan vrocino uceraj smo bli pri zdravnici in je ugotovila vnetje levega useska ter vnetje grla, urin je pa v vredu. je pa tak mali revcek...js pa morm v sluzbo ker je sodelavka na bolniski.. pa tko bi bla rada doma.... drgac pa zelim en lep prijeten dan vsem mamicam in njihovim bebijem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 7:22:52
|
|
|
|
ključek
|
jutro........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 8:18:58
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ha ha ha............ma jaz se več ven na vidim..pa vse te mejle mi nameče v moj mejl...tak da vedno ne gledam vsega.Bom poiskala. Ma za obdelavo farme pa si moram čas vzet da pogruntam,kako funkcionira saraya, ne rabiš po starih brskat. popoldne, ko pridem domov, ti bom še enga frišnega poslala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 6.10.2009 8:22:12
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 jutrck sporocam da ima nasa bejbi ze 5 dan vrocino uceraj smo bli pri zdravnici in je ugotovila vnetje levega useska ter vnetje grla, urin je pa v vredu. je pa tak mali revcek...js pa morm v sluzbo ker je sodelavka na bolniski.. pa tko bi bla rada doma.... drgac pa zelim en lep prijeten dan vsem mamicam in njihovim bebijem...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?