Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.10.2009 23:56:38
|
|
|
|
gloria
|
SARA VSE NAJBOLJŠE.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 7:38:34
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro! bubi, jazzy, lana luna in ostale šolnice...čestitke, danes je vaš dan!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 7:40:46
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia do danes ima naš Maj že 13 zobekov. vau, rekorder! to pa imate že kar nekaj dela s čiščenjem zobkov! upam, da se zdravje porihta čimprej...glede cepljenja se pa ne mudi tako (po moje) - raje počakajte, da bo res dobro zdrav.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 7:42:43
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .... ma tudi drugače zja, ko ji ne dam, kar hoče... evo ti ruke js samo upam, da jo čimprej mine ta faza
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 7:46:01
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kopalnica je pa tud našemu zakon....mora bit odprta, ker drugače ..rompompom evo, mi smo meli tudi prej vedno vsa vrata v stanovanju odprta, zdej pa zapiramo kopalnico, ker mi glih ni, da bi ona ščetko prijemala ali pa slučajno kako čistilo probala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 7:47:11
|
|
|
|
Olivija*
|
no, takle...pokomentirala sem, zdaj pa delat!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 8:11:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kopalnica je pa tud našemu zakon....mora bit odprta, ker drugače ..rompompom evo, mi smo meli tudi prej vedno vsa vrata v stanovanju odprta, zdej pa zapiramo kopalnico, ker mi glih ni, da bi ona ščetko prijemala ali pa slučajno kako čistilo probala. jutro čistila so na varnem v višini, ščetka pa trenutno tud malo višje, da je ne doseže
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 8:13:10
|
|
|
|
gold fish
|
..po tistem mojem včerajšnjem jamranju, da spet tuli....je spal do 7 zjutraj....se najedel in spi dalje..... ..zgleda, da je res bila luna kriva.... no bomo videli kako bo dalje.... lep dan.....grem na teren....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 8:14:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* bubi, jazzy, lana luna in ostale šolnice...čestitke, danes je vaš dan! ...... pa da ne boste slučajno spraševale danes ....se tolažim, da pri pikecu v šoli ne bodo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 9:40:41
|
|
|
|
KAHLO
|
Halo pupe!! Najprej vse naj naj vsem slavljenčkom in tistim ki so bili ta vikend Drgače pa naš vikend je bil nadvse uspešen in prijeten...z Ronjo sma na štajerju prav uživali, kljub slabemu vremenu, pokazala je vse kar zna tudi kako žleht je lahko.....je pa bil njen bratranček tako vesel ko jo je zagledal in jo objel okrog vratu in tako stisnil da se je revica skoraj zadušila.....ga tud skregat nismo mogli, ampak smo vsi zakričali da se je full ustrašil.....skratka smo pol meli vajo kako močno se lahko objame in da se objame orkog telesa mislim........sem doživela rahel adrenalisnki šok!!!! no drgače sta se pa že čez pol ure ravsala za vsako igračo..... nista za skup narazen pa tud ne morta bit, kdo bi jih razumel Najedla sem se kostanja in domače kuhinje, posledice čutim še danes.....tudi Ronja je na veliko jedla kostanj....domače rezance so ji pa čist zakon
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 10:01:11
|
|
|
|
ključek
|
dan....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 10:09:19
|
|
|
|
Olivija*
|
MTY, dan! Ti pa dans nimaš kaj delat, ko policaji ne pišejo nalogov, ampak samo ustno opozarjajo. Še več takih dni,a ne? Sem že tuhtala, da bi avto kar na pločnik parkirala...ampak sem vseeno raje na parking in pošteno plačala Čakam, da bojo še mestni redarji štrajkali
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 5.10.2009 10:10:02 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 10:24:02
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft naše dete je pa zdaj par dni taka tečka, da Joooj, naša je pa taka sraka ratala.... đizus, kako to odmeva v glavi.... Prej ji ene kreme nisem dala, ker jo zna odpret.... ajutooooooooooo, kok se je drla in me gledala s solznimi očmi, ku da jo iz kože dajem... No, mal je pripomoglo tudi to, da je bila utrujena in zaspana.... ma tudi drugače zja, ko ji ne dam, kar hoče...PA tudi kr tko.... neki jo piči in začne...med hranjenjem, sredi trgovine, sredi ulice.... evo ti še moje ruke, stara..............
< Sporočilo je popravil Me to you -- 5.10.2009 10:25:58 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 10:25:34
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* MTY, dan! Ti pa dans nimaš kaj delat, ko policaji ne pišejo nalogov, ampak samo ustno opozarjajo. Še več takih dni,a ne? Sem že tuhtala, da bi avto kar na pločnik parkirala...ampak sem vseeno raje na parking in pošteno plačala Čakam, da bojo še mestni redarji štrajkali je še toliko zadev od prej, da nikoli ne zmanjka dela. pa obračun plač je danes. pa ponedeljek, ko so vsi tečni in hočejo vse takoj...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 10:27:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Halo pupe!! Drgače pa naš vikend je bil nadvse uspešen in prijeten...z Ronjo sma na štajerju prav uživali, kljub slabemu vremenu, pokazala je vse kar zna tudi kako žleht je lahko.....je pa bil njen bratranček tako vesel ko jo je zagledal in jo objel okrog vratu in tako stisnil da se je revica skoraj zadušila.....ga tud skregat nismo mogli, ampak smo vsi zakričali da se je full ustrašil.....skratka smo pol meli vajo kako močno se lahko objame in da se objame orkog telesa mislim........sem doživela rahel adrenalisnki šok!!!! no drgače sta se pa že čez pol ure ravsala za vsako igračo..... nista za skup narazen pa tud ne morta bit, kdo bi jih razumel Najedla sem se kostanja in domače kuhinje, posledice čutim še danes.....tudi Ronja je na veliko jedla kostanj....domače rezance so ji pa čist zakon vidim, da ni samo pri nas tako. včeraj smo bili pri sestri in mali (no, pol leta je starejši kot ln) jo je ves čas tako stiskal, lubčkal, da je nazadnje kr vpiti začela in jokati, ko je šel samo proti njej.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 10:39:28
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara - nočka....grem spat, dokler je še tiho v spalnici..... pa tud prst me boli za po ....me kar kljuva not...grem nogo v luft dat .....sweet dreams.... kaj imaš spet probleme s prstom???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 10:40:38
|
|
|
|
ključek
|
drugače pa tale ponedeljek............ spala nisem nič, sem 14x vstala. ja, štela sem. uglavnem, non stop jokanje v spanju, in jamranje in ne vem kaj še.....komaj gledam........... no, ko hočem iz garaže ven, sem odprla napačna vrata in tup, se zabijem v vrata.......... na AC me je pa en šlepar izsilil na polno, da sem pri 140 km/h premzala kot nora, bi se kmalu zabila............ in pridem v službo, si rečem, okej, zdej bo pa šlo...........pa se spomnem, da je danes plača..........ponovni šok...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 10:41:56
|
|
|
|
Olivija*
|
saj bo šlo, mami!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 10:44:10
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you spala nisem nič, sem 14x vstala. ja, štela sem. ojoj...to pa verjamem, da je hudo. jaz sem samo 2x vstala, pa se mi že zdi veliko. pred dvema tednoma, ko je bila A prehlajena, smo jo lepo navadili ponoči toplega čajčka pit....in zdaj ona to navado skrbno neguje...čist nobeno noč ne pozabi okol štirih poklicat lažem - za vikend je pozabila! zgleda res vedo, kdaj je vikend
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 11:02:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dobro jutro! bubi, jazzy, lana luna in ostale šolnice...čestitke, danes je vaš dan! hehehe, vsak 5. v mesecu je moj dan Ne, saj vem.... hvala za čestitke
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 11:02:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* MTY, dan! Ti pa dans nimaš kaj delat, ko policaji ne pišejo nalogov, ampak samo ustno opozarjajo. Še več takih dni,a ne? Sem že tuhtala, da bi avto kar na pločnik parkirala...ampak sem vseeno raje na parking in pošteno plačala Čakam, da bojo še mestni redarji štrajkali sploh ne govori v petek sem si imela možnost ogledat svoj avto v zraku. Sem komaj prepričala tista dva tipa, da sta ga dol dala in ne odpeljala. S pajkom namreč Saj vem, da tam ne bi smela parkirat, ampak sigurno je moj avto manj oviral vse po vrsti kot tisti, ki na trgu sredi ceste parkirajo. Tistih pa ne odvažajo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 11:03:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* lažem - za vikend je pozabila! zgleda res vedo, kdaj je vikend ja, vedo, ja..... bubija čez teden budim ob 7ih, ker je treba v vrtec, ob vikendih pa on mene budi ob 6ih, ker se je že naspal
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 11:22:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dobro jutro! bubi, jazzy, lana luna in ostale šolnice...čestitke, danes je vaš dan! hehehe, vsak 5. v mesecu je moj dan Ne, saj vem.... hvala za čestitke he he....moj tudi!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 11:47:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kopalnica je pa tud našemu zakon....mora bit odprta, ker drugače ..rompompom evo, mi smo meli tudi prej vedno vsa vrata v stanovanju odprta, zdej pa zapiramo kopalnico, ker mi glih ni, da bi ona ščetko prijemala ali pa slučajno kako čistilo probala. Ma sej mi jo imamo tudi zaprto zdej... samo, če gre kdo notri in ona to opazi, je pa kažin... hahaha.. Ščetko za WC sem ji pa kupla novo in zdej jo prenaša tle po stanovanju... Kva se mi je danes zgodl, naute verjele... V Trstu čakam, da se ena gospa spoka iz parkinga... pa ta gospa skoči ven iz avta in začne šibat nekam... kar naenkrat mi potrka na šipo in ponudi parkirni listek veljaven še uro pa pol.... Kako prijazno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 11:48:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Rabim telefonsko oz,. vsaj ime kakšne srednje šole, gimnazije, faxa v LJ.... iščem predavalnicooooooo - ne predrago....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?