Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 13:47:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Rabim telefonsko oz,. vsaj ime kakšne srednje šole, gimnazije, faxa v LJ.... iščem predavalnicooooooo - ne predrago.... Mogoče poslovna stavba Slovenijales (pri Gospodarskem razstavišču). Tam smo imeli mi seminarje za strokovni izpit. Je pa spet odvisno, kako veliko rabiš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 13:47:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ... kar naenkrat mi potrka na šipo in ponudi parkirni listek veljaven še uro pa pol.... Kako prijazno... to pa jaz tudi počnem - če mam še veljavni listek, ga nesem nazaj v parkomat...če le ni predaleč Jaz pa kdaj koga spomnim, da bi to lahko naredil
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 13:47:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you babe...............rabi katera nalepke za spar, mercator???????????drgač bom stran zmetala. pa lumpi nalepke...........mate kej za menjat?? Hmmmmmm.... ena Lumpi nam je ostala viška. M pa bi morala najprej pogledat, če jih imam dovolj, en komplet bi si rada kupila. Spara pa tudi jaz ne rabim, ker je s tem blaznim popustom še vedno blazno drago DM bo počasi treba pokoristit, veljajo samo še do 15.10. (se mi zdi). Rabi katera, jaz bom ziher imela kaj viška.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 5.10.2009 13:49:26 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 13:47:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you čestitke sinu in tudi tebi, mama! ja, še od mene! Pa od mene
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 13:48:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jaz pa sem se zdaj cepila proti gripi.....pa ne ta novi, ta stari pa da vidimo kaj bo zima prnesla ja, razmišljam enako..... za ta novo pa ne bom poskusni zajček
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 13:48:10
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jaz pa sem se zdaj cepila proti gripi.....pa ne ta novi, ta stari pa da vidimo kaj bo zima prnesla Jaz tudi razmišljam o tem. Enkrat sem se že, ampak takrat sem dobila tako reakcijo, da sem mislila da bom kar umrla od gripe. V bistvu naša P svetuje, da se starši in drugih otrok cepijo, če le želijo, ker je baje prenekateri virus manj v hiši. Bi rekla, samo me je malo strah, da ga ne bom nasankala takoj po cepivu jaz.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 13:49:08
|
|
|
|
arabela*
|
Dober dan Mi smo pa danes lepo spali.....zgleda da je konec polne lune. Cel dopoldan sem laufala naokoli,še na triero plačevat,pa plenic mi je zmanjkalo.Za na povrhu so me še v Mullerju prav pošteno razpizdli.vedno grem tja,vedno oranžne pamperske petko vzamem.pa sem tam prodajalca vprašala če so slučajno v skladišču naj pogledajo....pa mi reče da bo kolegica.nakar za 3 minute pride do mene in mi reče da so dobili robo in da jih kolegica ne najde,ker so najverjetneje založene in da naj pridem drugič.Mislim...........skoraj bi ga zadavla tam.ma ne grem več tja,pa če zlato talajo...Že od petka so prazne police..oni pa samo nalagajo nonstop ..... No skratka in sem se v hofer peljala po plenice ... Zdaj pa naredim nekaj za jest..pol pa tak letim v šolo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 13:50:00
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Hmmmmmm.... ena Lumpi nam je ostala viška. M pa bi morala najprej pogledat, če jih imam dovolj, en komplet bi si rada kupila. Spara pa tudi jaz ne rabim, ker je s tem blaznim popustom še vedno blazno drago Se ti zdi, da je v Sparu drago? Mislim drago je itak povsod, ampak Mercator je še dosti dražji. Jaz kupujem v Sparu in Tušu. Kje pa ti?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 13:50:11
|
|
|
|
KAHLO
|
pf, bubi....jaz se zaenkrat počutim kot rožica , bom pa jaz še svojga poslala na cepljenje....da Ronjo vsaj pred kakšnim virusom obvarujeva
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 13:51:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kva se mi je danes zgodl, naute verjele... V Trstu čakam, da se ena gospa spoka iz parkinga... pa ta gospa skoči ven iz avta in začne šibat nekam... kar naenkrat mi potrka na šipo in ponudi parkirni listek veljaven še uro pa pol.... Kako prijazno... temu se čudiš? meni se je že večkrat zgodilo to.so eni ljudje full prijazni
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 13:52:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kandidatk nas je pa kr precej...če res nimaš kam z dnarjem :) jaz se rade volje priporočam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 13:54:14
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* DM bo počasi treba pokoristit, veljajo samo še do 15.10. (se mi zdi). Rabi katera, jaz bom ziher imela kaj viška. Jaz sem ravno danes izpolnila prijavnico za kartico. Zdaj je 1 € 1 točka, ko jih nabereš 100 je 10 % popusta, 150 pa 15% popusta. Pa pri 100 točk imaš en izdelek, ki ga sam izbereš ne glede na ceno 25 % ceneje. To se splača mogoče za kak parfum, ki si ga želiš, ker so dražji. Zdaj sem dobila poskusno kartico, v šestih tednih pa tapravo. Zdajle se pa grem štrihtat. Bo mami boj na sveže svilnato svetlo rjave laske imela. To bi rada videla. Na modelu izgleda . Me zanima. Grem dat barvo gor in pridem nazaj čvekat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 13:54:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you čestitke sinu in tudi tebi, mama! ja, še od mene! Pa od mene še jaz se podpišem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 13:55:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jaz pa sem se zdaj cepila proti gripi.....pa ne ta novi, ta stari pa da vidimo kaj bo zima prnesla ja, razmišljam enako..... za ta novo pa ne bom poskusni zajček jaz pa se ne bom dala proti nobeni cepit...ker kljub temu lahko fašeš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 14:05:28
|
|
|
|
pf
|
Evo sem že napocala. MTY a je tak slabo, da še tisto malo talaš? Pa upam, da si jo zjutraj odnesla brez poškodb.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 14:12:19
|
|
|
|
pf
|
Cel roman sem napisala, ampak džabe. We are sorry. No v glavnem Saraya jaz sem nazadnje, ko sem bila v Mullerju čakala 10 minut in ker babnce, ki je šla gledat za oranžne pamperske štirko ni bilo nazaj sem vzela druge in šla. So faulasti ko porka motorka. Pa toliko ko je tistih babnc tam, ampak so smotane, da si medaljo zaslužijo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 14:13:46
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kva se mi je danes zgodl, naute verjele... V Trstu čakam, da se ena gospa spoka iz parkinga... pa ta gospa skoči ven iz avta in začne šibat nekam... kar naenkrat mi potrka na šipo in ponudi parkirni listek veljaven še uro pa pol.... Kako prijazno... Pri nas je to tudi v navadi. Sem ga že velikokrat dobila, pa tudi dala stalno, če ni bil porabljen do konca.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 14:14:49
|
|
|
|
pf
|
Lara čestitke sinu, tebi pa obilo lepih spominov.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 14:46:59
|
|
|
|
Čarli08
|
Punce, če se meni sanja, kaj je potrebno delat na farmi ... se mi zdi, da sem parim kravo poslala,, pa ne vem, če ste je vesele ; A se da izklopit zvok? Saj mi bo še otroka zbudilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 14:51:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jaz pa sem se zdaj cepila proti gripi.....pa ne ta novi, ta stari pa da vidimo kaj bo zima prnesla Jaz se pa ne bom.... nimam namena zbolet...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 14:54:41
|
|
|
|
KAHLO
|
Tud jaz nimam namena ne želje zbolet.....mam pa zdaj vsaj 10% manj možnosti....da fašem prvo k bo mimo prletela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 15:02:31
|
|
|
|
KAHLO
|
to si jaz podobno razlagam kot s kakšnim padcem oz. uporabo čelade.....če uporabiš čelado, je manjša možnost da si glavo razbiješ. Želje po padcu nimaš, niti nimaš želje da si razbijež glavo....če pa čelado že uporabljaš...je pa definitivno manjša možnost da si jo razbiješ....in nosiš posledice....takšne ali drgačne, podobno k pr cepljenju proti gripi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 15:27:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, če se meni sanja, kaj je potrebno delat na farmi ... se mi zdi, da sem parim kravo poslala,, pa ne vem, če ste je vesele ; A se da izklopit zvok? Saj mi bo še otroka zbudilo jaz je nisem najbolj, po pravici povedano Kako drevo ali pa manjša žival Pa dalje kot je po spisku, več dinarčkov prinaša Evo, to je namig.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 15:27:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Hmmmmmm.... ena Lumpi nam je ostala viška. M pa bi morala najprej pogledat, če jih imam dovolj, en komplet bi si rada kupila. Spara pa tudi jaz ne rabim, ker je s tem blaznim popustom še vedno blazno drago Se ti zdi, da je v Sparu drago? Mislim drago je itak povsod, ampak Mercator je še dosti dražji. Jaz kupujem v Sparu in Tušu. Kje pa ti? Ne, ne, mi veliko kupujemo v Sparu. Samo ta posoda, ki se dobi za točke, je draga.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.10.2009 15:56:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO to si jaz podobno razlagam kot s kakšnim padcem oz. uporabo čelade.....če uporabiš čelado, je manjša možnost da si glavo razbiješ. Želje po padcu nimaš, niti nimaš želje da si razbijež glavo....če pa čelado že uporabljaš...je pa definitivno manjša možnost da si jo razbiješ....in nosiš posledice....takšne ali drgačne, podobno k pr cepljenju proti gripi to ti je primerjava.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?