Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice vegetarijanke 3.9.2009 12:27:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, ta je pa huda, Ulla, . Amapk ti pa res poznaš same od povprečja odstopajoče ljudi, res ne vem, kje jih najdeš . V vednost: jem meso (poleg ostalih stvari). Psihič .
|
|
|
|
RE: mamice vegetarijanke 3.9.2009 12:32:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Amapk ti pa res poznaš same od povprečja odstopajoče ljudi, res ne vem, kje jih najdeš bohveres....mi ono višje zgleda hoče nekej povedat, sam ne zastopim glih v zagovor nej povem, da ta prjatu je čist ok, sam sestra je ucepljena, z njo pa jst nkol nisem nič mela vem sam tist, kar on pove
|
|
|
|
RE: mamice vegetarijanke 3.9.2009 12:32:58
|
|
|
|
higuys
|
jao, huda Otroci so pač otroci, jaz sem bila prepričana , da so vegetarijanci tisti, ki uporabljajo vegeto.
|
|
|
|
RE: mamice vegetarijanke 3.9.2009 12:33:25
|
|
|
|
sonček33
|
ulla ulla ...pa kje jih najdeš ... čeprav me je kar mal zmrazilo ob branju
|
|
RE: mamice vegetarijanke 3.9.2009 12:36:25
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys jao, huda Otroci so pač otroci, jaz sem bila prepričana , da so vegetarijanci tisti, ki uporabljajo vegeto. Med te pa sodim jaz....
|
|
|
|
RE: mamice vegetarijanke 3.9.2009 12:37:18
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ulla ulla ...pa kje jih najdeš ... čeprav me je kar mal zmrazilo ob branju tudi mene
|
|
|
|
RE: mamice vegetarijanke 3.9.2009 12:38:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pač otroci...to je približn tko kt un vic, ko rečejo fantku da je babica umrla in šla na oni svet, pa fantek reče hb, mamo zdej vsaj enga sorodnika v tujini pač otroci drugač to dojemajo, pa vem da sem takrat res krepala od smeha, ma men je blo smešno, sploh to, kak te otrok hitro zaj.ebe s kako tako...še prjatu se je smejal pol, pa je za njegovo mamo šlo, jst sem se mu opravičla in to, sam je blo še bl smešno....no, mogoč pa le ni tolk normalen kot sem mislila
|
|
|
|
RE: mamice vegetarijanke 3.9.2009 12:39:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ulla ulla ...pa kje jih najdeš ... čeprav me je kar mal zmrazilo ob branju tudi mene zdej si pa zmislite, kolk more zmrazit mamo, k ji otrok tako prjavi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?