|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
22.9.2009 22:40:20   
Jancci
Kaj je bilo?? Dej nej ena link da...

Ploha ti bom ju3 napisala, zdaj grem spat. Nočko.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
22.9.2009 22:42:31   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

http://www.ringaraja.net/forum/m_4482089/mpage_22/tm.htm

OK ni panike user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
22.9.2009 22:50:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

http://www.ringaraja.net/forum/m_4482089/mpage_22/tm.htm

OK ni panike user posted image

o ****ti...to more bit grozljivka.....kolk je pa bla noseča? k dejansko je tko, da pod 24t otročke enostavno pustijo, jih niti ne probajo reševat...kruto....sam ena meja more bit in pod 24t je dejansko zlo malo možnosti, da tud če preživi, da bi blo vse ok...mah...men je to največja mora, kar si jih lohk predstavljam....al pa da otroček umre, v kakem 6t, pa morš it rodit z zavedanjem, da je otrok mrtev...mam kr cmok zdej...

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1978
22.9.2009 23:12:22   
rubica
čer

sploh nism mogla brat tistga pr januarkah grozzaaaaa user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
22.9.2009 23:13:09   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

čer

sploh nism mogla brat tistga pr januarkah grozzaaaaa user posted image .

čer user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
22.9.2009 23:19:33   
rubica
zdej sm pa jezna, napišm ful pa me vn vrže user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
22.9.2009 23:21:17   
Ploha

zdej sm pa jezna, napišm ful pa me vn vrže user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dej še 1x, bom počakala user posted image user posted image user posted image

ma dej zdele gledam od une punčke k se je skor z bonbonam zadušila, k je un moški pomagov, z unm prijemam, k je joku, pa še jst zravn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
22.9.2009 23:25:42   
rubica
da povzamem, mi je rekla znanka, da sm čudna ker user posted image dajem sam vodo pa joško za pit, naj ji dam še kak čaj pa sokuser posted image ne vem no a ma prav? sam ma res rada vodico jo tko lepo pije, pol pa itak, še zarad flaše, k naša je nima in tut ne zna pit z nje (ma magični lonček), pa da kaj se tok matram pa kuham v tako malih količinah, naj vzamem kako vrečko juhe pa naj ji skuham,.... pa tko in ona ma 11m starga user posted image , sej moja kao teta (omožena z maminim bratom) je pa tut dizastr, sva se skregale okol hojce pa hrane zato ker je moj bratranc pr 7m jedu že filane paprike pa tak, tok da dons je "krasen" dan. no pa še z mojim sem se pol skregala, da mam res še boljši večer, no pa sej bo bolš! mal jamram sori!!!!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
22.9.2009 23:26:42   
rubica

pa dej še 1x, bom počakala user posted image user posted image user posted image

ma dej zdele gledam od une punčke k se je skor z bonbonam zadušila, k je un moški pomagov, z unm prijemam, k je joku, pa še jst zravn user posted image user posted image user posted image

nehi take stvari brat!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
22.9.2009 23:28:03   
rubica
naša psica se gon in se skos k men stiska, tok da mi po tipkovnci prtiska in je že napisala svoj roman user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
22.9.2009 23:29:12   
rubica
joj farma....morm jo mal počekirat.......

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
22.9.2009 23:29:13   
Ploha

da povzamem, mi je rekla znanka, da sm čudna ker user posted image dajem sam vodo pa joško za pit, naj ji dam še kak čaj pa sokuser posted image ne vem no a ma prav? sam ma res rada vodico jo tko lepo pije, pol pa itak, še zarad flaše, k naša je nima in tut ne zna pit z nje (ma magični lonček), pa da kaj se tok matram pa kuham v tako malih količinah, naj vzamem kako vrečko juhe pa naj ji skuham,.... pa tko in ona ma 11m starga user posted image , sej moja kao teta (omožena z maminim bratom) je pa tut dizastr, sva se skregale okol hojce pa hrane zato ker je moj bratranc pr 7m jedu že filane paprike pa tak, tok da dons je "krasen" dan. no pa še z mojim sem se pol skregala, da mam res še boljši večer, no pa sej bo bolš! mal jamram sori!!!!

naredi si prepih med ušesi pa bo super lajf user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
22.9.2009 23:30:30   
Ploha

pri men je trenutno zima in nimam nč posejan, zemlja počiva user posted image user posted image se je čist izmozgala user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
22.9.2009 23:34:18   
rubica

pri men je trenutno zima in nimam nč posejan, zemlja počiva user posted image user posted image se je čist izmozgala user posted image user posted image

sm ti pa vseen mal listje pograbla, tko priprava na zimo user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
22.9.2009 23:35:17   
Ploha

sm ti pa vseen mal listje pograbla, tko priprava na zimo user posted image

o tenks user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
23.9.2009 1:03:06   
Zvezdica
Punce zdele sm pa takoooo jokala,mam eno prjatlco na nosecke IVF...,jo mal cekiram in zdele preberm kako kruto je ena mamica izgubila puncko,ne morm verjet,da so zdravniki lohk tko ...hladni,da dejansko se tko pocne.......user posted image user posted image user posted image

yelci, to je sončkova in moja soborka. Žalostno. mene je čist pretreslo. res.... user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
23.9.2009 1:04:07   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jaz tudi vodo še prekuhavam

jap zvezdica in maš da pridešuser posted image

Veš de :)

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
23.9.2009 1:15:29   
Zvezdica

povzroča da so otroci odvisni - Ulla če gledam po našem- bi rekla, ker se kar trese ko vid čajek in ga naravnost obožuje. No, pa imam že probleme z odvisnostjo, kaj še bo, ko zrasteuser posted image .

ne verjamem takim trditvam. Ker sem z določenimi podatki res pri koritu in dokler mi kdo ne dokaže ne verjamem. Sploh pa kontrole otroške hrane in vsega kar je za dojenčke niso take da gre vse lahko mim. .

Sicer pa naš liam je skoz pil ta čaj (sploh ko je imel kolike, ker mu je full pomagalo), ko sem mu dala vodo jo je pil normalno. Torej ni bil odvisen. Če je bil žejen je pil kar si mu dal.. Do 2,5 leta ga je dobival tudi ponoči in že pripravljeno mleko od alete (pač nisem bila tako osveščena kot danes) pa  ima popolne zobke, niti ene luknjice, lepi, nič gnili. Pa prvi zobek je dobil pri dveh mesecih. 
Pa naj še poudarim, da on ni rad jedel nič razen rib in čokolina in tega mleka in je bil vedno adiji zdrav, s popolno krvno sliko...... Tko da to o odvisnoli v izoli na izola boat showu...šmensi vam povem, sam dnarja nii ne drži, še manj o gnilobi. Zakaj tko trdim, ker imam dve prijateljici, ki dosledno upoštevata navodila nič hippovih kašic, nič čajev sam vodo, pa imata obe tamali(ena pri 2,5 l) ena pa skor 4ih GNILE BERI ČRNE zobe.

Moj otrok poje skuto s sadjem, ŽE PRIPRAVLJENO od LJ mlekarn, poje hipovo kašico zunaj, ker tok požrtvovalna pač nisem da bom vlačila mikserje s seboj, pa je milupine kašice je  tudi doma. Jast res verjamem, da ene vse skoz pripravljate, kuhate in delate iz osnovnih žit, sam res ni treba mal da ne  kamenjat tistih mamic, ki to ne počnemo tako dosledno. Že nekaj časa berem, ko ena nekaj skritizira, vse potegnete zraven, napr STOLČEK Prima pappa (ulla to  leti nate pa no hard filings  ampak naj vsaka kupi kar ji paše, če ene tega nimate ali vam je všeč drugo ni treba skritizirat, še manj če to reč sploh ne poznate. Naprimer, enim je všeč ikein stol, meni ni pa to lih ne trobim kok je meni zanič, pač mi ni všeč, ma ni treba ga zamerit vsem), potem kašice,ma ne da se mi naštevat.... v glavnem, kar hočem povedat, da stvari niso črne in bele in od hippovega čaja ne bo noben otrok v" komuni" končal. Morda kakšna mamica da otroku v najboljši veri ta čaj ker otroka pomiri, pol pa tu na forumu prebere tako močne besede kot je naprimer odvisnost.... Ma ne vem no. Sem vam pač morala povedat da temu ni čist tako.

Zdaj ko sem ves vesoljni svet obvsetila kaj mislim grem spat.

aja, pa BTW danes smo bili na izola boat showu, ma šmensi ni kaj rečt sam kaj ko ni dnarčkov dovolj. Bi pa jast imela jadrnico. No grem spat.

NOČKO

i belive i can fly....

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
23.9.2009 7:03:29   
Anonimen
jutrouser posted image smo že od 6ih pokonc...madonauser posted image

uf, zvezdica se je pa razpisala...lej, kar se čaja tiče - jst sem povedla sam to, kar je meni povedal eden od gastrologov v lj - se pravi informacija čisto iz prve roke. pa sem napisala, da ne vem točno kako in kaj, sam jst mu verjamem. ker za razliko od tebe ne verjamem v vse te blazne kontrole in preverjenost otroške hrane, ker pol nebi vsake tolk izbruhnla kaka afera, k najdejo pasticide v čajih, pa kašicah, pa ne vem kake vse nedovoljene stvari.  pa že tiste informacije, k mi jih je en ptjatu, k je delal v fruktalu kot nekakšen interni higienik, povedal, so mi zadost. in je tud poudaril da to, kar se v fruktalu dogaja, je še milina proti recimo hippu, ki je pač večji in je tud več denarja zadaj...tko da - jst mu verjamem, spet info iz prve roke. in jst ne kritiziram neki, kar men ni všeč, jst sam podam svoje mnenje, ki pa je osnovano na nekih podatih, iz stroke predvsem. sej si nisem jaz zmislila da je tak čaj škodljiv. pa da je tak stol neprimeren. tko da ne mi tega naprej metat. ker pol bi isto lohk jst teb naprej vrgla, da zato ker ti daješ ta čaj in ker ti uporabljaš ta stol, so ti pač te informacije nesprejemljive, ker če bi ti bile sprejemljive, bi to pomenilo, da zavestno uporabljaš nekaj, kar ni kul. meni osebno je pa čist vseeno. jst si o določenih stvarih pridobim informacije. in pol se na podlagi tega odločim in si oblikujem mnenje. to je to. kaj in kako pa druge počnete, je pa vaša stvar. je pa res, da jst ko kako svoje mnenje posredujem, ga ne zavijam v vato in kot po jajcihuser posted image pač nisem tak tip, se ne bojim a se bom komu zamerla al na, pa zato k kle čvekamo pa smo kao frende, da je pa treba zdej pazit kaj in kako boš reku. pač - politika mi ni glih vrlina, sej to sem že povedlauser posted image obre,menjevat se vam pa res z mojim mnenjem ni trebauser posted image lohk si kej vzamete, lohk pa tud ne, to pa je tud vse.

aja pa kar se še zob tiče - veliko je seveda tudi genska zasnova, pa higiena. edn, k otroku sam vodo pije, pa mu zob ne umiva, tud ni veliko naredil, pa če ma še slabo zasnovo, pa so tu gnili zobje. in velik je takih, k ne umivajo otrokom zob, ker se kao derejo in upirajo in se jim smilijouser posted image
pa tud moj brat je bil na čokolinoju po flaši do šoleuser posted image pa ma brezhibne zobe. samo to so spet pač neke splošne smernice in zato ker ima tvoj kul zobe, ne moreš rečt da cuker in flaša nista škodljiva. to bi blo tko, kt če bi mene avto zbil in bi me vrglo čez havo, bi nardila dva prevala, se pobrala in šla daljeuser posted image in bi pol drugim rekla, da to je pa šala mala, če te avto zbije, pa le zakaj tako dramo in previdnost zganjajo okoli tegauser posted image

pa upam da ti nisem dan pokvarlauser posted image bi blo boljš če bi zvečer tole napisalauser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
23.9.2009 8:10:40   
Anonimen
aja, zvezdica in ostale, a boste tavelike mulčke zraven pripeljale v petekuser posted image k v kr je men mal dauč ulo za vlačit....pa nenaspana bo in tečna, se mi ne zdi glih smiselno, da tak dauč hodim, da mi bo pol tam živce pilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
23.9.2009 8:12:29   
Zvezdica
pa upam da ti nisem dan pokvarlauser posted image bi blo boljš če bi zvečer tole napisalauser posted image user posted image

men ga bolj težko pokvariš user posted image

lej, dejstvo je, da se jast ne grem dopisovanja, jast mislim tko, ti tko, un tko in to vlečt tja v tri dni. Jast sem povedala kar menim, ko rečem, da sem z informacijami pri koritu, pomeni, da jih dobim od nekoga ki dela na tem področju.  Ker jaz nikoli ne pišem nečesa kar  tako. Otroška hrana je zelo kontrolirana reč. No kot sem rekla, jast sem povadala oz izrazla svoje mnenje, sem tud pričakovala roaman od tebe ali katere druge, pa vendar jast še vedno mislim, da je vsaka mamica naredi po svoje in če bo kdaj otroku dala sladkan čaj, ga ne bo konc, še manj pa bo odvisen.

Zdaj pa moramn otroka v vrec peljat ker že pri vratih stoji,

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
23.9.2009 8:14:09   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

aja, zvezdica in ostale, a boste tavelike mulčke zraven pripeljale v petekuser posted image k v kr je men mal dauč ulo za vlačit....pa nenaspana bo in tečna, se mi ne zdi glih smiselno, da tak dauč hodim, da mi bo pol tam živce pilauser posted image

ne ker mam že s tamalim dela dost. user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
23.9.2009 8:14:57   
Anonimen
men ga bolj težko pokvariš

no, pol sma že dveuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1998
23.9.2009 8:18:13   
Anonimen
evo, jst mam pa kruh pečenuser posted image to je pa dobra stran tega, k ti otroc že ob 6ih rogovilijo pokonciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
23.9.2009 8:20:45   
Ploha
bi kej napisala, pa se mi lih ne da najbol user posted image

Pa itak, nikol nism nobeni neki pametovala, ker sem premalo podkovana, je pa res, da delam tisto kar se mi zdi, da je v redu zame al za meto...pa to ni nujno v redu tebi ali drugi mamici. Poslušam več mnenj (berem), preberem kakšno zgibanko ali knjigo, poslušam "modrosti" starih mam, pa delam nekje vmes.

Pa ko je blo glih govora o stolčkih: iz ikee ga dobiva za darilo, trip trap pa jst pojma nism mela, da naj bi bil najbolši (po besedah ulle), ampak mi je preprosto všeč, pol mi je pa čist vseen al je super duper al ni. Jst tazga hočm in tazga bom mela.

Na pa sm vseen neki dolgovezla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?