Anonimen
|
jutro smo že od 6ih pokonc...madona uf, zvezdica se je pa razpisala...lej, kar se čaja tiče - jst sem povedla sam to, kar je meni povedal eden od gastrologov v lj - se pravi informacija čisto iz prve roke. pa sem napisala, da ne vem točno kako in kaj, sam jst mu verjamem. ker za razliko od tebe ne verjamem v vse te blazne kontrole in preverjenost otroške hrane, ker pol nebi vsake tolk izbruhnla kaka afera, k najdejo pasticide v čajih, pa kašicah, pa ne vem kake vse nedovoljene stvari. pa že tiste informacije, k mi jih je en ptjatu, k je delal v fruktalu kot nekakšen interni higienik, povedal, so mi zadost. in je tud poudaril da to, kar se v fruktalu dogaja, je še milina proti recimo hippu, ki je pač večji in je tud več denarja zadaj...tko da - jst mu verjamem, spet info iz prve roke. in jst ne kritiziram neki, kar men ni všeč, jst sam podam svoje mnenje, ki pa je osnovano na nekih podatih, iz stroke predvsem. sej si nisem jaz zmislila da je tak čaj škodljiv. pa da je tak stol neprimeren. tko da ne mi tega naprej metat. ker pol bi isto lohk jst teb naprej vrgla, da zato ker ti daješ ta čaj in ker ti uporabljaš ta stol, so ti pač te informacije nesprejemljive, ker če bi ti bile sprejemljive, bi to pomenilo, da zavestno uporabljaš nekaj, kar ni kul. meni osebno je pa čist vseeno. jst si o določenih stvarih pridobim informacije. in pol se na podlagi tega odločim in si oblikujem mnenje. to je to. kaj in kako pa druge počnete, je pa vaša stvar. je pa res, da jst ko kako svoje mnenje posredujem, ga ne zavijam v vato in kot po jajcih pač nisem tak tip, se ne bojim a se bom komu zamerla al na, pa zato k kle čvekamo pa smo kao frende, da je pa treba zdej pazit kaj in kako boš reku. pač - politika mi ni glih vrlina, sej to sem že povedla obre,menjevat se vam pa res z mojim mnenjem ni treba lohk si kej vzamete, lohk pa tud ne, to pa je tud vse. aja pa kar se še zob tiče - veliko je seveda tudi genska zasnova, pa higiena. edn, k otroku sam vodo pije, pa mu zob ne umiva, tud ni veliko naredil, pa če ma še slabo zasnovo, pa so tu gnili zobje. in velik je takih, k ne umivajo otrokom zob, ker se kao derejo in upirajo in se jim smilijo pa tud moj brat je bil na čokolinoju po flaši do šole pa ma brezhibne zobe. samo to so spet pač neke splošne smernice in zato ker ima tvoj kul zobe, ne moreš rečt da cuker in flaša nista škodljiva. to bi blo tko, kt če bi mene avto zbil in bi me vrglo čez havo, bi nardila dva prevala, se pobrala in šla dalje in bi pol drugim rekla, da to je pa šala mala, če te avto zbije, pa le zakaj tako dramo in previdnost zganjajo okoli tega pa upam da ti nisem dan pokvarla bi blo boljš če bi zvečer tole napisala
|