Jancci -> RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del (4.9.2009 10:34:06)
|
Hvala za komentarje moje miške. Sm vesela![sm=smiley1.gif] a ni pol nekak vseen če ga daš v neko škatlo al neki, pa recimo k sosedom (šala) neseš [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] itak.. se vidi, da kmetuješ sonček jst se vztrajno upiram vabilo na FB ... me hočjo za soseda pa se ne dam Mene sta zadnjič sestra in njen frajer prosila da sem soseda al neki tacga, pa sem po pomoti neki kliknila in enga dodala, pa se je drugmu pol zmešal in sem mogla še druzga dodat. Sta me pa svarila, naj pazim, da nam še jest "not padla". Zaenkrat še nisem! [sm=bravo.gif] Se pa zabavam, ko vidim kako folk pade na takele "traparije". U bistvu smo vsi ene ovce!! Eden se neki zmisle, pol pa vsi besno tapkamo... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Razni FB-ji, pa forumi, pa TV, pa računalnik, mobitel, skype, msn.. osebne komunikacije pa skorajda ni več. Men je pa v bistvu najljubša, ker rada vidim kako se folk odziva... Rada samo sedim in gledam ljudi. Pogovor pa tudi paše sem pa tja, če je oseba prava. [sm=smiley1.gif] Mimi jest ti bom podatke tud drug teden dala ker imava v ponedeljek P Barba vsakič ko sem šla ven ta teden sem se spomnila nate, da bi šli lahko na kavo.. ker si zadnjič spraševala. Pa pol nisem poklicala. Če boš kdaj v KR se kar javi. Kdaj pa imaš P. Mi2 v ponedeljek. Mi mamo pa voluharja! Pa je fotr eno zvočno pištolo nastavu, no, pa ga zdaj nimamo več. [sm=jezicek.gif] Ja no, pa korenin od dreves tud nimamo več. [sm=smiley13.gif] Da malo na otroke prešaltam: včeraj je ob 20ih zaspala, pol se je pa ob 22ih zbudila in drla ko sraka. Komaj sva jo potolažila. A se to še komu dogaja?? Je pa ratala mali terminator. Jo je treba skos gledat. Rožo ste vidle, zdele mi je tele pisarniške smeti prevrnila.... [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] ma skos akcija! Važno, da je zdrava!! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|