khurde -> RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del (4.9.2009 22:05:07)
|
ulla, hvala. sam je tut odvisn od babic, jaz bi malo komot mela pri njeni prababici, ker ona daje ful velik poudarka na samostojnosti otroka in da čim več sam naredi, pomaga itd., za njene babice sem pa mal bolj skeptična [sm=jezicek.gif] bi bilo bolj odnašanje riti, pri eni sploh [sm=smiley29.gif] sam ok, pri prababici ne mori bit, je že mal bolj v letih [sm=smiley13.gif] k razmišljam... vrtca nismo dobil in bi lah upala, da se v tistem privatnem kej sprosti do januarja, ker imajo drug način izbiranja, ne točkujejo itd. pol pa razmišljam, da bi se ponovno vpisala v isti letnik in bila z mano doma do naslednjega šolskega leta, vmes pa bi jaz kej prek študenta delala... k 11 mesecev mi je ful zgodi, pa če mam v bistvu izbiro, gre lah z 19-imi meseci v vrtec in je z mano ta čas (vsaj večinoma). pol sicer razmišljam, da bi v tem primeru pač diplomirala spet en let kasnej, sam po drugi strani je pa "več vredno" to z otrokom, pa še itak zdele s 1. 10. ne bi mogla hodit na predavanja, ker mala sploh še ni tok samostojna, da bi bila brez mene 6-8 ur dnevno mam eno dilemo, za katero se mi zdi, da dileme sploh ni...[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|