khurde -> RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del (3.9.2009 22:07:43)
|
aha, ulla, pol pa čakam na jagode... sam za un dnar se mi zdi, da ni sam k ribbon dobiš?!? k jaz mam sam 7 bankovcev, pa sem sam eno stvar kupila z njimi, se mi zdi, da korito za vodo [sm=zmeden.gif] mimi, podatki: skor pri sedmih mescih: 7740 g, 68 cm sedenje: 6 mescev 1 teden GH: 6 mescev 2 tedna plazenje: 5 mesecev 2 tedna kobacanje: 6 mesecev 1 teden zob: se samo čuti, ni še nič hoja: največ pol metra ob opori besede: velik jih je, sam odvisno od domišljije poslušalca kaj sliši [sm=jezicek.gif] za ribbon klikneš tja, k je una pentlja, pa vidiš kaj imaš in koliko ti še manjka za katero [sm=smiley1.gif] rdeči polži... ma safr, sem slaba vegetarijanka, ker jih od prejšnjega tedna pobijam [sm=jezicek.gif] prej nikol nisem nobenega, zdej, ko so mi vso poflancano solato požrl (ne tiste na fb [sm=jezicek.gif]), sem jim pa vojno napovedala... ker sem si rekla, al bojo oni umrl al pa jaz, k nam mela nič za jest... k res, je.bem*ti so mi požrl vso solato vsaj ene TRIKRAT!!! pol mi je pa živc poču [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ajde, pa odkar me je osa pičla in sem mela reakcijo, tut kero ubijem, k mi po kuhni in okol tamale leta... zdej pa ne vem, če nej se med mrhovinarje štejem [sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|