Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 13:37:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Ajvy ne na zalost ni lakota to kar jo zbuja:( bom te enkrat med tednomk poklicala. Pa lepo praznovanje danes katjusa kaksne posledice to? posledice predvsem nespanje al pa ko otrok ne zaspi brez da koga drži za prst ali da spi z nekom na postelji..... vrjemite to se dogaja in ko se to dogaja do 7 let ni enostavno.... jst vem, da se nebi naspala, če bi polek mene v postelji spal še otrok..... že na morju k smo bli skupaj sem se kr naprej zbujala in ju gledala pa sreči nismo spal na skupnem ležišču drugače pa ne reč kaj naredit ker sem vam pred 6 meseci povedala kaj jst delam, da sam zaspi.... to nočno zbujenje pa je dostikrat posledica tega ker otroci ful poslušajo in dosti je da se vi2 premetavata ali kdo smrči in že slišijo in jamrajo in pol se vstaneš in greš pogledat, pa ga pokriješ in ga še bolj zbudiš.... to smo mi mel pri florjanu vsako uro se je možek vstajal in nonstop jok doler se nisem razjezila in rekl, da tako ne gre več da mora otrok ven iz spalnice in smo nardil zasilno sobo kr v shrambi.... že prvo noč je spal celo noč..... imela sam pa bebefon in ga nisma niti enkrat slišala..... kasneje smo pregradil spalnico ker ni tako debela stena pa še vedno boljše kot nič se vse sliši tako, da če se bolj glasno pogovarjama se tamala2 kaj hitro cežneta premetavat in jamrat.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 13:37:55
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy mi kupujemo pojočo knjigoco florjan je izrazu, da bi jo mel in verjamem da bo trudi benjaminu všeč tako, da jo bomo najbrž kupli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:12:05
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy mi kupujemo pojočo knjigoco florjan je izrazu, da bi jo mel in verjamem da bo trudi benjaminu všeč tako, da jo bomo najbrž kupli Tudi mi premišljujemo v nakupu pojoče knjigice...pametnega kužka imamo in še knjigica nam diši
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:12:14
|
|
|
|
witto
|
Končno nam je pokukal ven 3 zobek,zgornja enka .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:17:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Končno nam je pokukal ven 3 zobek,zgornja enka . čestitam....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:17:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy mi kupujemo pojočo knjigoco florjan je izrazu, da bi jo mel in verjamem da bo trudi benjaminu všeč tako, da jo bomo najbrž kupli Tudi mi premišljujemo v nakupu pojoče knjigice...pametnega kužka imamo in še knjigica nam diši enako s tem da pr nas že florjan navija kaj bi mel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:18:17
|
|
|
|
Katjusa
|
PRODAM ZAPPA!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:19:27
|
|
|
|
witto
|
kaj prodaš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:19:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy mi kupujemo pojočo knjigoco florjan je izrazu, da bi jo mel in verjamem da bo trudi benjaminu všeč tako, da jo bomo najbrž kupli .......jo bo jutri lahko pri nas spet gledal in poslušal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:20:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Končno nam je pokukal ven 3 zobek,zgornja enka .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:21:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa PRODAM ZAPPA!!!!! ne rabim dveh
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:22:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto kaj prodaš voziček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:22:28
|
|
|
|
witto
|
maJCHY,KJE SE SKRIVAŠ bemtiš me j.ebejo črke. Evo,zdaj imaš podatke za seznam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:22:29
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Končno nam je pokukal ven 3 zobek,zgornja enka . Čestitke za zobka...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:23:11
|
|
|
|
witto
|
Hvala ,upam,da bomo zdaj bolj mirno spali ponoči
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:24:32
|
|
|
|
witto
|
a ja.......vozek, jast sem bolj blond......meni pride pozneje IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: witto kaj prodaš voziček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:32:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: witto kaj prodaš voziček a ja.......vozek, jast sem bolj blond......meni pride pozneje pol pa rabiš daljšo predigro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:33:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa PRODAM ZAPPA!!!!! ne rabim dveh si ziher pr nas je jejčka že tak težka da ga težko uporabljam.... za sedet ga pa ne rabim k mam še 3 vozičke tko da smo se odločil prodamo.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:34:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy mi kupujemo pojočo knjigoco florjan je izrazu, da bi jo mel in verjamem da bo trudi benjaminu všeč tako, da jo bomo najbrž kupli .......jo bo jutri lahko pri nas spet gledal in poslušal ja kr pripravi jo.... en body sem našla je verjetno od hane pa batarije morem prnest in copate še kej?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:36:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto maJCHY,KJE SE SKRIVAŠ bemtiš me j.ebejo črke. Evo,zdaj imaš podatke za seznam evo mene sem si zapisala na listek vaše podatke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:37:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy mi kupujemo pojočo knjigoco florjan je izrazu, da bi jo mel in verjamem da bo trudi benjaminu všeč tako, da jo bomo najbrž kupli .......jo bo jutri lahko pri nas spet gledal in poslušal ja kr pripravi jo.... en body sem našla je verjetno od hane pa batarije morem prnest in copate še kej? če je roza bodi,je ziher njen kakne copate?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:39:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy mi kupujemo pojočo knjigoco florjan je izrazu, da bi jo mel in verjamem da bo trudi benjaminu všeč tako, da jo bomo najbrž kupli .......jo bo jutri lahko pri nas spet gledal in poslušal ja kr pripravi jo.... en body sem našla je verjetno od hane pa batarije morem prnest in copate še kej? če je roza bodi,je ziher njen kakne copate? one za v vodo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:42:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy mi kupujemo pojočo knjigoco florjan je izrazu, da bi jo mel in verjamem da bo trudi benjaminu všeč tako, da jo bomo najbrž kupli .......jo bo jutri lahko pri nas spet gledal in poslušal ja kr pripravi jo.... en body sem našla je verjetno od hane pa batarije morem prnest in copate še kej? če je roza bodi,je ziher njen kakne copate? one za v vodo une pa ja mislim da ni nič drugega pri vas .....spomni me na škatle od AM
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:43:17
|
|
|
|
Čebel@
|
witto.......kam pa si se ti zdej skrila?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:43:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy mi kupujemo pojočo knjigoco florjan je izrazu, da bi jo mel in verjamem da bo trudi benjaminu všeč tako, da jo bomo najbrž kupli .......jo bo jutri lahko pri nas spet gledal in poslušal ja kr pripravi jo.... en body sem našla je verjetno od hane pa batarije morem prnest in copate še kej? če je roza bodi,je ziher njen kakne copate? one za v vodo une pa ja mislim da ni nič drugega pri vas .....spomni me na škatle od AM da ju3 ne pozabim.... te zdej spominm na škatlo od AM
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?