Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 9:57:37
|
|
|
|
witto
|
ja,ja čisto resno. Mali je pravi guliver
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 9:58:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto ja,ja čisto resno. Mali je pravi guliver
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 10:24:45
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: cita jijrteryvopkšo9gbrdvbaxrxs cvfb nhn fy 65f56tf b n n l n<hb zrx v uvn b uz bna<y Reči ji HVALA ENAKO.... Saj bi dal Eviti, da kaj napiše, samo se z Vitom podita v stanovanju...še dobr, da smo v pritličju, drugače bi nas izselili.... ok pol pa tak vredu...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 10:25:22
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Majchy,tu so mere za 7mesec. Matija 7m. 79cm,9kg (upam,da so kg točni,tehtano doma ) Tole pa so mere...velikannnnnn naša je komaj 66 kako miceno dete proti vašemu fantu
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 10:32:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
eno Mihailu je vsec navadni jogurt a mu ga dajem kr samega al morm dat kej v njega---sadje itd...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 10:44:30
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO uspelo je TRETJE uspesno uspavanje brez rok ...hrbet me takoj manj boli... saj bo počas....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 10:45:40
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO eno Mihailu je vsec navadni jogurt a mu ga dajem kr samega al morm dat kej v njega---sadje itd... Jaz bi mu na tvojem mestu dala notr kako sadje npr....malo spaštane banane...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 11:02:03
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki dobro jutro...jst sem mogla niku flaško nardit ker nisem vedla kaj naj nardim.se je ob 4.30 zbudo in nič ni pomagalo da bi zaspal nazaj.zdaj je zaspal bomo vidli kok dolgo bo.sploh ne velja vec da ga držim na rokah ko pije flašo.položit ga morem v postlo pa mu jo držat pol pa pije.adijo pamet.same finte so jih skupi sam res...včasih moraš bit orenk izviren ,da ti uspe....bravo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 11:02:07
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy da se pohvalim...kljub temu ,da je bola Tisa kljub spanju za znoret tečna...sva s Tarjo storili torto....potem sem pa še v stanovanjčku pomila po tleh in celo koplanico zribala ,vse omarice...matr sm pridna....če pomislim, kaj me še danes čaka--- he he tok pridna Sam vidim,da se vedno ne spis Boga... hvala hvala..res sem bila čist pridna....ah boga...niti ne....me adrenalin drži pokonci.... BRAVO za nočko LE tako naprej
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 11:02:10
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy pridna punca Dobro praznujte danes thx...bomo...hvala močno močno držim pesti, da zrihtate nočko
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 11:02:13
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Avjy čestitike za stanovanje fulllll lepo thx.... LAura bo uživala..boš vidla......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 11:02:15
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ROK,MATIJA,UROS vse naj,naj za obmesecnice... tudi od nas čestitke
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 11:04:32
|
|
|
|
Ajvy
|
Mihailo...he he ...pa že drži dudo na slikici.... :-)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 11:04:35
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea AJA.. jutro MLea.....lep dan..nekašljjoč....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 11:04:39
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy da se pohvalim...kljub temu ,da je bola Tisa kljub spanju za znoret tečna...sva s Tarjo storili torto....potem sem pa še v stanovanjčku pomila po tleh in celo koplanico zribala ,vse omarice...matr sm pridna....če pomislim, kaj me še danes čaka--- he he Fulll si pridna.... ČE KAJ POTREBUJEŠ - PROSIM ČE POVEŠ. NUJNO!!!!!!!! Aja pa danes lepo, lepo praznujte..... hvala, hvala....bomo..veš da bom.... bomo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 11:13:18
|
|
|
|
Onasiss
|
Ajvy-a stanovanje je že opremljeno?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 11:14:18
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 11:46:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO eno Mihailu je vsec navadni jogurt a mu ga dajem kr samega al morm dat kej v njega---sadje itd... Jaz bi mu na tvojem mestu dala notr kako sadje npr....malo spaštane banane... je pojedel kr pol navadnega jogurta brez vsega...kak mi je zanimivo da ga ima tok rad,bolj kot sadje in mlecne kasice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 11:51:12
|
|
|
|
witto
|
Evo mene...... Ja Matija je kar dolg,kot ponedeljek . Je imel že ob rojstvu 58cm. Michailo, Matija ima tudi rad navaden jogurt, ampak golega, jast mu nič ne dam notri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 11:54:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO eno Mihailu je vsec navadni jogurt a mu ga dajem kr samega al morm dat kej v njega---sadje itd... Jaz bi mu na tvojem mestu dala notr kako sadje npr....malo spaštane banane... je pojedel kr pol navadnega jogurta brez vsega...kak mi je zanimivo da ga ima tok rad,bolj kot sadje in mlecne kasice te je pa po men jst obužujem navaden jogurt in tud pomislt ne smem da bi dala sadje not men je to tak da vsako posebej aj skupaj ne... z v jogurt mi paše samo kruh in tako tud benjaminu dam..... Punce hvala za pohvele okol mojih sončkov a sta si res tok podobna? men se pa zdita čist različna Nočke pri nas so vse prespane in si ne predstavjam, kako se morte vi vstajat.... že če kak dan ob pol 7 pojamra se križam in upam da bo nazaj zaspal.... no včasih se sam vstanem da mu dam dudo in zaspi nazaj..... najpogosteje se zbuja ob pol 9 zjutri Upam, da se vam kmalu izboljša in pazite kaj delate, ker posledice so lahko čutne tud do 3 let in več.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 11:58:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO eno Mihailu je vsec navadni jogurt a mu ga dajem kr samega al morm dat kej v njega---sadje itd... Jaz bi mu na tvojem mestu dala notr kako sadje npr....malo spaštane banane... je pojedel kr pol navadnega jogurta brez vsega...kak mi je zanimivo da ga ima tok rad,bolj kot sadje in mlecne kasice te je pa po men jst obužujem navaden jogurt in tud pomislt ne smem da bi dala sadje not men je to tak da vsako posebej aj skupaj ne... z v jogurt mi paše samo kruh in tako tud benjaminu dam..... Punce hvala za pohvele okol mojih sončkov a sta si res tok podobna? men se pa zdita čist različna Nočke pri nas so vse prespane in si ne predstavjam, kako se morte vi vstajat.... že če kak dan ob pol 7 pojamra se križam in upam da bo nazaj zaspal.... no včasih se sam vstanem da mu dam dudo in zaspi nazaj..... najpogosteje se zbuja ob pol 9 zjutri Upam, da se vam kmalu izboljša in pazite kaj delate, ker posledice so lahko čutne tud do 3 let in več..... cist podobna sta..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 12:00:12
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Evo mene...... Ja Matija je kar dolg,kot ponedeljek . Je imel že ob rojstvu 58cm. Michailo, Matija ima tudi rad navaden jogurt, ampak golega, jast mu nič ne dam notri jaz mu tudi ne bom devala ,ce mu je tko vsec...sej skutice ma tudi rad fruchzwerge tko da bi tut sadni jogurt pomoje mu bil vsec...no saj nekaj da mu je vsec...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 12:04:06
|
|
|
|
witto
|
ja,sadne skutke so tudi njemu, jast mu dajem od "mu",marelica, zelo so mu všeč . Katjuša, Benjamin in Florijan sta si fulll podobna,sem zadnjič gledala slike,ko sta bila majhna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 12:04:09
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ajvy ne na zalost ni lakota to kar jo zbuja:( bom te enkrat med tednomk poklicala. Pa lepo praznovanje danes katjusa kaksne posledice to?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 12:11:38
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO uspelo je TRETJE uspesno uspavanje brez rok ...hrbet me takoj manj boli... kolk sem vesela....bravo
|
Osnovne šole Ptujsisi77Katera osnovna šola na Ptuju je najboljša?OŠ Ljudski vrt (
63%)
OŠ Mladika (
12%)
OŠ Breg (
3%)
OŠ Olga Meglič (
12%)
DRUGO (
10%)
Število vseh glasov: 73Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!