|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
5.9.2009 9:57:37   
witto
ja,ja čisto resno. Mali je pravi guliveruser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
5.9.2009 9:58:36   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: witto

ja,ja čisto resno. Mali je pravi guliveruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
5.9.2009 10:24:45   
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: cita

jijrteryvopkšo9gbrdvbaxrxs cvfb nhn  fy  65f56tf b n   n  l n<hb zrx     v uvn b uz bna<y

Reči ji HVALA ENAKO.... Saj bi dal Eviti, da kaj napiše, samo se z Vitom podita v stanovanju...še dobr, da smo v pritličju, drugače bi nas izselili....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ok pol pa tak vredu...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
5.9.2009 10:25:22   

Majchy,tu so mere za 7mesec. Matija 7m. 79cm,9kg (upam,da so kg točni,tehtano domauser posted image )

Tole pa so mere...velikannnnnn naša je komaj 66 kako miceno dete proti vašemu fantuuser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
5.9.2009 10:32:28   
MIHAILO
enouser posted image user posted image user posted image Mihailu je vsec navadni jogurt a mu ga dajem kr samega al morm dat kej v njega---sadje itd...user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
5.9.2009 10:44:30   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

uspelo je TRETJE uspesno uspavanje brez rokuser posted image ...hrbet me takoj manj boli...

user posted image user posted image user posted image user posted image  saj bo počas....

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
5.9.2009 10:45:40   
Onasiss

enouser posted image user posted image user posted image Mihailu je vsec navadni jogurt a mu ga dajem kr samega al morm dat kej v njega---sadje itd...user posted image

Jaz bi mu na tvojem mestu dala notr kako sadje npr....malo spaštane banane...

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
5.9.2009 11:02:03   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: baki

dobro jutro...jst sem mogla niku flaško nardit ker nisem vedla kaj naj nardim.se je ob 4.30 zbudo in nič ni pomagalo da bi zaspal nazaj.zdaj je zaspal bomo vidli kok dolgo bo.sploh ne velja vec da ga držim na rokah ko pije flašo.položit ga morem v postlo pa mu jo držat pol pa pije.adijo pamet.same finte so jih skupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam res...včasih moraš bit orenk izviren ,da ti uspe....bravo user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
5.9.2009 11:02:07   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

da se pohvalim...kljub temu ,da je bola Tisa kljub spanju za znoret tečna...sva s Tarjo storili torto....potem sem pa še v stanovanjčku pomila po tleh in celo koplanico zribala ,vse omarice...matr sm pridna....če pomislim, kaj me še danes čaka--- he he 

tok pridna user posted image user posted image user posted image Sam vidim,da se vedno ne spisuser posted image Boga...

hvala hvala..res sem bila čist pridna....ah boga...niti ne....me adrenalin drži pokonci....

BRAVO za nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LE tako naprej

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
5.9.2009 11:02:10   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy pridna puncauser posted image user posted image user posted image user posted image Dobro praznujte danesuser posted image

thx...bomo...hvala

močno močno držim pesti, da zrihtate nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
5.9.2009 11:02:13   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: cita
Avjy čestitike za stanovanje fulllll lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

thx....

LAura bo uživala..boš vidla......

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
5.9.2009 11:02:15   
Ajvy

ROK,MATIJA,UROS vse naj,naj za obmesecnice...
user posted image

tudi od nas čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
5.9.2009 11:04:32   
Ajvy
Mihailo...he he ...pa že drži dudo na slikici.... :-)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
5.9.2009 11:04:35   
Ajvy

AJA..

user posted image

jutro MLea.....lep dan..nekašljjoč....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
5.9.2009 11:04:39   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

da se pohvalim...kljub temu ,da je bola Tisa kljub spanju za znoret tečna...sva s Tarjo storili torto....potem sem pa še v stanovanjčku pomila po tleh in celo koplanico zribala ,vse omarice...matr sm pridna....če pomislim, kaj me še danes čaka--- he he 

Fulll si pridna....user posted image user posted image user posted image  ČE KAJ POTREBUJEŠ - PROSIM ČE POVEŠ. NUJNO!!!!!!!!

Aja pa danes lepo, lepo praznujte.....user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, hvala....bomo..veš da bom....
bomo....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
5.9.2009 11:13:18   
Onasiss
Ajvy-a stanovanje je že opremljeno?

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
5.9.2009 11:14:18   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
5.9.2009 11:46:08   
MIHAILO

je pojedel kr pol navadnega jogurta brez vsega...kak mi je zanimivo da ga ima tok rad,bolj kot sadje in mlecne kasiceuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
5.9.2009 11:51:12   
witto
Evo mene......
Ja Matija je kar dolg,kot ponedeljek user posted image user posted image user posted image . Je imel že ob rojstvu 58cm.
Michailo, Matija ima tudi rad navaden jogurt, ampak golega, jast mu nič ne dam notri

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
5.9.2009 11:54:17   
Katjusa

je pojedel kr pol navadnega jogurta brez vsega...kak mi je zanimivo da ga ima tok rad,bolj kot sadje in mlecne kasiceuser posted image

te je pa po men jst obužujem navaden jogurtuser posted image user posted image user posted image user posted image in tud pomislt ne smem da bi dala sadje not men je to user posted image tak da vsako posebej aj skupaj ne... z v jogurt mi paše samo kruh in tako tud benjaminu dam.....

Punce hvala za pohvele okol mojih sončkovuser posted image user posted image user posted image a sta si res tok podobna? men se pa zdita čist različnauser posted image

Nočke pri nas so vse prespane in si ne predstavjam, kako se morte vi vstajat.... že če kak dan ob pol 7 pojamra se križam in upam da bo nazaj zaspal.... no včasih se sam vstanem da mu dam dudo in zaspi nazaj..... najpogosteje se zbuja ob pol 9 zjutriuser posted image user posted image user posted image
Upam, da se vam kmalu izboljša in pazite kaj delate, ker posledice so lahko čutne tud do 3 let in več.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
5.9.2009 11:58:45   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

te je pa po men jst obužujem navaden jogurtuser posted image user posted image user posted image user posted image in tud pomislt ne smem da bi dala sadje not men je to user posted image tak da vsako posebej aj skupaj ne... z v jogurt mi paše samo kruh in tako tud benjaminu dam.....

Punce hvala za pohvele okol mojih sončkovuser posted image user posted image user posted image a sta si res tok podobna? men se pa zdita čist različnauser posted image

Nočke pri nas so vse prespane in si ne predstavjam, kako se morte vi vstajat.... že če kak dan ob pol 7 pojamra se križam in upam da bo nazaj zaspal.... no včasih se sam vstanem da mu dam dudo in zaspi nazaj..... najpogosteje se zbuja ob pol 9 zjutriuser posted image user posted image user posted image
Upam, da se vam kmalu izboljša in pazite kaj delate, ker posledice so lahko čutne tud do 3 let in več.....user posted image user posted image user posted image

cist podobna sta..user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
5.9.2009 12:00:12   
MIHAILO

Evo mene......
Ja Matija je kar dolg,kot ponedeljek user posted image user posted image user posted image . Je imel že ob rojstvu 58cm.
Michailo, Matija ima tudi rad navaden jogurt, ampak golega, jast mu nič ne dam notri

jaz mu tudi ne bom devala ,ce mu je tko vsec...sej skutice ma tudi rad fruchzwerge tko da bi tut sadni jogurt pomoje mu bil vsec...no saj nekaj da mu je vsec...user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
5.9.2009 12:04:06   
witto
ja,sadne skutke so tudi njemu, jast mu dajem od "mu",marelica, zelo so mu všečuser posted image .
Katjuša, Benjamin in Florijan sta si fulll podobna,sem zadnjič gledala slike,ko sta bila majhnauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
5.9.2009 12:04:09   
BarbaraGS
Ajvy ne na zalost ni lakota to kar jo zbuja:( bom te enkrat med tednomk poklicala. Pa lepo praznovanje danes  user posted image

katjusa kaksne posledice to?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
5.9.2009 12:11:38   
Ajvy

uspelo je TRETJE uspesno uspavanje brez rokuser posted image ...hrbet me takoj manj boli...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kolk sem vesela....bravo

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Osnovne šole Ptuj
sisi77

Katera osnovna šola na Ptuju je najboljša?

OŠ Ljudski vrt (63%)

OŠ Mladika (12%)

OŠ Breg (3%)

OŠ Olga Meglič (12%)

DRUGO (10%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!