Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:44:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy mi kupujemo pojočo knjigoco florjan je izrazu, da bi jo mel in verjamem da bo trudi benjaminu všeč tako, da jo bomo najbrž kupli .......jo bo jutri lahko pri nas spet gledal in poslušal ja kr pripravi jo.... en body sem našla je verjetno od hane pa batarije morem prnest in copate še kej? če je roza bodi,je ziher njen kakne copate? one za v vodo une pa ja mislim da ni nič drugega pri vas .....spomni me na škatle od AM da ju3 ne pozabim.... te zdej spominm na škatlo od AM
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:46:11
|
|
|
|
Katjusa
|
benjamin je pravkar odkril kako se odpre prdal v dnevni sobi (na omari) a boš to tud dala na seznam prvo odpiranje predalov pol nam napiši 5.9.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:48:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa benjamin je pravkar odkril kako se odpre prdal v dnevni sobi (na omari) a boš to tud dala na seznam prvo odpiranje predalov pol nam napiši 5.9. ......že tko je kilometer dolg seznam,pol bo pa 2
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:49:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa benjamin je pravkar odkril kako se odpre prdal v dnevni sobi (na omari) a boš to tud dala na seznam prvo odpiranje predalov pol nam napiši 5.9. ......že tko je kilometer dolg seznam,pol bo pa 2 mene ne moti imamo 200 strani na voljo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:52:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa benjamin je pravkar odkril kako se odpre prdal v dnevni sobi (na omari) a boš to tud dala na seznam prvo odpiranje predalov pol nam napiši 5.9. ......že tko je kilometer dolg seznam,pol bo pa 2 mene ne moti imamo 200 strani na voljo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:53:28
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy prid na gmail:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:56:09
|
|
|
|
Katjusa
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:56:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy prid na gmail:) a nebi rajš tuki smetile
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:57:47
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa PRODAM ZAPPA!!!!! how much???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 14:58:44
|
|
|
|
witto
|
EvO me.Zdaj sem ležala z Matijo na postelji,in on mali, kaj ni začel že škripat z zobmi???????? Grrrrrr vse kocine so mi šle pokonci
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 15:00:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa benjamin je pravkar odkril kako se odpre prdal v dnevni sobi (na omari) a boš to tud dala na seznam prvo odpiranje predalov pol nam napiši 5.9. NE, ker še ni dala gor naše plesoče MADONNE.... sem jo posnela kako ona Madonno oponaša, pa je vedno Onasis pol smetil gor, posnetka pa žal ne znam odrezat.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 15:00:57
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy prid na gmail:) a nebi rajš tuki smetile Ampak sta res k dve smetki marjetki.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 15:01:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto EvO me.Zdaj sem ležala z Matijo na postelji,in on mali, kaj ni začel že škripat z zobmi???????? Grrrrrr vse kocine so mi šle pokonci
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 15:02:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy prid na gmail:) a nebi rajš tuki smetile Ampak sta res k dve smetki marjetki.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 15:03:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa PRODAM ZAPPA!!!!! how much??? mi smo dal neki okol 136 al 139 zdej ga dam za 100€
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 15:04:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy prid na gmail:) a nebi rajš tuki smetile Ampak sta res k dve smetki marjetki..... pazi na jezik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 15:05:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy prid na gmail:) a nebi rajš tuki smetile Ampak sta res k dve smetki marjetki..... Sem res mislila kok je punc tle gor, ker je tok strani od mojega zadnjega posta....Pol pa vidm, da sam vedve.... Nč, grem kosilkat....ostali so že pojedli...krompirjev golaž in češpljevi cmoki, jaz mam pa ribo in 1 paradajz.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 15:05:36
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa PRODAM ZAPPA!!!!! how much??? mi smo dal neki okol 136 al 139 zdej ga dam za 100€ NE je preveč.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 15:06:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa benjamin je pravkar odkril kako se odpre prdal v dnevni sobi (na omari) a boš to tud dala na seznam prvo odpiranje predalov pol nam napiši 5.9. NE, ker še ni dala gor naše plesoče MADONNE.... sem jo posnela kako ona Madonno oponaša, pa je vedno Onasis pol smetil gor, posnetka pa žal ne znam odrezat.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 15:06:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa benjamin je pravkar odkril kako se odpre prdal v dnevni sobi (na omari) a boš to tud dala na seznam prvo odpiranje predalov pol nam napiši 5.9. NE, ker še ni dala gor naše plesoče MADONNE.... sem jo posnela kako ona Madonno oponaša, pa je vedno Onasis pol smetil gor, posnetka pa žal ne znam odrezat..... lahko z nero vision
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 15:08:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa PRODAM ZAPPA!!!!! how much??? mi smo dal neki okol 136 al 139 zdej ga dam za 100€ NE je preveč..... ja za 50 ga pa ne morem dat je star pol leta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 15:10:06
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa benjamin je pravkar odkril kako se odpre prdal v dnevni sobi (na omari) a boš to tud dala na seznam prvo odpiranje predalov pol nam napiši 5.9. NE, ker še ni dala gor naše plesoče MADONNE.... sem jo posnela kako ona Madonno oponaša, pa je vedno Onasis pol smetil gor, posnetka pa žal ne znam odrezat..... lahko z nero vision Bom probala....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 15:10:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy prid na gmail:) a nebi rajš tuki smetile Ampak sta res k dve smetki marjetki..... Sem res mislila kok je punc tle gor, ker je tok strani od mojega zadnjega posta....Pol pa vidm, da sam vedve.... Nč, grem kosilkat....ostali so že pojedli...krompirjev golaž in češpljevi cmoki, jaz mam pa ribo in 1 paradajz..... očitno je s tvojim računalnikom neki rabobe da ti sma naju kaže..... se bodo punce prtožle zaradi diskriminacije:))))
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 15:12:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa benjamin je pravkar odkril kako se odpre prdal v dnevni sobi (na omari) a boš to tud dala na seznam prvo odpiranje predalov pol nam napiši 5.9. NE, ker še ni dala gor naše plesoče MADONNE.... sem jo posnela kako ona Madonno oponaša, pa je vedno Onasis pol smetil gor, posnetka pa žal ne znam odrezat..... lahko z nero vision Bom probala.... drgač pa men pošl pa jst odrežem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 5.9.2009 15:13:03
|
|
|
|
Katjusa
|
mlea ka zdej pa sam moje poste vidiš? če je tako prnes računalnik na servis
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?