|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
4.9.2009 12:12:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ajvy......kakšna je bila nočka?

he he ..ob 3 sem šla spat.....ob 6.30 se je Tisa zbudla ;-)....v redu user posted image

Hvala za skrb

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
4.9.2009 12:13:35   
Ajvy
joj....včeraj sem malo gledla slikice ko je bila Tarja majčkena-....o mary...kako gre čas hitro...zdej pa je moja punca velika....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
4.9.2009 12:14:29   
Ajvy
urša...kako lepo da je tvoj uskočil....pridn možek.....

Naša Tisa miga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image končno jo je po celi sobi dovoljuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
4.9.2009 12:15:03   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

he he ..ob 3 sem šla spat.....ob 6.30 se je Tisa zbudla ;-)....v redu user posted image

Hvala za skrb

a to je zate uredu?user posted image dobra si,da fogaš s tako malo spanjauser posted image user posted image user posted image ......super za selitev-sem full vesela za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
4.9.2009 12:15:52   
Čebel@

Naša Tisa miga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image končno jo je po celi sobi dovoljuser posted image user posted image

a dobi črvička?user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
4.9.2009 12:22:09   
Ajvy

ah kje....še daleč..user posted image user posted image user posted image ..samo ni več pri miru...kar me veseli.....user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
4.9.2009 12:22:28   
MIHAILO
AJVY zakaj ne spis???Poskusi spati,upam da bos res zacela kmalu spatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
4.9.2009 12:22:28   
Ajvy

Hvala za skrb

a to je zate uredu?user posted image dobra si,da fogaš s tako malo spanjauser posted image user posted image user posted image ......super za selitev-sem full vesela za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se je organizem navadil user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
4.9.2009 12:23:21   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

AJVY zakaj ne spis???Poskusi spati,upam da bos res zacela kmalu spatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej bom....samo še malo....da se še par stvari uredi...pa bo lažje

hvala za skrb

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
4.9.2009 12:24:07   
Čebel@

ah kje....še daleč..user posted image user posted image user posted image ..samo ni več pri miru...kar me veseli.....user posted image user posted image

še prekmalu bojo začeli lazit okoli in pa hodituser posted image user posted image user posted image user posted image kar groza me je ko vem da bom samo še 5 mesecev doma,potem pa spet službauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
4.9.2009 12:24:18   
Urša08
Ajvy super za ključke user posted image user posted image user posted image saj boš v novem stanovanju tud imela dostop do interneta kajne user posted image

Kako pa Tarja in pleničke? A v vrtcu tud nadaljujejo z odvajanjem? Pa Tisa in gosta hrana?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
4.9.2009 12:25:18   
Čebel@

Hvala za skrb

se je organizem navadil user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče boš pa v novem stanovanju boljše spalauser posted image user posted image user posted image more zakleni v staro stanovanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
4.9.2009 12:26:12   
Urša08
majchy saj boš kmalu srečka nosečka user posted image Kako službico pa maš če smem vprašat?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
4.9.2009 12:29:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy saj boš kmalu srečka nosečka user posted image Kako službico pa maš če smem vprašat?
v trgovini delamuser posted image .....urnik je pa tak da pridem domov ob 22.00 in ne bom nič videla Hane(se bom probala zmenit da bi samo zjutraj delala).....sem se odločila da bomo z nosečnostjo malo počakali-bom najprej šolo končala in zamenjala službo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
4.9.2009 12:35:37   
Urša08
majchy upam da ti rata samo dopoldan delat user posted image

uf pr nam je dons nornhaus. Sem Nejca spat poslala in štrajka, Žiga trenutno spi sam pomoje ne bo prov dolg k dons mu ni za spatuser posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
4.9.2009 12:41:18   
črticaa
NUJNO

A MA KERA DOMA REKLAMO OD METRO -AVSTRIJA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
4.9.2009 12:42:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

NUJNO

A MA KERA DOMA REKLAMO OD METRO -AVSTRIJA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
žal ne

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
4.9.2009 12:51:51   

v trgovini delamuser posted image .....urnik je pa tak da pridem domov ob 22.00 in ne bom nič videla Hane(se bom probala zmenit da bi samo zjutraj delala).....sem se odločila da bomo z nosečnostjo malo počakali-bom najprej šolo končala in zamenjala službo

Joj ko sem tole prebrala sem se spet spomnila da bo isto pr nas tudi jaz delam v trgoviniuser posted image user posted image user posted image ...pa pr nas mislim da tko in tko ne bo mogoče da bi delala skoz zjutraj vprašat ni greh...

Da bi bila pa še enkrta srečka nosečka pa ne bomuser posted image pa ne da ne bi mogla bit ampak imam dovolj dve lepi in ZDRAVI princeski naša obrt se je zaprla z dnem 06.02.2009 11:18...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 12:54:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
4.9.2009 13:07:04   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Jutro...nocka user posted image zaspal ob 19h ....ob 20h tak jok ,da sem ga morala vzet in luc prizgati,potem sem mu sla mleko nardit ,ker ga ob 19h ni cist pojedel...nato je ob 21h zaspal,ko je popal mleko in nato je celo noc cmeral jaz vstajala in dajala dudo,caj.....no potm mi je moj rekel ,da naj ga dam k nam v posteljo ,da ne morem vec vstajat ...pa je pri nas spal od 4:30 h do 6:30h sm mislila ,da sem 7 ur spala ne pa dve ,ker drugac se skozzzz zbuja najvec eno uro spi da ne zajokca...user posted image user posted image Ah,bo ze...ce bo pri enem letu spal bolje bom ze zdrzala se teh 6 mesecev....

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
4.9.2009 13:08:01   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: timy

Katjuša Florjan je pa čisto v stilu z novo preprogouser posted image user posted image user posted image

ja sma mu nov kopalni plašček kupla user posted image user posted image user posted image user posted image

mu fuul paše, tak mali božičekuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
4.9.2009 13:16:47   
timy

Joj, Majchy, držim pesti, da se boš lahko kako zmenila, glede na to, da imaš doma še tako majhno punčko.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
4.9.2009 13:17:45   
witto
Evita user posted image user posted image
Urša priden možek,pridenuser posted image
Ajvy,user posted image user posted image bravo za stanovanjeuser posted image
Vidim,da ene par vas dela v trgovini,tudi jast delam v trgovini, imamo pa na srečo malo bolj normalen urnik.Od 8-20,tako, da sem 20.45 doma,edino čez poletje imamo do 21,takrat sem pa doma tudi ob 22.30. Sem pa tudi jas razmišljala, da bi prosila za premestitev v Koper,ker trenutno delam v Luciji,15kmuser posted image ,tu v Kp pa imam pet korakov,bomo videli kaj se bo dalo zmenit.
Majchy,a vidva tudi razmišljata o drugemuser posted image . Mi smo se zmenili, da počakamo, da Matija shodi in potem veselo na delo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
4.9.2009 13:17:48   
timy
Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image  za stanovanje, no ko se boste pa enkrat preselili, boš pa sigurno laže več spalauser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 13:27:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu timy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

mleko baby love BIO
tina202

Punčka ima probleme z prebavo, tudi po mleku ki je prav za odvajanje nekaka. Za to mleko pa slišim same pohvale. Zanima me vaše mnenje: (Res najlepša hvala za odgovor in vesela bom kakšnega komentarja)

že prej nismo imeli problemov z prebavo in tako je tudi ostalo po jemanju tega mleka (72%)

prebava se je izboljšala (11%)

prebava se je poslabšala (3%)

prebava je ostala ista- dobra (8%)

prebava je ostala ista- slaba (6%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!