|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
4.9.2009 10:20:01   
MIHAILO
Jutro...nocka user posted image zaspal ob 19h ....ob 20h tak jok ,da sem ga morala vzet in luc prizgati,potem sem mu sla mleko nardit ,ker ga ob 19h ni cist pojedel...nato je ob 21h zaspal,ko je popal mleko in nato je celo noc cmeral jaz vstajala in dajala dudo,caj.....no potm mi je moj rekel ,da naj ga dam k nam v posteljo ,da ne morem vec vstajat ...pa je pri nas spal od 4:30 h do 6:30h sm mislila ,da sem 7 ur spala ne pa dve ,ker drugac se skozzzz zbuja najvec eno uro spi da ne zajokca...user posted image user posted image Ah,bo ze...ce bo pri enem letu spal bolje bom ze zdrzala se teh 6 mesecev....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
4.9.2009 10:20:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Katjuša Florjan je pa čisto v stilu z novo preprogouser posted image user posted image user posted image

ja sma mu nov kopalni plašček kupla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
4.9.2009 10:20:58   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ŽIGI,NIKU,DOMINIKU-->vse najlepše za mini rojstni dan

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
4.9.2009 10:21:29   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

PIKI (boma2) VSE NAJBOLŠE ZA 5. ROJSTNI DAN!!!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
4.9.2009 10:22:42   
MIHAILO
KATJUSA zelo lepe slikice,kolaz...in zelo sem vesela ,da je Florjan tako lepo sprejel vrtec in ,da je seveda tebi lazje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
4.9.2009 10:31:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Jutro...nocka user posted image zaspal ob 19h ....ob 20h tak jok ,da sem ga morala vzet in luc prizgati,potem sem mu sla mleko nardit ,ker ga ob 19h ni cist pojedel...nato je ob 21h zaspal,ko je popal mleko in nato je celo noc cmeral jaz vstajala in dajala dudo,caj.....no potm mi je moj rekel ,da naj ga dam k nam v posteljo ,da ne morem vec vstajat ...pa je pri nas spal od 4:30 h do 6:30h sm mislila ,da sem 7 ur spala ne pa dve ,ker drugac se skozzzz zbuja najvec eno uro spi da ne zajokca...user posted image user posted image Ah,bo ze...ce bo pri enem letu spal bolje bom ze zdrzala se teh 6 mesecev....
user posted image user posted image user posted image user posted image ......sočustvujem z VSAKO ki imate take nikakve nočkeuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
4.9.2009 10:39:35   
Urša08
jutro

Najprej hvala za čestitke. Joj kam je šlo teh 7 mesecevuser posted image

mihailo kaj pa misliš da je vzrok takim nočem? Ga dajejo zobki? Pa ne govori da boš zdržala tak tempo še 6 mesecev ker ti ne bo treba boš vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image Koliko časa se že vleče, dej mal več napiši prosimuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
4.9.2009 10:42:04   
Čebel@
urša.........kako si?je bila uredu nočka?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
4.9.2009 10:44:05   
Urša08
No pa da napišem kako pestro je bilo pri nas. Nejc nama je včerej ob pol šestih dol padu in se ni več zbudu. Zjutraj mal pred 5 pa budnica, pa lačen, pa žejen, pa ne bi spal user posted image user posted image user posted image user posted image posledično je seveda Žiga zbudil in moj možek se me je usmilil in vstal ob 5 z njima, da sem jaz lahko mal pospala. Žiga mi pa do zdele ni hotu zaspat, pa zaspan za znort ga hočem dat v postelco glede na to da mi je zaspal, pa pade v jok in ponovitev, spet začaran krog user posted image uf moja glava je pa tok težkauser posted image

Življenje z otroci je pestro ni kejuser posted image če zarad enga lahko spim, ga pa drug posračkauser posted image

Barbarags pa vaša nočka? Je kaj boljše?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
4.9.2009 10:44:59   
Urša08
majchy hvala za vprašanje, sem napisala cel roman user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
4.9.2009 10:46:21   
Urša08
majchy kaj pa kej Hana dela, še spančka tvoja zlata punčka?user posted image Jaz si grem en kapučin narest da ga v miru spijem user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
4.9.2009 10:49:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy kaj pa kej Hana dela, še spančka tvoja zlata punčka?user posted image Jaz si grem en kapučin narest da ga v miru spijem user posted image
še dober da imaš možek zjutraj domauser posted image user posted image user posted image Hana gre pa dele nazaj spat.....se valja tukaj po tleh-jo je po celi dnevni dovoljuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
4.9.2009 10:50:41   
Urša08
majchy sej nimam moža doma, to je preden gre v službo (nekak do 8 naj bi bil v službi) , ga morm pohvalt da mi je še posodo iz stroja zložu in kuhno pospraviluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
4.9.2009 10:53:40   
Čebel@

majchy sej nimam moža doma, to je preden gre v službo (nekak do 8 naj bi bil v službi) , ga morm pohvalt da mi je še posodo iz stroja zložu in kuhno pospraviluser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........Hana že spiuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
4.9.2009 10:54:58   
Čebel@
kaj bojo vaši malčki danes meli za kosilo?pri nas bo krompir+bučka+cvetača+korenčekuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
4.9.2009 10:58:01   
Čebel@
mene je pa zjutraj sestra zbudilauser posted image .....mi je sms poslala ob 7.30 in me je skoraj kap ruknila ko je telefon zraven glave zapiskaluser posted image .......se je povabila na kavouser posted image ......je mislila da bo Hano cartala in je ugotovila da ne bo nič s crklanjem,ker je Hana še spalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
4.9.2009 10:58:22   
MIHAILO
tok brcam,
da se center prebrnem
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
4.9.2009 11:01:01   
Čebel@
mihailo.....huda fotkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....močen fant,ni kejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
4.9.2009 11:02:40   
Urša08
eto Žiga že pokoncuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
4.9.2009 11:03:14   
MIHAILO

jutro

Najprej hvala za čestitke. Joj kam je šlo teh 7 mesecevuser posted image

mihailo kaj pa misliš da je vzrok takim nočem? Ga dajejo zobki? Pa ne govori da boš zdržala tak tempo še 6 mesecev ker ti ne bo treba boš vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image Koliko časa se že vleče, dej mal več napiši prosimuser posted image

zacelo se je konec julija na dopustu...jaz mislim ,da so zobeki kriviuser posted image sam kdaj bojo pokukal in nehal boletuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
4.9.2009 11:03:20   
Urša08
majchy saj bo dobro kosilo, lahko ji pa zelenjavno juhico ponudišuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
4.9.2009 11:04:42   
Urša08
mihailo a že en mesec se vleče user posted image bogica user posted image A je lahko s kakšno hrano povezan da ga črviči?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
4.9.2009 11:05:48   
baki
ursa...tvoj možek je pa pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
4.9.2009 11:07:50   
Čebel@

majchy saj bo dobro kosilo, lahko ji pa zelenjavno juhico ponudišuser posted image
kako pa se naredi?user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
4.9.2009 11:07:57   
Urša08
baki se trudi jauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Folna kislina
Michonne RR

Ali ste med nosečnostjo jemale/jemljete folno kislino?

Da (95%)

Ne (5%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!