Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:07:58
|
|
|
|
baki
|
nik bo kosilal pire, tinstane bučke in kurje meso.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:09:08
|
|
|
|
baki
|
nik vecinoma je vse z nami.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:09:29
|
|
|
|
Urša08
|
Tako kot bi jo zase skuhala samo manj začiniš. Jaz ponavadi na kocke narežem zelenjavico, malce solim, lahko daš malce kocke, pa mal šetraja in skuhaš, potem pa zelenjavico zmečkaš z vilico al pa s paličnim odvisno kako je Hana navajena.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:11:23
|
|
|
|
Urša08
|
baki koliko časa pa že uvajaš, da ste že tok naprej pri hrani? Žiga bo imel danes tudi bučko in pire
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:11:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tako kot bi jo zase skuhala samo manj začiniš. Jaz ponavadi na kocke narežem zelenjavico, malce solim, lahko daš malce kocke, pa mal šetraja in skuhaš, potem pa zelenjavico zmečkaš z vilico al pa s paličnim odvisno kako je Hana navajena. obvezno ji moram s paličnim,čene se davi ......bo jutri jedla juhico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:13:38
|
|
|
|
Urša08
|
majchy a špinačko si ji že ponudla?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:14:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy a špinačko si ji že ponudla? ne....je nimamo na vrtu frišne,zato gruntam da bi kupila zmrznjeno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:18:07
|
|
|
|
baki
|
začela sem po četrtem mescupol pa tk vidis kaj mu odgovarj pač ne preveč začinjeno.vse mu dam poskusit.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:23:31
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mihailo.....huda fotka .....močen fant,ni kej se je zjutraj 3h igral jaz sem pa vse pospravila po stanvanju... pa vidim ,da je center prebrnil in se smeji,sem ga nahitro z mobitelom slikala ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:29:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mihailo a že en mesec se vleče bogica A je lahko s kakšno hrano povezan da ga črviči? Pomoje ,da so zobeki ...ker na dopustu se nisem uvajala gh
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:33:49
|
|
|
|
Urša08
|
majchy ti kr kup zamrznjeno špinačo, če nimaš sveže mihailo super, da se je tri ure igral
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:34:22
|
|
|
|
baki
|
pri nas pa se zdej zacnejo jesenska srečanja.imamo cel teden pestro full je zabav ,pa za otroke pa sejem pa pod šotorom se skos nekaj dogaja.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:43:50
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ursa jah nase noci so vedno neprespane. Danes je blo malo boljse, ampak samo zato, ker je mozek vedno vstal in jo uspaval. Mislim sej se ne prebudi do konca. Sam jokca in se premetava, pol pa jo vzames v roke in zaspi v trenutku nazaj. Sem pa ugotovila, da verjetno nimam mleka in je lacna. Ponoci sem ga vedno imela in danes ponoci je cuzala v prazno, pol pa smo ji dali AM in je spila polovico flase in zaspala. Verjetno tudi cez dan ni dobila dovolj in se zato ponopci zbuja, da nadoknadi. Danes sem ji ze dala en obrok AM in je spila cisto vse boscek mali. Hvala mozeku da se je zrtvoval zame in se vceraj mi je po najinem prepiru sel in kupil en parfum ki sem si ga full zelela. Je tako drag, da sem mislila, da ga do RD ne bom dobila, pa me je cisto presenetil. Sem bia res vesela. Birdy imas ZS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:44:13
|
|
|
|
Urša08
|
baki super iz katerega konca pa si?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:47:44
|
|
|
|
črticaa
|
jz pa pošiljan eviti metuljčeke da se bo hitr pozdravla katjuša,...ful dobr tepih PIKI (boma2) VSE NAJBOLŠE ZA 5. ROJSTNI DAN!!! mi2 sva bla že peš (u naročju) v lekarni,....zdj pa čakam da ati pride da grem po avtosedež
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:47:46
|
|
|
|
Urša08
|
BarbaraGs lahko da je bil vzrok pomanjkanje mleka. Glavno, da sta ugotovila. Sedaj ji pa pred spanjem ponudi dojko in potem še nahrani - vsaj jaz bi tako naredila, da boš sigurna da je sita. Veš da mam jaz občutek da se mi tudi količina manjša, sam Žiga zavrača flaško oz. mleko po flaški, ker vodo pije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:49:15
|
|
|
|
Urša08
|
Mlea joj sm čist pozabla na tvojo Evito eto da si čim prej pozdravi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:49:37
|
|
|
|
Urša08
|
črticaa dobr izberi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:52:09
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ursa ja nasa je tudi zavracala flasko dokler je bilo moje mleko, zdaj pa kar odpira usta ko jo vidi. Mislim, da otroci ze vejo. Mlea kos poljubckov za Evitico in da se cimprej pozdravite! VSEM KI PRAZNUJEJO ZELIM LEP DAN IN VELIKO LEPIH SPOMINOV IN TRENUTKOV!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:55:19
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Ursa jah nase noci so vedno neprespane. Danes je blo malo boljse, ampak samo zato, ker je mozek vedno vstal in jo uspaval. Mislim sej se ne prebudi do konca. Sam jokca in se premetava, pol pa jo vzames v roke in zaspi v trenutku nazaj. Sem pa ugotovila, da verjetno nimam mleka in je lacna. Ponoci sem ga vedno imela in danes ponoci je cuzala v prazno, pol pa smo ji dali AM in je spila polovico flase in zaspala. Verjetno tudi cez dan ni dobila dovolj in se zato ponopci zbuja, da nadoknadi. Danes sem ji ze dala en obrok AM in je spila cisto vse boscek mali. Hvala mozeku da se je zrtvoval zame in se vceraj mi je po najinem prepiru sel in kupil en parfum ki sem si ga full zelela. Je tako drag, da sem mislila, da ga do RD ne bom dobila, pa me je cisto presenetil. Sem bia res vesela. Birdy imas ZS ja super da je bolje in za darilo...jaz ce bi bila na tvojem mestu bi kar na am presaltala,mogoce bo pa bolje zadovoljna ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 11:55:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Ursa jah nase noci so vedno neprespane. Danes je blo malo boljse, ampak samo zato, ker je mozek vedno vstal in jo uspaval. Mislim sej se ne prebudi do konca. Sam jokca in se premetava, pol pa jo vzames v roke in zaspi v trenutku nazaj. Sem pa ugotovila, da verjetno nimam mleka in je lacna. Ponoci sem ga vedno imela in danes ponoci je cuzala v prazno, pol pa smo ji dali AM in je spila polovico flase in zaspala. Verjetno tudi cez dan ni dobila dovolj in se zato ponopci zbuja, da nadoknadi. Danes sem ji ze dala en obrok AM in je spila cisto vse boscek mali. kaj pa če bi ji kašico ponudila zvečer? Hvala mozeku da se je zrtvoval zame in se vceraj mi je po najinem prepiru sel in kupil en parfum ki sem si ga full zelela. Je tako drag, da sem mislila, da ga do RD ne bom dobila, pa me je cisto presenetil. Sem bia res vesela. super lepo,od tvojga možeka včasih se je treba skregati,da se potem lepo pobotaš in se imaš še rajši Birdy imas ZS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:05:58
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ŽIGI,NIKU,DOMINIKU-->vse najlepše za mini rojstni dan
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:06:04
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 PIKI (boma2) VSE NAJBOLŠE ZA 5. ROJSTNI DAN!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:07:27
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy......kakšna je bila nočka?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:12:02
|
|
|
|
Ajvy
|
MLea...o joj revca...Eva...od kje je pa zdej ta larignitis prišel???? Barbara.,,.super d asi to ugotivila ,da je lačna...zdej pa le pogumno s flaško...če jo je sprejela.....itak so ždej će dovolj stari....se nimaš kej več sekirat glede dojenja....polleta dojenja je zelo lep uspeh..nad povprečjem....... Joj...prve brcike....ja, res je to en poseben občutek.....in nasploh se mi zdi da je nosečnost nekja tako neponovljivega in čudovitega...kljub tegobam.....ah ja...... NOčke....joj...punce...zares mi je žal ,da nekatere nikakor ne pridete do spanca in zares upam,da se bo vse lepo poštimalo.... Včeraj sem dobila ključe od stanovanjčka....danes grem pucat...jutr ma moj rojstni dan..bomo s Tarjico tortico naredile....joj kolk enga dela....me kar zvija, če pomislim, da je to to....selitev
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
ImeEla123Ali vam je všeč ime Danijela?Da (
24%)
Ne (
76%)
Število vseh glasov: 345Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!