|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
29.9.2009 21:44:53   
Onasiss
birdy-kam si zginla???? odgovor čakam in ne grem prej spat.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
29.9.2009 21:45:33   
birdy
Mlea, a kej veš kok je čakalna doba za pulmologa? Da se mal pripravm, itak me bo verjetn kap k bom datum čez ene pol leta dobilauser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
29.9.2009 21:45:35   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Evo Mlea, mi mamo en inhalator, kupl smo ga v lekarni na brodu, ta inhalator pa menda dajejo drgač za tiste (ne vem pod kakimi pogoji to dobiš) k jim dohtarji dajo naročilnico in pol sam neki malga doplačajo. Bil je okol 80eur in je vreden svojga denarja. Ni pa to tud za kako aromaterapijo izvajat. Ma masko za otroka in odraslega, pa navaden ustnik.
Pa da ti še povem to: Neli še ni mela v svojem življenju enkrat gor maske al pa česa. Ampak k je vidla k sem tisto masko Kristi na obraz tiščala, je rekla, jst tud in lepo ene pet minut vdihavala. Na konc sem jo jst mogla prost če lahko spusti masko ker je fiziološke zmanjkaluser posted image

A na napotnico si ga dobila in doplačala 80€ al si ga v redni prodaji kupla za 80€? Torej praviš, da je ok???

Vredni prodaji je okol 80. Men je fajn, piha fejst, ne vem, ampak Kristi je v najhujših momentih res ful, ful pomagu. Sprobanga mamo pa tud Pingvina (mr. rino je uradno ime) pa se mi ne zdi nč boljši al pa slabši, sam cena je višja. Pingo je pa okol 100 al pa še mal čez. Mi smo ga sprobal v zdravstvenem domu, no, smo ga bli prisiljeni sprobat, ker je tamala tok težko dihala. Aja, pa pingvin nima maske za odraslega.

birdy... a se še niste pozdravili? bogi...user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
29.9.2009 21:47:03   
boma2

čeeeeeeeeeeer mamice... :)

Kako ste kaj? mi verjetno danes pričakujemo zobke... prve seveda... :) no upam, da ne bo huda noč-.... :)

vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse ostalim pa en velik dobr večer...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
29.9.2009 21:47:34   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Birdy a mate pingvina?

kaj pingvin počne? obrača glavo to se ve. lahko to ponoviš? seveda kot želiš.
obračaj glavo ena in dva levo desno...razmigaj se od glave do petauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ve pa ste ene faceeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
29.9.2009 21:48:57   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Evo Mlea, mi mamo en inhalator, kupl smo ga v lekarni na brodu, ta inhalator pa menda dajejo drgač za tiste (ne vem pod kakimi pogoji to dobiš) k jim dohtarji dajo naročilnico in pol sam neki malga doplačajo. Bil je okol 80eur in je vreden svojga denarja. Ni pa to tud za kako aromaterapijo izvajat. Ma masko za otroka in odraslega, pa navaden ustnik.
Pa da ti še povem to: Neli še ni mela v svojem življenju enkrat gor maske al pa česa. Ampak k je vidla k sem tisto masko Kristi na obraz tiščala, je rekla, jst tud in lepo ene pet minut vdihavala. Na konc sem jo jst mogla prost če lahko spusti masko ker je fiziološke zmanjkaluser posted image

A na napotnico si ga dobila in doplačala 80€ al si ga v redni prodaji kupla za 80€? Torej praviš, da je ok???

Vredni prodaji je okol 80. Men je fajn, piha fejst, ne vem, ampak Kristi je v najhujših momentih res ful, ful pomagu. Sprobanga mamo pa tud Pingvina (mr. rino je uradno ime) pa se mi ne zdi nč boljši al pa slabši, sam cena je višja. Pingo je pa okol 100 al pa še mal čez. Mi smo ga sprobal v zdravstvenem domu, no, smo ga bli prisiljeni sprobat, ker je tamala tok težko dihala. Aja, pa pingvin nima maske za odraslega.

birdy... a se še niste pozdravili? bogi...user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi vejrtno dolg ne bomo zdravi. Slabo kaže, treba bi blo dat pomoje Neli iz vrtca, sam... ne morem tega narest neli ker ona v vrtcu uživa. Bomo vidl kaj bo, pripravljam se pa na astmo, mislm da so zelo male šanse da je ne bo mela. Pa to je sam moj mišljenje, dohtarca je bolj pozitivnauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
29.9.2009 21:50:22   
Onasiss

Ok super. Bomšla jutr kar do dohtarce, sem tako in tako naročena z obema, ker zdej je še ta mala začela krehat in čudn dihat..... Ji bom rekla za napotnico.

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
29.9.2009 21:50:34   
Katjusa
http://www.ideo.si/a-Inhalator_z_elektromagnetnim_kompresorjem_Me100_MEDIKOEL

mislte da je tole OKuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
29.9.2009 21:52:44   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ojla punce...mallo sem vas uspela prbrati...lubi je prisel iz bolnice in sem cist zasedena z njim in z Mihailom...lubija vsak dan peljem v bolnisnico na previjanje rane pa pri vsemmm mu morem pomagat ,ker ma to kr odprt vse in se bo samo celilo kak mesec bo na bolniski ,ce ne se vec...Mihailo je ok,skoz je na vseh 4...Noseca?ne vem,v petek je clear blue rekel ,da nisem,vec testov nisem delal mislim da jih je 5 cist dovolj '?user posted image v cet imam pa gin.
MLEA dolzna sem ti odg...glede rane..to je imel vrasceno dlako zvije se notri in raste puser posted image oti hrbtenici,lahko je fulll dolga...zdj so mu to meso izkrozili in pustili odprto(velika za kaksno salico) in notri ima gazo...
Za seznam 24.9.prvi zobek

user posted image user posted image user posted image bravo za zobek... bogi tvoj lubiiuser posted image user posted image , da bo čimpreje ok....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
29.9.2009 21:53:13   
Onasiss

Mlea, a kej veš kok je čakalna doba za pulmologa? Da se mal pripravm, itak me bo verjetn kap k bom datum čez ene pol leta dobilauser posted image user posted image

Joj... mi imamo tako dobro p, da nam je takrat ko je imel Vito že tretjo pljučnico, dala kar napotnico direkt za pediatrijo v primeru, če bi ponoč slabo dihal... ampak islim, da nismo dolgo čaali, ker s takimi svarmi se ni za igrat in te hitro vzamejo....

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
29.9.2009 21:54:25   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Tega sem tud jaz gledala... ampak bom zdaj raje za napotnico oz recept težilauser posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
29.9.2009 21:55:37   
boma2

Katjusa-lep kolaž!!!! res je lep ... :)

Kolumbo-jutri uživaj... ja jutri uživaj... :)

Mihailo-kje si? A si noseča?... a si resssssssssss? Dobra si... :)

Vse ostale...... kje ste, kako ste??? dobr............ pa ti?

No evo jaz sem napisala in poslala Jankiću pismo, pa da sedaj vidimo kaj bo. Zih me bo spet klicu, ker sem take not naklobasala, ampka če je res!!!!

MLEA...
Oprosti... mal sem tvojga vzela pa mal pripisala... :;) ne zameri...

V glavnem vsi hočjo povedat, da bi Slovenija imela večjo rodnost vrtcov pa nikjer... Zdej bodo pa še porodniške skenslal... user posted image user posted image user posted image Bogato...;(

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
29.9.2009 21:56:08   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

me ne bo na kruhu,bom v pisarniuser posted image user posted image

sem boljše volje-tudi jaz vas imam radauser posted image user posted image

a SI SE TAKO DOGOVORILA A JE TO OD PREJ??
sory črke

A maš mene tud rada????user posted image

kje bo kruh?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
29.9.2009 21:57:26   
birdy

Joj... mi imamo tako dobro p, da nam je takrat ko je imel Vito že tretjo pljučnico, dala kar napotnico direkt za pediatrijo v primeru, če bi ponoč slabo dihal... ampak islim, da nismo dolgo čaali, ker s takimi svarmi se ni za igrat in te hitro vzamejo....

A pa rov za pulmologa ste mel napotnico?
Ker mi na pediatriji smo tud bli že 2x, enkrat RSV virus, pa slabe dva mesca nazaj zarad bronhitisa, takrat smo tud prvič Ventolin dobil. Zdej mamo pa prov pregled za pulmologa, pa kake teste da bi delal pa to...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
29.9.2009 21:58:21   
boma2

kako ste kaj? a ste zdravi?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
29.9.2009 22:01:05   
Katjusa

kako ste kaj? a ste zdravi?

na našo žalost ne najbolj.... beni spet ful smrka pa je še včeraj jedu antibijotik.... florjan pa malo pokašluje nič resnega za sedaj.... jst mam tud vs ezamašeno no možek je pa kr vredu.........
se mi zdi da bo tale jesen katastrofalna kar se tiče prehladov....... sej bo minlo:)

pa vi kako kej?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
29.9.2009 22:03:01   
Onasiss

A pa rov za pulmologa ste mel napotnico?
Ker mi na pediatriji smo tud bli že 2x, enkrat RSV virus, pa slabe dva mesca nazaj zarad bronhitisa, takrat smo tud prvič Ventolin dobil. Zdej mamo pa prov pregled za pulmologa, pa kake teste da bi delal pa to...

Ja za pulmologa, ker je pač imel ponavljajoče pljučnice... v enem mesecu 2x.... user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja ti pa delaje teste (to dela sestra Antonija Novak, ki je by the way tudi najlepša med gospemi... je bilo pred leti neko tako lepotno tekmovanje) če je na kaj alergična in na te izvide čakaš celo večnost. Mislim pa ja... zdaj sem se spomnila, da smo šli nujno zjutraj tja, ko je bil še bolan.....

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
29.9.2009 22:03:56   
Onasiss

V glavnem vsi hočjo povedat, da bi Slovenija imela večjo rodnost vrtcov pa nikjer... Zdej bodo pa še porodniške skenslal... user posted image user posted image user posted image Bogato...;(

itak....

So what....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
29.9.2009 22:04:27   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: claud

punce kje pa je nazadnje prlepljen seznam?

rajš povej kako si ti...seznam nimam pojma pomoje ene 10 strani nazaj

seznam se je zataknu na 164 straniuser posted image user posted image

Katjuša kje si ti? kako si? A ste zdravi?

denar za stanovanje nikoli v enem kosu... res ni treba, da ne ostaneš brez denarja pa še brez stanovanja... to ni hec danes

včeraj smo pojedli zadnji antibijotik in imels mo kontrolo pri zravnici pa je rekla da smo Ok ampak ponoči mu je možek spet noseka pucal k je imel čist zabasanegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stanovanje so nam pa prodali in ravno ko smo se mi fiksno odločl, da ga vzamemo.eni so dal aro bojda so jo enkrat že dal pa pol niso prnesl denarja zdej mi2 igrama na kocko, da dama vs denar v enem kosu.... dons zvema kako bo se bomo selil al pa ne.....

Bogi beniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da vam uspe tole s stanovanjemuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
29.9.2009 22:05:55   
Onasiss
drugač pa birdy-zdaj ni Onasisa zraven pa lahko mal.... imajo enga fejst, mladega dohtorja, ki dela bronhoskopije... matr je fejst, sicer isto brez las kot moj... pa zelo prijazen... dr Krivec, sam baje je srečno poročen oče treh otrok.... user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
29.9.2009 22:06:06   
birdy
Katjuša, če je jedu antibiotik še ne pomen da ne more bit smrkav. Če je izcedek prozoren je vredu, če je rumen-zelen pa ni več dobr. Bošček mali, se mi smili, vem kako je touser posted image user posted image user posted image user posted image
Verjetn je pa kriv vrtec, ampak nimaš kej, Florijan je že tok velik, pa rad hodi... To pride z vrtcem v paketu, poglej nasuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
29.9.2009 22:06:33   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mlea-mislm da si čist preveč zaposlena....sej jest sem čist tko vprašala, ker se jih je kar nekaj javlo ampak nisem zasledila da bi se dejansko zmenile katera jih ureja, se mi zdi pa brezveze tukile non stop pisat podatke za bz...pa ja vem da je tri mač dela z njimi zato sem vprašala če jih bomo sploh še mele...

Ni letelo nate!!!!!!

vem
je letelo nameuser posted image

majchy..23.......................ne se sekirat vsi smo bili fulllllllllllllllllllllllllll zadovoljni s tvojim seznamčkom user posted image user posted image user posted image , da si si vzela čas..... Full je dobr.. in mimo grede kapo dol... full dobr znate .. pa tale Katjuša.... s telimi kolaži fulll rstura.. jaz pa nit slikice ne znam gor prlimat.. :(user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
29.9.2009 22:07:01   
Onasiss
Aja punce, tole morte prebrat... bolj spodaj, kaj je punca doživela..... oga reva.... http://www.ringaraja.net/forum/m_4529850/mpage_1/key_/tm.htm#4536892

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
29.9.2009 22:10:25   
birdy

drugač pa birdy-zdaj ni Onasisa zraven pa lahko mal.... imajo enga fejst, mladega dohtorja, ki dela bronhoskopije... matr je fejst, sicer isto brez las kot moj... pa zelo prijazen... dr Krivec, sam baje je srečno poročen oče treh otrok.... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mogoče ga pa spoznam (smajlikipeca)user posted image user posted image user posted image
Ah, men ne bi bil všeč, blondinci so tanajtabuluser posted image user posted image user posted image
Sicer sem pa tud jst zaenkrat srečno poročena mama dveh otrokuser posted image user posted image user posted image  tko da to ne pomen velikuser posted image user posted image
Kva je pa bronhoskopija? Vem kaj so bronhiji, vem kaj naj bi ta "skopija" predstavljala, ma k skup probam spravt me nekak strah ratauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
29.9.2009 22:11:55   
Katjusa

Katjuša, če je jedu antibiotik še ne pomen da ne more bit smrkav. Če je izcedek prozoren je vredu, če je rumen-zelen pa ni več dobr. Bošček mali, se mi smili, vem kako je touser posted image user posted image user posted image user posted image
Verjetn je pa kriv vrtec, ampak nimaš kej, Florijan je že tok velik, pa rad hodi... To pride z vrtcem v paketu, poglej nasuser posted image

sej to je ker ima prav gnoj rumeno zelen oz. ima mal tega mal onega.....user posted image

mah ja vrtec je vrtec sej jima bo odpornost zrasla. bo pa za benija drugo leto mogoče lažje ker bo ždej mel vse te vrteške prehlade......

ja sej se mi prav smilte ene imate skos nekaj bolane otročke sam nič ne moreš.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?