Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 15:32:26
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Popoldne pa moram na policijo na prepoznavanje obrazov Bog ve, če se bom še spomnila, kako je tip izgledal. Si ne predstavljam, kaj bi bilo, če ne bi šla odpret vrat in bi bila npr na WC, pomoje bi se oba še bolj usrala..... A tipa so ujel al kako? Ne niso ga ujeli. Pi ga pa ujeli, če bi bila jaz takoj poklicala, ampak sem šele po desetih minutah opazila, da mi je uničil ključavnico!!! Ker policaji so bili takoj pri nas. So bili res hitri. Kdo ga je pa noter spustu? Mislim verjetno je še komu pozvonu in ga je ta potem spustu noter......? Joj jaz bičist znorela....jaz tud dostikrat tkole če na domofonu kdo zvoni in če vem, da nikogar ne pričakujem ne spustim not... So pa pri nas taki, da vsakmu butlju odprejo... Na ta način so nam tudi gasilne aparate pokradli...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 15:56:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Majchy vidim da ne bos vec urejala seznama...jaz bi ga sam ce bi ga znala...bom zdaj poskusila ...sej kopirat od tebe bi ga znala pa kak podatek spreemniti ,to itak ni tesko sam ne vem kje dobis te pingvincke itd ...itak pa seznam ne bo lep kot je ko ga ti urejas...verjamem pa da je tesko urejat ce niso odebeljeni podatki... če boš urejala,ti kamot pomagam.....ti mi recimo povej kaj si si zamislila in ti bom poiskala in boš samo kopirala(pingvine,kravice...)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 18:04:53
|
|
|
|
baki
|
nik je zbolel,je prehlajen.teče mu iz nosa slini se ko žaba.že vidim kakšna noč bo.on pa v službo.help me
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 18:29:01
|
|
|
|
baki
|
kje ste punce?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 18:55:08
|
|
|
|
rebeka84
|
baki upam, da je samo prehlad in bo hitro minil....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 18:57:05
|
|
|
|
simonakr
|
vsem bolanim in vsem ki jih kaj šlata!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 19:12:23
|
|
|
|
Urša08
|
baki kako naj ti pomagamo? Če ima nosek zamašen mu vlivaj fiziološko, pred spanjem mu še spumpaj iz noska. Če ima vročino mu daj svečko ali calpol.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 19:13:23
|
|
|
|
Urša08
|
Vidim da je veliko naših/ vaših sončkov bolnih, pa mamic tudi Vsem veliko da se pozdravite
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 19:14:48
|
|
|
|
Urša08
|
Grem večerjo narest, kuhno pospravit in Žigca podojit. Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 21:07:45
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea DOBER DAN.......... MIHAILU VSE NAJ ZA OBMESEČJE......... tudi od nas poljubčki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 21:09:58
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Tanci - a boste imeli krst v Avstraliji? Kako pa to? moj mož je iz tam...pa tam imamo babico dedka strica teto sestrično pa še en v pričakovanju....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 21:13:04
|
|
|
|
tanci29
|
no tako otroka sta zaspala, moža še ni, jest pa mal še klele pošnofam pol bomo pa vidl vabila sem naročila...mi je bilo zanimivo ker so ga imeli od erika v izložbi, sem ga tud tam naročila, tko da sem ji rekla nej ga kar zraven priloži ker bo itak podobno pisalo kupila sem si tudi oblekico za krst, sam jo dobim drug teden k jo morjo zožat ...ubistvu čisto preprosta ampak zelo lepa in posebna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 21:14:26
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Grem večerjo narest, kuhno pospravit in Žigca podojit. Lepo se imejte da ne boš spet takoj zbolela...mal k seb prid pol pa akcija....vidim da si že čist naspidirana....no razen dojenja bi lohk kdo drug naredu ostalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 21:23:16
|
|
|
|
Onasiss
|
Na hitro, da se javim, moram papirje poiskat, ker gremo jutro v bolnico.... Evita ima jutri širjenje solznih kanalov in srčno upam, da bo poseg blag... joj ko se spomnim kako je bilo pri Vitu samo je bil tudi večji pa je bila stvar drugačna.... niti sanja se mi ne kako bo sedaj oz kako to delajo pri dojenčkih..... Nič grem sedaj še malo pred TV potem pa u mižule....... Aja, poseg imamo ob 9-ih, tako da držite pesti, da bo vs ok.......... HVALA..... Rada vas imam.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 21:25:45
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Na hitro, da se javim, moram papirje poiskat, ker gremo jutro v bolnico.... Evita ima jutri širjenje solznih kanalov in srčno upam, da bo poseg blag... joj ko se spomnim kako je bilo pri Vitu samo je bil tudi večji pa je bila stvar drugačna.... niti sanja se mi ne kako bo sedaj oz kako to delajo pri dojenčkih..... Nič grem sedaj še malo pred TV potem pa u mižule....... Aja, poseg imamo ob 9-ih, tako da držite pesti, da bo vs ok.......... HVALA..... Rada vas imam..... Mlea, držim pesti in upam da bo tamalčika čim boljš prestala poseg
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 21:29:47
|
|
|
|
Katjusa
|
Ojla punce, da se malo javim, v začetku sem vas še malo brala zdej pa res nič mislim da od petka al četrtka.... tko, da zdej tud ne bom:) Beni je bošček.... ampak gre na boljše.... florjan je pa florjan vsak dan kej novega:))))) Moj je znorel sma šla gledat eno stanovanje in j ečist zagrižen tko da ne vem če bo vse po sreči (po njegovem) se spomladi selimo..... bomo vidl kak bo kej in vam javim.... se pa veselim, če bom sama z otročki in možekom nekje na svojem.... bomo pa imel 80 kvadratov urejenih prostorov in še 30 kvadratov neurejenih kjer se data nardit 2 sobi zdej je to trosobno stanovanje nimam kej rečt stanovanje je lepo in novo (3 leta) .... ker vas nisem nič brala nima pojme kaj se kej dogaja vsekakor upam, da ni nič bolenčkov, če je kak naj se hitro pozdravi in vsem čestitke za obmesečnice in zobke ter vse podvige.... Benjamin se včasih že kobaca in ful se dviguje (se prime za višjo zadevo in se vleče gor tak da mislim, da se bo kmalu tud vstal.... ampak še ni nič za seznam tak da še ni odebeljeno ko bo ornk kobacal pa javim lepe sanje in lahko noč:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 21:30:39
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Na hitro, da se javim, moram papirje poiskat, ker gremo jutro v bolnico.... Evita ima jutri širjenje solznih kanalov in srčno upam, da bo poseg blag... joj ko se spomnim kako je bilo pri Vitu samo je bil tudi večji pa je bila stvar drugačna.... niti sanja se mi ne kako bo sedaj oz kako to delajo pri dojenčkih..... Nič grem sedaj še malo pred TV potem pa u mižule....... Aja, poseg imamo ob 9-ih, tako da držite pesti, da bo vs ok.......... HVALA..... Rada vas imam..... Mlea bom držala pesti in mislila na vaju...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 21:31:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Na hitro, da se javim, moram papirje poiskat, ker gremo jutro v bolnico.... Evita ima jutri širjenje solznih kanalov in srčno upam, da bo poseg blag... joj ko se spomnim kako je bilo pri Vitu samo je bil tudi večji pa je bila stvar drugačna.... niti sanja se mi ne kako bo sedaj oz kako to delajo pri dojenčkih..... Nič grem sedaj še malo pred TV potem pa u mižule....... Aja, poseg imamo ob 9-ih, tako da držite pesti, da bo vs ok.......... HVALA..... Rada vas imam..... pikepoke za jutri.... tudi me (vsaj jaz) te imamo rade:) pa naj jutri hitro mine
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 21:39:24
|
|
|
|
|
Čer, na hitro se javim sej še ne grems pat ampak sej ni nobene čveke ...pr nas stanje nič drugačno Lia kašlja mal mal prehlajena jaz pa fulll prehlajena mi je zdele moj skuhaj juho ker nisem dans nč jedla mi ne paše ampak je tulk vstrajal... P.S.Kaj lahko nardim če kašlja ima pa tak suh kašelj???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 21.9.2009 22:19:02
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Na hitro, da se javim, moram papirje poiskat, ker gremo jutro v bolnico.... Evita ima jutri širjenje solznih kanalov in srčno upam, da bo poseg blag... joj ko se spomnim kako je bilo pri Vitu samo je bil tudi večji pa je bila stvar drugačna.... niti sanja se mi ne kako bo sedaj oz kako to delajo pri dojenčkih..... Nič grem sedaj še malo pred TV potem pa u mižule....... Aja, poseg imamo ob 9-ih, tako da držite pesti, da bo vs ok.......... HVALA..... Rada vas imam..... držimo pesti...in mislimo na vas da bo čimlažje in čimhitreje šlo tole mimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 22.9.2009 5:07:20
|
|
|
|
Deja
|
Dobro jutro.... mlea - upam da poseg mine čim hitreje.... moja2 še spita jaz pa šibam na šiht.... lep pozdrav
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 22.9.2009 7:15:13
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Mlea držim pesti za vaju z Evito Mihailo z enodnevno zamudo tudi mi čestitamo Mihailu za obmesečnico Katjuša super za stanovanje, a to ga mislite kupit al v najem it?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 22.9.2009 7:20:06
|
|
|
|
Urša08
|
Včerej zvečer sta otročka ob 8 že oba spala. Okol pol desetih sem šla pa že jaz spat Pokonci smo od 6, z možekom sva skup popila kavico, sedaj je šel on delat, jaz pa mal na rr dokler sta otročka pridna. tanci saj nisem še v elementu, samo najnujnejše ostalo še čaka Super za vabila, pa seveda za oblekico vsem bolančkom pikepoke grem otroke zrihtat, se en pritožuje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 22.9.2009 7:21:26
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro......slabo jutro....nik ponoči zakuhal in sem ga mela vsake pol ure na rokah tk da spala nisem nič.moj si je vzel dopust tk da dons ne gre na nočno mi bo mal pomagu.zdej sem vredu čez 2 uri pa me bo zabilo.saj že nisem spala 2 noči.upam da še jst ne zbolim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 22.9.2009 7:31:58
|
|
|
|
Urša08
|
baki spočij si, pa naj možek mal prevzame Niku pa milijon pikic pokic da se pozdravi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?