|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
21.9.2009 11:19:26   
tanci29
claud-bo šel z mojo staro mamo...k smo šli prvič je vprašala kako pa greste a z avtobusomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
21.9.2009 11:21:23   
tanci29
katjuša-sorry sem te spustilauser posted image ....kako zdravje, kaj so rekli pri p...enmiljavžnt pikicpokic da se čimprej zvlečeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
21.9.2009 11:22:50   
tanci29
no tko zdej sva pomalcale-pol banane eno hruško pa pol jabuka pa dve žlicirižolinota notr...zdej pa počas greva naročit vabila....lep dan

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
21.9.2009 11:23:44   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

claud-bo šel z mojo staro mamo...k smo šli prvič je vprašala kako pa greste a z avtobusomuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst grem peeeeeeeeeeeeeeeš!!!!!!!user posted image user posted image
Pač pridem tja en dan za vami....ni panikeuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
21.9.2009 11:52:15   
Jutta
Katjušauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NAJ BO ČIMPREJ VSE OK!!!!!

Claud in Tanci -  tudi jaz sem bolj pri majhnih in suhih, a sem raje takšna kot pa da imam 20 kil prevečuser posted image user posted image user posted image

Majchy - user posted image user posted image user posted image user posted image za seznamčke.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
21.9.2009 11:52:59   
Jutta
Tanci - a boste imeli krst v Avstraliji? Kako pa to?

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
21.9.2009 11:53:49   
Jutta
Popoldne pa moram na policijo na prepoznavanje obrazovuser posted image user posted image user posted image Bog ve, če se bom še spomnila, kako je tip izgledal.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
21.9.2009 12:40:31   
Onasiss
DOBER DAN..........

MIHAILU VSE NAJ ZA OBMESEČJE.........

user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
21.9.2009 12:43:51   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image

sE PODPIŠEM....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
21.9.2009 12:45:16   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

claud-tus jest poslušam non stop kok sem koščena....ampak kaj češ...tud jest namerno ne hujšam....dobro pretirano veliko tud ne jem ker po pravic povedano sploh nimam cajta, pa tud neke želje ne, mi nč ne paše kej dost...pa še ta dieta se pomoje pozna, kaj pa vem....no ja pa ti povem da mi gre že kar mal na živce...

Zato, ker dojiš in se ti z dojenjem maščobne blazinice topijo...... user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
21.9.2009 12:47:10   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Popoldne pa moram na policijo na prepoznavanje obrazovuser posted image user posted image user posted image Bog ve, če se bom še spomnila, kako je tip izgledal.

Si ne predstavljam, kaj bi bilo, če ne bi šla odpret vrat in bi bila npr na WC, pomoje bi se oba še bolj usrala.....user posted image user posted image

A tipa so ujel al kako?user posted image

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
21.9.2009 12:48:11   
Onasiss
  ZA VSE BOLANČKANE................. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mlea -- 21.9.2009 12:49:46 >

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
21.9.2009 12:49:20   
Onasiss
No mi smo iz hoste, smo šli na gorenjski konc, natačneje kar zraven letališča po gobe in smo jih nabrali celo košaro.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  njami... zdaj pa kuhanje......user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
21.9.2009 12:55:14   
Onasiss
Aja, še to ... sušilc je stal 170 €, ni glih ELECTROLUX; GORENJE; BOSCH ALI CANDY je "ne vem" firma, ima pa kar nekaj programov, pa zamik časa... pa za občutljivo perilo, pa .... ne vem več... No u bistvu je vse skupaj preveč zame, ker jaz sm navajena še od mat, da not vržem zaprem, pritisnem gumb, in ko je konc ven poberem.... U glavnem suši ok, pa tud glasen ni bohvekaj..... Mislim, da mi je Onasis dobro darilo kupu......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
21.9.2009 13:25:44   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

DOBER DAN..........

MIHAILU VSE NAJ ZA OBMESEČJE.........

user posted image

Tud od nas!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
21.9.2009 13:28:18   
Katjusa
punce hvala za pikepoke.... imamo vse gnojno kar se tiče dihal, kri je poslabšana in v pljučkih mu ful hromi (tak mi je razložla) dobili smo antibijotik in čez 1 teden imamo kontrolo.....
upam, da bo kmalu zdrav.....
smo pa vsi po malem bolani razn florjan je zdej še najboljše (zdrav in uživa v vrtcu)

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
21.9.2009 13:38:54   
simonakr
Eto Midve sva nazaj! Zapravle sva še ne tolk velik denarja, kuple pleničke pa mlek, zdele pa leteva še v Kamnik po trip trap stol.

Majchy ČRVIČKA NAMA NISI DALA user posted image user posted image user posted image
Glede seznama jest ga ne morem SLUŽBA! user posted image

So mi naročili uniformo (3 kom) pa majčke (2 kom) pa cokle - kolk majo izbire sm mela pravo modno revijo, ne pa tko kot klinični center kjer dobiš 2 uniforme pa še te so totalno blesave, cokle morš met pa svoje.

No zdej me pa moj škrat kliče.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
21.9.2009 13:39:06   
MIHAILO
Zivjo...nisem vas uspela prebrati..atija mamo doma in je takoj manj casa za rr...drugace smoo ok,nocke tudi kar grejo lepo...
MAJCHY ne vem ,ce je to za seznam ampak Mihailo se postavi na vse 4 in se ziba,premika se ne ampak se ziba na kolenih...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
21.9.2009 13:46:41   
Urša08
katjuša bogi Benjamin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Simonakr super za izbiro uniforme user posted image user posted image user posted image

Mihailo ja takole se guncajo na vseh štirih potem pa pogruntajo kako naprej it user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili malce zunaj, je tok pasalo na svežem zraku, pa še temperature so superca. Sedaj smo pojedli kosilo in Žiga pančka.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
21.9.2009 13:47:34   
Urša08
Piskot ma zmer pozabim Welcome back, pa hvala za poročilo o Straškuuser posted image me je koj zamikalo ituser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
21.9.2009 13:48:53   
Urša08
mihailo uživaj ko maš možeka doma user posted image user posted image user posted image

Jaz pa obisk dobim, pride bratranec na en kofetekuser posted image Šibam

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
21.9.2009 13:50:23   
MIHAILO
Mlea in Simona hvala za cestitke,kako cas bezi...
Katjusa upam,da kmalu ozdravi Benjaminuser posted image user posted image user posted image
Majchy vidim da ne bos vec urejala seznama...jaz bi ga sam ce bi ga znala...bom zdaj poskusila ...sej kopirat od tebe bi ga znala pa kak podatek spreemniti ,to itak ni tesko sam ne vem kje dobis te pingvincke itduser posted image ...itak pa seznam ne bo lep kot je ko ga ti urejas...verjamem pa da je tesko urejat ce niso odebeljeni podatki...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
21.9.2009 14:25:42   
birdy
Joj, Katjuša, bogi Benjaminuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Držim pesti da se čimhitrej pocajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
21.9.2009 14:29:02   
birdy
Drgač smo pa tud pri nas vsi bolančki. Klemen je še najslabš, jst sem tud kr slabo, ne vem, zdele me je začel zdelovat, Neli ni v vrtcu, je tud revež, precej kašlja, Kristi pa zaenkrat samo smrka, pa vprašanje če bo na tem ostaluser posted image user posted image
Jst mam dons šolo, od pol petih do pol osmih, pa niti ne vem kako bom zdržala.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
21.9.2009 15:19:25   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Si ne predstavljam, kaj bi bilo, če ne bi šla odpret vrat in bi bila npr na WC, pomoje bi se oba še bolj usrala.....user posted image user posted image

A tipa so ujel al kako?user posted image

Ne niso ga ujeli. Pi ga pa ujeli, če bi bila jaz takoj poklicala, ampak sem šele po desetih minutah opazila, da mi je uničil ključavnico!!! Ker policaji so bili takoj pri nas. So bili res hitri.

< Sporočilo je popravil Jutta -- 21.9.2009 15:20:11 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?