|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
19.9.2009 9:55:29   
sunny24
<          hbhbyak<k mssssssmmmmmmmmmmmmm ncvvvvvzvzvvvvvvvf t  zvu j mm>b§

To vam pošilja gaja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
19.9.2009 9:58:45   
Čebel@
sunny.......lohk bi nam malo sončka poslala-pri nas se bo vsak čas ulilouser posted image ......mi ne bomo počeli nič posebnega.....zdele čakamo cimpermane,moj še dela,jaz moram pa pospravit ......da te spomnim:pošlji sms shukiuser posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 19.9.2009 9:59:16 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
19.9.2009 10:05:32   
Sunny ja pa res malo sončka pr nas tudi za kozlat vreme...sem perilo obesla dala drugega prat marička imam cot kot da nas je 20 res nikol konca pa še likat morem zvečer...pa najmanj dva stroja imam še unih cotk ko smo Lii kupili...joj tole pranjeuser posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
19.9.2009 10:19:25   
sunny24
Jst se pa valam zdej z Gajo po kavču, pa mi hoče miško ukrast...user posted image user posted image

majchy, zdej ji grem poslat! Nisem pozabla! user posted image    Koga čakaš da pride???

cita, ja, jst mam tudi cot, ku da bi nas blo 10 tle, ne pa samo 3...Ma, vsaj pršparano mam to, k ne peglam!user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
19.9.2009 10:22:24   
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Jst se pa valam zdej z Gajo po kavču, pa mi hoče miško ukrast...user posted image user posted image

majchy, zdej ji grem poslat! Nisem pozabla! user posted image    Koga čakaš da pride???

cita, ja, jst mam tudi cot, ku da bi nas blo 10 tle, ne pa samo 3...Ma, vsaj pršparano mam to, k ne peglam!user posted image

To pa verjamem ja če ne likaš je kar veliko manj jaz pa likam VSE...res vse kar je možno razno spodnjega perila ne in ne brisač...do trgovine bi mogla pa čakam da se moj zbudi ker ne morem Lie pustit lauri...ko ne vem kako bi tole zgledalo tamala bi se drla una pa jaskala zravenuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
19.9.2009 10:22:44   
rebeka84
dobro jutro!

Uroš se že ene 3 dni vsede sam in v postelji se ob pomoči ograjice vstane. Neprestano moreš bit z njim ko bedi, sam noče bit niti minute, tako da zato bolj poredko pišem, poskušam pa vsaj malo prebrat kaj pišete. Zdaj pa gremo v trgovino po bučke, cvetačo in še kaj, da bom lahko moji mali afni skuhala kosilo. lepo bodite!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
19.9.2009 10:24:21   
Čebel@
sunny.....cimpermane-majstre da bojo dvignili tramove v tanovi hiši-imava dnevno galerijo in se bodo videli tramovi,pa še v mansardi sva naredili 3 sobe in jih bojo dvignili bolj pod streho ker sedaj lahko z glavo usekaš v tramuser posted image
cita......jaz moram tudi likat-kat prelagam,kup se pa večauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
19.9.2009 10:24:52   
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

dobro jutro!

Uroš se že ene 3 dni vsede sam in v postelji se ob pomoči ograjice vstane. Neprestano moreš bit z njim ko bedi, sam noče bit niti minute, tako da zato bolj poredko pišem, poskušam pa vsaj malo prebrat kaj pišete. Zdaj pa gremo v trgovino po bučke, cvetačo in še kaj, da bom lahko moji mali afni skuhala kosilo. lepo bodite!

Bravo za Urošauser posted image user posted image user posted image user posted image naša je pa pač kamot in se ji še noč ne da sedaj ji je spet všeč da se obrne na trebuh pol pa začne tečnarit ker je tulk lena da nazaj se pa ne bi obrnalauser posted image user posted image user posted image ja pač kamot je madamuser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
19.9.2009 10:25:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image dobite pingvina in kravicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
19.9.2009 10:25:57   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

sunny.....cimpermane-majstre da bojo dvignili tramove v tanovi hiši-imava dnevno galerijo in se bodo videli tramovi,pa še v mansardi sva naredili 3 sobe in jih bojo dvignili bolj pod streho ker sedaj lahko z glavo usekaš v tramuser posted image

Par dni nazaj sem zlikala vse sedaj pa imam spet lep kupček...sej bom do konc porodniške bom sigurnouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
19.9.2009 10:26:59   
Zdej je pa že naša Mlea rešena...čakamo novičke...user posted image pa sej vemo da bodo dobre...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
19.9.2009 10:28:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Par dni nazaj sem zlikala vse sedaj pa imam spet lep kupček...sej bom do konc porodniške bom sigurnouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ......imamo časa še 4 mesece da zlikamouser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
19.9.2009 10:29:19   
Čebel@

Zdej je pa že naša Mlea rešena...čakamo novičke...user posted image pa sej vemo da bodo dobre...
ziher ji je šlo doberuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
19.9.2009 10:30:03   

user posted image user posted image user posted image ......imamo časa še 4 mesece da zlikamouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tako mala časa je še...joj pa kam je šlo tako hitro tale čas ko smo domauser posted image user posted image jaz bi bila še kar doma s svojo malo miško piško...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
19.9.2009 10:32:05   
Majchy ti boš izkopristila še kaj dopusta predno boš šla nazaj delat??Oz.vse ostale???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
19.9.2009 10:38:28   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image tako mala časa je še...joj pa kam je šlo tako hitro tale čas ko smo domauser posted image user posted image jaz bi bila še kar doma s svojo malo miško piško...
se mi zdi da smo ravno navijale,ko je katera šla rodit,zdej bojo pa kmalu malčki že 1 leto stariuser posted image čas gre too much prehitr naprejuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
19.9.2009 10:39:39   
Čebel@

Majchy ti boš izkopristila še kaj dopusta predno boš šla nazaj delat??Oz.vse ostale???
ne,ker imam februarja maturo in bo šel takrat dopust,potem pa upam da bom menjala službo

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
19.9.2009 10:40:40   
Čebel@
Hani pa uvajam špinačo,tko da bo danes imela isto kosilo kot včeraj-špinačko+pire krompir

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
19.9.2009 10:45:48   
Čebel@
pri nas je pokukal sončekkkkkuser posted image user posted image user posted image po kosilu gremo venuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
19.9.2009 10:47:00   

Hani pa uvajam špinačo,tko da bo danes imela isto kosilo kot včeraj-špinačko+pire krompir

In je jedla špinačo??Kok sem žalostna ko sedaj ne moremo jest tako kot smo začeli...ehhhh bo že počasi...naša Lia pa spi že debelo urco ko se to ne zgodi sploh pa ne pr prvem spanjuuser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
19.9.2009 10:47:46   

pri nas je pokukal sončekkkkkuser posted image user posted image user posted image po kosilu gremo venuser posted image

Pri nas pa še ni sončkauser posted image user posted image user posted image joj tole vreme kr nekaj...uživajte sončekuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
19.9.2009 10:55:43   
Čebel@

In je jedla špinačo??Kok sem žalostna ko sedaj ne moremo jest tako kot smo začeli...ehhhh bo že počasi...naša Lia pa spi že debelo urco ko se to ne zgodi sploh pa ne pr prvem spanjuuser posted image
full jo je veliko pojedla-vse kar sem ji ponudilauser posted image user posted image user posted image pri nas tudi Hanči že kakšno urico spiuser posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
19.9.2009 12:22:34   
Onasiss

YES::YES...evo me ..... izpit šel s pomočjo plonkanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  HVALA, KER STE MISLILE NAME IN STISKALE PESTI...zdaj greste pa lahko likatuser posted image user posted image user posted image

Aja, rezultate zvem čez kak teden.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
19.9.2009 12:23:25   
Onasiss
KOLUMBO ŠE ENKRAT 10000 X HVALA, KER SI BILA VARUŠKA MOJIM OTROKOM......... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
19.9.2009 12:24:49   
Onasiss

LARISI in MAJU vse naj naj za obmesečnico

user posted image

sE podpiše.....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?