špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem šele sedaj prišla do računalnika.. danes so me ob treh klicali iz vrtca da ima Nejc vročino 39,5 in em takoj šla po njega..še dobro da sem šla, ker so bili zunaj, pa še pihalo je.. no potem sva bila doma, vmes sem ga pustila mami , da sem šla v trgovino.. zvečer je bil pa ati varuška, da sem šla na aerobiko (sem v soboto estrello vidla v živo, sem dobla kr kompleks ) za Nejčka Mislim, da nas je kar nekaj, ki smo se ob pogledu na šefico zamislile same nad sabo... ah ja..mene moreš kr po riti , ker drgač se nikamor ne spravim, ampak ona je dokazala da je nemogoče mogoče V življenju še nisem srečala človeka, ki bi premogel toliko volje in vztrajnosti, da ne rečem trme, kot je premore ona se popolnoma strinjam ampak je imela šefica pred meseci preveč kg na sebi, vama pa prav nič ne manjka!!!! Torej, sendvič na plano Mene ne matra višek kil, ampak mlahavost Totalno neutrjeno telo. Zadnje dni imam same čudne sanje, more,. Danes sem bila cela pokvekana, zvit trup, roke...brrr, pred dvema dnevoma pa sem sanjala, da je Varja umrla pod ruševinami,...še danes nisem prišla k sebi, ker me kar zmrazi. Upam, da sem ji s tem podaljšala življenje, kot pravijo... O šit, kasso Tudi mene točno zadnje 3 noči mučijo podobne morbidne sanje Včeraj je bilo tako v živo, da dobre pol ure sploh nisem prišla k sebi, nisem znala ločit sanj od resničnosti Groza
|