Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 9:54:47
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Jaz sem se že naletala.Sem šla v Hofer in celo dobila za Tilna flis jakno s kapuco in trakom za 5 eur.Včeraj,ko je bil prvi dan akcije,so se verjetno grebli,danes pa prazno pa polno robe .Saj ima eno,a je še od Nejca in jo že malo emšo daje,tako da si zasluži kakšno novo.Sem pa tudi za Nejca gledala brezrokavnik,samo to bi pa moral najprej probati. Potem sem šla pa še na banko,sem se hotela zmeniti,da bi poplačala star kredit in vzela novega,pa ne bo nič.Pravijo,da me lahko bremenijo le za eno tretjino plače in da je to 65 eur .Ne vem,kako je lahko 1/3 od 500 65 eur??? Ne bom pa plačevala 5 let za tako mali znesek kredita. V četrtek ima pa Nejc popoldne program prometne preventive in se bodo vozili z avtomobilčki.Tako da bo kar prespal po kosilu,potem ga bo šel pa ati iskat. Danes imam pa še govorilne za Tilna pred šihtom Suzy...majčko sem naročila preko spleta Sonček-otroška trgovina za vse bolne luštne slikice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 10:02:04
|
|
|
|
jana81
|
kasso kako si zadovoljna s kremo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 10:11:58
|
|
|
|
špelin@
|
e IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso 20.12. imam označen jeeeej! suzi ti bi šla? meni se sami ni za vozit, če greva pa obe, potem sem pa takoj za sej pa sma se že v sobot zmenle, da grema skupaj! pa moj že tudi ve, da gremo v lj na meeting in bo evico pazil aja..sem misla da je to vse še v oblakih .. zdej morem samo še z mojim uskladit Bom jaz tebi dala oblake
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 10:22:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Jaz sem se že naletala.Sem šla v Hofer in celo dobila za Tilna flis jakno s kapuco in trakom za 5 eur.Včeraj,ko je bil prvi dan akcije,so se verjetno grebli,danes pa prazno pa polno robe .Saj ima eno,a je še od Nejca in jo že malo emšo daje,tako da si zasluži kakšno novo.Sem pa tudi za Nejca gledala brezrokavnik,samo to bi pa moral najprej probati. Super Tudi jaz sem včeraj za Gregca v Hoferju dobila komplet rjavega prešitega brezrokavnika in rdeče majčke z dolg. rokavi - KLIK Potem sem šla pa še na banko,sem se hotela zmeniti,da bi poplačala star kredit in vzela novega,pa ne bo nič.Pravijo,da me lahko bremenijo le za eno tretjino plače in da je to 65 eur .Ne vem,kako je lahko 1/3 od 500 65 eur??? Ne bom pa plačevala 5 let za tako mali znesek kredita. Ja, tako je to... Kolikor sem spremljala zadeve mora kreditojemalcu ostati nedotaknjena nekje minimalna plača. Kar ostane, se lahko bremeni do polovice - odvisno od banke. V četrtek ima pa Nejc popoldne program prometne preventive in se bodo vozili z avtomobilčki.Tako da bo kar prespal po kosilu,potem ga bo šel pa ati iskat. Danes imam pa še govorilne za Tilna pred šihtom A to bo Jumicar? Suzy...majčko sem naročila preko spleta Sonček-otroška trgovina za vse bolne luštne slikice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 10:32:04
|
|
|
|
tilči
|
Banda .Že vse sem napisala,pa me je ven vrglo Špelin@..bom v četrtek zvedela,mislim pa da so to ti avtomobilčki Mi je pa sedaj več jasno glede kredita.Hvala.Tam mi ni znala razložiti za nakup A je katera gledal reklamo od Kika? Sem videla podložene ala crocsice kot copatki,pa se je že Nejc oglasil -Zadnjič mi je ena zrihtala kuponček za popust,pa bom šla mogoče malo v nabavo že za prihajajoče praznike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 10:40:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kasso kako si zadovoljna s kremo? je še pri meni pa dober dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 10:45:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ e IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso 20.12. imam označen jeeeej! suzi ti bi šla? meni se sami ni za vozit, če greva pa obe, potem sem pa takoj za sej pa sma se že v sobot zmenle, da grema skupaj! pa moj že tudi ve, da gremo v lj na meeting in bo evico pazil aja..sem misla da je to vse še v oblakih .. zdej morem samo še z mojim uskladit Bom jaz tebi dala oblake ma kaki oblaki, to je zdaj še fiksno mislim, da se nobena ne bo pustila prosit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 10:46:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan za vse bolančke . jana81: Kako je z Nejcem????? vnete očke ima, drugače pa zjutraj je bil brez vročine in sem ga peljala v vrtec.. božček, pa so ga vzeli v vrtcu glede na to da ima vnete učke, pri nas jih ne vzamejo Ma, očitno bodo spet naši majčki povečini bolni... Naj se Nejček hitro pozdravi!!! Pri nas vvrtcu sicer naj ne bi jemali otrok, ki kažejo znake bolezni, ampak vidim, da jih vseeno kar. e jej spet velikooooo bolančkov za vse, da se čim prej pozdravite napa je za 1x še zdrava, naj tako ostane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 10:47:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nekaj slikic za vse ki niste bile z nami..naj vam bo žal dobro jutro punce :) ful ste lušne...sem , ker nisem bila z vami. Kje in kdaj se dobite v LJ? Tle ziher ne bom manjkala smo se menile da bi naredila obletnico.. 20.12.09 JA JANA super slikce ej kako sta potem uredili z tisto Logatčanko?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 10:48:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa dobro jutro Noč je bila pri nas praktično neprespana - Gregorjevo standardno zbujanje + bolna mala pika Nič, moram dat psu jest, zdaj že resno teži. za nespanje tudi naša je bilo čisto nič naspana , zbujala se je vsakih 20-30min
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 10:49:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kwa a zdej bom pa sama kle gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 11:01:03
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kasso kako si zadovoljna s kremo? grem šele v soboto do Logatca in ti bom potem sporočila, ko jo sprobam. Ti bom danes nakazala denar.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 11:02:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ja kwa a zdej bom pa sama kle gor ne boš sama! jst sem že nazaj z malce. sem šla do tete na kavo, pa mi je še malico zraven postregla, pa slikce od poroke sma pogledli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 11:05:06
|
|
|
|
kasso
|
jaz pa čakam na dve teti od , prideta na kavo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 11:07:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz pa čakam na dve teti od , prideta na kavo. da ne boste preveč dežja nardile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 11:28:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JANA super slikce ej kako sta potem uredili z tisto Logatčanko? sem dobila keš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 12:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JANA super slikce ej kako sta potem uredili z tisto Logatčanko? sem dobila keš res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 14:33:14
|
|
|
|
nia5
|
Dan Mi smo spet nekam slabo spali , vzroka pa ne vem. Vidim, da je kr nekaj bolančkov, bogi so, za vse en kup SS hvala za odgovor glede slikic Jaz pa čakam mojo muciko da se zbudi, da boma skupaj jedle, sem pa že tako lačna, da mi že kruli Špelin@ in Tilči za ugoden nakup
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 15:28:17
|
|
|
|
Čmrlika
|
za vse bolančke. Jaz sem pa tako ras...pi...č...kan...a da je joj, že tretjič v zadnjih dveh mescih za isto stvar , pa itak da na področju zdravstva! Lep dan, se javim ko se ohladim.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 19:59:53
|
|
|
|
hijenca
|
Večer! Moram povedat, kaj se mi je dogajalo zadnje dni. V soboto popoldan je Vid zakuhal, nič drugega kot vročina. Zvečer mu je zopet narastla na 39 C. Sem mu dala calpol, potem še svečko. Ob 23.45 pa se zbudim ker Videk zraven mene jamra. Pa ni jamral, imel je hude vročinske krče, čisto je bil odsoten, zavijal z očmi in pred usti je imel peno. Mene je skoraj kap, tekala sem po hiši, kričala kot nora. Sem pobasala Vida in ga pelala v bolnico. Tam je bil zadržan. So mu vzeli kri in je bila slaba krvna slika. Začeli so sumit na meningitis. In bogega reveža so ob 3 ponoči punktirali na hrbtenici. Jaz sem skoraj umrla od žalosti, ko sem slišala kako je jokal. Ampak HB ni bil meningitis, ampak samo vročinski krči. Včeraj sma prišla domov in je Videk kot prej. Zdrav, razigran in nagajiv. Navodila sma dobila za naprej, da morama nižat temperaturo takoj, pa če je samo 37,5 in če je preko 38 C, nižat z Voltarenom. Ker moram jutri v službo, še moram veliko nardit. Lepo bodite.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 20:39:02
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Večer! Moram povedat, kaj se mi je dogajalo zadnje dni. V soboto popoldan je Vid zakuhal, nič drugega kot vročina. Zvečer mu je zopet narastla na 39 C. Sem mu dala calpol, potem še svečko. Ob 23.45 pa se zbudim ker Videk zraven mene jamra. Pa ni jamral, imel je hude vročinske krče, čisto je bil odsoten, zavijal z očmi in pred usti je imel peno. Mene je skoraj kap, tekala sem po hiši, kričala kot nora. Sem pobasala Vida in ga pelala v bolnico. Tam je bil zadržan. So mu vzeli kri in je bila slaba krvna slika. Začeli so sumit na meningitis. In bogega reveža so ob 3 ponoči punktirali na hrbtenici. Jaz sem skoraj umrla od žalosti, ko sem slišala kako je jokal. Ampak HB ni bil meningitis, ampak samo vročinski krči. Včeraj sma prišla domov in je Videk kot prej. Zdrav, razigran in nagajiv. Navodila sma dobila za naprej, da morama nižat temperaturo takoj, pa če je samo 37,5 in če je preko 38 C, nižat z Voltarenom. Ker moram jutri v službo, še moram veliko nardit. Lepo bodite. O ti bogi revček. Jst bi tud kričala pa jokala, če bi se mojmu kaj takega dogajalo. Men se bi zrolalo. Naš je mel do zdej rahlo pljučnico, vnetje ušeska, pa vročino. HB je zdej vse ok. VELIK zate in poljubček za Vidka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 21:57:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Večer! Moram povedat, kaj se mi je dogajalo zadnje dni. V soboto popoldan je Vid zakuhal, nič drugega kot vročina. Zvečer mu je zopet narastla na 39 C. Sem mu dala calpol, potem še svečko. Ob 23.45 pa se zbudim ker Videk zraven mene jamra. Pa ni jamral, imel je hude vročinske krče, čisto je bil odsoten, zavijal z očmi in pred usti je imel peno. Mene je skoraj kap, tekala sem po hiši, kričala kot nora. Sem pobasala Vida in ga pelala v bolnico. Tam je bil zadržan. So mu vzeli kri in je bila slaba krvna slika. Začeli so sumit na meningitis. In bogega reveža so ob 3 ponoči punktirali na hrbtenici. Jaz sem skoraj umrla od žalosti, ko sem slišala kako je jokal. Ampak HB ni bil meningitis, ampak samo vročinski krči. Včeraj sma prišla domov in je Videk kot prej. Zdrav, razigran in nagajiv. Navodila sma dobila za naprej, da morama nižat temperaturo takoj, pa če je samo 37,5 in če je preko 38 C, nižat z Voltarenom. Ker moram jutri v službo, še moram veliko nardit. Lepo bodite. Ojej, hijenca Ko sem brala tvoj post, me je res ornk stisnilo Joj, da se mu ne bi nikoli več ponovilo!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 21:57:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika za vse bolančke. Jaz sem pa tako ras...pi...č...kan...a da je joj, že tretjič v zadnjih dveh mescih za isto stvar , pa itak da na področju zdravstva! Lep dan, se javim ko se ohladim. Kaj je pa bilo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 21:58:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Mi smo spet nekam slabo spali , vzroka pa ne vem. Naj bo prihajajoča noč boljša.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 21:58:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz pa čakam na dve teti od , prideta na kavo. Čvek uspel?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?