|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
6.10.2009 9:54:47   
tilči
Dobro jutro!

Jaz sem se že naletala.Sem šla v Hofer in celo dobila za Tilna flis jakno s kapuco in trakom za 5 eur.Včeraj,ko je bil prvi dan akcije,so se verjetno grebli,danes pa prazno pa polno robeuser posted image .Saj ima eno,a je še od Nejca in jo že malo emšo daje,tako da si zasluži kakšno novo.Sem pa tudi za Nejca gledala brezrokavnik,samo to bi pa moral najprej probati.
Potem sem šla pa še na banko,sem se hotela zmeniti,da bi poplačala star kredit in vzela novega,pa ne bo nič.Pravijo,da me lahko bremenijo le za eno tretjino plače in da je to 65 euruser posted image .Ne vem,kako je lahko 1/3 od 500  65 eur???user posted image user posted image Ne bom pa plačevala 5 let za tako mali znesek kredita.

V četrtek ima pa Nejc popoldne program prometne preventive in se bodo vozili z avtomobilčki.Tako da bo kar prespal po kosilu,potem ga bo šel pa ati iskat.
Danes imam pa še govorilne za Tilna pred šihtom

Suzy...majčko sem naročila preko spleta Sonček-otroška trgovina

za vse bolne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

luštne slikice

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
6.10.2009 10:02:04   
jana81
kasso kako si zadovoljna s kremo?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
6.10.2009 10:11:58   
špelin@
e
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

20.12. imam označen user posted image

jeeeej! user posted image

suzi ti bi šla? meni se sami ni za vozit, če greva pa obe, potem sem pa takoj za

sej pa sma se že v sobot zmenle, da grema skupaj! pa moj user posted image  že tudi ve, da gremo v lj na meeting in bo evico pazil user posted image

aja..sem misla da je to vse še v oblakih user posted image .. zdej morem samo še z mojim uskladit

Bom jaz tebi dala oblake user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
6.10.2009 10:22:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Jaz sem se že naletala.Sem šla v Hofer in celo dobila za Tilna flis jakno s kapuco in trakom za 5 eur.Včeraj,ko je bil prvi dan akcije,so se verjetno grebli,danes pa prazno pa polno robeuser posted image .Saj ima eno,a je še od Nejca in jo že malo emšo daje,tako da si zasluži kakšno novo.Sem pa tudi za Nejca gledala brezrokavnik,samo to bi pa moral najprej probati.
Super user posted image Tudi jaz sem včeraj za Gregca v Hoferju dobila komplet rjavega prešitega brezrokavnika in rdeče majčke z dolg. rokavi - KLIK

Potem sem šla pa še na banko,sem se hotela zmeniti,da bi poplačala star kredit in vzela novega,pa ne bo nič.Pravijo,da me lahko bremenijo le za eno tretjino plače in da je to 65 euruser posted image .Ne vem,kako je lahko 1/3 od 500  65 eur???user posted image user posted image Ne bom pa plačevala 5 let za tako mali znesek kredita.
Ja, tako je to... user posted image Kolikor sem spremljala zadeve mora kreditojemalcu ostati nedotaknjena nekje minimalna plača. Kar ostane, se lahko bremeni do polovice - odvisno od banke.

V četrtek ima pa Nejc popoldne program prometne preventive in se bodo vozili z avtomobilčki.Tako da bo kar prespal po kosilu,potem ga bo šel pa ati iskat.
Danes imam pa še govorilne za Tilna pred šihtom
A to bo Jumicar?

Suzy...majčko sem naročila preko spleta Sonček-otroška trgovina

za vse bolne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

luštne slikice

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
6.10.2009 10:32:04   
tilči
Bandauser posted image .Že vse sem napisala,pa me je ven vrglo

Špelin@..bom v četrtek zvedela,mislim pa da so to ti avtomobilčki
Mi je pa sedaj več jasno glede kredita.Hvala.Tam mi ni znala razložitiuser posted image
user posted image user posted image  za nakup

A je katera gledal reklamo od Kika? Sem videla podložene ala crocsice kot copatki,pa se je že Nejc oglasiluser posted image -Zadnjič mi je ena zrihtala kuponček za popust,pa bom šla mogoče malo v nabavo že za prihajajoče praznike

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
6.10.2009 10:40:28   
Anonimen

je še pri meni user posted image user posted image

pa dober danuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
6.10.2009 10:45:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

e

20.12. imam označen user posted image

jeeeej! user posted image

suzi ti bi šla? meni se sami ni za vozit, če greva pa obe, potem sem pa takoj za

sej pa sma se že v sobot zmenle, da grema skupaj! pa moj user posted image  že tudi ve, da gremo v lj na meeting in bo evico pazil user posted image

aja..sem misla da je to vse še v oblakih user posted image .. zdej morem samo še z mojim uskladit

Bom jaz tebi dala oblake user posted image

ma kaki oblaki, to je zdaj še fiksnouser posted image user posted image

mislim, da se nobena ne bo pustila prosituser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2382
6.10.2009 10:46:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

danuser posted image

za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

jana81: Kako je z Nejcem?????

vnete očke ima, drugače pa zjutraj je bil brez vročine in sem ga peljala v vrtec..

user posted image božček, pa so ga vzeli v vrtcu glede na to da ima vnete učke, pri nas jih ne vzamejo

Ma, očitno bodo spet naši majčki povečini bolni... user posted image Naj se Nejček hitro pozdravi!!!
Pri nas vvrtcu sicer naj ne bi jemali otrok, ki kažejo znake bolezni, ampak vidim, da jih vseeno kar.

e jej spet velikooooo bolančkovuser posted image

za vse, da se čim prej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

napa je za 1x še zdrava, naj tako ostaneuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
6.10.2009 10:47:42   
Anonimen

evo nekaj slikic za vse ki niste bile z nami..naj vam bo žal user posted image   

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

dobro jutro punce :)

ful ste lušne...sem user posted image , ker nisem bila z vami.

Kje in kdaj se dobite v LJ? Tle ziher ne bom manjkalauser posted image

smo se menile da bi naredila obletnico.. 20.12.09

JA user posted image

JANA super slikceuser posted image user posted image

ej kako sta potem uredili z tisto Logatčanko?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
6.10.2009 10:48:58   
Anonimen

Pa dobro jutro user posted image

Noč je bila pri nas praktično neprespana - Gregorjevo standardno zbujanje + bolna mala pika user posted image

Nič, moram dat psu jest, zdaj že resno teži.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za nespanje

user posted image user posted image  tudi naša je bilo čisto nič naspanauser posted image user posted image , zbujala se je vsakih 20-30minuser posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2385
6.10.2009 10:49:26   
Anonimen
ja kwa a zdej bom pa sama kle goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2386
6.10.2009 11:01:03   
kasso

grem šele v soboto do Logatca in ti bom potem sporočila, ko jo sprobam.
Ti bom danes nakazala denar.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
6.10.2009 11:02:55   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

ja kwa a zdej bom pa sama kle goruser posted image

ne boš sama!

jst sem že nazaj z malce. sem šla do tete na kavo, pa mi je še malico zraven postregla, pa slikce od poroke sma pogledli user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
6.10.2009 11:05:06   
kasso
jaz pa čakam na dve teti od user posted image , prideta na kavo.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
6.10.2009 11:07:54   
suzy85

da ne boste preveč dežja nardile user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
6.10.2009 11:28:08   
jana81

sem dobila kešuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
6.10.2009 12:12:21   
Anonimen

sem dobila kešuser posted image

resuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2392
6.10.2009 14:33:14   
nia5
Dan user posted image
Mi smo spet nekam slabo spali user posted image , vzroka pa ne vem.
Vidim, da je kr nekaj bolančkov, bogi so, za vse en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SS hvala za odgovor glede slikic user posted image

Jaz pa čakam mojo muciko da se zbudi, da boma skupaj jedle, sem pa že tako lačna, da mi že kruli user posted image

Špelin@ in Tilči user posted image user posted image user posted image za ugoden nakup

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
6.10.2009 15:28:17   
Čmrlika
user posted image user posted image za vse bolančke.

Jaz sem pa tako ras...pi...č...kan...a da je joj, že tretjič v zadnjih dveh mescih za isto stvar user posted image , pa itak da na področju zdravstva! user posted image user posted image user posted image

Lep dan, se javim ko se ohladim. user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
6.10.2009 19:59:53   
hijenca
Večer!

Moram povedat, kaj se mi je dogajalo zadnje dni. user posted image user posted image user posted image

V soboto popoldan je Vid zakuhal, nič drugega kot vročina. Zvečer mu je zopet narastla na 39 C. Sem mu dala calpol, potem še svečko. Ob 23.45 pa se zbudim ker Videk zraven mene jamra. Pa ni jamral, imel je hude vročinske krče, čisto je bil odsoten, zavijal z očmi in pred usti je imel peno. Mene je skoraj kap, tekala sem po hiši, kričala kot nora. Sem pobasala Vida in ga pelala v bolnico. Tam je bil zadržan. So mu vzeli kri in je bila slaba krvna slika. Začeli so sumit na meningitis. In bogega reveža so ob 3 ponoči punktirali na hrbtenici. Jaz sem skoraj umrla od žalosti, ko sem slišala kako je jokal. Ampak HB ni bil meningitis, ampak samo vročinski krči. Včeraj sma prišla domov in je Videk kot prej. Zdrav, razigran in nagajiv.

Navodila sma dobila za naprej, da morama nižat temperaturo takoj, pa če je samo 37,5 in če je preko 38 C, nižat z Voltarenom.

Ker moram jutri v službo, še moram veliko nardit.

Lepo bodite.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
6.10.2009 20:39:02   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Večer!

Moram povedat, kaj se mi je dogajalo zadnje dni. user posted image user posted image user posted image

V soboto popoldan je Vid zakuhal, nič drugega kot vročina. Zvečer mu je zopet narastla na 39 C. Sem mu dala calpol, potem še svečko. Ob 23.45 pa se zbudim ker Videk zraven mene jamra. Pa ni jamral, imel je hude vročinske krče, čisto je bil odsoten, zavijal z očmi in pred usti je imel peno. Mene je skoraj kap, tekala sem po hiši, kričala kot nora. Sem pobasala Vida in ga pelala v bolnico. Tam je bil zadržan. So mu vzeli kri in je bila slaba krvna slika. Začeli so sumit na meningitis. In bogega reveža so ob 3 ponoči punktirali na hrbtenici. Jaz sem skoraj umrla od žalosti, ko sem slišala kako je jokal. Ampak HB ni bil meningitis, ampak samo vročinski krči. Včeraj sma prišla domov in je Videk kot prej. Zdrav, razigran in nagajiv.

Navodila sma dobila za naprej, da morama nižat temperaturo takoj, pa če je samo 37,5 in če je preko 38 C, nižat z Voltarenom.

Lepo bodite.

O ti bogi revček. Jst bi tud kričala pa jokala, če bi se mojmu kaj takega dogajalo. Men se bi zrolalo. Naš je mel do zdej rahlo pljučnico, vnetje ušeska, pa vročino. HB je zdej vse ok.
VELIK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in poljubček za Vidka.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
6.10.2009 21:57:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Večer!

Lepo bodite.

Ojej, hijenca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko sem brala tvoj post, me je res ornk stisnilo user posted image
Joj, da se mu ne bi nikoli več ponovilo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
6.10.2009 21:57:47   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

user posted image user posted image za vse bolančke.

Jaz sem pa tako ras...pi...č...kan...a da je joj, že tretjič v zadnjih dveh mescih za isto stvar user posted image , pa itak da na področju zdravstva! user posted image user posted image user posted image

Lep dan, se javim ko se ohladim. user posted image

user posted image user posted image
Kaj je pa bilo?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
6.10.2009 21:58:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan user posted image
Mi smo spet nekam slabo spali user posted image , vzroka pa ne vem.

user posted image user posted image Naj bo prihajajoča noč boljša.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
6.10.2009 21:58:30   
špelin@

Čvek uspel? user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?