Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 21:58:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ja kwa a zdej bom pa sama kle gor ne boš sama! jst sem že nazaj z malce. sem šla do tete na kavo, pa mi je še malico zraven postregla, pa slikce od poroke sma pogledli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 21:59:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa dobro jutro Noč je bila pri nas praktično neprespana - Gregorjevo standardno zbujanje + bolna mala pika Nič, moram dat psu jest, zdaj že resno teži. za nespanje tudi naša je bilo čisto nič naspana , zbujala se je vsakih 20-30min A AT tudi? Saj pravim: naj bo ta noč boljša!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 22:40:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Večer! Moram povedat, kaj se mi je dogajalo zadnje dni. V soboto popoldan je Vid zakuhal, nič drugega kot vročina. Zvečer mu je zopet narastla na 39 C. Sem mu dala calpol, potem še svečko. Ob 23.45 pa se zbudim ker Videk zraven mene jamra. Pa ni jamral, imel je hude vročinske krče, čisto je bil odsoten, zavijal z očmi in pred usti je imel peno. Mene je skoraj kap, tekala sem po hiši, kričala kot nora. Sem pobasala Vida in ga pelala v bolnico. Tam je bil zadržan. So mu vzeli kri in je bila slaba krvna slika. Začeli so sumit na meningitis. In bogega reveža so ob 3 ponoči punktirali na hrbtenici. Jaz sem skoraj umrla od žalosti, ko sem slišala kako je jokal. Ampak HB ni bil meningitis, ampak samo vročinski krči. Včeraj sma prišla domov in je Videk kot prej. Zdrav, razigran in nagajiv. Navodila sma dobila za naprej, da morama nižat temperaturo takoj, pa če je samo 37,5 in če je preko 38 C, nižat z Voltarenom. Ker moram jutri v službo, še moram veliko nardit. Lepo bodite. ojej. velik kup in da ne bo treba več ponavljati in bo videk zdrav!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 22:40:38
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika za vse bolančke. Jaz sem pa tako ras...pi...č...kan...a da je joj, že tretjič v zadnjih dveh mescih za isto stvar , pa itak da na področju zdravstva! Lep dan, se javim ko se ohladim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 22:42:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, če mi katera slučajno zna pomagat: http://www.ringaraja.net/forum/vprasanje-o-svetlobi---5-ros/m_4554279/mpage_1/tm.htm#4554708 kakšna vprašanja za 5. razred! je mela sestra podobno vprašanje le matematično, pa smo ga v 3. letniku gimnazije komaj rešili! upam, da bo prošnja učiteljici v beležko uslišana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 23:07:40
|
|
|
|
jana81
|
sem šele sedaj prišla do računalnika.. danes so me ob treh klicali iz vrtca da ima Nejc vročino 39,5 in em takoj šla po njega..še dobro da sem šla, ker so bili zunaj, pa še pihalo je.. no potem sva bila doma, vmes sem ga pustila mami , da sem šla v trgovino.. zvečer je bil pa ati varuška, da sem šla na aerobiko (sem v soboto estrello vidla v živo, sem dobla kr kompleks ) hijenca sočustvujem s tabo, upam da je bilo zadnjič.. suzy sem vidla slike na FB..super sobica..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 23:15:08
|
|
|
|
suzy85
|
uživanje na Rogli kevin in eva kahljica bi naj šla na rit... pomagam pospravljat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 23:17:03
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem šele sedaj prišla do računalnika.. danes so me ob treh klicali iz vrtca da ima Nejc vročino 39,5 in em takoj šla po njega..še dobro da sem šla, ker so bili zunaj, pa še pihalo je.. no potem sva bila doma, vmes sem ga pustila mami , da sem šla v trgovino.. zvečer je bil pa ati varuška, da sem šla na aerobiko (sem v soboto estrello vidla v živo, sem dobla kr kompleks ) upam, da ne bo huje zbolel! hijenca sočustvujem s tabo, upam da je bilo zadnjič.. suzy sem vidla slike na FB..super sobica.. hvala! namesto tistega belega roba pridejo stenske obrobe, pa še živali s kmetije bo treba nekam nalepit. bom pokazala, ko bo čisto končana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.10.2009 8:25:25
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.10.2009 8:27:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, če mi katera slučajno zna pomagat: http://www.ringaraja.net/forum/vprasanje-o-svetlobi---5-ros/m_4554279/mpage_1/tm.htm#4554708 kakšna vprašanja za 5. razred! je mela sestra podobno vprašanje le matematično, pa smo ga v 3. letniku gimnazije komaj rešili! upam, da bo prošnja učiteljici v beležko uslišana Danes imajo naravoslovni dan in bom jutri napisala v beležko. suzy85, a sva midve že na "ti" na FB? Grem samo vsake kvatre 1x malo pogledat tja in bi rada tudi jaz videla sobico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.10.2009 8:28:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem šele sedaj prišla do računalnika.. danes so me ob treh klicali iz vrtca da ima Nejc vročino 39,5 in em takoj šla po njega..še dobro da sem šla, ker so bili zunaj, pa še pihalo je.. no potem sva bila doma, vmes sem ga pustila mami , da sem šla v trgovino.. zvečer je bil pa ati varuška, da sem šla na aerobiko (sem v soboto estrello vidla v živo, sem dobla kr kompleks ) za Nejčka Mislim, da nas je kar nekaj, ki smo se ob pogledu na šefico zamislile same nad sabo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.10.2009 8:28:58
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro suzy luškane slikce..eva je taka carta špelina hvala za zjatrk, bo pasal Moja dva še spita, Nejc dones ni šel v vrtec, in je do 11h ati z njim doma, potem pa grem jst..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.10.2009 8:29:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 uživanje na Rogli kevin in eva kahljica bi naj šla na rit... pomagam pospravljat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.10.2009 8:30:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem šele sedaj prišla do računalnika.. danes so me ob treh klicali iz vrtca da ima Nejc vročino 39,5 in em takoj šla po njega..še dobro da sem šla, ker so bili zunaj, pa še pihalo je.. no potem sva bila doma, vmes sem ga pustila mami , da sem šla v trgovino.. zvečer je bil pa ati varuška, da sem šla na aerobiko (sem v soboto estrello vidla v živo, sem dobla kr kompleks ) za Nejčka Mislim, da nas je kar nekaj, ki smo se ob pogledu na šefico zamislile same nad sabo... ah ja..mene moreš kr po riti , ker drgač se nikamor ne spravim, ampak ona je dokazala da je nemogoče mogoče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.10.2009 8:30:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro suzy luškane slikce..eva je taka carta špelina hvala za zjatrk, bo pasal Ja, takle mamo, če hočemo biti v Estrellinem rangu Ne bom več sendvičev limala Moja dva še spita, Nejc dones ni šel v vrtec, in je do 11h ati z njim doma, potem pa grem jst.. A je že kaj boljši?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.10.2009 8:31:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem šele sedaj prišla do računalnika.. danes so me ob treh klicali iz vrtca da ima Nejc vročino 39,5 in em takoj šla po njega..še dobro da sem šla, ker so bili zunaj, pa še pihalo je.. no potem sva bila doma, vmes sem ga pustila mami , da sem šla v trgovino.. zvečer je bil pa ati varuška, da sem šla na aerobiko (sem v soboto estrello vidla v živo, sem dobla kr kompleks ) za Nejčka Mislim, da nas je kar nekaj, ki smo se ob pogledu na šefico zamislile same nad sabo... ah ja..mene moreš kr po riti , ker drgač se nikamor ne spravim, ampak ona je dokazala da je nemogoče mogoče V življenju še nisem srečala človeka, ki bi premogel toliko volje in vztrajnosti, da ne rečem trme, kot je premore ona
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.10.2009 8:37:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, če mi katera slučajno zna pomagat: http://www.ringaraja.net/forum/vprasanje-o-svetlobi---5-ros/m_4554279/mpage_1/tm.htm#4554708 kakšna vprašanja za 5. razred! je mela sestra podobno vprašanje le matematično, pa smo ga v 3. letniku gimnazije komaj rešili! upam, da bo prošnja učiteljici v beležko uslišana Danes imajo naravoslovni dan in bom jutri napisala v beležko. suzy85, a sva midve že na "ti" na FB? Grem samo vsake kvatre 1x malo pogledat tja in bi rada tudi jaz videla sobico ne, nisva še. me boš ti poiskala al te jst? poglej pod suzana pesjak.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.10.2009 8:45:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, če mi katera slučajno zna pomagat: http://www.ringaraja.net/forum/vprasanje-o-svetlobi---5-ros/m_4554279/mpage_1/tm.htm#4554708 kakšna vprašanja za 5. razred! je mela sestra podobno vprašanje le matematično, pa smo ga v 3. letniku gimnazije komaj rešili! upam, da bo prošnja učiteljici v beležko uslišana Danes imajo naravoslovni dan in bom jutri napisala v beležko. suzy85, a sva midve že na "ti" na FB? Grem samo vsake kvatre 1x malo pogledat tja in bi rada tudi jaz videla sobico ne, nisva še. me boš ti poiskala al te jst? poglej pod suzana pesjak. Sem te našla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.10.2009 8:47:34
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem šele sedaj prišla do računalnika.. danes so me ob treh klicali iz vrtca da ima Nejc vročino 39,5 in em takoj šla po njega..še dobro da sem šla, ker so bili zunaj, pa še pihalo je.. no potem sva bila doma, vmes sem ga pustila mami , da sem šla v trgovino.. zvečer je bil pa ati varuška, da sem šla na aerobiko (sem v soboto estrello vidla v živo, sem dobla kr kompleks ) za Nejčka Mislim, da nas je kar nekaj, ki smo se ob pogledu na šefico zamislile same nad sabo... ah ja..mene moreš kr po riti , ker drgač se nikamor ne spravim, ampak ona je dokazala da je nemogoče mogoče se strinjam! kapo dol pred šefico!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.10.2009 9:06:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro suzy luškane slikce..eva je taka carta špelina hvala za zjatrk, bo pasal Ja, takle mamo, če hočemo biti v Estrellinem rangu Ne bom več sendvičev limala Moja dva še spita, Nejc dones ni šel v vrtec, in je do 11h ati z njim doma, potem pa grem jst.. A je že kaj boljši? SEM RAVN POJEDLA kruh z evrokremom Nejc: še spita oba, sem ravn šla k njima, sem misla da bom Nejcu dala kapljice v oči, pa se drnjohata Bom videla kako bo ko vstane, včeri tud zjutri ni imel vročine zato je šel v vrtec, potem po kosilo in spancu miu je pa narasla, upam da danes ne bo tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.10.2009 9:09:16
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Ko sem brala post od Hijence,me je kar zmrazilo .Bogi revček! Jana.. za Nejca Špelin@..kako je mala pika? Včeraj sem bila na govorilnih za Tilna in sem tako ponosna .Je zelo priden,vodljiv,ubogljiv; na začetku je zavračal hrano in čaj,sedaj pa je normalno in pije,je sam,odklanja pomoč,zelo ga zanima glasba,kocke,hišica,ki jo imajo v igralnici,ko so na terasi ima malo krize,ampak ne joka.Takrat se gre malo stisniti k vzgojiteljici za par minutk,potem pa veselo igrat Do sedaj je 1x prespal in to tako,da se je samo ulegel in mrknil.Doma ga moram pa za rokico držat Vglavnem je pravi frajer .Če bo šlo tako naprej,bo decembra že nastopal na skupni prireditvi,ki jo organizira vrtec Voda mi še vedno počasi teče v kuhinji,tako da perem v pomivalvu pri tašči.Včeraj sem kupila tablete,da ne bo piskala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.10.2009 9:11:12
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro suzy luškane slikce..eva je taka carta špelina hvala za zjatrk, bo pasal Ja, takle mamo, če hočemo biti v Estrellinem rangu Ne bom več sendvičev limala Moja dva še spita, Nejc dones ni šel v vrtec, in je do 11h ati z njim doma, potem pa grem jst.. A je že kaj boljši? SEM RAVN POJEDLA kruh z evrokremom Nejc: še spita oba, sem ravn šla k njima, sem misla da bom Nejcu dala kapljice v oči, pa se drnjohata Bom videla kako bo ko vstane, včeri tud zjutri ni imel vročine zato je šel v vrtec, potem po kosilo in spancu miu je pa narasla, upam da danes ne bo tako držim pesti!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.10.2009 9:31:40
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem šele sedaj prišla do računalnika.. danes so me ob treh klicali iz vrtca da ima Nejc vročino 39,5 in em takoj šla po njega..še dobro da sem šla, ker so bili zunaj, pa še pihalo je.. no potem sva bila doma, vmes sem ga pustila mami , da sem šla v trgovino.. zvečer je bil pa ati varuška, da sem šla na aerobiko (sem v soboto estrello vidla v živo, sem dobla kr kompleks ) za Nejčka Mislim, da nas je kar nekaj, ki smo se ob pogledu na šefico zamislile same nad sabo... ah ja..mene moreš kr po riti , ker drgač se nikamor ne spravim, ampak ona je dokazala da je nemogoče mogoče V življenju še nisem srečala človeka, ki bi premogel toliko volje in vztrajnosti, da ne rečem trme, kot je premore ona se popolnoma strinjam ampak je imela šefica pred meseci preveč kg na sebi, vama pa prav nič ne manjka!!!! Torej, sendvič na plano Zadnje dni imam same čudne sanje, more,. Danes sem bila cela pokvekana, zvit trup, roke...brrr, pred dvema dnevoma pa sem sanjala, da je Varja umrla pod ruševinami,...še danes nisem prišla k sebi, ker me kar zmrazi. Upam, da sem ji s tem podaljšala življenje, kot pravijo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.10.2009 9:34:12
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Večer! Moram povedat, kaj se mi je dogajalo zadnje dni. V soboto popoldan je Vid zakuhal, nič drugega kot vročina. Zvečer mu je zopet narastla na 39 C. Sem mu dala calpol, potem še svečko. Ob 23.45 pa se zbudim ker Videk zraven mene jamra. Pa ni jamral, imel je hude vročinske krče, čisto je bil odsoten, zavijal z očmi in pred usti je imel peno. Mene je skoraj kap, tekala sem po hiši, kričala kot nora. Sem pobasala Vida in ga pelala v bolnico. Tam je bil zadržan. So mu vzeli kri in je bila slaba krvna slika. Začeli so sumit na meningitis. In bogega reveža so ob 3 ponoči punktirali na hrbtenici. Jaz sem skoraj umrla od žalosti, ko sem slišala kako je jokal. Ampak HB ni bil meningitis, ampak samo vročinski krči. Včeraj sma prišla domov in je Videk kot prej. Zdrav, razigran in nagajiv. Navodila sma dobila za naprej, da morama nižat temperaturo takoj, pa če je samo 37,5 in če je preko 38 C, nižat z Voltarenom. Ker moram jutri v službo, še moram veliko nardit. Lepo bodite. ojej bogi Videk
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?