Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:12:21
|
|
|
|
mafi
|
dan za vse bolančke . jana81: Kako je z Nejcem?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:21:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan za vse bolančke . jana81: Kako je z Nejcem????? vnete očke ima, drugače pa zjutraj je bil brez vročine in sem ga peljala v vrtec..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:24:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan za vse bolančke . jana81: Kako je z Nejcem????? vnete očke ima, drugače pa zjutraj je bil brez vročine in sem ga peljala v vrtec.. božček, pa so ga vzeli v vrtcu glede na to da ima vnete učke, pri nas jih ne vzamejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:29:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan za vse bolančke . jana81: Kako je z Nejcem????? vnete očke ima, drugače pa zjutraj je bil brez vročine in sem ga peljala v vrtec.. božček, pa so ga vzeli v vrtcu glede na to da ima vnete učke, pri nas jih ne vzamejo JA VZAMEJO. samo izjavo moreš podpisat, da jim lahko dajejo kapljice,sej nima tak fejst vnete, mu še ne teče gnoj ven, ampak spodaj pod očmi ima čisto rdeče, zgleda se je začel gnoj spodaj nabirat..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:29:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan za vse bolančke . jana81: Kako je z Nejcem????? vnete očke ima, drugače pa zjutraj je bil brez vročine in sem ga peljala v vrtec.. božček, pa so ga vzeli v vrtcu glede na to da ima vnete učke, pri nas jih ne vzamejo Ma, očitno bodo spet naši majčki povečini bolni... Naj se Nejček hitro pozdravi!!! Pri nas vvrtcu sicer naj ne bi jemali otrok, ki kažejo znake bolezni, ampak vidim, da jih vseeno kar.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:30:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nekaj slikic za vse ki niste bile z nami..naj vam bo žal dobro jutro punce :) ful ste lušne...sem , ker nisem bila z vami. Kje in kdaj se dobite v LJ? Tle ziher ne bom manjkala smo se menile da bi naredila obletnico.. 20.12.09 JA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:31:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nekaj slikic za vse ki niste bile z nami..naj vam bo žal dobro jutro punce :) ful ste lušne...sem , ker nisem bila z vami. Kje in kdaj se dobite v LJ? Tle ziher ne bom manjkala smo se menile da bi naredila obletnico.. 20.12.09 JA u pol se mogoče še jaz pojavim , grem preračunat kako moj takrat dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:31:37
|
|
|
|
špelin@
|
Pa dobro jutro Noč je bila pri nas praktično neprespana - Gregorjevo standardno zbujanje + bolna mala pika Nič, moram dat psu jest, zdaj že resno teži.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:31:59
|
|
|
|
kasso
|
za vse bolančke Tudi pri nas so vsi trije prehlajeni, Varja ima čudne izpade trme (včeraj je jokala par ur skupaj dopoldne), Petja je bila prvič v vrtcu cmerava, Gašper ima tudi vnete učke...noben pa nima vročine.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:34:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa dobro jutro Noč je bila pri nas praktično neprespana - Gregorjevo standardno zbujanje + bolna mala pika Nič, moram dat psu jest, zdaj že resno teži.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:35:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso za vse bolančke Tudi pri nas so vsi trije prehlajeni, Varja ima čudne izpade trme (včeraj je jokala par ur skupaj dopoldne), Petja je bila prvič v vrtcu cmerava, Gašper ima tudi vnete učke...noben pa nima vročine.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:38:02
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa dobro jutro Noč je bila pri nas praktično neprespana - Gregorjevo standardno zbujanje + bolna mala pika Nič, moram dat psu jest, zdaj že resno teži. za nespanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:39:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso za vse bolančke Tudi pri nas so vsi trije prehlajeni, Varja ima čudne izpade trme (včeraj je jokala par ur skupaj dopoldne), Petja je bila prvič v vrtcu cmerava, Gašper ima tudi vnete učke...noben pa nima vročine. joj, ti prehladi. ko lahko samo čakamo, da minejo. za vse 3 tvoje bubančke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:39:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso za vse bolančke Tudi pri nas so vsi trije prehlajeni, Varja ima čudne izpade trme (včeraj je jokala par ur skupaj dopoldne), Petja je bila prvič v vrtcu cmerava, Gašper ima tudi vnete učke...noben pa nima vročine. Pri nas je bila vročina včeraj zgleda samo enodnevnica, pa bruhanje tudi..HB tud vam želim da se čimprej pocajtate.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:43:15
|
|
|
|
suzy85
|
sem se ravno spomnila, da bi lahko za rojstni dan z evo dale majico z napisom "najboljši očka". katera je že to kupila? tilči? kje pa? sem pa naletela na tole stran smešne majice A niso dobre?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:53:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sem se ravno spomnila, da bi lahko za rojstni dan z evo dale majico z napisom "najboljši očka". katera je že to kupila? tilči? kje pa? sem pa naletela na tole stran smešne majice A niso dobre? suzy v celju v centru mesta je eden ki dela napise na majice, kar hočeš..sam trenutno ne vem kako se reče, sem pozabila, bom popoldne vprašala taščo, pa ti javim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:53:46
|
|
|
|
kasso
|
20.12. imam označen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:56:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso za vse bolančke Tudi pri nas so vsi trije prehlajeni, Varja ima čudne izpade trme (včeraj je jokala par ur skupaj dopoldne), Petja je bila prvič v vrtcu cmerava, Gašper ima tudi vnete učke...noben pa nima vročine. A pri vas tudi? Upam, da se hitro pozdravijo in da ne kasirajo vročine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:56:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sem se ravno spomnila, da bi lahko za rojstni dan z evo dale majico z napisom "najboljši očka". katera je že to kupila? tilči? kje pa? sem pa naletela na tole stran smešne majice A niso dobre? suzy v celju v centru mesta je eden ki dela napise na majice, kar hočeš..sam trenutno ne vem kako se reče, sem pozabila, bom popoldne vprašala taščo, pa ti javim Tudi mene zanima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:59:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso 20.12. imam označen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 9:00:50
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso 20.12. imam označen jeeeej!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 9:02:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso 20.12. imam označen hehe zaenkrat je bil to le predlog..to je sicer nedelja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 9:03:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso 20.12. imam označen jeeeej! suzi ti bi šla? meni se sami ni za vozit, če greva pa obe, potem sem pa takoj za
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 9:28:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso 20.12. imam označen jeeeej! suzi ti bi šla? meni se sami ni za vozit, če greva pa obe, potem sem pa takoj za sej pa sma se že v sobot zmenle, da grema skupaj! pa moj že tudi ve, da gremo v lj na meeting in bo evico pazil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 9:35:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso 20.12. imam označen jeeeej! suzi ti bi šla? meni se sami ni za vozit, če greva pa obe, potem sem pa takoj za sej pa sma se že v sobot zmenle, da grema skupaj! pa moj že tudi ve, da gremo v lj na meeting in bo evico pazil aja..sem misla da je to vse še v oblakih .. zdej morem samo še z mojim uskladit
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?