|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
1.9.2009 22:25:53   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

jana: hmmmmmm...mogoče pa ne bi bilo slabo, če bi bilo kar +. Bolje tako spontano, kot načrtnouser posted image . Kako ti je pa všeč v novem vrtcu?

Ja mogoče pa res..user posted image
v vrtcu mi je zaenkrat všeč, tud Nejcu je bilo danes fajn, sta s sestrično divjala naokrog, upam da tako ostane..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 201
1.9.2009 22:26:15   
jana81
user posted image user posted image ticker laže, sem že 5 kg below target weightuser posted image  Sedaj imam toliko kot sem si želelauser posted image

in to je ? 55 ?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 202
1.9.2009 22:31:15   
nia5
Čer user posted image
Veste, da pa zdaj po štirih dneh že pogrešam svojega user posted image , čeprav se vidima na šihtu, ampak delama, jaz bi se cartala pa stiskala user posted image . V tem primeru Suzy85 ala ti vera, da zdržiš več dni brez svojega vojaka.

Malo še na hitro pokomentiram, pa grem ležat/gledat tv/brat/spat.....nekaj od tega user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 203
1.9.2009 22:33:10   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Tako, jaz sem bila danes doma(dopust) in je bilo megastičnouser posted image  Mir in še enkrat mir.....user posted image  Andraž je bil v šoli in že čaka nestrpno jutriuser posted image  Pri nas ni nič novega, razen tega, da delamo okoli hiše. Žal sem morala vzeti še nekaj kreditauser posted image Sedaj upam, da prilezemo vsaj s tavelikimi deli skoz, ostalo pa šparat po par mesecev in akcija.

Res ne pravijo zaman, da je hiša luknja brez dna, kar se denarja tiče.

Res je, pa še čas ti jemlje....user posted image Kar naprej delaš, pucaš, pa se nikjer nič ne vidiuser posted image  Za te stvari je blok zakon

Jpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 204
1.9.2009 22:39:16   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Midva sva iz vrtca.user posted image Tilen se je lepo vklopil,bo pa hudo,ko ga bom zapustila.Sem šla samo v garderobo po pulover,pa je že roke stegval in hotel jokati.user posted image
Danes sva bila ves čas skupaj,jutri ga bom pa že malo pustila in šla po kosilu iskat.Je pa danes že viden napredek pri spanju,saj je zaenkrat še zbujen,tako da se bo hitro navadil po kosilu hodit spat samo eno rundo šeuser posted image user posted image
V četrtek ga bom pa peljala ob 10.30,malo bom z njim,potem pa letim v službo,ker imam ob 12.varstvo pri deluuser posted image Tako da bo moral po sili razmer že tam spati.Ma,prej se navadi,bolje bo.Sem pa v službi prosila,če lahko po predavanju kar nadaljujem s službo,da ne bom še 1x hodila in so mi odobrili.No,popoldne zvem dokončno

Tilči kako te razumemuser posted image user posted image user posted image No meni je bilo danes že precej lažje, saj ni bilo več toliko joka. Ga je ati peljal, bil pri zajtrku z njim nato pa ga je prišel iskat po kosilu. Je pa moj sonček postal bolj ješč odkar je v vrtcuuser posted image user posted image Pa danes je po dolgem času čez dan spal 2 uri in pol v kosuuser posted image user posted image user posted image .

Priden Gal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 205
1.9.2009 22:41:46   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan user posted image
Moj knedljček aja, tako da imam malo časa, da kaj napišem.
Danes sem pa fraj  user posted image , sem včeraj delala do enih ponoči, Nia pa se je celo noč premetavala, vmes jokala in me ob pol osmih zbudila user posted image , sem se zbudila ko prežvekan čigumi, cela zabuhla, kot bi me kdo nabunkal user posted image , no zdaj je že vredu. Popoldan pa grema malo k atiju v službo, zdaj je že 4 dan, ko ga sploh ni videla, le ponoči ko se zbudi ga vidi ko spi, to pa je to user posted image . Pol pa mi skoz mobitel v roke tišči in govori ata, da naj ga pokličem user posted image
Drugače pa je pridna v varstvu pri mojih, tudi zvečer zaspi brez večjih problemov.

Ja pridna mala Niauser posted image user posted image user posted image . Ti mami pa si tu pa tam le spočij, da ne pregoriš od dela. Upam, da sta pri atiju uživali.

Mah, ko zakleto je bila vedno večja gužva in sma bile tam 1,5h, pa ni imel časa niti 10 minut, se je pa Nia zamotla in igrala z otroci tam. Mislim da je bilo njemu bolj hudo kot njej.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 206
1.9.2009 22:44:20   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Midva sva iz vrtca.user posted image Tilen se je lepo vklopil,bo pa hudo,ko ga bom zapustila.Sem šla samo v garderobo po pulover,pa je že roke stegval in hotel jokati.user posted image
Danes sva bila ves čas skupaj,jutri ga bom pa že malo pustila in šla po kosilu iskat.Je pa danes že viden napredek pri spanju,saj je zaenkrat še zbujen,tako da se bo hitro navadil po kosilu hodit spat samo eno rundo šeuser posted image user posted image
V četrtek ga bom pa peljala ob 10.30,malo bom z njim,potem pa letim v službo,ker imam ob 12.varstvo pri deluuser posted image Tako da bo moral po sili razmer že tam spati.Ma,prej se navadi,bolje bo.Sem pa v službi prosila,če lahko po predavanju kar nadaljujem s službo,da ne bom še 1x hodila in so mi odobrili.No,popoldne zvem dokončno

Tilči kako te razumemuser posted image user posted image user posted image No meni je bilo danes že precej lažje, saj ni bilo več toliko joka. Ga je ati peljal, bil pri zajtrku z njim nato pa ga je prišel iskat po kosilu. Je pa moj sonček postal bolj ješč odkar je v vrtcuuser posted image user posted image Pa danes je po dolgem času čez dan spal 2 uri in pol v kosuuser posted image user posted image user posted image .

Meni gre sicer težko z jezika, ampak predvidevam, da bo imel Gregi kar težave, ko ga bom pustila v vrtcu... Moja mala jokica user posted image Se je pa čisto samotarsko igral, vozil je en tovornjaček, vmes malo prelagal posodice ("kuhal" user posted image ), pridno je poglodal košček jabolčka, ki mu ga je vzgojiteljica dala, ampak ves ostali čas je tiščal vame...

user posted image , cartek mali

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 207
1.9.2009 22:47:25   
nia5
Mirno nočko user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 208
1.9.2009 22:52:48   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Se bom kar poslovila, če sodim po prejšnji noči, bo tudi današnja dolga in neprespana user posted image Beri: če bi ta otrok spaaaaaaaaaaal user posted image

Mirno nočko vsem user posted image

Gregi spati je trebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej kake 14 dni ti ga še zna srat ponoč (zarad vtisov iz vrtca), potem pa bo verjetno spal, ker bo utrujen od vsega iz vrtca.. Upajmo a ne?

Upanje umre zadnjeuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 209
1.9.2009 22:54:36   
Anitka

Dan user posted image
Danes sem pa fraj  user posted image , sem včeraj delala do enih ponoči, Nia pa se je celo noč premetavala, vmes jokala in me ob pol osmih zbudila user posted image , sem se zbudila ko prežvekan čigumi, cela zabuhla, kot bi me kdo nabunkal user posted image , no zdaj je že vredu. Popoldan pa grema malo k atiju v službo, zdaj je že 4 dan, ko ga sploh ni videla, le ponoči ko se zbudi ga vidi ko spi, to pa je to user posted image . Pol pa mi skoz mobitel v roke tišči in govori ata, da naj ga pokličem user posted image
Drugače pa je pridna v varstvu pri mojih, tudi zvečer zaspi brez večjih problemov.

Ja pridna mala Niauser posted image user posted image user posted image . Ti mami pa si tu pa tam le spočij, da ne pregoriš od dela. Upam, da sta pri atiju uživali.

Mah, ko zakleto je bila vedno večja gužva in sma bile tam 1,5h, pa ni imel časa niti 10 minut, se je pa Nia zamotla in igrala z otroci tam. Mislim da je bilo njemu bolj hudo kot njej.

Ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 210
2.9.2009 3:36:20   
suzy85
tilči user posted image user posted image user posted image za Tilna in njegov 1. dan v vrtcu!

barbaw pridni ste! user posted image ti pa pazi, da ne pregoriš! user posted image user posted image user posted image

jana mogoče pa bodo vzgojiteljice videle, da ni težav in ne bo potreboval toliko uvajanja

srčekgirll user posted image user posted image user posted image za 8 urni delovnik! se bo treba navadit, ne? user posted image

tally
tudi emilija se bo navadila na vrtec. kako se ti počutiš?

špelin@ user posted image user posted image user posted image za 1. šolski dan za vse 3 pikece! upam, da je bila noč mirna! user posted image user posted image user posted image

estrella o, si uživala sama doma... user posted image pa kapo dol! user posted image za tvojo vztrajnost!!!

anitka lepo, da se tudi gal hitro navaja na vrtec! user posted image

se niste nekaj pogovarjale za srečanje za vikend? bo kaj iz tega?

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 211
2.9.2009 3:36:38   
suzy85

A še to punce, dajte javit datume pregledov za 18 mesecevuser posted image

mi dobimo vabilo domov, tako da datuma ne vem

tudi mi dobimo vabilo po pošti

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 212
2.9.2009 3:41:30   
suzy85

Čer user posted image
Veste, da pa zdaj po štirih dneh že pogrešam svojega user posted image , čeprav se vidima na šihtu, ampak delama, jaz bi se cartala pa stiskala user posted image . V tem primeru Suzy85 ala ti vera, da zdržiš več dni brez svojega vojaka.

user posted image user posted image user posted image
sej je hudo, ampak se počasi navadiš. čez dan se zamotim s službo, pa evico rihtam, najhuje pa je zvečer, ko grem v prazno posteljo. user posted image najin user posted image gre ravno jutri na stražo do pon, konec meseca pa za cel teden. nekaj se pogovarjajo o misiji v afganistan naslednje leto avgusta - tega me je pa že konkretno strah. pa saj sva vedela, kaj naju čaka s to službo user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 213
2.9.2009 3:43:05   
suzy85
šibam se učit! sem bla včeraj v mb, da mi je profesorica vpisala oceno in so mi ostali samo še 3 izpiti! je pa res, da je 1 za 4 "normalne" user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 214
2.9.2009 7:38:47   
Estrella*

user posted image user posted image ticker laže, sem že 5 kg below target weightuser posted image  Sedaj imam toliko kot sem si želelauser posted image

in to je ? 55 ?

JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Sedaj končno "samo vzdržujem" težo. Če bo šlo pa še kaj dol, je pa tudi dobrodošlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 215
2.9.2009 7:42:23   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Čer user posted image

sej je hudo, ampak se počasi navadiš. čez dan se zamotim s službo, pa evico rihtam, najhuje pa je zvečer, ko grem v prazno posteljo. user posted image najin  gre ravno jutri na stražo do pon, konec meseca pa za cel teden. nekaj se pogovarjajo o misiji v afganistan naslednje leto avgusta - tega me je pa že konkretno strah. pa saj sva vedela, kaj naju čaka s to službo user posted image

user posted image user posted image  Mogoče pa le ne bo potrebno v Afganistan. Res si dobra, da zdržiš tako odsotnostuser posted image . Jaz je ne bi mogla, sem preveč z živci na nitki.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 216
2.9.2009 7:42:30   
Estrella*

šibam se učit! sem bla včeraj v mb, da mi je profesorica vpisala oceno in so mi ostali samo še 3 izpiti! je pa res, da je 1 za 4 "normalne" user posted image

Ojej ob tej uri????? Dobra siuser posted image !Tudi ti si vztrajnauser posted image . Meni tudi manjka učenjeuser posted image  Se bo treba malo v knjige vrečtuser posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 2.9.2009 7:43:09 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 217
2.9.2009 7:44:52   
Estrella*
Jutro!

Sem na šihtu in žal me čaka gužvauser posted image  Tako, da se poslavljam do večera. Pridno čvekajte!

Neposredna povezava do sporočila: 218
2.9.2009 8:03:34   
suzy85

in to je ? 55 ?

JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Sedaj končno "samo vzdržujem" težo. Če bo šlo pa še kaj dol, je pa tudi dobrodošlouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 219
2.9.2009 8:05:24   
suzy85

Ojej ob tej uri????? Dobra siuser posted image !Tudi ti si vztrajnauser posted image . Meni tudi manjka učenjeuser posted image  Se bo treba malo v knjige vrečtuser posted image

čez dan se ne učim, ker tistih par ur na dan, ko smo skupaj, raje preživim s user posted image  in evo. zvečer sem po navadi preveč utrujena za učenje, zato pa zjutraj vstajam. sem že kot zombi user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 220
2.9.2009 8:13:53   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Punci sta že v šoli oz. vrtcu, midva z Gregorjem pa čakava na 9. uro, da greva ponovit vajo.

Spanje: na srečo je danes "samo" eno uro bedel, vstajal, tečnaril,...

Sem na šihtu in žal me čaka gužvauser posted image  Tako, da se poslavljam do večera. Pridno čvekajte!

Vsaj hitro ti bo minilo, ker boš polno zaposlena user posted image

ticker laže, sem že 5 kg below target weight  Sedaj imam toliko kot sem si želela

in to je ? 55 ?

JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Sedaj končno "samo vzdržujem" težo. Če bo šlo pa še kaj dol, je pa tudi dobrodošlo

Ja, potem boš pa že presuha!!! user posted image Resno, ne ga lomit, tvojih novih fotk postave sploh ne morem pozabiti user posted image

Se bom kar poslovila, če sodim po prejšnji noči, bo tudi današnja dolga in neprespana  Beri: če bi ta otrok spaaaaaaaaaaal 

Mirno nočko vsem

Gregi spati je trebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zdej kake 14 dni ti ga še zna srat ponoč (zarad vtisov iz vrtca), potem pa bo verjetno spal, ker bo utrujen od vsega iz vrtca.. Upajmo a ne?

Pri nas vrtec tu nima nobene zveze, takšno stanje traja že celo leto, ravno "praznujem" obletnico nespanja user posted image So sicer vmesni utrinki, ko kakšno noč prav lepo spi 5 ur v kosu, ampak trenutno obdobje 1- do 2- urnih nočnih "zabav" spet traja že cca. 2 tedna...

šibam se učit! sem bla včeraj v mb, da mi je profesorica vpisala oceno in so mi ostali samo še 3 izpiti! je pa res, da je 1 za 4 "normalne"

PRIDNAAA!!! user posted image user posted image

Čer 
Veste, da pa zdaj po štirih dneh že pogrešam svojega , čeprav se vidima na šihtu, ampak delama, jaz bi se cartala pa stiskala . V tem primeru Suzy85 ala ti vera, da zdržiš več dni brez svojega vojaka.

sej je hudo, ampak se počasi navadiš. čez dan se zamotim s službo, pa evico rihtam, najhuje pa je zvečer, ko grem v prazno posteljo. najin gre ravno jutri na stražo do pon, konec meseca pa za cel teden. nekaj se pogovarjajo o misiji v afganistan naslednje leto avgusta - tega me je pa že konkretno strah. pa saj sva vedela, kaj naju čaka s to službo

Kolegičin mož je stalno v tujini na misijah in je kar kriza user posted image Samo on se res zagrebe za vsako misijo, ker dosti več zasluži.
Dobra si, da si se prilagodila vsemu skupaj user posted image user posted image user posted image

Dan 
Danes sem pa fraj  user posted image , sem včeraj delala do enih ponoči, Nia pa se je celo noč premetavala, vmes jokala in me ob pol osmih zbudila , sem se zbudila ko prežvekan čigumi, cela zabuhla, kot bi me kdo nabunkal , no zdaj je že vredu. Popoldan pa grema malo k atiju v službo, zdaj je že 4 dan, ko ga sploh ni videla, le ponoči ko se zbudi ga vidi ko spi, to pa je to . Pol pa mi skoz mobitel v roke tišči in govori ata, da naj ga pokličem

Ja pridna mala Nia . Ti mami pa si tu pa tam le spočij, da ne pregoriš od dela. Upam, da sta pri atiju uživali.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 221
2.9.2009 8:36:15   
suzy85

Čer 
Veste, da pa zdaj po štirih dneh že pogrešam svojega , čeprav se vidima na šihtu, ampak delama, jaz bi se cartala pa stiskala . V tem primeru Suzy85 ala ti vera, da zdržiš več dni brez svojega vojaka.

sej je hudo, ampak se počasi navadiš. čez dan se zamotim s službo, pa evico rihtam, najhuje pa je zvečer, ko grem v prazno posteljo. najin gre ravno jutri na stražo do pon, konec meseca pa za cel teden. nekaj se pogovarjajo o misiji v afganistan naslednje leto avgusta - tega me je pa že konkretno strah. pa saj sva vedela, kaj naju čaka s to službo

Kolegičin mož je stalno v tujini na misijah in je kar kriza user posted image Samo on se res zagrebe za vsako misijo, ker dosti več zasluži.
Dobra si, da si se prilagodila vsemu skupaj user posted image user posted image user posted image

sej user posted image  tudi malo stiska. najraje ne bi šel, ampak ve, da če bo zavrnil misijo, tudi možnosti napredovanja ne bo imel user posted image .
prilagodila njegovi službi? recimo. je bilo težko, ampak vidim, da z veseljem hodi v službo, da mu ni težko zjutraj vstat... ne pa tako kot v prejšnji službi, ko je vsak dan hodil umazan domov za polovico zdejšnje plače!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 222
2.9.2009 8:59:48   
suzy85
punce, zanima me vaše mnenje.
s user posted image  iščeva prostor za civilno in cerkveno poroko. imava že ožji izbor, pa ne znama skombinirat. user posted image
user posted image  bo prišel iz slov. konjic po mene v vitanje. večerjo in žurko bova ziher imela v Snežni dvorani Hotela Planja na rogli. tu vmes pa se ne moreva odločit.
cerkveno poroko bi rada imela v cerkvici na rogli, ki jo trenutno še gradijo. vodja projekta sicer pravi, da bo do maja končana, vprašanje pa je, če bo do takrat že posvečena. če cerkvena poroka tu še ne bo možna, imava v mislih cerkev sv.kunigunde na gorenju pri zrečah, ki je tudi zelo lepa, obnovljena, okolica urejena, s prekrasnim razgledom v dolino...
za civilno pa se odločujeva med Gostiščem Smogavc na gorenju pri zrečah in Hotelom Dobrava v Zrečah (terme zreče). bila sva že pri smogavcu, kjer sva se pogovarjala za civilno poroko s pogostitvijo (šampanjec, malo prigrizkov, sadja) in bi naju prišlo okrog 700eur, kar se nama zdi malo veliko. res pa je, da nisem vprašala, če lahko prineseva svoj šampanjec, ker bi se verjetno stroški že s tem precej znižali. v terme pa še nisva šla vprašat, greva naslednji teden, me pa župan prepričuje v to varianto, ker baje zelo dobro poskrbijo za stilsko ureditev prostora.
ma, komplicirava! user posted image  
kaj ve misite? katera varianta vam je všeč?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 223
2.9.2009 9:35:56   
tilči
Dober dan!

Jaz sem se že user posted image .S Tilnom sva bila eno urco skupaj,potem sem pa šla in ga grem iskat po kosilu.Mi je pa dal lupčka in pomahaluser posted image .So bili ravno na terasi in je bil že na svojem motorčkuuser posted image ,tako da mogoče ne bo hudo.Tudi vzgojiteljica se mu je že prikupila,saj ji je že dal roko,ko so šli na teraso.
Je pa vzgojiteljica od Nejca zrihtala,da bo Nejc jedel skupaj s Tilnom,da gresta potem skupaj domovuser posted image

Sedaj se grem pa zapoditi v delo,da ne bom razmišljala,kako je v vrtcu

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 224
2.9.2009 9:37:01   
tilči

in to je ? 55 ?

sedaj si že mene prehitelauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

plača dipl. ekonomista
livia

Koliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.

pod 900€ (41%)

900-1000€ (15%)

1000-1100€ (15%)

1100-1200€ (8%)

1200-1300€ (5%)

več kot 1300€ (16%)

Število vseh glasov: 386

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!