špelin@
|
Dobro jutro Punci sta že v šoli oz. vrtcu, midva z Gregorjem pa čakava na 9. uro, da greva ponovit vajo. Spanje: na srečo je danes "samo" eno uro bedel, vstajal, tečnaril,... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem na šihtu in žal me čaka gužva Tako, da se poslavljam do večera. Pridno čvekajte! Vsaj hitro ti bo minilo, ker boš polno zaposlena IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ticker laže, sem že 5 kg below target weight Sedaj imam toliko kot sem si želela in to je ? 55 ? JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Sedaj končno "samo vzdržujem" težo. Če bo šlo pa še kaj dol, je pa tudi dobrodošlo Ja, potem boš pa že presuha!!! Resno, ne ga lomit, tvojih novih fotk postave sploh ne morem pozabiti IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Se bom kar poslovila, če sodim po prejšnji noči, bo tudi današnja dolga in neprespana Beri: če bi ta otrok spaaaaaaaaaaal Mirno nočko vsem Gregi spati je trebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdej kake 14 dni ti ga še zna srat ponoč (zarad vtisov iz vrtca), potem pa bo verjetno spal, ker bo utrujen od vsega iz vrtca.. Upajmo a ne? Pri nas vrtec tu nima nobene zveze, takšno stanje traja že celo leto, ravno "praznujem" obletnico nespanja So sicer vmesni utrinki, ko kakšno noč prav lepo spi 5 ur v kosu, ampak trenutno obdobje 1- do 2- urnih nočnih "zabav" spet traja že cca. 2 tedna... IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 šibam se učit! sem bla včeraj v mb, da mi je profesorica vpisala oceno in so mi ostali samo še 3 izpiti! je pa res, da je 1 za 4 "normalne" PRIDNAAA!!! IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čer Veste, da pa zdaj po štirih dneh že pogrešam svojega , čeprav se vidima na šihtu, ampak delama, jaz bi se cartala pa stiskala . V tem primeru Suzy85 ala ti vera, da zdržiš več dni brez svojega vojaka. sej je hudo, ampak se počasi navadiš. čez dan se zamotim s službo, pa evico rihtam, najhuje pa je zvečer, ko grem v prazno posteljo. najin gre ravno jutri na stražo do pon, konec meseca pa za cel teden. nekaj se pogovarjajo o misiji v afganistan naslednje leto avgusta - tega me je pa že konkretno strah. pa saj sva vedela, kaj naju čaka s to službo Kolegičin mož je stalno v tujini na misijah in je kar kriza Samo on se res zagrebe za vsako misijo, ker dosti več zasluži. Dobra si, da si se prilagodila vsemu skupaj IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Moj knedljček aja, tako da imam malo časa, da kaj napišem. Danes sem pa fraj , sem včeraj delala do enih ponoči, Nia pa se je celo noč premetavala, vmes jokala in me ob pol osmih zbudila , sem se zbudila ko prežvekan čigumi, cela zabuhla, kot bi me kdo nabunkal , no zdaj je že vredu. Popoldan pa grema malo k atiju v službo, zdaj je že 4 dan, ko ga sploh ni videla, le ponoči ko se zbudi ga vidi ko spi, to pa je to . Pol pa mi skoz mobitel v roke tišči in govori ata, da naj ga pokličem Drugače pa je pridna v varstvu pri mojih, tudi zvečer zaspi brez večjih problemov. Ja pridna mala Nia . Ti mami pa si tu pa tam le spočij, da ne pregoriš od dela. Upam, da sta pri atiju uživali. Mah, ko zakleto je bila vedno večja gužva in sma bile tam 1,5h, pa ni imel časa niti 10 minut, se je pa Nia zamotla in igrala z otroci tam. Mislim da je bilo njemu bolj hudo kot njej.
|