Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:35:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čeeeeeeeeeeer Velika pika se je v šoli imela odlično. Mala pika je uživala v vrtcu. Gregi je prestal prvo uro v vrtcu (v kompletu z mano). Mi je ful hecno, ker so malčki čisto razpuščeni, res so še premajhni za kakršnokoli bolj organizirano igro Vsak po svoje nekaj bluzi Samo jedo res lepo družno za tvoje navihančke. Mali so pa res smešni; so kot kure v fuglovšu ko pride lisica na obisk Šefica E*, ti ga serješ - tvoj ticker pravi, da si že "4 kilo below target weight" ticker laže, sem že 5 kg below target weight Sedaj imam toliko kot sem si želela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:37:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 imam še eno vprašanje zate Anitka? kako je z uvajanjem pri vas v vrtcu? če je otrok že bil v vrtcu nekje drugje.. tukaj kamor gre sedaj je uvajanje tako, da prvi dan (jutri) samo za eno uro, drugi dan tudi, tretji dan 2 uri, četri dan 2 uri, peti dan do kosila...meni se pa zdi butasto, ker je Nejc že bil v vrtcu in pozna red, boji se pa tudi nikogar ne, jst morem delat, in zdej si morem spet vzet dopoldan dopust, in potem do polnoči delat..ful sem jezna, sej vem da je za večino otrok tako lažje, vendar v njegovi skupini je 5 takih otrok ki so že bili drugje v vrtcu.. Imam dva takšna primera v skupini - deklici sta danes prišli in že kar sami ostali vse tja do kosila. Bi pa tudi brez problema počivali. Da bi jih pa ponovno 5 dni uvajali pa se tudi meni zdi butasto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:37:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čeeeeeeeeeeer Velika pika se je v šoli imela odlično. Mala pika je uživala v vrtcu. Gregi je prestal prvo uro v vrtcu (v kompletu z mano). Mi je ful hecno, ker so malčki čisto razpuščeni, res so še premajhni za kakršnokoli bolj organizirano igro Vsak po svoje nekaj bluzi Samo jedo res lepo družno za tvoje navihančke. Mali so pa res smešni; so kot kure v fuglovšu ko pride lisica na obisk Šefica E*, ti ga serješ - tvoj ticker pravi, da si že "4 kilo below target weight" ticker laže, sem že 5 kg below target weight Sedaj imam toliko kot sem si želela Zdaj pa eno nasmejano fotko nalimat gor, lepo prosim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:38:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A še to punce, dajte javit datume pregledov za 18 mesecev Gregor ga ima 17.12. Kar pozno. Bom dopisala, ko se jih malo nabere
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:38:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, jaz sem bila danes doma(dopust) in je bilo megastično Mir in še enkrat mir..... Andraž je bil v šoli in že čaka nestrpno jutri Pri nas ni nič novega, razen tega, da delamo okoli hiše. Žal sem morala vzeti še nekaj kredita Sedaj upam, da prilezemo vsaj s tavelikimi deli skoz, ostalo pa šparat po par mesecev in akcija. Res ne pravijo zaman, da je hiša luknja brez dna, kar se denarja tiče. Res je, pa še čas ti jemlje.... Kar naprej delaš, pucaš, pa se nikjer nič ne vidi Za te stvari je blok zakon
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:40:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čeeeeeeeeeeer Velika pika se je v šoli imela odlično. Mala pika je uživala v vrtcu. Gregi je prestal prvo uro v vrtcu (v kompletu z mano). Mi je ful hecno, ker so malčki čisto razpuščeni, res so še premajhni za kakršnokoli bolj organizirano igro Vsak po svoje nekaj bluzi Samo jedo res lepo družno za tvoje navihančke. Mali so pa res smešni; so kot kure v fuglovšu ko pride lisica na obisk Šefica E*, ti ga serješ - tvoj ticker pravi, da si že "4 kilo below target weight" ticker laže, sem že 5 kg below target weight Sedaj imam toliko kot sem si želela Zdaj pa eno nasmejano fotko nalimat gor, lepo prosim Težka bo, ker se ponavadi vedno kislo držim . Mislim, da bo najbolje, da se vidimo ""LIVE"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:40:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva iz vrtca. Tilen se je lepo vklopil,bo pa hudo,ko ga bom zapustila.Sem šla samo v garderobo po pulover,pa je že roke stegval in hotel jokati. Danes sva bila ves čas skupaj,jutri ga bom pa že malo pustila in šla po kosilu iskat.Je pa danes že viden napredek pri spanju,saj je zaenkrat še zbujen,tako da se bo hitro navadil po kosilu hodit spat samo eno rundo še V četrtek ga bom pa peljala ob 10.30,malo bom z njim,potem pa letim v službo,ker imam ob 12.varstvo pri delu Tako da bo moral po sili razmer že tam spati.Ma,prej se navadi,bolje bo.Sem pa v službi prosila,če lahko po predavanju kar nadaljujem s službo,da ne bom še 1x hodila in so mi odobrili.No,popoldne zvem dokončno Tilči kako te razumem No meni je bilo danes že precej lažje, saj ni bilo več toliko joka. Ga je ati peljal, bil pri zajtrku z njim nato pa ga je prišel iskat po kosilu. Je pa moj sonček postal bolj ješč odkar je v vrtcu Pa danes je po dolgem času čez dan spal 2 uri in pol v kosu .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:42:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Moj knedljček aja, tako da imam malo časa, da kaj napišem. Danes sem pa fraj , sem včeraj delala do enih ponoči, Nia pa se je celo noč premetavala, vmes jokala in me ob pol osmih zbudila , sem se zbudila ko prežvekan čigumi, cela zabuhla, kot bi me kdo nabunkal , no zdaj je že vredu. Popoldan pa grema malo k atiju v službo, zdaj je že 4 dan, ko ga sploh ni videla, le ponoči ko se zbudi ga vidi ko spi, to pa je to . Pol pa mi skoz mobitel v roke tišči in govori ata, da naj ga pokličem Drugače pa je pridna v varstvu pri mojih, tudi zvečer zaspi brez večjih problemov. Ja pridna mala Nia . Ti mami pa si tu pa tam le spočij, da ne pregoriš od dela. Upam, da sta pri atiju uživali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:42:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva iz vrtca. Tilen se je lepo vklopil,bo pa hudo,ko ga bom zapustila.Sem šla samo v garderobo po pulover,pa je že roke stegval in hotel jokati. Danes sva bila ves čas skupaj,jutri ga bom pa že malo pustila in šla po kosilu iskat.Je pa danes že viden napredek pri spanju,saj je zaenkrat še zbujen,tako da se bo hitro navadil po kosilu hodit spat samo eno rundo še V četrtek ga bom pa peljala ob 10.30,malo bom z njim,potem pa letim v službo,ker imam ob 12.varstvo pri delu Tako da bo moral po sili razmer že tam spati.Ma,prej se navadi,bolje bo.Sem pa v službi prosila,če lahko po predavanju kar nadaljujem s službo,da ne bom še 1x hodila in so mi odobrili.No,popoldne zvem dokončno Tilči kako te razumem No meni je bilo danes že precej lažje, saj ni bilo več toliko joka. Ga je ati peljal, bil pri zajtrku z njim nato pa ga je prišel iskat po kosilu. Je pa moj sonček postal bolj ješč odkar je v vrtcu Pa danes je po dolgem času čez dan spal 2 uri in pol v kosu . Gal. Vrtec dela čudeže
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:44:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Saj prvič je vedno najhuje, zdaj pa bo vedno lažje. Je pa hudo ja, če vse zraven slišiš, ampak ti je verjetno fajn občutek, da veš, da si mu ves čas v bližini, pa čeprav se ne vidita. Ja danes je bilo res že malo lažje. Sem pa bila malo štorasta, ko sem hotela na skrivaj pokukati v igralnico in me je zagledal - je takoj spet začel jokati HB so ga tete hitro pomirile.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:44:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čeeeeeeeeeeer Velika pika se je v šoli imela odlično. Mala pika je uživala v vrtcu. Gregi je prestal prvo uro v vrtcu (v kompletu z mano). Mi je ful hecno, ker so malčki čisto razpuščeni, res so še premajhni za kakršnokoli bolj organizirano igro Vsak po svoje nekaj bluzi Samo jedo res lepo družno za tvoje navihančke. Mali so pa res smešni; so kot kure v fuglovšu ko pride lisica na obisk Šefica E*, ti ga serješ - tvoj ticker pravi, da si že "4 kilo below target weight" ticker laže, sem že 5 kg below target weight Sedaj imam toliko kot sem si želela Zdaj pa eno nasmejano fotko nalimat gor, lepo prosim Težka bo, ker se ponavadi vedno kislo držim . Mislim, da bo najbolje, da se vidimo ""LIVE" DEFINITIVNO!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:45:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem vam pa hotela še nekaj povedat... Lahko pa pogledate same...imam nekaj novega v tickerju... In seveda moram kr direkt tukaj povedat, ker že predolgo čakam... končno sem povedala domačim in sedaj tudi vam. Moja Taja bo dobila družbo!!! In jaz njena mami sem pojedla nekaj zarečenega kruha skupaj s tajinim atijem... Srečka sem že 13 tednov, in tako kot mislim da Tally imam rok 8.3. Evo pa sem povedala, upam, da boste vesele z menoj in da mi popoldne držite pesti...imamo Nuhalno. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej kakšna lepa novička.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:47:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva iz vrtca. Tilen se je lepo vklopil,bo pa hudo,ko ga bom zapustila.Sem šla samo v garderobo po pulover,pa je že roke stegval in hotel jokati. Danes sva bila ves čas skupaj,jutri ga bom pa že malo pustila in šla po kosilu iskat.Je pa danes že viden napredek pri spanju,saj je zaenkrat še zbujen,tako da se bo hitro navadil po kosilu hodit spat samo eno rundo še V četrtek ga bom pa peljala ob 10.30,malo bom z njim,potem pa letim v službo,ker imam ob 12.varstvo pri delu Tako da bo moral po sili razmer že tam spati.Ma,prej se navadi,bolje bo.Sem pa v službi prosila,če lahko po predavanju kar nadaljujem s službo,da ne bom še 1x hodila in so mi odobrili.No,popoldne zvem dokončno Tilči kako te razumem No meni je bilo danes že precej lažje, saj ni bilo več toliko joka. Ga je ati peljal, bil pri zajtrku z njim nato pa ga je prišel iskat po kosilu. Je pa moj sonček postal bolj ješč odkar je v vrtcu Pa danes je po dolgem času čez dan spal 2 uri in pol v kosu . Meni gre sicer težko z jezika, ampak predvidevam, da bo imel Gregi kar težave, ko ga bom pustila v vrtcu... Moja mala jokica Se je pa čisto samotarsko igral, vozil je en tovornjaček, vmes malo prelagal posodice ("kuhal" ), pridno je poglodal košček jabolčka, ki mu ga je vzgojiteljica dala, ampak ves ostali čas je tiščal vame...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:48:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer! Čer Tako, jaz sem bila danes doma(dopust) in je bilo megastično Mir in še enkrat mir..... Andraž je bil v šoli in že čaka nestrpno jutri Pri nas ni nič novega, razen tega, da delamo okoli hiše. Žal sem morala vzeti še nekaj kredita Sedaj upam, da prilezemo vsaj s tavelikimi deli skoz, ostalo pa šparat po par mesecev in akcija. Uff ta denar, midva z dragim sva zaradi prenove tudi v veliiiiiiiiiiiiiiiiikeeeeeeeeeeeeem minusu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:50:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čeeeeeeeeeeer Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Velika pika se je v šoli imela odlično. Mala pika je uživala v vrtcu. Gregi je prestal prvo uro v vrtcu (v kompletu z mano). Mi je ful hecno, ker so malčki čisto razpuščeni, res so še premajhni za kakršnokoli bolj organizirano igro Vsak po svoje nekaj bluzi Samo jedo res lepo družno Ja res so pravi mali fackoti Anitka: Sčasoma bo tudi tebi lažje - super je, ker si blizu Gala, čeprav verjamem, da je najtežje poslušat jok svojega otroka in delati svoje delo... Ja to je res najhuje, ker skorajda odpoveš. Bo že.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:52:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A še to punce, dajte javit datume pregledov za 18 mesecev Gregor ga ima 17.12. Kar pozno. Bom dopisala, ko se jih malo nabere Mislim, da bo naš datum 1.12.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:54:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Meni gre sicer težko z jezika, ampak predvidevam, da bo imel Gregi kar težave, ko ga bom pustila v vrtcu... Moja mala jokica Se je pa čisto samotarsko igral, vozil je en tovornjaček, vmes malo prelagal posodice ("kuhal" ), pridno je poglodal košček jabolčka, ki mu ga je vzgojiteljica dala, ampak ves ostali čas je tiščal vame... Pusti se presenetiti . Upajmo, da se tvoja mala jokica brez problema uvede v vrtec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 21:54:59
|
|
|
|
špelin@
|
Se bom kar poslovila, če sodim po prejšnji noči, bo tudi današnja dolga in neprespana Beri: če bi ta otrok spaaaaaaaaaaal Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 22:03:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srčekgirll, a zdaj delaš po 8 ur? Nisem ravno razumela tistega: "današnjih 8h je minilo ok" Jp, od danes naprej delam po 8h in sam dopoldne, do konc leta, pol verjetn bom mogla dat pa spet prošnjo(ne vem še čist)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 22:03:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A še to punce, dajte javit datume pregledov za 18 mesecev Men so rekl, da k bo star leto in pol, naj pokličem pa se naročim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 22:06:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Se bom kar poslovila, če sodim po prejšnji noči, bo tudi današnja dolga in neprespana Beri: če bi ta otrok spaaaaaaaaaaal Mirno nočko vsem Gregi spati je trebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 22:07:16
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Vsem prvovrtičkarjem, srečno v vrtcu. in objemček za ostale, se bojo že navadli. Nč, jst bom še mal TV pogledala, kosilo sm za ju3 že skuhala (ješprenj) oz. neki bom še ju3 dokončala. NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 22:10:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vsem prvovrtičkarjem, srečno v vrtcu. in objemček za ostale, se bojo že navadli. Hvala SG Nč, jst bom še mal TV pogledala, kosilo sm za ju3 že skuhala (ješprenj) oz. neki bom še ju3 dokončala. Pridna NOČKO Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 22:25:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Se bom kar poslovila, če sodim po prejšnji noči, bo tudi današnja dolga in neprespana Beri: če bi ta otrok spaaaaaaaaaaal Mirno nočko vsem Gregi spati je trebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdej kake 14 dni ti ga še zna srat ponoč (zarad vtisov iz vrtca), potem pa bo verjetno spal, ker bo utrujen od vsega iz vrtca.. Upajmo a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.9.2009 22:25:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A še to punce, dajte javit datume pregledov za 18 mesecev mi dobimo vabilo domov, tako da datuma ne vem
|
Vprasanje za mamice -kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?pogosteje kot 1x tedensko (
16%)
1x na teden (
13%)
1x na mesec (
18%)
redkeje (
52%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!