|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
1.9.2009 21:35:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Čeeeeeeeeeeer user posted image

Velika pika se je v šoli imela odlično. Mala pika je uživala v vrtcu. Gregi je prestal prvo uro v vrtcu (v kompletu z mano). Mi je ful hecno, ker so malčki čisto razpuščeni, res so še premajhni za kakršnokoli bolj organizirano igro user posted image Vsak po svoje nekaj bluzi user posted image Samo jedo res lepo družno user posted image

user posted image user posted image user posted image  za tvoje navihančke. Mali so pa res smešni; so kot kure v fuglovšu ko pride lisica na obiskuser posted image

Šefica E*, ti ga serješ - tvoj ticker pravi, da si že "4 kilo below target weight" user posted image

user posted image user posted image ticker laže, sem že 5 kg below target weightuser posted image  Sedaj imam toliko kot sem si želelauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 176
1.9.2009 21:37:19   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

imam še eno vprašanje zate Anitka?
kako je z uvajanjem pri vas v vrtcu? če je otrok že bil v vrtcu nekje drugje..
tukaj kamor gre sedaj je uvajanje tako, da prvi dan (jutri) samo za eno uro, drugi dan tudi, tretji dan 2 uri, četri dan 2 uri, peti dan do kosila...meni se pa zdi butasto, ker je Nejc že bil v vrtcu in pozna red, boji se pa tudi nikogar ne, jst morem delat, in zdej si morem spet vzet dopoldan dopust, in potem do polnoči delat..ful sem jezna, sej vem da je za večino otrok tako lažje, vendar v njegovi skupini je 5 takih otrok ki so že bili drugje v vrtcu..

Imam dva takšna primera v skupini - deklici sta danes prišli in že kar sami ostali vse tja do kosila. Bi pa tudi brez problema počivali. Da bi jih pa ponovno 5 dni uvajali pa se tudi meni zdi butasto.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 177
1.9.2009 21:37:47   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Velika pika se je v šoli imela odlično. Mala pika je uživala v vrtcu. Gregi je prestal prvo uro v vrtcu (v kompletu z mano). Mi je ful hecno, ker so malčki čisto razpuščeni, res so še premajhni za kakršnokoli bolj organizirano igro user posted image Vsak po svoje nekaj bluzi user posted image Samo jedo res lepo družno user posted image

user posted image user posted image user posted image  za tvoje navihančke. Mali so pa res smešni; so kot kure v fuglovšu ko pride lisica na obiskuser posted image

Šefica E*, ti ga serješ - tvoj ticker pravi, da si že "4 kilo below target weight" user posted image

user posted image user posted image ticker laže, sem že 5 kg below target weightuser posted image  Sedaj imam toliko kot sem si želelauser posted image

user posted image user posted image user posted image Zdaj pa eno nasmejano fotko nalimat gor, lepo prosim user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 178
1.9.2009 21:38:22   
Estrella*

A še to punce, dajte javit datume pregledov za 18 mesecevuser posted image

Gregor ga ima 17.12.

Kar pozno. Bom dopisala, ko se jih malo nabereuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 179
1.9.2009 21:38:25   
Estrella*

Tako, jaz sem bila danes doma(dopust) in je bilo megastičnouser posted image  Mir in še enkrat mir.....user posted image  Andraž je bil v šoli in že čaka nestrpno jutriuser posted image  Pri nas ni nič novega, razen tega, da delamo okoli hiše. Žal sem morala vzeti še nekaj kreditauser posted image Sedaj upam, da prilezemo vsaj s tavelikimi deli skoz, ostalo pa šparat po par mesecev in akcija.

Res ne pravijo zaman, da je hiša luknja brez dna, kar se denarja tiče.

Res je, pa še čas ti jemlje....user posted image Kar naprej delaš, pucaš, pa se nikjer nič ne vidiuser posted image  Za te stvari je blok zakon

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 180
1.9.2009 21:40:27   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image Zdaj pa eno nasmejano fotko nalimat gor, lepo prosim user posted image

Težka bo, ker se ponavadi vedno kislo držimuser posted image . Mislim, da bo najbolje, da se vidimo ""LIVE"user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 181
1.9.2009 21:40:27   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Midva sva iz vrtca.user posted image Tilen se je lepo vklopil,bo pa hudo,ko ga bom zapustila.Sem šla samo v garderobo po pulover,pa je že roke stegval in hotel jokati.user posted image
Danes sva bila ves čas skupaj,jutri ga bom pa že malo pustila in šla po kosilu iskat.Je pa danes že viden napredek pri spanju,saj je zaenkrat še zbujen,tako da se bo hitro navadil po kosilu hodit spat samo eno rundo šeuser posted image user posted image
V četrtek ga bom pa peljala ob 10.30,malo bom z njim,potem pa letim v službo,ker imam ob 12.varstvo pri deluuser posted image Tako da bo moral po sili razmer že tam spati.Ma,prej se navadi,bolje bo.Sem pa v službi prosila,če lahko po predavanju kar nadaljujem s službo,da ne bom še 1x hodila in so mi odobrili.No,popoldne zvem dokončno

Tilči kako te razumemuser posted image user posted image user posted image No meni je bilo danes že precej lažje, saj ni bilo več toliko joka. Ga je ati peljal, bil pri zajtrku z njim nato pa ga je prišel iskat po kosilu. Je pa moj sonček postal bolj ješč odkar je v vrtcuuser posted image user posted image Pa danes je po dolgem času čez dan spal 2 uri in pol v kosuuser posted image user posted image user posted image .

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 182
1.9.2009 21:42:20   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan user posted image
Moj knedljček aja, tako da imam malo časa, da kaj napišem.
Danes sem pa fraj  user posted image , sem včeraj delala do enih ponoči, Nia pa se je celo noč premetavala, vmes jokala in me ob pol osmih zbudila user posted image , sem se zbudila ko prežvekan čigumi, cela zabuhla, kot bi me kdo nabunkal user posted image , no zdaj je že vredu. Popoldan pa grema malo k atiju v službo, zdaj je že 4 dan, ko ga sploh ni videla, le ponoči ko se zbudi ga vidi ko spi, to pa je to user posted image . Pol pa mi skoz mobitel v roke tišči in govori ata, da naj ga pokličem user posted image
Drugače pa je pridna v varstvu pri mojih, tudi zvečer zaspi brez večjih problemov.

Ja pridna mala Niauser posted image user posted image user posted image . Ti mami pa si tu pa tam le spočij, da ne pregoriš od dela. Upam, da sta pri atiju uživali.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 183
1.9.2009 21:42:25   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Midva sva iz vrtca.user posted image Tilen se je lepo vklopil,bo pa hudo,ko ga bom zapustila.Sem šla samo v garderobo po pulover,pa je že roke stegval in hotel jokati.user posted image
Danes sva bila ves čas skupaj,jutri ga bom pa že malo pustila in šla po kosilu iskat.Je pa danes že viden napredek pri spanju,saj je zaenkrat še zbujen,tako da se bo hitro navadil po kosilu hodit spat samo eno rundo šeuser posted image user posted image
V četrtek ga bom pa peljala ob 10.30,malo bom z njim,potem pa letim v službo,ker imam ob 12.varstvo pri deluuser posted image Tako da bo moral po sili razmer že tam spati.Ma,prej se navadi,bolje bo.Sem pa v službi prosila,če lahko po predavanju kar nadaljujem s službo,da ne bom še 1x hodila in so mi odobrili.No,popoldne zvem dokončno

Tilči kako te razumemuser posted image user posted image user posted image No meni je bilo danes že precej lažje, saj ni bilo več toliko joka. Ga je ati peljal, bil pri zajtrku z njim nato pa ga je prišel iskat po kosilu. Je pa moj sonček postal bolj ješč odkar je v vrtcuuser posted image user posted image Pa danes je po dolgem času čez dan spal 2 uri in pol v kosuuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Gal. Vrtec dela čudežeuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 184
1.9.2009 21:44:01   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Saj prvič je vedno najhuje, zdaj pa bo vedno lažje. Je pa hudo ja, če vse zraven slišiš, ampak ti je verjetno fajn občutek, da veš, da si mu ves čas v bližini, pa čeprav se ne vidita.

Ja danes je bilo res že malo lažje. Sem pa bila malo štorasta, ko sem hotela na skrivaj pokukati v igralnico in me je zagledal - je takoj spet začel jokatiuser posted image user posted image HB so ga tete hitro pomirile.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 185
1.9.2009 21:44:45   
špelin@

Težka bo, ker se ponavadi vedno kislo držimuser posted image . Mislim, da bo najbolje, da se vidimo ""LIVE"user posted image

DEFINITIVNO!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 186
1.9.2009 21:45:08   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Sem vam pa hotela še nekaj povedat...user posted image

Lahko pa pogledate same...imam nekaj novega v tickerju...user posted image

In seveda moram kr direkt tukaj povedat, ker že predolgo čakam... končno sem povedala domačim in sedaj tudi vam.

Moja Taja bo dobila družbo!!!

In jaz njena mami sem pojedla nekaj zarečenega kruha skupaj s tajinim atijem...user posted image user posted image user posted image

Srečka user posted image sem že 13 tednov, in tako kot mislim da Tally imam rok 8.3. Evo pa sem povedala, upam, da boste vesele z menoj in da mi popoldne držite pesti...imamo Nuhalno.user posted image

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakšna lepa novička.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 187
1.9.2009 21:47:46   
špelin@

Meni gre sicer težko z jezika, ampak predvidevam, da bo imel Gregi kar težave, ko ga bom pustila v vrtcu... Moja mala jokica user posted image Se je pa čisto samotarsko igral, vozil je en tovornjaček, vmes malo prelagal posodice ("kuhal" user posted image ), pridno je poglodal košček jabolčka, ki mu ga je vzgojiteljica dala, ampak ves ostali čas je tiščal vame...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 188
1.9.2009 21:48:21   
Anitka

Čer!

Čeruser posted image

Tako, jaz sem bila danes doma(dopust) in je bilo megastičnouser posted image  Mir in še enkrat mir.....user posted image  Andraž je bil v šoli in že čaka nestrpno jutriuser posted image  Pri nas ni nič novega, razen tega, da delamo okoli hiše. Žal sem morala vzeti še nekaj kreditauser posted image Sedaj upam, da prilezemo vsaj s tavelikimi deli skoz, ostalo pa šparat po par mesecev in akcija.

Uff ta denar, midva z dragim sva zaradi prenove tudi v veliiiiiiiiiiiiiiiiikeeeeeeeeeeeeem minusuuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 189
1.9.2009 21:50:28   
Anitka

Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image user posted image

Velika pika se je v šoli imela odlično. user posted image user posted image user posted image

Mala pika je uživala v vrtcu. user posted image user posted image user posted image
Gregi je prestal prvo uro v vrtcu (v kompletu z mano). Mi je ful hecno, ker so malčki čisto razpuščeni, res so še premajhni za kakršnokoli bolj organizirano igro user posted image Vsak po svoje nekaj bluzi user posted image Samo jedo res lepo družno user posted image

Ja res so pravi mali fackotiuser posted image user posted image user posted image

Anitka: user posted image user posted image user posted image Sčasoma bo tudi tebi lažje - super je, ker si blizu Gala, čeprav verjamem, da je najtežje poslušat jok svojega otroka in delati svoje delo... user posted image

Ja to je res najhuje, ker skorajda odpoveš. Bo že.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 190
1.9.2009 21:52:02   
Anitka

Gregor ga ima 17.12.

Kar pozno. Bom dopisala, ko se jih malo nabereuser posted image

Mislim, da bo naš datum 1.12.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 191
1.9.2009 21:54:11   
Anitka

Meni gre sicer težko z jezika, ampak predvidevam, da bo imel Gregi kar težave, ko ga bom pustila v vrtcu... Moja mala jokica user posted image Se je pa čisto samotarsko igral, vozil je en tovornjaček, vmes malo prelagal posodice ("kuhal" user posted image ), pridno je poglodal košček jabolčka, ki mu ga je vzgojiteljica dala, ampak ves ostali čas je tiščal vame...

Pusti se presenetitiuser posted image . Upajmo, da se tvoja mala jokicauser posted image brez problema uvede v vrtec.user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 192
1.9.2009 21:54:59   
špelin@
Se bom kar poslovila, če sodim po prejšnji noči, bo tudi današnja dolga in neprespana user posted image Beri: če bi ta otrok spaaaaaaaaaaal user posted image

Mirno nočko vsem user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 193
1.9.2009 22:03:39   
Srčekgirll

Srčekgirll, a zdaj delaš po 8 ur? Nisem ravno razumela tistega: "
današnjih 8h je minilo okuser posted image

Jp, od danes naprej delam po 8h in sam dopoldne, do konc leta, pol verjetn bom mogla dat pa spet prošnjo(ne vem še čist)user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 194
1.9.2009 22:03:41   
Srčekgirll

Men so rekl, da k bo star leto in pol, naj pokličem pa se naročim.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 195
1.9.2009 22:06:14   
Anitka

Se bom kar poslovila, če sodim po prejšnji noči, bo tudi današnja dolga in neprespana user posted image Beri: če bi ta otrok spaaaaaaaaaaal user posted image

Gregi spati je trebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 196
1.9.2009 22:07:16   
Srčekgirll
Vsem prvovrtičkarjem, srečno v vrtcu. user posted image user posted image user posted image in objemček za ostale, se bojo že navadli. user posted image user posted image

Nč, jst bom še mal TV pogledala, kosilo sm za ju3 že skuhala (ješprenj) oz. neki bom še ju3 dokončala.user posted image
NOČKO

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 197
1.9.2009 22:10:31   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Vsem prvovrtičkarjem, srečno v vrtcu. user posted image user posted image user posted image in objemček za ostale, se bojo že navadli. user posted image user posted image

Hvala SGuser posted image

Nč, jst bom še mal TV pogledala, kosilo sm za ju3 že skuhala (ješprenj) oz. neki bom še ju3 dokončala.user posted image

Pridnauser posted image user posted image user posted image
NOČKO

Nočkouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 198
1.9.2009 22:25:39   
jana81

Gregi spati je trebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej kake 14 dni ti ga še zna srat ponoč (zarad vtisov iz vrtca), potem pa bo verjetno spal, ker bo utrujen od vsega iz vrtca.. Upajmo a ne?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
1.9.2009 22:25:52   
jana81

mi dobimo vabilo domov, tako da datuma ne vem

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!