Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 14:09:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dobro jutro Končno petek Danes grem še k frizerju in bo še toliko lepši . Tako pozdravila sem vas, sedaj pa veselo na delo. Si me spomnila: obvezno moram v DM po barvo za moj narasteeeeeeeeeeek jaz jo imam že v omari, samo fliknit na narastek moram, pa se mi ne da Ej, prejšnjo rundo sem jo imela jaz skoraj 2 meseca v omari, se je že bal, da ji bo potekel rok uporabe Katero znamko (barve) uporabljaš? Loreal Preference Feria P01 + dodam še 12% hidrogen...imam za 2x a LIVE ni ok?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 14:36:45
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso Bliža se vikend. Sem se včeraj menila z Estrello, v nedeljo ne more, ker gre v službo. Jutri popoldne bi katera prišla v LJ na čvek? Pridi v Logatec z otroci imamo zabo za otroke v naši firmi Aja, kam pa? Še boljše, ker je bliže MARCHE na avtocesti smer LJ začne se on 13h, v primeru dežja odpade , vse prodajamo za 1,5 EUR denar zbiramo za otroke z rakom ej super, če ni interesa za LJ, pa vskočimo, ampak šele po 15:00
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 14:37:25
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dobro jutro Končno petek Danes grem še k frizerju in bo še toliko lepši . Tako pozdravila sem vas, sedaj pa veselo na delo. Si me spomnila: obvezno moram v DM po barvo za moj narasteeeeeeeeeeek jaz jo imam že v omari, samo fliknit na narastek moram, pa se mi ne da Ej, prejšnjo rundo sem jo imela jaz skoraj 2 meseca v omari, se je že bal, da ji bo potekel rok uporabe Katero znamko (barve) uporabljaš? Loreal Preference Feria P01 + dodam še 12% hidrogen...imam za 2x a LIVE ni ok? ne, sem ratala rumena kot kanarin
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 14:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso Bliža se vikend. Sem se včeraj menila z Estrello, v nedeljo ne more, ker gre v službo. Jutri popoldne bi katera prišla v LJ na čvek? Pridi v Logatec z otroci imamo zabo za otroke v naši firmi Aja, kam pa? Še boljše, ker je bliže MARCHE na avtocesti smer LJ začne se on 13h, v primeru dežja odpade , vse prodajamo za 1,5 EUR denar zbiramo za otroke z rakom ej super, če ni interesa za LJ, pa vskočimo, ampak šele po 15:00 SUPERCA začne se itak po 13h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 15:41:52
|
|
|
|
Anonimen
|
očitno samo še jaz klofam po računalniku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 16:04:03
|
|
|
|
špelin@
|
Tudi jaz sem tukaj Ne boste verjele: ta moj mali razgrajač je zaspal šele zdajle ob 16h! Od pol sedme zjutraj do zdajle je bil pokonci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 16:06:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Bliža se vikend. Sem se včeraj menila z Estrello, v nedeljo ne more, ker gre v službo. Jutri popoldne bi katera prišla v LJ na čvek? Vidim, da sta se že za Logatec zmenili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 16:07:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana se morata pa imeti res rada! če ne prej, se bosta verjetno doma skupaj igrala, ne? spali sma drugače bolj slabo, ker je eva celo noč nekaj stokala in jokcala, mene pa še hrbtenica spet boli in sem . še dobro, da me pride jutri kolegivca zmasirat ja danes verjetno ne bodo šli ven, ker dežuje, ampak imajo možnost odpret vrata v steni med igralnicama..tako da verjetno se bosta tud lahko skup igrala, sicer Nejc se igra pač s komerkoli, ampak rada se imata pa res..in sem vesela..ker tudi mi2 z bratom se imava.. spali smo pa tud mi slabo, od 20.30 do 4h je spal brez zbujanja, potem pa sem ga 3x nazaj dala spat v postelo, pa se je vedno zbudil po 2 minutah in sem ga vzela k nama, a pol je pa spal vragec mali Tudi pri nas odprejo vrata, ki povezuje 2 igralnici in se potem skupini 1-2 let in 2-3 let skupaj igrata.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 16:08:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 včeraj sem šla v sport billy-ja pogledat za čevlje zame in našla adidaske za evo 40% znižane. grema danes kar ponje! vam moram povedat, da imamo naslednjo nedeljo srečanje sorodnikov po omini strani in nas bo verjetno ogromno! oma je imela 16 bratov in sester, vabljeni pa so še vsi otroci in tudi vnuki! bomo celo igrišče zasedli spali sma drugače bolj slabo, ker je eva celo noč nekaj stokala in jokcala, mene pa še hrbtenica spet boli in sem . še dobro, da me pride jutri kolegivca zmasirat Same fajn novice Razen spanja, a ne Uau, tole pa bo fešta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 16:10:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dobro jutro Končno petek Danes grem še k frizerju in bo še toliko lepši . Tako pozdravila sem vas, sedaj pa veselo na delo. Si me spomnila: obvezno moram v DM po barvo za moj narasteeeeeeeeeeek jaz jo imam že v omari, samo fliknit na narastek moram, pa se mi ne da Ej, prejšnjo rundo sem jo imela jaz skoraj 2 meseca v omari, se je že bal, da ji bo potekel rok uporabe Katero znamko (barve) uporabljaš? Loreal Preference Feria P01 + dodam še 12% hidrogen...imam za 2x Jaz sem zdaj 2x uporabila Poly Blonde in mi je super prijela. Samo ful je je malo in moram že samo za nekaj cm narastek vzeti dve, drugače je ni dovolj in pride šekasto
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 4.9.2009 16:11:50 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 16:10:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso Bliža se vikend. Sem se včeraj menila z Estrello, v nedeljo ne more, ker gre v službo. Jutri popoldne bi katera prišla v LJ na čvek? Pridi v Logatec z otroci imamo zabo za otroke v naši firmi Aja, kam pa? Še boljše, ker je bliže MARCHE na avtocesti smer LJ začne se on 13h, v primeru dežja odpade , vse prodajamo za 1,5 EUR denar zbiramo za otroke z rakom Pohvale vredna gesta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 16:11:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem vam pozabila povedat, da je moja miška včeraj spala od 18h do 7h jutraj Orkodijo, tole pa je konkreten kos spanja Mi bi tudi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 16:22:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem vam pozabila povedat, da je moja miška včeraj spala od 18h do 7h jutraj Orkodijo, tole pa je konkreten kos spanja Mi bi tudi... zakaj pa ta kletvica ni cenzurirana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 16:23:19
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz sem zdaj 2x uporabila Poly Blonde in mi je super prijela. Samo ful je je malo in moram že samo za nekaj cm narastek vzeti dve, drugače je ni dovolj in pride šekasto jaz imam zdaj ekstra kratke, tako da imam eno dozo za 2x, pa še ostane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 16:23:55
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Bliža se vikend. Sem se včeraj menila z Estrello, v nedeljo ne more, ker gre v službo. Jutri popoldne bi katera prišla v LJ na čvek? Vidim, da sta se že za Logatec zmenili A prideš do Logatca?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 16:26:17
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spali smo spet za en dr.ek Danes je Gregor spet trmaril v vrtcu - pišuka, je to en trmast otrok!!! Komaj sem ga toliko umirila, da je malo poglodal kifeljček, ga je spet prijelo: vrgel je krožnik na tla, za njim pa še kifeljc! Ko se je spet malo "naglihal", sem se raje po hitrem postopku poslovila in pobrala, ampak - ni vrag - mulo me je s kotičkom očesa videl, ko sem zaprla vrata in začel spet vreščat Sem spakirala iz vrtca, kot bi mi gorelo za petami I'm sorry, saj ga imam rada iz vsega srca, ampak vseeno se mora navadit, da ne more večno trmarit! Zdaj samo čakam, da me pokličejo, naj pridem po sitnobco... Upam, da se je umiril in se bo lepo igral, itak grem malo pred enajsto v vsakem primeru tja. Štos je, da sploh ne joka od bolečine ali stiske, ampak je to njegovo slavno trmasto vreščanje, ko mu nič ni prav. Rabim še 1 kavo in dva Lekadola in kako je bilo potem, ko si ga šla iskat? Je še dolgo trmaril?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 16:27:34
|
|
|
|
kasso
|
Orkodijo oz. porco dio = bog prasec ...da vidim, če bo cenzurirano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 16:34:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tudi jaz sem tukaj Ne boste verjele: ta moj mali razgrajač je zaspal šele zdajle ob 16h! Od pol sedme zjutraj do zdajle je bil pokonci špelin@ a naslednji teden bo že pančkal v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 16:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Bliža se vikend. Sem se včeraj menila z Estrello, v nedeljo ne more, ker gre v službo. Jutri popoldne bi katera prišla v LJ na čvek? Vidim, da sta se že za Logatec zmenili A prideš do Logatca? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 16:36:54
|
|
|
|
Anonimen
|
špelin@ kak je bilo potem v vrtcu????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 17:19:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Bliža se vikend. Sem se včeraj menila z Estrello, v nedeljo ne more, ker gre v službo. Jutri popoldne bi katera prišla v LJ na čvek? Vidim, da sta se že za Logatec zmenili A prideš do Logatca? Odvisno od stanja pri nas - stara mati je spet padla, zlomila si ni nič, ampak mojo mami spet nažira
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 17:21:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Orkodijo oz. porco dio = bog prasec ...da vidim, če bo cenzurirano Cenzurirajo samo tiste besede v zvezi s seksom na črke K, P in F Porkamadona se tudi ne cenzurira
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 17:22:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spali smo spet za en dr.ek Danes je Gregor spet trmaril v vrtcu - pišuka, je to en trmast otrok!!! Komaj sem ga toliko umirila, da je malo poglodal kifeljček, ga je spet prijelo: vrgel je krožnik na tla, za njim pa še kifeljc! Ko se je spet malo "naglihal", sem se raje po hitrem postopku poslovila in pobrala, ampak - ni vrag - mulo me je s kotičkom očesa videl, ko sem zaprla vrata in začel spet vreščat Sem spakirala iz vrtca, kot bi mi gorelo za petami I'm sorry, saj ga imam rada iz vsega srca, ampak vseeno se mora navadit, da ne more večno trmarit! Zdaj samo čakam, da me pokličejo, naj pridem po sitnobco... Upam, da se je umiril in se bo lepo igral, itak grem malo pred enajsto v vsakem primeru tja. Štos je, da sploh ne joka od bolečine ali stiske, ampak je to njegovo slavno trmasto vreščanje, ko mu nič ni prav. Rabim še 1 kavo in dva Lekadola in kako je bilo potem, ko si ga šla iskat? Je še dolgo trmaril? Ja, je imel še 3 izpade, ampak me niso nič klicale. Je pa začel jokat, ko mu je hotela vzg. dati malico, no, itak sem potem že jaz prišla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 17:22:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos špelin@ kak je bilo potem v vrtcu???? Sem ravno kasso napisala Menda bo zdržal.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 4.9.2009 17:23:17 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.9.2009 17:23:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tudi jaz sem tukaj Ne boste verjele: ta moj mali razgrajač je zaspal šele zdajle ob 16h! Od pol sedme zjutraj do zdajle je bil pokonci špelin@ a naslednji teden bo že pančkal v vrtcu? Mogoče v sredo. Samo bo po mojem kar problem, ker ne bo hotel zaspati...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?