|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
4.9.2009 14:09:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dobro jutrouser posted image

Končno petekuser posted image  Danes grem še k frizerju in bo še toliko lepšiuser posted image . Tako pozdravila sem vas, sedaj pa veselo na delo.

user posted image user posted image user posted image
Si me spomnila: obvezno moram v DM po barvo za moj narasteeeeeeeeeeek user posted image

jaz jo imam že v omari, samo fliknit na narastek moram, pa se mi ne da user posted image

Ej, prejšnjo rundo sem jo imela jaz skoraj 2 meseca v omari, se je user posted image že bal, da ji bo potekel rok uporabe user posted image
Katero znamko (barve) uporabljaš?

Loreal Preference Feria P01 + dodam še 12% hidrogen...imam za 2x

a LIVE ni ok?

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
4.9.2009 14:36:45   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Bliža se vikend. Sem se včeraj menila z Estrello, v nedeljo ne more, ker gre v službo. Jutri popoldne bi katera prišla v LJ na čvek?

Pridi v Logatec z otroci imamo zabo za otroke v naši firmiuser posted image

Aja, kam pa? Še boljše, ker je bliže user posted image

MARCHE na avtocesti smer LJuser posted image  začne se on 13h, v primeru dežja odpadeuser posted image , vse prodajamo za 1,5 EUR denar zbiramo za otroke z rakomuser posted image

ej super, če ni interesa za LJ, pa vskočimo, ampak šele po 15:00

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.9.2009 14:37:25   
kasso

Končno petekuser posted image  Danes grem še k frizerju in bo še toliko lepšiuser posted image . Tako pozdravila sem vas, sedaj pa veselo na delo.

Si me spomnila: obvezno moram v DM po barvo za moj narasteeeeeeeeeeek user posted image

jaz jo imam že v omari, samo fliknit na narastek moram, pa se mi ne da user posted image

Ej, prejšnjo rundo sem jo imela jaz skoraj 2 meseca v omari, se je user posted image že bal, da ji bo potekel rok uporabe user posted image

a LIVE ni ok?

ne, sem ratala rumena kot kanarin user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 403
4.9.2009 14:49:37   
Anonimen

Bliža se vikend. Sem se včeraj menila z Estrello, v nedeljo ne more, ker gre v službo. Jutri popoldne bi katera prišla v LJ na čvek?

MARCHE na avtocesti smer LJuser posted image  začne se on 13h, v primeru dežja odpadeuser posted image , vse prodajamo za 1,5 EUR denar zbiramo za otroke z rakomuser posted image

ej super, če ni interesa za LJ, pa vskočimo, ampak šele po 15:00

SUPERCAuser posted image  začne se itak po 13huser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
4.9.2009 15:41:52   
Anonimen
očitno samo še jaz klofam po računalnikuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
4.9.2009 16:04:03   
špelin@
Tudi jaz sem tukaj user posted image

Ne boste verjele: ta moj mali razgrajač je zaspal šele zdajle ob 16h! Od pol sedme zjutraj do zdajle je bil pokonci user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
4.9.2009 16:06:04   
špelin@

Vidim, da sta se že za Logatec zmenili user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 407
4.9.2009 16:07:37   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

jana se morata pa imeti res rada! če ne prej, se bosta verjetno doma skupaj igrala, ne?
spali sma drugače bolj slabo, ker je eva celo noč nekaj stokala in jokcala, mene pa še hrbtenica spet boli in sem . še dobro, da me pride jutri kolegivca zmasirat

ja danes verjetno ne bodo šli ven, ker dežuje, ampak imajo možnost odpret vrata v steni med igralnicama..tako da verjetno se bosta tud lahko skup igrala, sicer Nejc se igra pač s komerkoli, ampak rada se imata pa res..in sem vesela..ker tudi mi2 z bratom se imava..user posted image

spali smo pa tud mi slabo, od 20.30 do 4h je spal brez zbujanja, potem pa sem ga 3x nazaj dala spat v postelo, pa se je vedno zbudil po 2 minutah in sem ga vzela k nama, a pol je pa spal vragec mali

Tudi pri nas odprejo vrata, ki povezuje 2 igralnici in se potem skupini 1-2 let in 2-3 let skupaj igrata.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 408
4.9.2009 16:08:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

včeraj sem šla v sport billy-ja pogledat za čevlje zame in našla adidaske za evo 40% znižane. grema danes kar ponje!

vam moram povedat, da imamo naslednjo nedeljo srečanje sorodnikov po omini strani in nas bo verjetno ogromno! user posted image  oma je imela 16 bratov in sester, vabljeni pa so še vsi otroci in tudi vnuki! user posted image  bomo celo igrišče zasedli user posted image

spali sma drugače bolj slabo, ker je eva celo noč nekaj stokala in jokcala, mene pa še hrbtenica spet boli in sem user posted image . še dobro, da me pride jutri kolegivca zmasirat user posted image

Same fajn novice user posted image user posted image user posted image
Razen spanja, a ne user posted image

Uau, tole pa bo fešta

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 409
4.9.2009 16:10:27   
špelin@

Jaz sem zdaj 2x uporabila Poly Blonde in mi je super prijela. Samo ful je je malo in moram že samo za nekaj cm narastek vzeti dve, drugače je ni dovolj in pride šekasto user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 4.9.2009 16:11:50 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 410
4.9.2009 16:10:53   
špelin@

Pohvale vredna gesta user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
4.9.2009 16:11:34   
špelin@

Sem vam pozabila povedat, da je moja miška včeraj spala od 18h do 7h jutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Orkodijo, tole pa je konkreten kos spanja user posted image user posted image user posted image user posted image Mi bi tudi... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 412
4.9.2009 16:22:14   
kasso

Sem vam pozabila povedat, da je moja miška včeraj spala od 18h do 7h jutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Orkodijo, tole pa je konkreten kos spanja user posted image user posted image user posted image user posted image Mi bi tudi... user posted image

zakaj pa ta kletvica ni cenzurirana user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 413
4.9.2009 16:23:19   
kasso

Jaz sem zdaj 2x uporabila Poly Blonde in mi je super prijela. Samo ful je je malo in moram že samo za nekaj cm narastek vzeti dve, drugače je ni dovolj in pride šekasto user posted image

jaz imam zdaj ekstra kratke, tako da imam eno dozo za 2x, pa še ostane user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 414
4.9.2009 16:23:55   
kasso

A prideš do Logatca?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 415
4.9.2009 16:26:17   
kasso

Dobro jutro user posted image

Spali smo spet za en dr.ek user posted image user posted image user posted image

Danes je Gregor spet trmaril v vrtcu - pišuka, je to en trmast otrok!!! user posted image user posted image user posted image Komaj sem ga toliko umirila, da je malo poglodal kifeljček, ga je spet prijelo: vrgel je krožnik na tla, za njim pa še kifeljc! Ko se je spet malo "naglihal", sem se raje po hitrem postopku poslovila in pobrala, ampak - ni vrag - mulo me je s kotičkom očesa videl, ko sem zaprla vrata in začel spet vreščat user posted image Sem spakirala iz vrtca, kot bi mi gorelo za petami user posted image I'm sorry, saj ga imam rada iz vsega srca, ampak vseeno se mora navadit, da ne more večno trmarit! Zdaj samo čakam, da me pokličejo, naj pridem po sitnobco... user posted image Upam, da se je umiril in se bo lepo igral, itak grem malo pred enajsto v vsakem primeru tja. Štos je, da sploh ne joka od bolečine ali stiske, ampak je to njegovo slavno trmasto vreščanje, ko mu nič ni prav.

Rabim še 1 kavo in dva Lekadola user posted image

in kako je bilo potem, ko si ga šla iskat? Je še dolgo trmaril?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 416
4.9.2009 16:27:34   
kasso
Orkodijo oz. porco dio = bog prasec
...da vidim, če bo cenzurirano user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 417
4.9.2009 16:34:55   
Anonimen

Ne boste verjele: ta moj mali razgrajač je zaspal šele zdajle ob 16h! Od pol sedme zjutraj do zdajle je bil pokonci user posted image user posted image

špelin@ a naslednji teden bo že pančkal v vrtcu?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
4.9.2009 16:35:45   
Anonimen

A prideš do Logatca?

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
4.9.2009 16:36:54   
Anonimen
špelin@ kak je bilo potem v vrtcu????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
4.9.2009 17:19:37   
špelin@

A prideš do Logatca?

Odvisno od stanja pri nas - stara mati je spet padla, zlomila si ni nič, ampak mojo mami spet nažira user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 421
4.9.2009 17:21:12   
špelin@

Orkodijo oz. porco dio = bog prasec
...da vidim, če bo cenzurirano user posted image

Cenzurirajo samo tiste besede v zvezi s seksom na črke K, P in F user posted image
Porkamadona se tudi ne cenzurira user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 422
4.9.2009 17:22:12   
špelin@

Dobro jutro user posted image

Spali smo spet za en dr.ek user posted image user posted image user posted image

Danes je Gregor spet trmaril v vrtcu - pišuka, je to en trmast otrok!!! user posted image user posted image user posted image Komaj sem ga toliko umirila, da je malo poglodal kifeljček, ga je spet prijelo: vrgel je krožnik na tla, za njim pa še kifeljc! Ko se je spet malo "naglihal", sem se raje po hitrem postopku poslovila in pobrala, ampak - ni vrag - mulo me je s kotičkom očesa videl, ko sem zaprla vrata in začel spet vreščat user posted image Sem spakirala iz vrtca, kot bi mi gorelo za petami user posted image I'm sorry, saj ga imam rada iz vsega srca, ampak vseeno se mora navadit, da ne more večno trmarit! Zdaj samo čakam, da me pokličejo, naj pridem po sitnobco... user posted image Upam, da se je umiril in se bo lepo igral, itak grem malo pred enajsto v vsakem primeru tja. Štos je, da sploh ne joka od bolečine ali stiske, ampak je to njegovo slavno trmasto vreščanje, ko mu nič ni prav.

Rabim še 1 kavo in dva Lekadola user posted image

in kako je bilo potem, ko si ga šla iskat? Je še dolgo trmaril?

Ja, je imel še 3 izpade, ampak me niso nič klicale. Je pa začel jokat, ko mu je hotela vzg. dati malico, no, itak sem potem že jaz prišla.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 423
4.9.2009 17:22:41   
špelin@

špelin@ kak je bilo potem v vrtcu????

Sem ravno kasso napisala user posted image
Menda bo zdržal.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 4.9.2009 17:23:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
4.9.2009 17:23:07   
špelin@

špelin@ a naslednji teden bo že pančkal v vrtcu?

Mogoče v sredo. Samo bo po mojem kar problem, ker ne bo hotel zaspati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?